23 Απριλίου 2014

Αρκετά!!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητοί αναγνώστες και σχολιαστές.

Νομίζω ότι θα πρέπει να βάλουμε όλοι μας ένα τέλος στις εν θερμώ αντιδράσεις μας οι οποίες απορρέουν μέσω των ανωνύμων σχολιασμών των άρθρων τούτου εδώ του blog.

Σεβαστές όλες οι απόψεις, η ελαστικότητά μου στα περιθώρια της ελεύθερης έκφρασης, το γνωρίζετε είναι μεγάλη, αλλά νομίζω ότι πρέπει να πρέπει να βάλουμε ένα όριο.

Είναι (συγχωρήστε μου την φράση) πρώτη και τελευταία προειδοποίηση, διαφορετικά, θα κάνουμε και εμείς όπως άλλα blogs, και θα περνάνε όλα τα σχόλια πρώτα από έλεγχο και μετά θα τα δημοσιεύουμε.

Ξέρετε … σε αντίθεση με αυτό που γίνετε σε αυτό το blog,που γράφεις κάτι και αμέσως εμφανίζεται, σε πολλά άλλα blog, αν δεν τα ελέγξει πρώτα ο διαχειριστής δεν δημοσιεύονται. (αν του αρέσει τα δημοσιεύει !! δεν πληρώνει κάνα φόρο ξέρετε !!!)

Ελπίζοντας στην κατανόηση σας …
Άλλωστε, έχω ξανα γράψει ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να γράψεις αυτό που θες και την άποψη σου για τα πράγματα ή τα πρόσωπα, ….. και μόνος ένας τρόπος να σου διαγράψουν το σχόλιο …

Φιλικά ο blogger

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο blogger!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!

Ανώνυμος είπε...

Για τζαμπα μαγκες που καταγγελουν και βριζουν,αλλο τιποτα...Κλασικοι ελληναραδες!!!

Ανώνυμος είπε...

Blogger,στο ονομα της ελευθερης εκφρασης αφηνεις να γραφοινται πολλά υποτιμητικ΄σ σλ΄σ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ σχόλια.

Αν οι ανωνυμοι ήταν επώνυμοι, μεγάλος αριθμός των σχολιαστών θα είχε ποινικά θέματα...Το Ξερεις Καλά αυτό...
Προς τι λοιπον οι αναστολές και οι παρεναίσεις???
Θα φιλοτιμηθεί κανείς νομίζεις?
Αν γραψω εγώ ότι ΕΣΥ ο ΤΑΔΕ ΤΑΔΕ (κανονικό ονοματεπώνυμο) λαδώνεσαι από τον Κολτσιδάτο (είναι ένας χαρακτήρας υποθετικός), για όσο χρόνο σουπάρει να το διαψεύσεις (από 10 λεπτά ως 5 ω΄ρες) η ρετσινιά μπορεί να σου έχει κολλήσει. ΣΩΣΤΑ???
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!
(Κάποιος που κάποιες φορές έχει λοιδωρηθεί εδώ μέσα, επειδή έκανε το λάθος να θέσει τον εαυτό του στην κρίση και επιλογή των ψηφοφόρων και να ασχοληθεί με τα κοινά, ΟΧΙ σαν σχολιαστής στα καφενεία και τα Blog αλλά ως ενεργός-συμμετέχων πολίτης).

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με το αρκετα.Αρκετα ανακατεψαμε τη σουπα.Το επομενο βημα των υποψηφιων δημαρχων-δημοτικων συμβουλων στα Καμενα Βουρλα γνωριζει κανεις να μας ενημερωσει?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά κύριοι Ανώνυμοι αυτό που προκύπτει μετά από όλα αυτά τα σχόλια είναι ο διχασμός της κοινωνίας που ζούμε,τον οποίο με τόσο κόπο και μόχθο συντηρούμε και χάνουμε την ουσία((την ανάπτυξη του τόπου μας προς το κοινό καλό))

Δεν είδα κάποιον από εδώ μέσα να προτύνει κάτι τόσο καιρό,μόνο Λάσπη και Κριτική.

Που είναι οι ιδέες σας,οι προτάσεις σας για το τόπο στον οποίο μένει ο καθένας......)Καμία Κύριοι.

Μήπως τελικά μας αρέσει αυτό που γίνεται και κάποιοι βολεύονται με όλα αυτά???

Με το να καλλιεργούμε το μίσος μεταξύ μας δεν βγαίνει πουθενά,παρά μόνο σε αδιέξοδο για μας,τα παιδιά μας και για τις γενεές που θα ακολουθήσουν.

Μπορεί να είμαι λίγο γραφικός Κύριοι Ανώνυμοι,αλλά έτσι όπως μάθατε να βρίζεται τα κόμματα άλλο τόσο πάτε και τα ψηφίζεται και περιμένετε ανταλάγματα και ρουσφέτια.

Δεν φταίτε εσείς,έτσι μάθατε.......και συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο χωρίς να κάνετε τίποτα για να αλλάξει αυτό.

Μόνο Παράπονα,Κριτική,Κοροιδία και Εμπαιγμό σε όποιον πάει να ξεφύγει από τα στενά όρια της Αντίληψης σας,που σας έχουν μάθει να ζείτε χωρίς αύριο,μόνο το Σήμερα.

Και τελικά αφού όλοι σας Κύριοι Ανώνυμοι,θέλετε να εκφράζεστε ελεύθερα.......

<> ελεύθερα για το κοινό καλό του τόπου μας και όχι με μικροπολιτικές του Καφενέ και του Δρόμου............

Προτάσεις και Ιδέες για τον Τόπο μας!!!!

Ανώνυμος είπε...

ξερει κανενας ποσοι συνδιασμοι θα κατεβουν τελικα;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ αλλά κ. μπλογκερ βαζεις κι εσυ το χερακι σου στην διαμορφωση κλίματος στο Δημο μας.Αλλά δεν πειράζει προέχει η Ελευθερία της εκφρασης.Προσωπικώς θέτω θέμα για μια καομη φορά αποχής των καμενων Βουρλων απο τις δημοτικες εκλογε΄ς αφού η λουτροπολη δεν εμφανιζεται πουθενα ,ειναι στα αζήτητα! Επομένως γιατι να ψηφίσω αφού είμαι .ενας ανώνυμος δημότης;
Αλλάζω θέση μονον αν ο επομενος Δημαρχος ειναι απο τα Καμενα Βουρλα του μεγαλύτερου σε πληθυσμό δημ, διαμερίσματος και την αλλαγή ονοματος σε Δημο Καμενων Βουρλων.

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς ότι η Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων δεν εμφανίζεται πουθενά?
Ως ονομασία του Δήμου ή ως υποψηφιότητα για δήμαρχο Καμενοβουρλιώτη?
Αν είναι για το όνομα, σε παραπέμπω (καλώς ή κακώς) στον Νόμο Καλλικράτη.
Αν είναι για την υποψηφιότητα, νομίζω ο Παπαναγιώτου θεωρείται ότι είναι από τα Καμένα Βούρλα (δεν είναι κυριολεκτικά).

Σε χάνω όμως .. δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι θες να πεις!

ΥΓ το γεγονός ότι τα Καμένα Βούρλα υπερτερούν πληθυσμιακά (αν όντως είναι έτσι) έναντι των άλλων δημοτικών ενοτήτων του Δήμου μας, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εκφράζουν το 100% του συνόλου του Δήμου μας, και μάλιστα ούτε καν το 42% (που είναι τοπικοαυτοδιοικητικός αριθμοδείκτης ικανού ποσοστού εκλογής με την μέθοδο της ψηφοφορίας).
Κατά συνέπεια και λαμβάνοντας υπόψη τις βασικές αρχές της δημοκρατίας και της πλειοψηφίας και πάλι δεν μπορεί να γίνει κάτι και να αναδυθούν τρόπο τινά τα Καμένα Βούρλα από την κατ εσέ αφάνεια.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις κύριε πως ονομαστηκε ο Δημος Στυλίδας; με πληθυσμιακά κρητήρια,Ο Δημος Μακρακώμης;ο Δήμος Δομοκού;
Ξερεις οτι οι καμενοβουρλιώτες είναι υποτελείς των μωλιωτών. Καθε καμενοβουρλιωτης πληρώνει τα διπλασια εως τετραπλασια δημοτικα τέλη απο τον Μώλο και τα 6πλασια απο τον Αγιο Κωνσταντίνο.
Τα καμενα ειναι το εμπορικο ονομα,ειναι ο αιμοδότης του Δήμου, είναι ο τοπος που δινει δουλεια σε εκατονταδες αλλουβρεχίτες,μωλιώτες,αγιοκωνσταντινιωτες κ.α. Οσο για τον Καλλικράτη σε τοπικο επιπεδο τον σχεδιασαν Τόνια Αντωνίου και Μπατζελή για να εκλεγει ο στρατάρχης Βαγγελώφ,κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

άλλος ένας παπάρας τοπικιστής γράφει σχόλια με ψεύδη. βρε άνθρωπε, τι τετραπλάσια και 6πλάσια δημοτικά τέλη είναι αυτά που λές. φέρε ομοειδείς αποδείξεις από μώλο και καμένα να το δούμε και άσε τις θεωρίες. τα καμένα ήταν εμπορικό όνομα πολλά χρόνια πριν. τώρα κάτι γερόντια και κάτι λαμιώτες πάνε. αφήστε τα ψόφια και προσγειωθείτε.

Ανώνυμος είπε...

OΛΟΙ ΕΔΩ ΕΡΧΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 9:54 ΤΕΤΟΙΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΟΛΑ...........

Ανώνυμος είπε...

δε μου λετε γιατι μας φταινε παντα οι αλλοι και δεν κοιταμε το τι εκαναν οι δικοι μας αντιδημαρχοι και συμβουλοι στο τελευταιο δημοτικο συμβουλιο ο καθενας απο τους δικους μας προτεινε δικο του ονομα αντι να μαζευτουν ολοι και να προτεινουν κοινη ονομασια εδε μου φταινε ουτε οι μολιοτες ουτε οι αγιοκων/τες δεν ειναι δυνατον να απαιτησουμε απο αυτους που εχουν κατοχυρωσει το ονομα τους να ψηφισουν υπερ μας οι δικοι μας πρεπει να παλεψουν ενωμενοι αλλα ποιοι ειναι ικανοι να το κανουν; ιδου η απορια

Ανώνυμος είπε...

Συνδημότες μου δεν βλέπω να γράφετε πλέον.
Τι έγινε?
Τα παρατήσατε?
Απογοητευτήκατε?
Ποιοι κατεβαίνουν τελικά στις εκλογές?
Ο Συκιώτης και ο Παταργιάς μόνο?
Κανένας άλλος?

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.ΑΚΟΜΗ ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ...STAY TUNE

Ανώνυμος είπε...

Stay tune για να δειτε οτι ο συνδιασμος αυτος θα ειναι looney tunes.Ασε μας κουκλιτσα μου με τους ασχετους που μαζεψε ο Αντωνιου.Ευχαριστη θα ειναι η εκπληξη,αυτον περιμεναμε για να γελασει το χειλακι μας

Ανώνυμος είπε...

δυο γιατροί απο το καινούριο και ενας απο τον Αγ.Κων/νο,κατεβαίνουν στις Δημοτικές εκλογές.
Τόσο πόνος πιά για το καλό του τόπου απ'τους γιατρούς;
Εξαργυρώνουν τον ανθρώπινο πόνο με ψηφαλάκια.
ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ο τοπος χρειαζεται τα λαμογια του και την διαπλοκη του,αλλοιος δεν γινεται να κυλισει ο τροχος που θα μας φερει στην ευημερια.Ας τους δωσουμε μια ευκαιρια να μας οδηγησουν εχουν πλατες αυτοι!!!!
και παιδια θα μας κανουν!!!!
καιζωη στον τοπο θα δωσουν!!!!
και νερο απτο καματερο θα φερουν!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο 1.11 ….!!!!!!
Ζήτω τα λαμόγια…..!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο 1.11 ….!!!!!!
Ζήτω τα λαμόγια…..!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ (ΤΥΠΟΥ ΜΩΛΙΩΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ).
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ…
ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΓΆΛΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΤΣΟΠΑΝΗ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ…

DINOS G. είπε...

ειναι λαθος να μην ελεγχονται σχολια αυτων που γραφουν και σχολιαζουν ποικιλοτροπος αυτο που θελουν διοτι ο καθε ενας μπορει να γραφει οτι του κατεβη απο το
ακατοικοιτο εγκεφαλο του.

ευχαριστω DINOS

Ανώνυμος είπε...

Ανορθογραφίααα..!!!!!!!!!!!!
Το ακατοίκητο γράφετε οι και η.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΙΠΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΚΡΙΤΙΚΗΣ...................................ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά να επικεντρωθούμε σε πολιτικό λόγο, άποψη και κρητική? τι λέτε? ας αφήσουμε τις κατινιές και τα κουτσομπολίστικα. blog είναι όχι πρωινάδικο

Ανώνυμος είπε...

DINOOOOOO......