28 Απριλίου 2014

Ένταση στο Πρωτοδικείο με την υποψηφιότητα Παταργιά. Γιατί τον κατηγορούν οι αντίπαλοι του

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επεισοδιακή ήταν η κατάθεση του συνδυασμού του Κώστα Παταργιά υποψηφίου δημάρχου για τον δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου στο Πρωτοδικείο της Λαμίας.

Αρχικά ο κύριος Παταργιάς κατηγορήθηκε από υποψηφίους αντίπαλου συνδυασμού με επικεφαλής τον Γιάννη Συκιώτη, πως έφτασε καθυστερημένα, μετά τα μεσάνυκτα στο δικαστικό μέγαρο και αφού η κεντρική είσοδος είχε ήδη κλείσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κύριος Παταργιάς αφού διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να μπει στο κτήριο από την πόρτα, χρησιμοποίησε ως είσοδο το παράθυρο της τουαλέτας.

Εκείνη την ώρα, επικράτησε ένταση, αφού οι αντίπαλοί του αντέδρασαν έντονα. Μάλιστα κλήθηκε και η αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, κάτι που τελικά επετεύχθη λίγο αργότερα.

Ωστόσο η ηρεμία δεν κράτησε πολύ. Νέα ένταση επικράτησε όταν συνεργάτες του κυρίου Παταργιά, μέσα τα κάγκελα της κλειδωμένης κεντρικής εισόδου, προσπάθησαν να περάσουν κάποια επιπλέον έγγραφα , προκειμένου να κατατεθούν στον φάκελο του συνδυασμού.
Ο υπάλληλος των δικαστηρίων άρπαξε τα έγγραφα, επικράτησε νέα ένταση με τους υποψηφίους του αντίπαλου συνδυασμού και η υπόθεση έφτασε μέχρι την πρόεδρο.
Τελικά μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις η πρόεδρος, αφού κατέγραψε τι ακριβώς είχε συμβεί, παρέλαβε τον φάκελο του συνδυασμού και περίπου στις 3 και μισή τα ξημερώματα ο Κώστας Παταργιάς πήρε στα χέρια του το αποδεικτικό έγγραφο της κατάθεσης.

Ωστόσο το αν τελικά θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου θα γίνει γνωστό το ερχόμενο Σάββατο 3 Μαΐου, μετά την ανακήρυξη του συνδυασμού από το δικαστήριο.

Αυτό βέβαια ισχύει και για τους υπόλοιπους συνδυασμούς σε όλη τη χώρα.

lamiastar.gr

85 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωράει ο Παταργιας απο το παράθυρο της τουαλετας?

Ανώνυμος είπε...

δεν αλλαζει ευκολα ο ανθρωπος. Νομιζει πως ειναι ακομα η εποχη του ΠΑΠΑΔΗΜΑ και της μαφιας του ΠΑΣΟΚ.Τωρα ηρθε το οριστικο του τελος οπως και το τελος μιας εποχης που δεν θα την ξεχασουν ΠΟΤΕ οι πολιτες. Καλα σαράντα

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα το καλύτερο που άκουσα σήμερα!!! Άκου αν χωράει ο Παταργιάς από το παράθυρο του μπάνιου !!! χαχαχαχαχα όχι ρε δεν χωράει που να χωρέσει? Τόση προβατίνα που έχει φάει!! Άιλουρας ο Παταργιάς εεε!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ( ΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΕΤΕΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚ ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ Κ.Λ.Π.) ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΟΤΣΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.........................

Ανώνυμος είπε...

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΑΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ.......ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Εμ δεν τα ξέρετε όλα. Ακόμα και μπουνιές πέσανε. Ο Μπολτέτσος στην προσπάθεια του να σταματήσει τον Παταργιά να μην φτάσει στην γραμματεία ήρθανε στα χέρια. Εμ έτσι θέλετε να πάρετε τις εκλογές ρε τραμπούκοι? Ντροπή σας ρε! φτού σας ρε γομάρια! Θα καταθέσει μήνυση ο Παταργιάς.

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ Μονο με Κωστα Παταργια ΤΡΕΜΕΤΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

καθεστε και τσακωνεστε τζαμπα.ο χοντρος τα πηρεεεεεεεεεεεεεεε. ξυπνηστεεεεε.

Ανώνυμος είπε...

Προς 1:17
Ο τιτανοτεραστιος μακαρος απεδειξε για άλλη μια φορα ποσο τιτανοτεραστιο λαμογιο ειναι.Mεχρι την κυριακή το βραδυ κρατούσε εγκλωβισμενους τους λιγους υποψηφιους που ειχε δήθεν οτι θα κατέθετε το συνδιασμο, για να μην πανε στο συνδιασμο καποιου άλλου.Bρε μηπως ήταν συννενοημενος με το γέροντα Σταικουρα (αυτον που εβριζε δηλαδη)?Διαφορετικα παιζει να ειναι τόσο κομπλεξικος (πραγμα σιγουρο δηλαδη)

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόση φασαρία ρε παιδιά για τον Παταργιά???
Τόσο πολύ τον τρέμετε???
Αλλά το παράδοξο θα ήταν να μη τον τρέματε.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι είναι η μια και μοναδική επιλογή του κόσμου στην πρόθεση ψήφου.

Τους ισχυρούς ανυποστήρικτους κομματικά και αχρωμάτιστους του τρέμει το σύστημα γιατί λάμπει η αλήθεια της φωνής του λαού.

Δε περίμενε κανένας τίποτα καλύτερο απο την ομάδα του Κου Συκιώτη, τα ίδια έκαναν και με τον Κο Παπαναγιώτου με απώτερο σκοπό να τον βγάλουν από τη μέση όπερ και εγένετο.

Αυτό που πραγματικά με λυπεί είναι οι άνθρωποι που είναι τόσο θερμοί υποστηρικτές - οπαδοί του Κου Συκιώτη και αυτό γιατί από πίσω είναι ένα γαλάζιο παιδί.

Τόσο εύκολα ξεχνάτε και παραβλέπετε την κατάντια του τόπου μας εξαιτίας του πολιτικού στερεώματος???

Τόσο πρόβατα είστε???

Ανατρέξτε λίγο στην ΙΣΤΟΡΙΑ της ΧΩΡΑΣ μας και δείτε ποίοι ευθύνονται για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.
Κοιτάξτε τι τέλος είχαν πάντα οι αγωνιστές για το καλό του τόπου.

Άντε τώρα τρέξτε πίσω στο Κο Συκιώτη με την "ελπίδα" του "οράματος" που έχει ο "ίδιος"...

Μην αναρωτιέστε για τα δεινά που βιώνουμε γιατί και εσείς τα υποστηρίζεται, πολεμώντας μανιωδώς την όποια αλλαγή παρουσιάζεται "κόντρα" στο κατεστημένο.

Δεν υπάρχει εχθρός φίλοι μου, υπάρχει μόνο ο τόπος τον οποίο θα πρέπει να κοιτάξουμε να τον αναπτύξουμε, να τον πάμε μπροστά.

Ελπίζω να ξυπνήσετε από το "μεθυστικό" σας ύπνο και τη "νιρβάνα" που σας έχει καταλάβει. . .

Καλή τύχη σε όλους τους συνδυασμούς.

Ανώνυμος είπε...


καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακους 12 και 15 μπηκαν με το μισο ψηφοδελτιο, τωρα τι λετε....για αυτο απο το πρωι τρεχουν ολοι σαν λαγοι.

Ανώνυμος είπε...

βαλε και μια ταμπελα στο μπλοκ να λες υπερ μπαταργια να τελειωνουμε,με τον τονο που εχεις στην δημοσιευση αυτο μας λες εχει βουιξει ο τοπος απο το βραδυ, το σαββατο δεν ειναι μακρυα και το ψεμα εχει κοντα ποδια.

Ανώνυμος είπε...

Τον κατηγορουν αδικα τον κακομοιρη και η δικαστικος, ειχε παρει ο σταικουρας και εδωσε εντολη, ολοι του κανανε πολεμο, οι μπραβοι με τα μπιστολια στα χερια τους εμποδισαν να μπουν και βεβαια ηταν και στην ωρα τους προβοκατσια ολοι συνομοτουν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΩΛΙΩΤΗ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΑΡΓΙΑ. ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ.ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλετε να τηρηθεί το γράμμα του νόμου, πολύ καλά να το τηρήσουμε όλοι μαζί.

Ο νόμος λοιπόν λέει ότι η κατάθεση ψηφοδελτίων είναι μεν μέχρι τις 12 η ώρα αλλά επίσης λέει ότι τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο πρέπει να είναι σε αλφαβητική σειρά.
Που ακούστηκε η αλφαβητική σειρά πρώτα Γούπιου και μετά Βούλγαρης?

Αν πιέσετε εσείς του Συκιώτη για την ώρα θα πιέσουν και οι του Παταργιά για την αλφαβητική σειρά. Και τα δυο παραπτώματα κανονικά είναι και ακυρώνουν ψηφοδέλτια με το γράμμα του νόμου.

Διαλέξτε τι θέλετε, ο Πετρόπουλος τρίβει τα χέρια και περιμένει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 2:52 ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΒΛΑΚΑ ε ΒΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Ωωωωβ

Ανώνυμος είπε...

Απο σημερα λογικα οι υποψηφιοι νυν αντιδημαρχοι οφειλουν να αντικατασταθουν. Δεν μπορουν να κανουν προεκλογικο αγωνα χρησιμοποιωντας υλικο του Δημου. πχ ας καταγραψει ο Δημαρχος τα τηλεφωνηματα που θα γινουν απο τα υπηρεσιακα τηλέφωνα των κκ. ΦΑΚΙΡΗ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΦΛΩΡΑΚΗ και θα ΦΡΙΞΕΙ ΟΛΟς Ο ΔΗΜΟΣ. Ειναι δυνατον ομως ποτε να περιμενει τετοια κίνηση καποιος από τον ...ογκολιθο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ, πραγματικο αφεντικο της κινησης ΠΑΤΑΡΓΙΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

χαζομαρες λες...ΣΕΝΑΡΙΑΚΙΑ ΤΗς ΚΑΦΕΤΕΡΙΑς

Ανώνυμος είπε...

Ρε χωριανοί καμενοβουρλιώτες, κανονικά θάπρεπε να κλαίτε για τα χάλια μας. Ο Παπαναγιώτου πήγε να κάνει κάτι για το χωριό μας και τον πολέμησαν άγρια και πρώτος και καλύτερος ο Μάκαρος ,δεν του συγχώρεσε ότι έχασε τις προηγούμενες εκλογές από τα λάθη του και τα φόρτωσε στον Παπαναγιώτου. Κατάφερε τώρα να διαλύσει τον συνδυασμό Παπαναγιώτου και προτιμάει να μην υπάρχει υποψήφιος από τα Καμένα.Είναι ο αυτουργός του ξεπουλήματος των Καμένων. Που είναι συνδυασμός του με τριγκαίους και λοιπούς που δεν έμπαιναν στον Παπαναγιώτου δήθεν γιατί ο Μάκης έκανε συνδυασμό ;
Τρίχες.
Δούρειος ίππος του γιατρού ο τύπος. Μια λύση υπάρχει τώρα η αποχή όλα τα Καμένα ή Πετρόπουλο Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΧΗ Η ΛΕΥΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΙΩΝ
ΑΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΜΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΧΗ Η ΛΕΥΚΌ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου η αποχη η το λευκο δεν ειναι λυση γιατι καποιος αλλος θα αποφασισει για εσενα.Ψαξε βρες τον καλυτερο ακουσε τον και αποφασισε.Απο εκει και περα οτι θελει ας γινει,μονο που εχουν καταλαβει οτι αυτοι δεν επαρκουν εχουν τρελαθει για το πολιτικο τους μελλον μην τους δωσεις τη χαρα να σε προσπερασουν προσπερασε τους εσυ.
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κόσμε ,κοσμε,ευτυχώς υπάρχει και ο Πετρόπουλος γιατι ο γεροΚώστας μεθοδεύει να ακυρωθεί ο Παταργιάς. Τώρα είναι ευκαιρία να στείλουμε δυνατο μήνυμα στα σταικουραμεθοδεύματα. Η σύγκριση είναι υπερ του Πετρόπουλου,γνωριζει τα δημοτικά είναι μορφωμένος και ντόπιος. Ψήφος στον Πετρόπουλο, ψήφος στον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΦΑΚΙΡΟΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΙΜΙΔΙΠΑΤΑΡΓΑΙΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανενας δεν πιαστηκε στα χερια παιδια στα δικαστηρια,ολα τα δημιουργησε ο ΚΥΡΙΟΣ??? που βρισκοταν στην εισοδο για να μην μπει μεσα ο υποψηφιος Δημαρχος Κ.ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ οσο για την αστυνομια,μονο οι ΖΗΤΑΔΕΣ ηταν εξω απο το κτιριο λογο της ημερας.....Η παραπληροφορηση στο μεγαλειο της Ξυπνηστε προβατα του Σταικουρα,ο κυριος Συκιωτης στις προηγουμενες εκλογες στηριζε τον Παταργια τοτε ηταν καλος εεεεεεε??

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΜΕΣΑ?

Ανώνυμος είπε...

Αυτο δεν το γνωριζω αν ομως δεν ηταν εγκαιρα δεν νομιζω να γινοταν δεκτη η αιτηση ρωτηστε ομως τον παραχαρακτη που ηταν στην εισοδο του κτιριου ισως ξερει......

Ανώνυμος είπε...

Ο Παταργιάς ήταν μέσα. Απλά είχε πάει στη τουαλέτα. Λες να πήγαν οι άλλοι χωρίς τον Παταργιά ???
Αλλά ο παραχαράκτης εσκεμμένα έκανε φασαρία.
Παραχαράκτης… Σας λέει κάτι αυτό για το ποιόν του ????

Ανώνυμος είπε...

Ο Παταργιας ξερει να καθαριζει το πιατο του. Θα σας αναταμειψει ολους η κοινωνια την ημερα των εκλογων για αυτο μην βιαζεστε και σπρωχνεστε ολοι θα παρετε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ 8,4 ΠΟΥ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ 4 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 2 ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΦΙΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον τα εχετε παιξει με εναν Παταργια σας εχει κανει να χοροπατατε ο χοντρος βαραει οπως γουσταρει και εσεις χορευετε.Μαεστρος της λυρικης ο θεος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να δω τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων όλων των συνδυασμών. Να δούμε ποιος είναι ποιος και τι έχει κάνει. Και φυσικά τις θέσεις του κάθε συνδυασμού, τις προτάσεις του για το μέλλον. Όλα τα υπόλοιπα είναι μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

ρεεεεεεεε ντροπηηηηη ενασ καμενοβουρλιωτησ ρεεεεεεεεεεεεεεεε δεν βρεθηκε να κατεβει...?σαν τα κοκορια η ξεφτιλα η ιδια.ντροπη για την λουτροπολη ντροπη.τα ματια σασ μονη σασ βγαλατε.φατε τουσ στην μουρη τωρα...θα σασ σβησουν απτο χαρτη...α ρε δημε μωλου αγιου κωνσταντινου....καμενο βουρλιωτεσ δεν υπαρχει καιι ετσι οπωσ πατε.θα σασ κατατροποσουν.φιλικα παντα γραφω.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι εδώ μέσα απλά ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ, γιατί έτσι τους συμφέρει. Και φυσικά ο Παταργίας μπήκε από το παράθυρο στις 1215, και τον συνδιασμό ( υπεύθυνες δηλώσεις) προσπάθησαν να τις περάσουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΙΣ 1.05. Αν είναι ΑΚΥΡΟΣ ο συνδιασμός ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ το εκλογοδικείο, και μόνο αυτό.
Αλλά θα μου απάντησει κανένας, γιατί ο Παταργίας εμφανίστηκε εκείνη την ώρα; Μήπως είναι ένα από τα 'παλία τεχνάσματα του',Αν ήταν οκ ο συνδιασμός γιατί δεν πήγε 30 λεπτά νωρίτερα;Αν κάποιος δεν έχει οργάνωση για το ψηφοδέλτιο του, σκεφτείται τι θα κάνει με τον Δήμο....
Α και κάτι άλλο, μήπως η Δικαστής ρώτησε τον Συκιώτη αν προτίθεται να κάνει καταγγελία για το μπουκάρισμα, και αυτός είπε ΟΧΙ;
Άντε, αρκετά με αυτή την ιστορία, αφού ξεκινήσατε να ψηφίσετε το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ του Πετρόπουλου, είστε άξιοι της μοίρας σας.

Ανώνυμος είπε...


Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΑΣΧΗΜΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΑΛΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ,ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΝ : Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠ' ΕΞΩ ΣΤΙΣ 12.20 ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ : ΞΑΦΝΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ, ΣΤΙΣ 12.30, ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥ (ΣΤΗ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

ΤΡΙΤΟΝ : ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1.30 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ : ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2.00 ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

ΠΕΜΠΤΟΝ : Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΠΑΤΖΟΥΡΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ (ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ) ΤΟΥΑΛΕΤΑ. ΕΚΕΙ, ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ (ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ Κ.Λ.Π.).

ΕΚΤΟΝ : ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΖΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΒΔΟΜΟΝ : ΕΝΑ ΑΚΡΑΔΑΝΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ (ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ). ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΣΩΣΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (100% ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ), ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Η ΣΥΚΙΩΤΗ; Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ. ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε 4,37 το κοματικο ψηφοδελτιο του πετροπουλου σε πειραξε?Το ραγιαδικο ψηφοδελτιο του συκιωτη ειναι ενταξε?Εχει παρει μεσα ατομα με παρελθον ποινικο και κοματοδουλο.Αν βγει και καταλογιστει σα νικη νεοδημοκρατικου συνδιασμου ο συκιωτης θα σιυ αρεσει?Αν γινει αυτο σε ολη την Ελλαδα και χρεισιμοποιηθη ως πολιτικο αλοθι να επιβληθουν νεα μνημονια τι θα πεις?Θα βγεις παλι να φωναζεις για αντιλαικη κυβερνηση κτλ?.Ο πολιτικος εξοστρακισμος ειναι μονοδρομος παρτο χαμπαρι.Αλιως πετρες για το κεφαλι σου και ενδεχωμενος των παιδιων σου μαζεβης.

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλετε να τηρηθεί το γράμμα του νόμου, πολύ καλά να το τηρήσουμε όλοι μαζί.

Ο νόμος λοιπόν λέει ότι η κατάθεση ψηφοδελτίων είναι μεν μέχρι τις 12 η ώρα αλλά επίσης λέει ότι τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο πρέπει να είναι σε αλφαβητική σειρά.
Που ακούστηκε η αλφαβητική σειρά πρώτα Γούπιου και μετά Βούλγαρης?

Αν πιέσετε εσείς του Συκιώτη για την ώρα θα πιέσουν και οι του Παταργιά για την αλφαβητική σειρά. Και τα δυο παραπτώματα κανονικά είναι και ακυρώνουν ψηφοδέλτια με το γράμμα του νόμου.

Διαλέξτε τι θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

θα πάει η ένσταση γόνα !!!

Ανώνυμος είπε...

E OXI KAI ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ... ΗΜΑΡΤΟΝ!ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ.Φ.ΜΠΕΖΑΤΗ? ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ? ΜΠΕΣΙΡΗ?ΧΑΛΑΡΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο αυτό. Βλ. Κατσούλα - Καραγκούνης, Κριτσόβας - Κουρελή, Μακρυγιάννης - Μακρόπουλος, κτλ.(έχει κι άλλα). Καλά, δε βρέθηκε ένας να ξέρει ότι εδώ και 20 χρόνια περίπου υπάρχει το Excel για να βοηθήσει αν δεν ξέρεις την αλφαβήτα;

Ανώνυμος είπε...

E οχι και νεο αιμα ο Σταικουρας μη τρελαθουμε γιατι τοσος σαλος αν δεν εισαστε σιγουροι οτι θα βγειτε ας παρακαλουσατε να μη κατεβασει αλλος συνδιασμο για να χαρειτε λιγο ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΚΟΥ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ καινουργιο αιμα ολα τα τσιρακια του ειναι μεσα κι ολοι αυτοι που τους βολεψε η τους εταξε θεσεις κι επειδη καποιος επρεπε να μπει μπροστα βαλανε το Συκιωτη κι αγωνιζονται οι ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ με τα υπερπολυτελη εξοχικα στον Αγιο Κωνσταντινο μηπως καταφερουν και τους χαριστει και η θαλασσα γιατι ολα τ αλλα τα πηραν με το ετσι θελω,ντροπη και καταντια μη πουλιεστε βρεεεεεεε λιγη αξιοπρεπεια μη μειωνετε τις προσωπικοτητες σας,αν εχετε......

Ανώνυμος είπε...

Για καθιστε ρε παιδια να το παρουμε απο την αρχη συμφωνα με το φιλο 5.10 στις 29/4 τα στοιχια που εχει ειναι πολλα...Ακομα και να ειναι ψεματα ειναι πολλα και υπαρχουν και μαρτυρες τι να πω???τελικα η παλια νοοτροπια του ξερεις ποιος ειμαι ΕΓΩ δεν αλλαζει ευκολα.Αυτους θελουμε???
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ραγιαδάκια της οκάς πείτε αλεύρι…
Νέο μνημόνιο και κούρεμα μισθών σας γυρεύει…
Θα λέτε ψωμί και ελιά και Κώτσο Σταϊκούρα.
Α ρε κατακαημένοι, δεν ξυπνάτε με τίποτε εσείς…
Καλά να πάθετε ψωμοζήτουλες….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, άριστα έπραξες και δεν έκανες ένσταση εκείνη την ώρα.
έδειξες ΗΘΟΣ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ότι έχεις στόφα ηγέτη.
(συμπολίτες με τις φωνές-βρισιές-απειλές-συκοφαντίες κτλ δεν αφήνουμε τους υποψηφίους να κάνουν τον αγώνα τους, εκτός εάν κάποιοι θέλουν την ένταση και την πόλωση για τους δικούς τους λόγους!)


Ανώνυμος είπε...

βρε σε 5.10 με τα πρωτον ... δευτερον ... τριτον ... μεχρι εβδομον ... μαθητευσες διπλα στον σεναριογραφο Φωσκολο τον αειμνηστο??? εχεις πολλη πλακα το ξερεις ??? μαζι σου 6.20 ... φαινεται ξερεις κι εσυ πολλα για το λαμογιο με το εξοχικο στον Αγ. Κων/νο ...

Ανώνυμος είπε...

* βρε συ διορθωση του 8.19

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΙΚΑ...Ο ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ ΕΚ ΡΕΓΚΙΝΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ Κ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΕΣΤΑΖΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ!(((ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ!!ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΕΛΙΚΑ???ΑΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ Ο ΓΕΡΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ... Ο ΔΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΛΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ)ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΓΚΙΝΙΟΥ???ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ???ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο τελικά 11.12
Αυτά τα σκουλήκια πρέπει ή να τα απομακρύνουμε ή να τα πατάμε…
Προκαλούν αηδία..!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μου αρέσει που όλοι σχολιάζετε τον ένα ή τον άλλο οτι έκανε λέει αυτός τα όσα, ο άλλος μια απο τα ίδια, όλοι παράνομοι τελικά.
Αφού έχετε τόσες αποδείξεις ρε παλικάρια γιατί δε τις εμφανίζεται κ μόνο λέτε κ λέτε κ λέτε...
όλο λασπολογίες είστε για όλους, αλλά λογικό να ρίχνεται λάσπη μιας κ εκεί ζείτε.
Τέτοια γουρούνια είστε, λασπολόγοι.
Το χειρότερο όλων είναι ότι εσείς επίσεις ψηφίζεται, κ τι θα ψηφίσετε??? όπως λέει κ η παροιμία, όμοιος τον όμοιο. . .

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΦΩΝΑΞΕΣ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΟΥ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ) ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ...; ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ( ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...)

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:12
Απλα στις προηγουμενες εκλογες εκανε ο,τι του ελεγε ο επικεφαλης του,ο μακουλης ο τρισχειροτερος του. Αλλα τουλαχιστον ο παραχαρακτης οπως τον αποκαλεις,εκανε καποια καλα για το χωριο του και δεν έθιξε και κανεναν,ο μακουλης τα έκανε μανταρα οπως παντα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο 11:12 ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΠΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.ΥΣΤΕΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ. ΑΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟΟΟ ΦΑΒΟΡΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!!!ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΝΤΟΣ 36 ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟΣ!!!!! Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΛΗΞΕ ΣΗΜΕΡΑ 30/04/2014 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...

Ανώνυμος είπε...

δεν τιθεται θεμα ενστασης,η αποφαση ειναι στην κριση του δικαστηριου ανεξαρτητα απο ενστασεις.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ", ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Πως ειναι δυνατον εχοντας την πειρα τοσον εκλογικων διαδικασιων ΚΑΙ ψηφοδελτιο 80 ατομων να κανεις τετοια ανοησια???κατι τρεχει εδω.Μηπως ειναι εσκεμμενο???Μηπως εγινε συμφωνια με καποιον???Αραγε το ανταλαγμα θα το μαθουμε ποτε???
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο φαρμακοποιός του συριζα τα έχωσε στον χοντρό για να κάνει πίσω αυτό είναι όλο ΕΠΊΣΗΣ τέτοια πρόταση έχει γίνει κ σε άλλον συνδιασμό αλλά δεν υπάρχει Ακνκα απάντηση

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Προς τον διαχειριστή του μπλογκ.
Είναι απαράδεκτο να δημοσιεύονται σχόλια-οχετοί- όπως αυτο του 9.02. Δεν είναι δυνατόν να σπιλώνεται ο οιοσδήποτε με τέτοιου είδους ανώνυμα σχόλια. Αν, και όταν κάποιος έχει να καταγγείλει κάτι, ας έχει και το θάρρος να βάλει την υπογραφή του από κάτω.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kamena voyrla blogger είπε...

Φίλε μου 9:50, που απευθύνθηκες στον blogger.
Που ακριβώς είναι ο οχετός?

Έχει φαρμακοποιό το ΣΥΡΙΖΑ? Που είναι ακριβώς? Στην Πλατεία Ελευθερίας 1?
Ο Χοντρός ποιος είναι? Ο Βενιζέλος ή ο Πάγκαλος?
Για ποιόν άλλον συνδυασμό αναφέρει το σχόλιο? Του Καμίνη?

Δεν σε καταλαβαίνω, γίνεσαι ποιο σαφής σε παρακαλώ!

Ανώνυμος είπε...

NΙΚΟ 4.28 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ!ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ, Η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ, ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΤΟΠΙΚΕΣ Κ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ. ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12. ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Κ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΤΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΔΕΙΞΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ Κ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΜΑΗ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει τότε να εάν ήταν έτσι ο ταξιάρχης δεν είχε ανάγκη κανέναν με τον όταν μαζί κ την ομάδα έκλειναν συνδιασμό από μόνη τους παντού.....κύριε για ομα υπάρχουν κανόνες κ νόμοι εάν είναι να μην τηρούνται τότε ο καθένας ας κάνει ότι θέλει κ ο ταξιάρχης να παραμείνει δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Ή το πληκτρολόγιο σου έχει πρόβλημα, ή το συντακτικό σου έχει πρόβλημα ή κάτι πίνεις και δεν μας δίνεις και εμάς να χαλαρώσουμε λίγο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα έχεις μπερδεμένα στο κεφαλάκι σου φιλαράκι 9.13

Ανώνυμος είπε...

Ντανος ταξιάρχης η νέα δύναμη της περιοχής είτε το θέλετε είτε όχι αυτοί κάνουν κουμάντο

Ανώνυμος είπε...

Προς τον φιλο και συνδημοτη 7,03 συμφωνουμε σε ολα και ιδιαιτερα σε 2 σημεια οτι ο αγωνας κρινεται στις 18 του μαη και οτι ο κοσμος θα κρινει.Πιστευω οτι θα υπαρξει και καποια ελαστικοτητα στα μικρολαθη.Αυτο που δεν χωνευω ειναι οτι εχει περασει απο αυτη τη διαδικασια πολλες φορες ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙνα κανεις τετοιο λαθος...
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ 10.38 ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΣ? ΛΑΘΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ Κ ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΦΗ ΑΠΟΨΗ. ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω αν εγω στερουμαι λογικης αλλα δεν μπορω να καταλαβω εναν συλλογισμο που διαβασα. Τα αρπαξε ο Παταργιας για να μην κατεβει κ εγιναν πολλα στημμενα κλπ κλπ. Γιατι κανουμε σεναρια διαστροφικου χαρακτηρα? Εγινε ολοκληρος αγωνας να συνταχτει ενας συνδυασμος που αυτη τη φορα μαλιστα εχει συμμετοχη κι απο αρκετους νεους και αφθαρτους ανθρωπους. Ο συνδυασμος κατατεθηκε κανονικα κ ολοι κανουν τον αγωνα τους. Απο ολους τους συνδυασμους. Γιατι τετοια κακια ρε παιδια? Εμειναν 18 ημερες. Ας αφησουμε τον κοσμο να κρινει ποιον θελει να τον εκπροσωπει στη λυση των προβληματων κ αφηστε τις παραφιλολογιες χωρις αποδειξεις.

Ανώνυμος είπε...

ο παταργιάς είναι έγκυρος λέει ο πρόεδρος έμαθα. η ομάδα συκιώτη ξεροκαταπίνει και τους έχει πιάσει τρέμουλο. νόμιζαν ότι θα έκαναν περίπατο με τον σταικ. ο ταξιάρχης τον έκανε μάγκα τον χοντρό. εκεί που ήταν στανταράκι αντιπολίτευση θα βρεθεί δήμαρχος ο χοντρός. καλή ομάδα έχει κάτι θα κάνει

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 11.55 σαφως και πρεπει να συμφωνουμε ολοι για το μελλον του τοπου ΜΑΣ (απο την Αγια τριαδα μεχρι τον λογγο).Ο προβληματισμος μου ειναι γιατι αφου ο κ. Παταργιας ειχε στο χερι του 80 ονοματα γιατι δεν το καταθεσε πχ στις 11 η ωρα και εδωσε αυτη την αρνητικη εντυπωση και τροφη για τοσα σχολια.Επιπλεον εδωσε στον κ.Συκιωτη την ψευδη αισθηση οτι θα κανει περιπατο στις 18 του μαη
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 80 ΑΤΟΜΑ ΚΙ ΟΧΙ 2-3. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΛΠ. Κ ΣΤΟΝ ΚΟ. ΣΥΚΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΛΑΘΗ ΛΟΓΩ ΒΙΑΣΥΝΗΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝ ΠΗΓΕΣ 11 Ή 12. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδυασμός Παταριά μετονομάστηκε σε.
"Παράθυρο στο μέλλον"

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/o4326RVQSQ8

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΡΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΝ Κ. ΧΑΡΛΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΛΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:

Ανώνυμος είπε...

Ώρες ώρες λέω να βγει ρε ο σκατοΣΥΡΙΖΑ να δούνε μερικοί πόσα απίδια πιάνει ο σάκος με τους κολλημένους του κιαρατά που έχουν κάνει τόσες κωλοτούμπες στις απόψεις τους τα τελευταία χρόνια που ούτε 10χρονο δεν αλλάξει τόσο εύκολα γνώμη. Τις τελευταίες μέρες λέω κιόλας ας βγει ρε ο κωλοΣΥΡΙΖΑ σας και εδώ στον δήμο να καταλάβουμε και σε τοπικό επίπεδο ποιος είναι μάγκας και ποιος δεν έχει ιδέα πραγματικά τι του γίνεται.

Μετά βέβαια το ξανασκέπτομαι και λέω τι λες ρε? να πάμε καμία 20ρια χρόνια πίσω? Αφού αυτοί δεν έχουν ιδέα, το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν αντιπολίτευση και να γαβγίζουν ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος γκρινιάζοντας και φωνάζοντας χωρίς ουσία. Άσε που είναι μαλωμένοι και οι μισοί με τους άλλους μισούς. Δεν είναι έτοιμοι ούτε να κυβερνήσουν ούτε να διοικήσουν τον δήμο. Το γελοίο είναι ότι κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα κρυφή λέει δημοσκόπηση που στην περιφέρεια είναι λέει 4 μονάδες μπροστά από Μπακογιάννη και εδώ στον δήμο λέει θα τους πάρουν τα σώβρακα. Ναι καλά, γυρνάτε πλευρό μάγκες γιατί θα πιαστείτε όλο από το ίδιο πλευρό.

Είναι κολλημένα άτομα τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ και δύσκολα διακρίνεις ανάμεσα τους κάποιους που αξίζουν χωρίς απωθημένα και με ανοιχτά μυαλά. Φτάνει να δεις διαχρονικά από ποιους πολιτικούς πυρήνες και χώρους προέρχονται όλοι αυτοί και θα καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο τετρί είναι φούστης θέλει να πατάει σε 2 βάρκες στον χοντρό έβαλε τα ορφανά κ στον σύριζα το γιο του το θανασ κ τον χαρλα δήμαρχε ένα ψητό ΈΧΕΙΣ είσαι πολύ διπρόσωπος πίσσα κ πούπουλα κ λίγο είναι...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΝ ΓΙΟ ΒΡΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ??

Ανώνυμος είπε...

Έναν έχει που συμβουλεύει τον πέτροσούμο πρέπει να είναι ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ δηλαδή την επιτελική δουλειά ποιος θα την κάνει;

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο 11.22 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Στο λέει συριζαιος που έχει ξένέρωσει με τους πασοκους που το παίζουν τώρα σύριζα ουστ εμείς έχουμε φάει τα νιάτα μας στο κόμμα ουστ λεχριτες βόλεψακιδες....

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 12.56 2/5 μου αρεσει η συμμετοχη και η φιλικη κουβεντα που εχουμε ευχομαι παντα να δινεις την αποψη σου η καλπη θα βγαλει νικητη,ο κοσμος θα κρινει.Αν η κριση του ειναι σωστη θα δουμε.Παντα φιλικα
ΝΙΚΟΣ