28 Αυγούστου 2010

Φάτε μάτια ψάρια

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Οι σαπουνόπερες ήταν πάντα μέρος του τρόπου με τον οποίον πολιτεύεται ο Μ. Αντωνίου.

Η υπόθεση του βιολογικού καθαρισμού ανήκει στις κορυφαίες στιγμές της
δημαρχιακής του διαδρομής.

Τώρα, στάς δυσμάς της θητείας του ανέλαβε να μετατρέψει τα Καμένα Βούρλα σ’ επιχειρηματικό Ελντοράντο. Τι επενδύσεις Ασιατών, τι γκλαμουράτα καζίνα, τι εγκαταστάσεις τύπου «Disneyland» καιροφυλακτούν.

Άλλο αν δεν εμπλέκεται ο ίδιος σε κάποιο επίπεδο.

Προφανώς αναφέρεται σ’ εγκαταστάσεις του Ε.Ο.Τ. και της Ε.Τ.Α οι οποίες, στο πνεύμα της πώλησης των πάντων -κατά τις γραφές της τρόικα του Δ.Ν.Τ.- ετοιμάζονται να εκποιηθούν. Ωσάν η δικιά του δράση να δρομολογεί εξελίξεις που πιστεύει πως μπορεί να τις πουλήσει επικοινωνιακά.

Όμως ο θόρυβος είναι το μόνο προϊόν μιας φούσκας που σκάει.

Από εφημερίδα Ημέρα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΜΑΚΡΥΠΙΤΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΕΤΡΑΛΙΓΚΑΣ.Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΝΥΚΟΚΥΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ- ΜΩΛΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τον φοβάστε τον Μπέλλο γιατί θα σας στριμώξει στη γωνία. Και όχι τίποτα άλλο , δε θα προλάβετε να κόψετε τις κορδέλες από την επένδυση των Κινέζων!
Να το θυμάστε: Αμα κατεβεί ο Μπέλλος (που μάλλον θα κατεβεί) ασχέτως αμα θα βγει, ο Μακούλης παπαλα, δε κανει ούτε συνδυασμό. Γιατί και κάποια ονόματα που περιμένετε να μπούνε τη τελευταία στιγμή, θα το σκεφτούνε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δουλικά ως πότε θα αφεντεύει τον τόπο ο Σταικούρας ρε ραγιάδες καρυωτες και αγναντιώτες;
Σηκώστε ψηλά το κεφάλι ορέ και στείλτε στο χωριό του τον Σταικούρα γιουσουφάκια ε γιουσουφάκια.Μπέλος,τα έκανε ρόϊδο ως νομάρχης εκανε τη Νομαρχία λαμογία,ξυπνάτε ορε βαστάζοι.Ο μπέλος ηρθε τελευταίος υποψήφιος αυτόν θέλετε για δήμαρχο,εδώ που τα λέμε και πολύ σας πάει νοματέοι της μιζέριας.Ο Μώλος δεν ψηφίζει Σταικούρα και τον υποταχτικό του Μπέλο το καταλάβατε;Αλλά δεν περιμένουμε περισσότερα από ραγιάδες των σύγχρονων μπέηδων τύπου Σταικούρα.Ο στρατηγός Τετριμμύδας θα κερδίσει τη μάχη παρτε το απόφαση.Γκέγκε;

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω που καήκαμε αν μιλάμε για σωτήρες τύπου Μπέλλου. Για κλάματα είναι επίσης και ο διοικητής (καμία σχέση με δήμαρχος) του εγκαταλελλειμένου στρατοπέδου του Μώλου. Ευτυχώς που το λαϊκό ένστικτο είναι πιο ξύπνιο από ποτέ και θα προλάβει να γλυτώσει τον τόπο μας από το ναυάγιο!!!