30 Αυγούστου 2010

Εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση με φόντο τις εκλογές του Νοεμβρίου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ακούω συχνά την ίδια στερεότυπη ερώτηση ’τι γίνετε ρε παιδιά με τις εκλογές’?.

Τρέξαμε λοιπόν, ρωτήσαμε, μάθαμε και σας παρουσιάζουμε τα δεδομένα αλλά και τι ακούγεται στην πιάτσα (από πρώτο χέρι)

Μετά την πρόθεση λοιπόν του Τριαντάφυλλου Μπέλλου (αιφνίδια θα έλεγα) να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στον διευρυμένο δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου με έδρα τα Καμένα Βούρλα, αλλάζει το μέχρι πρόσφατα αυτοδιοικητικό σκηνικό ως προς τις εκλογές που θα γίνουν τον Νοέμβριο.

Οι μέχρι τώρα έγκυρες και επίσημες υποψηφιότητες είναι του,
1)νυν Δημάρχου Μάκη Αντωνίου που έχει καταθέσει την υποψηφιότητα του με πολλούς τρόπους,
2)του Μακρινίτσα Δημήτρη που πρόσφατα εξέδωσε δελτίο τύπου με ομάδα 10 ανθρώπων
3)και τέλος προστίθεται και ο πρώην Νομάρχης Μπέλος στην σκακιέρα ως διεκδικητής του δήμου μετά από προφορικές δηλώσεις του.

Ο Τριαντάφυλλος Μπέλλος λοιπόν, για όσους δεν γνωρίζουν ή για τους άλλους που δεν θυμούνται, είναι δικηγόρος και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Λαμία, διετέλεσε βουλευτής 1990-1998 και νομάρχης για την περίοδο 1998-2002.
Όλοι βέβαια θυμόμαστε ότι στις εκλογές του 2004 δεν εκλέχθηκε (γιατί άραγε), μάζεψε απελπιστικά λίγους σταυρούς (και πάλι γιατί άραγε) και έκτοτε αγνοείτε πολιτικά η τύχη του. Σήμερα λοιπόν ως από μηχανής θεός έρχεται να ‘σώσει’ τον τόπο (έτσι νομίζει τουλάχιστον) έχοντας σοβαρότατο πολιτικό βαρίδι τον γέρο Σταικούρα αλλά και την μνήμες του ψηφοφόρων ακόμα νωπές.
Ακόμα βέβαια δεν έχει ανακοινώσει την ομάδα του, αφού θα ακολουθήσουν ζυμώσεις, (χέρι χέρι με τον γέρο) συνεννοήσεις και ατέρμονες συζητήσεις με τους πιθανούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, αλλά δεν βλέπω να έχει χαίρι με την τακτική που ακολουθεί.
Το μεγάλο του λάθος,(για όσους δεν κατάλαβαν), επικοινωνιακό καθαρά, κατ εμάς, είναι ότι διέρρευσε από την αρχή ότι στηρίζεται ανεπιφύλακτα από τον Σταικούρα.
(μέχρι και λεφτά λένε κάποιες γλώσσες στην πιάτσα, ότι του έδωσε ο Χρηστάρα …, από πίσω βέβαια είναι ο γέρος όπως είπαμε αλλά μην το κάνουμε και θέμα), αυτόματα λοιπόν έχει τον μισό νομό (από τους δεξιούς) απέναντι του ο Τριαντάφυλλος, ως Σταικουρικός, και να δούμε πως θα το μαζέψει αυτό.

Έχουν ακουστεί κατά καιρούς και άλλα ονόματα ότι ενδιαφέρονται, να κατέβουν στην πολιτική σκηνή αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η πρόθεση τους ακόμα με σχετικό δελτίο τύπου στα ΜΜΕ της περιοχής, προφανώς κάπου σκάλωσε η όλη ιστορία όπως αντιλαμβανόμαστε εμείς και κάποιοι κάνανε πίσω. Προφανώς θα ενταχθούν σε κάποιο συνδυασμό..

Άξιο ανάλυσης είναι τι θα κάνουν οι σύμβουλοι της μειοψηφίας, μιας και ο Κεφάλας φοβερίζει μεν αλλά δεν πρόκειται να ηγηθεί συνδυασμού δε, οπότε προκύπτουν αρκετοί ’αδέσποτοι’ δημοτικοί σύμβουλοι, που πολλοί εξ αυτών βρίζανε όπου βρισκόντουσαν και όπου στεκόντουσαν τον Μάκη, ενώ από την άλλη ακούγεται στην πιάτσα (ναι ναι στην πιάτσα μαθαίνεις πολλά) ότι θα πάνε μαζί του στο τέλος. (κακό του κεφαλιού τους)

Επίσης άξιο ανάλυσης είναι ότι έχει ’σφυρίξει σιωπητήριο’ από κάποιους που ήταν ορκισμένοι εχθροί του. Τι να πω … μάλλον ο δήμαρχος μας θα έχει δυνατή ’πειθώ’

Σε πολιτικό επίπεδο τώρα, ο Τετριμίδας έχει την ανεπιφύλακτη στήριξη του ΠΑΣΟΚ που και είναι ο σοβαρότερος διεκδικητής του δήμου, ενώ η νέα δημοκρατία δεν έχει επίσημα απαντήσει.
Αναλυτικότερα, ο Σταυρογιάννης στηρίζει Μάκη, ο Σταικούρας Μπέλλο ενώ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ακόμα ο Γιαννόπουλος.

Έτσι έχει η τρέχουσα πολιτική και παραπολιτική σκηνή στον δήμο μας, θα έχουμε τα αυτιά και τις κεραίες μας σε εγρήγορση και σύντομα θα επανέλθουμε με περισσότερα νέα.

Φιλικά ο Blogger

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να λέτε στον κόσμο την αλήθεια και μην κάνετε τις επιθυμίες σας γεγονότα γιατί έχετε γελοιοποιθεί σε ολο το Δήμο.
Ο κ.Μακρινίτσας αφού βολοδέρνεται απο το ΠΑΣΟΚ μέχρι την ακρα δεξιά κρίθηκε ακατάλληλος ακόμη και απ οτον γεροσταϊκούρα.Και ο γεροσταϊκουρας ου είναι γάτα αλλά κολοβή πρότεινε τον Μπέλο.Ο Μπελος ομως έχει κλείσει με το Χειμάρα και κατεβαίνει περιφερειακος και μπορει να γίνει χωρικός αντιπεριφερειάρχης.Καλό είναι κύριε Μακρινιτσα να έχεις φιλοδοξία αλλά θα μείνεις με την φιλοδοξία σου.Ζυγίστηκες,μετρήθηκες,βγήκες λιψός άρα ακατάλληλος,αλλα είσε νέος ακόμα σε μερικά χρόνια κράτα τα όνειρά σου.Θα η΄τα τελειως ανήθηκο αυτο που λενε εδώ στα καμενα να κεταβεί ο Μπελος να παρει τις εκολογες δήθεν και να φυγει για να γίνει εσύ δημαρχος.Κ.Μακρινιτσα δεν θέλεις να σε φτύνουν και οι πέτρες έτσι.Καλη νίκη στο στρατηγό

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε παιδιά τον ακούσατε τον μπέλλο στα κανάλια?? Δεν πάει καλά, για τον γάιδαρο καβάλα είναι. θα φταίει το ζάχαρο που έχει φαίνεται για αυτό άρχισε τις μαλ...ς

Αααααααααχχχχχ τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε

Ανώνυμος είπε...

ακουω ο γερος ειπε ,εκανε, εδωσε εντολες και λεω εγω τι δουλεια εκανε ο γερος τι περιουσια εχει πως σπουδασε τα παιδια του ,τωρα τιδουλεια κανει.απλως ρωταω να μαθω . παρακαλω οποιος ξερει να απαντησει γιατι ακουω διαφορα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ..
ΜΠΡΑΒΟ!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας πει ο κ. Μπέλλος την συμφωνία που έκανε με τον κ. Μακρυνίτσα και αν ήταν παρών και ο κ. Σταϊκούρας ο γέρος.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Μπέλλος δεν μπόρεσε τόσα χρόνια ούτε ένα δρόμο να φτιάξει στο χωριό του το Ρεγγίνι πώς θέλει να γίνει Δήμαρχος τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάει να κάνει κανένα μπάνιο στου Κονιαβίτη ο κ. Μπέλλος μήπως και συνέλθει λίγο !!!! γιατί κάτι δεν πάει καλά απ` ότι φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο BLOGGER ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ.ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ.ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;ΜΕ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ;Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΙ.

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη 8:29

Προφανώς είσαι ανενημέρωτος, σε αυτό το άρθρο, δεν καταθέσαμε την άποψη μας αλλά τα τρέχοντα δεδομένα της περιοχής μας.

Ο κύριος Μακρυνίτσας έχει εκδώσει δελτίο τύπου από 10/7 που το φιλοξενούσαν όλα τα τοπικά ΜΜΕ, αυτό επικαλεστήκαμε και εμείς ως πληροφορία.

Για ρίξε μια ματιά εδώ

http://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2010/07/blog-post_702.html

Ανώνυμος είπε...

Η τραγική ιστορία του τόπου μας συνοδευεται απο τραγικά πρόσωπα αλλά και απο τραγικούς ψηφοφόρους( δηλαδή εμάς).
Αλήθεια ποιό είναι το έργο του Κύριου Χειμάρα? Τι δουλεία κάνει αυτός ο Κύριος? Ποιός θα πληρώσει τις ζημιές απο τις δηλώσεις του για τον Μαλιακό? Σε δέκα μέρες μπαίνουν τα διόδια με την ανοχή αυτου του Κυρίου !!! Και άλλα πολλά!!!
Ποίος είναι ο Κύριος Μπέλος? Τον έστειλε ο λαός σπίτι του ναί ή όχι?
Πώς λοιπόν μας τον επιβάλλουν ξανά?
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί τέτοιοι πολιτικοί μας αρμόζουν. Ας ελπίσουμε ότι τούτη την ύστατη στιγμή που η χώρα οδηγείται μαθηματικά στην καταστροφή ότι θα στείλουμε όλους αυτούς τους "Κύριους" σπίτια τους!!

Ανώνυμος είπε...

Για να είσαι αντικειμενικός πρέπει να αναρωτηθείς τι έκανε και ο κ. Τετριμίδας που στήνανε διόδια μέσα στο χωριό του, αλλά και ο κ. Αντωνίου που στήνανε διοδια στην Τραγάνα και είχε ξεσηκωθεί όλη η Λοκρίδα εκτός από αυτόν. Δεν τον νοιάζει δηλαδή αν θα σκεφτεί ο Αθηναίος τα τοσα διόδια για έρθει στη πόλη του?

Ανώνυμος είπε...

Παντως έχω να παρατηρήσω από το επίπεδο των σχολίων αλλά και κάποιων αναρτήσεων (π.χ. το κουτσομπολίστικο Εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση με φόντο τις εκλογές του Νοεμβρίου) ότι φτάνουμε να ανακατεύουν μερικοί και νεκρούς ακόμα...
Δηλαδή που θα πάει η δουλειά κ. Blogger όσο πλησιάζουμε στις εκλογές; Αυτό το επίπεδο εκφράζει άραγε την αισθητική σου;
Θεωρείς ότι προσφέρουμε υπηρεσίες στον τόπο έτσι ή τα απαξιώνουμε πια όλα;
ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
Δεν είναι απαραιτητο να γελοιοποιούμε τον καθένα. Ολοι έχουν το δικαιωμα του εκλεγειν και του εκλεγεσθαι. Μπορείτε απλά να τους απορριψετε.
Ειμαι σίγουρος ότι όσοι καταφευγουν σε λασπη εναντίον ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα κοινά, είναι απλά εγκάθετοι ή απλά ανόητοι.
Μακάρι να ασχοληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι με τα κοινά, κατι που δε βλέπω να το αποφασίζουν, με το κλίμα απαξίωσης που επικρατεί ειδικά σε προχωρημένα δήθεν ΜΜΕ όπως τα Blogs. Αρα ξεχάστε τους νέους ανθρώπους αφού τα πάντα και οι πάντες μπορούν χλευαστούν ευκολότατα αφού είναι ανώνυμα.
Κρίμα ρε Blogger, και πάλι κρίμα.
Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο κάποιοι θα μπουν και στην κρεβατοκάμαρα όσων θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Πόσο άραγε θα τους κοστίζει αφού θα είναι ανώνυμο;
Κρίμα ρε Blogger, και πάλι κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Κατι δεν έχεις μάθει αγαπητέ μου είναι ότι ο καθένας απο εμάς έχει την προσωπική ζωή του η οποία δεν αφορά κανέναν.
Τα δημόσια πρόσωπα όμως και όσων αφορά τα κοινά πρέπει να τα σχολιάζουμε διότι αφορούν την ζώη μας. Δεν νομίζω ότι πίεσαν κάποιον να αποδεχθεί μια θέση εξέχουσα αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιες αντιλήψεις του τύπου "Μην μιλάς κλπ" οδήγησαν την χώρα μας σε αυτά τα χάλια οδηγούμενη απο άσχετους !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ 11:31
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΑΣ...
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ!
ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,
ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ,
ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΘΕ ΑΥΤΑ;
Υ.Γ.
ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΕΙΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί 1.13 δε φταίνε οι Δήμαρχοι; Δεν είναι δημόσια προσωα αυτοί; Δεν εκπροσωπούν τους δημότες; Η Νομαρχία βγήκε και έκανε και δύο ανακοινώσεις και προτάσεις, έστω για το θεαθείναι. Οι Δημάρχοι μας τι κάνανε;
Καλά τα λέει ο 11.15, αλλά εσύ ζορίζεσε. Να μας πεις τι κάνανε οι Δ¨ημαρχοι για τον τόπο μας για το θέμα του ΜΑλιακου. Τιποτα.
Παρά μονάχα ο φαιδρός ο δικός μας γύρναγε με το μπουκαλάκι με το νερό απ το βιολογικό στα κανάλια.
Κατά τα άλλα κάναμε πέρσυ διαφήμηση 20 Ιουλίου σα λουτρόπολη. Και γω ο βλάκας πήγα και πλήρωσα συμμετοχή σαν επαγγελματίας για να τα μοιραστούνε κάποιοι.

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ φίλε 11,31

Σε παρακαλώ (για την ακρίβεια σε προκαλώ) υπόδειξε μου, ακριβώς, στο άρθρο που έγραψα, που υπάρχει αναφορά σε προσωπικά δεδομένα κάποιου, η που υπάρχει κουτσομπολιό η έστω που υπάρχει κάποια ανακρίβεια.

Κατά την δικιά μου άποψη, η πραγματικά τρέχουσα κατάσταση είναι ακριβώς έτσι όπως την γράψαμε, και αν κάπου κάνω λάθος σε προκαλώ και πάλι να αποκαταστήσεις την αλήθεια.

Προφανώς όμως αναφέρεσαι στα ανώνυμα σχόλια, που ο καθένας έχει μια άποψη (η οποία κατά τα άλλα είναι σεβαστή) και απλά την γράφει.
Και για να γίνω ποιο ακριβείς θα πω την φράση φίλου ‘αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει’.

Αυτή είναι η κοινωνία μας σήμερα, αυτή την άποψη έχει και αυτό γράφει εφόσον αυτό πιστεύει. Τι θα μπορούσα να κάνω εγώ, και γιατί στην τελική να απολογηθώ για αυτό?

Το πρόβλημα σου όμως δεν είναι αυτό, το τι γράφεται δηλαδή, αλλά είναι το ίδιο το blog (για τους δικούς σου λόγους) και αυτό που πρεσβεύει ως ελευθερία έκφρασης.

Ολοκληρώνοντας, σε προτρέπω να διαβάσεις την πολιτική του Blog, και σε προτρέπω να μην το ξαναδιαβάσεις αν νομίζεις ότι δεν σε καλύπτει το επίπεδο.

Καλημέρα σας, ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ φίλε 7:35 ξέρεις γιατί δε φταίνε οι δήμαρχοι;
Γιατί όταν ψηφιζόταν αυτή η εφεύρεση που λέγεται σύμβαση παραχώρησης εγώ θα απαιτούσα από τους βουλευτές μας να αποσαφηνιστεί επί χάρτου σε ποια σημεία της Ελλάδας θα μπουν διόδια και τι κόστος διέλευσης θα είχε το καθένα!!!
Και επειδή υπάρχει πιθανότητα χορήγησης καρτών σε κατοίκους της περιοχής ας είσαι λίγο επειικής γιατί ο κ. Ρέππας ψήφισε τη σύμβαση και έχει και το θράσος να θέλει να βάλει μπροστά την αστυνομία για την είσπραξη!!!

Ανώνυμος είπε...

Δε διαφωνώ ότι οι κυβερνήσεις έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά είναι άραγε τυχαίο ότι κάποιοι που περιμένανε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ κάνανε την πάπια ενώ οι δημότες τους δε θα μπορούν να ξεμυτίσουνε στην εθνική χωρίς αντίτιμο;
Δηλαδή και για το θέμα του σχολείου στα Καμένα που είναι θέμα υπουργείου παιδείας, ήταν χωρίς ουσία οι κινητοποιήσεις τη δεκαετία του 90 που πέτυχαν την ίδρυση του στη πόλη; Λέω τωρα εγώ ένα παράδειγμα. Μπορούσα να πω και άλλα πολλά.
Δυστυχώς όμως , άλλοι λόγο κομματικής πειθαρχίας, άλλοι λόγο ότι έχουνε πιασει στασίδι στο Ακρογιάλι και δε κουνιούνται ούτε με σεισμό από κει, πως να αντιδράσουμε ως αρχές του τόπου;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΩΣ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ...
ΣΤΗ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (!!!)
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ.
ΟΧΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΗΚΤΡΑ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΟΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ,ΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ (ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ), ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΒΟΥΝΑ ΠΡΟΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ...! ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ Ι.Χ. ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Στο 1.28 εχω να πω τα εξης...Καταλαβαινω το πανικο σας για το οτι ο Τετριμιδας θα νικησει ευκολα και ολα τα ονειρα σας για την μεγαλη ζωη που κανατε το 98-02 πανε στραφι αλλα σταματηστε να λετε ανοησιες..Οσο για τα ανταποδοτικα ξαναλεω κ σε σενα..η δεν γνωριζεις η εισαι κοινος ψευτης..

Ανώνυμος είπε...

προς 1:28
μηπως ζουσατε σε καποιο νησι του αιγαιου ολα αυτά τα χρόνια;
η μηπως θελετε να μαθετε για τη συνδιαλλαγή (με προσωπικό όφελος) που αποτολμήθηκε για το σκάψιμο του βουνού που λέτε;

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά σχολιάζετε λες και όλοι ξέρουν όλα, γράψτε καμία λεπτομέρεια να καταλαβαίνουμε και εμείς οι υπόλοιποι

Ανώνυμος είπε...

για τα διοδια οποιος δε φοβαται σπρωχνει τη μπαρα!!
ουτε καρτες ουτε τιποτα...
και σημειωτέον:
κάρτες μόνο οι κάτοικοι του μώλου έχουν δικαίωμα να πάρουν...

Ανώνυμος είπε...

στο στοιχημα παντως τη νικη τετριμιδα την παιζουν με συντελεστη 999 ενω την ισοπαλια με 666 και την ητα με 1 (χωρις κερδη) χαχαχαχαχα και αχαχαχαχαχαχ