29 Απριλίου 2014

Πρωτοσέλιδα τοπικού τύπου 29/4/2014

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε Βδελατε πως αφισες τον χοντρο να κανει τετοια λαθη. Εσυ στις μηχανοραφιες εισαι μανουλα. Κριμα και σε ειχαμε και σε υποληψη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΝ...ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΓΑΤΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ. ΠΑΛΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ..ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ.ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ Η ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ Η ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΟΙΧΤΆ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΠΕΤΡΑ ΔΕΜΕΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΙΚΗ ΑΝΑΡΙΧΗΣΗ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ :ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΥΓΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ. ΟΙ ΜΩΛΙΟΤΕΣ ΠΟΥ ΟΨΙΜΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ: ΑΦΟΥ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ...ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΑΤΑΡΓΙΑ;;;ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να δω τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων όλων των συνδυασμών. Να δούμε ποιος είναι ποιος και τι έχει κάνει. Και φυσικά τις θέσεις του κάθε συνδυασμού, τις προτάσεις του για το μέλλον. Όλα τα υπόλοιπα είναι μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

Συνδημοτες δεν έχει ξαναγίνει ο τετρι ο υπέρμαχος της διαφάνειας της αξιοκρατίας κ ο μεγαλύτερος πολέμιος του χοντρού να τον βοηθάει κ να του φτιάχνει το συνδιασμό στελεχώνοντας τον με τα ορφανά του με ανταλλάσσοντας της θέσεις ευθύνης κεξασφαλίζοντας κτην ασυλία τους κ την συγκάλυψη των σκανδάλων μπράβο στα παιδιά