28 Αυγούστου 2010

Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αυξημένη περίπτωση για έντονο αέρα (μπουρίνι) υπάρχει για την περιοχή μας (Καμένα Βούρλα), από τώρα (βράδυ Σαββάτου) μέχρι και αύριο, το απόγευμα της Κυριακής.

Τα δεδομένα που έχουμε είναι η πτώση της βαρομετρικής πίεσης που διακρίνουμε από τοπικό μετεωρολογικό σταθμό αλλά και την εμπειρία των ντόπιων ψαράδων.

Αυτοί που ξέρουν λένε ότι θα υπάρξει ξέσπασμα του καιρού, που θα συνοδευτεί από δυτικό - νοτιοδυτικό αέρα, που δεν θα κρατήσει πολύ (το πολύ για μια ώρα), και προέρχεται από την υψηλή για την εποχή θερμοκρασία.

Προσοχή λοιπόν από τους επίδοξους ερασιτέχνες ψαράδες και όσους ασχολούνται με την θάλασσα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΕΡΝΕΣΑΙ.Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ,ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ [[ΟΤΑΝ ΠΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ]]]
ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΒΑ ΡΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕΣ ΗΔΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡΙΚΟ ΓΕΡΟΝΤΙΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΡΑΜΙ.