16 Αυγούστου 2010

Ένας υπεύθυνος να απαντήσει … υπάρχει ??

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Θα ήθελα να καταθέσω και εγω καποια παραπονα και προβληματισμους μου και γιατι οχι να λαβω αν γινεται καποιες απαντησεις σχετικα απο καποιον υπευθυνο...

1)Στην νεα εισοδο της πολης στη γεφυρα κοντα στο νεκροταφείο χαθηκε ο κοσμος να μπει μια σωστη ταμπελα και να καθοδηγει τον κοσμο προς Αθηνα και προς Λαμια??
Υπαρχει μια ταμπελα της πλακας που ετσι οπως ειναι, ειναι σαν να μην υπαρχει...
Εμεις οι κατοικοι της εκει περιοχης εχουμε καταντησει τροχονομοι και κεντρο πληροφοριών πια...

2)Τεραστιες νταλικες ελληνικες και ξενες στριβουν κατω απο τη γεφυρα και μπαινουν μεσα στη πολη χωρις λογο.. μεσα απο κατοικημενη περιοχη...(ΕΛΕΟΣ!). Απο τη μια ο εκωφαντικος θορυβος απο την αλλη η ταχυτητα με την οποια κινιουνται εχουν δημιουργησει τεραστια προβληματα...και ταμπελα πουθενα που να απαγορευει τα φορτηγα να στριβουν κατω απο τη γεφυρα...Φυσικα σε αυτο φταιει και η αστυνομια και η τροχαια της περιοχης που ειναι ανυπαρκτη (ή κι αν δει κανεις κανεναν αστυνομικο θα καθεται σε καμια καφετερια...)Αναρωτιεμαι πρεπει! να θρηνησουμε κανεναν συνανθρωπο μας για να νοιαστουν οι υπευθυνοι???
Ο δρομος αυτος Χαρ.Βλαχα και Μεταμορφωσεως εχει γινει πια δρομος ταχειας κυκλοφοριας και πολυ επικινδυνος μιας και οι ταχυτητες που αναπτυσσονται ειναι υπερβολικες.
Οσοι στριβουν κατω απο τη γεφυρα κατεβαινουν με τουλαχιστον 60 χλμ το δρομο μεχρι την Μεταμορφώσεως...Και φυσικα δεν εξαιρειται και ο πρωτος πολιτης της πολης που αντι να δινει το παραδειγμα τρεχει σαν ....(λες και αν παει πιο σιγα θα χασει τη θεση στην καφετερια....)
Για γελια ειμαστε και για κλαματα!!

3)Αφηστε δε τις υποσχεσεις οτι θα μπουν προστατευτικα τζαμια για τον θορυβο στο σημειο εκεινο-εδω και 3 χρονια μας εχουν μπει οτι θα μπουν και ακομα τα ιδια χαλια...-(βλεπετε δε μενει κανενας "κολλητος" εκει για να ενοχλειται)..Εκλογες ερχονται και η σφαλιαρα θα είναι γερη και φαρμακερή...Γιατι ο πολιτης κοροιδο μια φορα πιανεται...

Θα ηθελα να παρω καποια απαντηση για ολα τα παραπανω και να διαβασω και σχολια πολιτων που ταυτιζονται ή διαφωνουν με οσα λεω.

Αναγνωστης του blog

1 σχόλιο:

Ζαγγανάς Νίκος είπε...

Καλέ φίλε είμαι καί εγώ κάτοικος τής περιοχής(Καραμανωλεϊκα) καί πολλές φορές έχω αναδείξει τό θέμα καί μάλιστα (προφορικά τό έχω θέσει καί υπ'όψιν τού Δημάρχου)
Θά πρέπει νά σού πώ ότι τό θέμα είναι πιό σύνθετο ,καθότι η ΌΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ τού ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ τών ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΩΝ αποτελεί ένα ΕΚΤΡΩΜΑ καί μία ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ.
Εάν θέλετε άς συναντηθούμε όσοι μένουμε σέ αυτοί τήν ξεχασμένη περιοχή καί νά ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ κατά παντός υπευθύνου,
Θά καλούσα μαζί μέ τούς κατοίκους τής εν λόγω γειτονιάς νά λάβει θέση καί η Κα Αναγνωστοπούλου Ολγα, κάτοικος τής περιοχής η οποία περνάει αυτό τόν επικίνδυνο δρόμο αρκετές φορές ημηρεσίως καί έχει ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ.

studio-1.gr
Ζαγγανάς Νίκος
ΤΗΛ:6981228169

Υ.Γ Σέβομαι τήν ανωνυμία τού γείτονα (προφανώς),αλλά όταν ζητάμε λύσεις πρέπει νά κάνουμε γνωστή τήν ταυτότητα μάς .
Καί μήν περιμένεις νά λυθεί τό πρόβλημα ,επειδή τό γράφουμε στό blog. Επικοινωνήστε μαζί μου, νά απευθυνθούμε στήν δικαιοσύνη.