18 Απριλίου 2014

Εβδομάδα των παθών … και στην τοπική αυτοδιοίκηση

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

dude in a box avatarΓέμισε το καφενείο στο χωριό μας ρε παιδιά!! Γέμισαν και τα μαγαζιά .. κόσμος παντού.

Ντόπιοι που μένουν σε άλλες πόλεις και ήρθανε για το Πάσχα, γαμπροί, νύφες, επισκέπτες, πιτσιρίκια .. και πάει λέγοντας .. έδειξε λίγο ζωή το χωριό μας ..

Στις παρέες, μετά τα πρώτα νέα, η κλισέ ερώτηση είναι ‘πως πάνε τα δημοτικά?’, και μιας και μου την κάνουν και εμένα συχνά αυτή την ερώτηση, μάζεψα τις πληροφορίες μου και θα σας ενημερώσω.

Καταρχήν οι υποψήφιοι που στηρίζονται (κρυφά ή φανερά) από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αποφεύγουν μετά βδελυγμίας να το αναφέρουν, γιατί μόνο αντίθετα αποτελέσματα θα έχουν, οπότε το αφήνουν να αιωρείται στο κενό… το θέμα της στήριξης.

Φαβορί στην κούρσα, επί της παρούσης, είναι ο γιατρός ο Συκιώτης.
Έχει μαζέψει ‘τα πάντα’ από υποψήφιους, πολυσυλλεκτικό πραγματικά το ψηφοδέλτιο που παρουσίασε πρόσφατα, τόσο πολυσυλλεκτικό που στο τέλος δεν θα μπορεί να συνεννοηθεί με κάμποσους από αυτούς.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι, ούτε μεταξύ τους οι σύμβουλοι, λόγο της διαφορετικότητάς τους δεν πρόκειται να συνεννοηθούν στον αιώνα τον άπαντα, μιας και κάποιοι από τους υποψηφίους δεν έχουν συνυπάρξει σε κανένα επίπεδο μαζί, πόσο μάλλον σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο που θα πρέπει να συνεργαστούν κιόλας.
Νομίζω ότι θα ασχολούμαστε με αυτό το ψηφοδέλτιο και την τελική ομάδα καιρό ακόμα μετά τις εκλογές…

Ο Παταργιάς όπως φαίνεται, ίσως να συμπληρώσει στο τέλος ψηφοδέλτιο, θα πάρει και κάποια έδρα, και θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καιρό τώρα.

Επίσης ο Πετρόπουλος ίσως κάνει κάτι στο τέλος και συμπληρώσει ψηφοδέλτιο και αυτός γιατί όπως λέει και ένας φίλος ‘που να βρεις υποψήφιο πχ στην Κόμνινα? κομματικό?’.

Ο Παπαναγιώτου όπως δείχνουν τα πράγματα δεν τα καταφέρνει και οι μέχρι χτες συνεργάτες του (αλλά και ίσως ο ίδιος) λοξοκοιτάζουν Συκιώτη οι περσότεροι, και κάποιοι προς Παταργιά.

Ο Μπέλος ήταν από τους πρώτους που σταμάτησαν να ασχολούνται (χωρίς ανακοίνωση επίσημη)
Επίσης και η κίνηση των τεσσάρων με τον Φακίρη Ταξιάρχη (με την πρακτική όλοι μέσα στο ψηφοδέλτιο και αυτός που θα πάρει τους περσότερους σταυρούς θα γίνει δήμαρχος) δεν ευόδωσε … ενώ είχε σοβαρές προοπτικές.
Ο Αντωνίου τσάμπα φοβέριζε ότι θα κατέβει .. γιατί δεν τον βλέπω καθόλου μα καθόλου…

Αυτά …
πολύ προβλέψιμα έχουν γίνει τα πράγματα και δεν παρουσιάζουν και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν υπάρξει εξέλιξη εδώ είμαι εγώ … θα σας ενημερώσω.

Καλό Πάσχα σε εσάς και στις οικογένειες σας, καλά να περάσετε, και του χρόνου να είμαστε καλά.

Φιλικά ο Blogger

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μην βιαζεσαι είσαι δυστυχώς τις περισσοτερες φορές εκτός επικαιρότητας. Οι εκτιμήσεις σου αν δεν είναι υποβολιμιαίες είναι τουλάχιστον άστοχες.Στη θέση σου θα ζητούσα συγνώμην γιατι προσπάθησες να χειραγωγήσεις τα πράγματα,δεν σου βγήκαν,μια παραπληροφόρηση που δεν κάνει καλό.Περίμενε και άλλες εκπλήξεις γιατι τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο δημιουργείται μια ισχυρή παράταξη που πετάει στα σκουπίδια παρασιτικές καταστάσεις. Γκαίκε;

Ανώνυμος είπε...

τι εννοείς ρε φίλε 8.55 πες μας και μας να καταλάβουμε. τι είναι εκτός επικαιρότητας και τι δεν είναι αλήθεια;; εεε;;; αν εσύ συνευρίσκεσαι με 3-4 άλλους, ονειρεύεστε και λέτε ότι ΘΑ κάνετε συνδυασμό που να το ξέρει ο κόσμος;; για ξηγήσου να καταλάβουμε και ασε τις παρλαπίπες

Ανώνυμος είπε...

εγω μια χαρά τα κατάλαβα, και ας είναι 12 το βράδυ, τα ίδια μου είπανε και στο καφενείο.
blogger μέσα στο πνέυμα είσαι, ο αναγνώστης 855 είναι εκτός. Εσύ πάντα εντός είσαι. Αλλά αφού τελειώσαμε με αυτά. Καλό σούβλισμα σε όλους, ειναι ΠΑΣΧΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ ΕΝΑ BLOG ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΕΓΩΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΟΣΟ ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΑ ΜΟΡΦΗ. Ο ΔΕΙΘΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΤΩΡΑ, ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΑΦΟΥ Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΔΕΝ ΚΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟ ΑΣΚΕΡΙ(ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ), ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞ' ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΙΣΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ. ΟΜΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΧΘΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ,ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
- Ο ΜΠΕΛΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΝΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗΣ ΕΜΠΛΌΚΗΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ.
- Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΑΝΕ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ)ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ.
- Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΕΤΡΙΜΙΔΙΚΟΥΣ (ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ), ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ, ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
- Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΛΑ, ΑΦΘΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΕΙΡΑ, ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΓΗ ΚΟΡΜΟ. ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΕ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ....
- Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΞΤΡΑ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΔΥΣΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.
- Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ, ΜΠΗΚΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΘΕΙΟΣ. ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?????
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ.
"ο ζωγραφος"

Ανώνυμος είπε...

Ποιος χειραγωγεί το blog? Ποια αλήθεια είναι ζώσα μορφή? Πότε ο αντικειμενικός δεν είναι σωστός? Που οδηγείτε αυτός ο κόσμος? Ποιος μας ψεκάζει? Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις? ΟΧΙ στα ναρκωτικά, δεν φτάνουν για όλους! Πάρτο αλλιώς γιατί βρήκες. Μήπως να σε κοιτάξει κανας γιατρός? Να σου φτιάξω μια σουπίτσα να πέσεις για ύπνο? Μασάει η κατσίκα ταραμά?

«Ο πεζογράφος»