28 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Συμμετέχω - Πετρόπουλου Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Click επάνω στην φωτογραφία ή click εδώ για να δείτε τον συνδιασμό

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άξιος ο Πετρόπουλος.
Κώστα έτσι και αποκλείσουν τον Παταργιά, εμείς που τον στηρίζουμε θα ψηφίσουμε εσένα.
Έτσι γιατί δεν θέλουμε ΛΑΜΟΓΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

poios einai lamogio re filara?? o giatros?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ.
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ 11.52….
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο χαρακτρισμος λαμογιο φιλε 11,54 δεν εχει να κανει με την ενοια της κλοπης η τησ υπεςξερεσης μονο.Εχει να κανει και με την πολιτικη ηθηκη.Και ο χειρισμος στην υποθεση Παπαναγιωτου που επεδειξε ο κατα τ'αλλα συμπαθεστατος Γιαννης ηταν πολιτικη λαμογια.Αν εγινε με δικη του ευθυνη.Αν εγινε με προτροπη επιδοξων αντιδημαρχων η πολιτικων πατρονων τοτε ειναι κατι ακομα χειροτερο ακι βεβαιος ειναι δειγμα του τροπου διαχειρισης στο μελον.

Ανώνυμος είπε...

εχει εξαφανιστει και ο ...Κοντοπουτανος!!! Κατι δεν παει καλα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο κοντοπούτανος ?

Ανώνυμος είπε...

file ksereis ti shmainei politikh ? sthn politikh ola ginontai...kai sto katw katw o giatros xeitisthke poly swsta to thema me ton papanagiwtou...

Ανώνυμος είπε...

Πολιτική είναι και το ξεβράκωμα που σας έχουν κάνει.
Καλά σας κάνουν. Θέλω να βλέπω να σέρνεστε πεινασμένα σκουλήκια…

Ανώνυμος είπε...

blogger δεν ανοιγει η εικονα να δουμε το συνδιασμο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΠΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΩΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΟΤΣΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΗΘΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ? ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΣΤΟΥς ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥς ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΟΥς ΤΣΙΡΑΚΙΑ.ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΥς ΕΑΥΤΟΥς ΣΑς ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑς.ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑς

kamena voyrla blogger είπε...

1:01 δοκίμασε αυτό το link.

Ανώνυμος είπε...

Αξιοπρεπεστατο ψηφοδέλτιο. Καλη επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Lol

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ !!! ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια για τον συνδιασμό σας κ.Πετρόπουλε! Καλή επιτυχία η οποία κατά την ταπεινή μου γνώμη βασίζεται στους συνεργάτες-υποψηφίους σας και οι επιλογές σας είναι εξαιρετικές, άνθρωποι επιστήμονες με ήθος και αξιοπρέπεια!Μακάρι να σας τιμήσει ο κόσμος και να γυρίσει σελίδα αυτός ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Πετροπουλε, καλη επιτυχια στον προεκλογικο σου αγωνα, εχε υπ οψη σου την δευτερη Κυριακη, η πολωση στην προεκλογικη περίοδο των αντιπαλων σου, ειναι επ οφελεία σου.
Θα πρέπει ,ομως, να μαζέψεις μερικους πολυ κοντινους σου, που εκφραζονται χειροτερα και απο τους Κασιδιάρηδες, θα χασεις ποντους.

Ανώνυμος είπε...

...καλη επιτυχια!μερικες ερωτησεις μονο.για να μπει καποιος στο ψηφοδελτιο του συριζα θα πρεπει να ειναι αμυγες μερος της παρεας;γιατι καποιοι ειναι συριζα και καποιοι θα πρεπει να κριθουν για να ειναι με το συριζα;ποτε και πως εγιναν οι προσεγγισεις;γιατι σε τοπικο επιπεδο τα πραγματα εγιναν καπως ετσι:καποιες θεωριτικα αριστεριστικες παρεες που αναλωνονται σε "καθηστικες" φραστικες επαναστασεις μεσα απο τη μεθη του αλκοολ εκριναν πως ειναι η ωρα να δρασουν εκμεταλευομενοι την ανοδο του συριζα,θελοντας τη ρεβανς απο τον κακο τους εαυτο και οχι μονο(μερικοι απο αυτους γνωστοι και μη εξαιρεταιοι δεξιοτατοι στις πρακτικες τους).κυριοι με το μοτο"ενας αλλα λεων και ολοι εσεις τυρια"(ν. ασιμος)πατε να χρωματισετε τις δημοτικες εκλογες μετατρεποντας τες σε διαμαχη μεταξυ "καραΝ.Δ."(Σταικουρας-Συκιωτης-Νεα Μνημονια-Παρε Παρε) και "χμμμΣΥΡΙΖΑ"(Τωρα Ειναι η Ευκαιρια Μας να την Πουμε σε ολο τον κοσμο γιατι εμεις ειμασταν τοσο καιρο οι εκλεκτοι-καθαροι και μυημενοι απο την κολυμπηθρα μας-Παρθενογεννημενοι).Μπλε ο Δημος στο μετεκλογικο χαρτη η σε αποχρωση του κοκκινου;και ετσι αυτοματως λυνονται τα προβληματα του τοπου κυριοι;αυτα στις βουλευτικες εκλογες κυριοι δεν νομιζετε;γιατι κατι τετοιο λεγατε προ ΣΥΡΙΖΑ ευκαιριας δοθεισης και θεου θελοντος η θυμαμαι λαθος;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο συνδυασμός αυτός είναι ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί οι μισοί υποψήφιοι λένε ναι και οι άλλοι μισοί ότι είναι ανεξάρτητοι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, πλάκα κάνεις, ε; Τι πίνετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζω οΣΥΡΙΖΑ να εχει τα ιδια συμφεροντα με την ΝΔ στον τοπο που ζουμε.Τα πραγματα ειναι απλα χρειαζονται ενα δημαρχο δικο τους (το γιαννη)για να κανουν τη δουλεια τους ανοδυνα και αθορυβα συμφωνα με το σχεδιο που εχει καθοριστει για το μελλον μας.Κακα τα ψεματα εχουμε στα χερια μας τη δυναμη να αλλαξουμε αλλα δεν το θελουν δεν τους συμφερει.
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να δω τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων όλων των συνδυασμών. Να δούμε ποιος είναι ποιος και τι έχει κάνει. Και φυσικά τις θέσεις του κάθε συνδυασμού, τις προτάσεις του για το μέλλον. Όλα τα υπόλοιπα είναι μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΜΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΚΙΣΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

magvas είπε...

ειναι καιρός να σηκωθούμε από το καναπέ και να αγωνιστούμε για το καλό αυτού του τόπου.
ο ψήφος είναι ιερός και παράλληλα η δύναμή μας.
τέλος πια όμορφα προγράμματα, συμφέροντα, λαμόγια και καθήκια.
το τι θα ψηφίσετε είναι δικαίωμά σας.
μη βγείτε όμως και κλέγεστε μετά και λέτε οτι οι άλλοι φταίνε.
γιατί έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
προτείνω λοιπόν τους έντιμους,δικαιους και αγωνιστές.
αν ψάξετε σίγουρα υπάρχουν και σήμερα στον τόπο μας.
ψάχτε το λοιπόν γιατί η ευθύνη μεθαύριο εσάς θα καταδιώκει
καλή τύχη σε όλους.--ο δάσκαλος--

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν θεωρείστε ότι μετά από ολα ταύτα η ελλάδας ο δήμος λαμογια μια νέα αρχή πως; μόνο με το κκε μπορεί δημότες σύντροφοι

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ Αν πράγματι ενδιαφέρεσαι για το Δήμο μας θα ήθελα από τώρα να δεσμευθείς για τα υπαρκτά προβλήματα του Δήμου μας. Και εξηγούμαι : ΟΝΟΜΑΣΙΑ του ΔΗΜΟΥ. Αν πρόκειται ο Δήμος μας να αναπτύξει δραστηριότητα στον Γεωργικό Τομέα ( Προϊόντα ΠΟΠ )και στον Τουριστικό Τομέα δεν μπορούμε να έχουμε Ονομασία Σιδηρόδρομο. Δεσμευθείτε ότι μέσα στους πρώτους 6 μήνες θα φέρεται το θέμα σε Δημοψήφισμα με Ονομασία είτε Δήμος Μώλου, είτε Δήμος Αγίου Κωνσταντίνου, είτε Δήμος Καμμένων Βούρλων, είτε Αρχαία Ονομασία σε συνεννόηση με την Αρχαιολογία Λαμίας. Γεωργικός Τομέας Ποια Προϊόντα και πως. Τουριστικός Τομέας : Ιαματικός Τουρισμός, Εναλλακτικός Τουρισμός, Θάλασσα, Βουνό, Αρχαιολογικοί Χώροι. Ποιες είναι οι προτάσεις σας. Από ότι ξέρω ασχολείστε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σχεδόν 20 χρόνια και δεν κάνατε τίποτα είτε σαν συμπολίτευση είτε σαν αντιπολίτευση. Δεν θα σας ψηφίσω αν δεν πάρω συγκεκριμένες απαντήσεις στα θέματα αυτά. Και πιστέψτεμε είμαστε πολλοί πλέον που δεν ακούμε τα πέτσινα λόγια.
Προτρέπω όλους να υποχρεώσουμε τους υποψηφίους να τοποθετηθούν με συγκεκριμένες δεσμεύσεις στα προβλήματα του τόπου μας. Θεωρείστε το σχόλιο αυτό σαν μια Ανοικτή Επιστολή προς τους Υποψηφίους.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΡΦΙΑ! ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΡΙΖΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑλά νομίζω ότι το χετε χασ τελείως σήμερα ρώτησα υποψήφιο του παταργια ούτε να ακούει αυτοί είναι επικίνδυνοι έτσι είπε....τι να πιστέψω εγώ τώρα;

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ώρες ώρες λέω να βγει ρε ο σκατοΣΥΡΙΖΑ να δούνε μερικοί πόσα απίδια πιάνει ο σάκος με τους κολλημένους του κιαρατά που έχουν κάνει τόσες κωλοτούμπες στις απόψεις τους τα τελευταία χρόνια που ούτε 10χρονο δεν αλλάξει τόσο εύκολα γνώμη. Τις τελευταίες μέρες λέω κιόλας ας βγει ρε ο κωλοΣΥΡΙΖΑ σας και εδώ στον δήμο να καταλάβουμε και σε τοπικό επίπεδο ποιος είναι μάγκας και ποιος δεν έχει ιδέα πραγματικά τι του γίνεται.

Μετά βέβαια το ξανασκέπτομαι και λέω τι λες ρε? να πάμε καμία 20ρια χρόνια πίσω? Αφού αυτοί δεν έχουν ιδέα, το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν αντιπολίτευση και να γαβγίζουν ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος γκρινιάζοντας και φωνάζοντας χωρίς ουσία. Άσε που είναι μαλωμένοι και οι μισοί με τους άλλους μισούς. Δεν είναι έτοιμοι ούτε να κυβερνήσουν ούτε να διοικήσουν τον δήμο. Το γελοίο είναι ότι κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα κρυφή λέει δημοσκόπηση που στην περιφέρεια είναι λέει 4 μονάδες μπροστά από Μπακογιάννη και εδώ στον δήμο λέει θα τους πάρουν τα σώβρακα. Ναι καλά, γυρνάτε πλευρό μάγκες γιατί θα πιαστείτε όλο από το ίδιο πλευρό.

Είναι κολλημένα άτομα τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ και δύσκολα διακρίνεις ανάμεσα τους κάποιους που αξίζουν χωρίς απωθημένα και με ανοιχτά μυαλά. Φτάνει να δεις διαχρονικά από ποιους πολιτικούς πυρήνες και χώρους προέρχονται όλοι αυτοί και θα καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς κύριε 8:01 αναφφέρεστε σε τοπικό επίπεδο όταν μιλάτε για τους του ΣΥΡΙΖΑ ή σε εθνικό; 2 παρατηρήσεις μόνο. Αν αναφέρεστε σε τοπικό, εγώ δεν βλέπω κανέναν κολλημένο, αυτό που βλέπω είναι άτομα με άποψη, που δεν προσκύνησαν ούτε έγλειψαν καμία εξουσία και έχουν διάθεση να βοηθήσουν τον τόπο, εν αντιθέσει με άλλους υποψηφίους. Έτσι, για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας δηλαδή. Όσο για το να μιλάει ένας αντισυριζαίος για κωλοτούμπες του σύριζα, ε, είναι για γέλια!!! Τελευταίο: όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ 8:01 οι του ΣΥΡΙΖΑ θα μας πάνε 20 χρόνια πίσω??? Υποθέτω ότι με σταικ θα πάμε φουλ μπροστά ε? χαχαχαχα κρα κάνετε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ 11.14 ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ?ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

11:31 εγώ είδα πολλά σοβαρά άτομα στο ψηφοδέλτιο του σύριζα, και μάλιστα άτομα που είμαι διατεθιμένος να εμπιστευτώ, σε αντίθεση με τους άλλους, που ειλικρινά τους είδαμε και από την καλή και από την ανάποδη τόσα χρόνια. Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι διαφωνούμε!