04 Φεβρουαρίου 2024

Περίεργη δολιοφθορά στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Άγνωστοι δράστες έκοψαν πέντε κολόνες δημοτικού φωτισμού!...

Ένα περίεργο περιστατικό δολιοφθοράς είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής (2/2) στα Καμένα Βούρλα και συγκεκριμένα στο δρόμο που διασχίζει το άλσος της Λουτρόπολης μπροστά από τα δυο παλιά υδροθεραπευτήρια.

Συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες έκοψαν πέντε (5) στύλους δημοτικού φωτισμού!

Πρόκειται για μια απίστευτη ενέργεια, χωρίς λογική, αφού τις παράτησαν στη θέση τους, εκτός και αν δεν πρόλαβαν, λόγω της ώρας, να ολοκληρώσουν την παράνομη και εξοργιστική πράξη τους.

Άμεσα ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρης Λιακόπουλος έδωσε εντολή να διακοπεί η ηλεκτροδότηση, καθώς έμειναν στον αέρα τα καλώδια, ενώ ειδοποίησε και την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για την απίθανη αυτή υπόθεση, όπως και οι άνθρωποι της Κοινότητας που είναι αποφασισμένοι να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες προκειμένου να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για την καταστροφή που προκάλεσαν.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο lamiareport.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια σκεψη:
Οτι εγινε εγινε,η ζημια θα πληρωθει απο ολους.
Ας προσπαθησουμε να μην επαναληφθει.
Μια προταση:
Με συνενοηση με τον δημο ο διευθυντης του Λυκειου να παει με ολους τους μαθητες εκει παρουσια του δημαρχου και να γινει μια ομιλια περι του κοστους της ζημιας και την διαχυση αυτης σε ολους .
Ετσι "χτιζεται" η παιδεια στους νεους για την αξια του δξμοσιου χωρου και οχι μονο με αυστηροποιηση της ποινης .




ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Πλέον η Ελλάδα έχει γίνει κωλοχανειο και σπάει ο καθένας ότι δεν γουστάρει ή του χαλάει την μπιζνα. Στον αγωγό της Αίγινας είχαν γίνει 3 απόπειρες και το κράτος συνέχισε να κοιμάται λες και δεν ξέρουν ποιος πουλάει νερό και δεν περισευε κανένα σκάφος και λιμενικος για περιπολία ή συναγερμοί αισθητήρες κλπ.Φανταστειτε βάλανε επαγγελματία ουκα πυροτεχνουργο με σίγουρα υψηλή αμοιβή. Στην Κρήτη το μηχάνημα που παίρνει το ρεύμα από το καλώδιο το διαλυσανε, καμία φύλαξη στην δημόσια περιουσία. Τα λεφτά των φόρων μας δεν πιάνουν τόπο πάνε στον αέρα από τέτοιες δολιοφθορες. Το μόνο που ξέρουμε να λέμε είναι φασίστα ορμπαν και πουτιν. Τολμάει κάποιος να το κάνει αυτό στην Ουγγαρία και στην Ρωσία? Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό το ξέφραγο αμπέλι την Ελλάδα. Έχω εξοργιστει πολύ. Η αστυνομία κοιμάται και κάνει γκάφες

Ανώνυμος είπε...

Ζουμί:
Άκου.
Ο κάθε δήμαρχος πριν εκλεγεί,
έχει βγεί για φαι.

Δεν έχει άλλη επιλογή.

Η σύγχρονη (εν ρίζα) πνοή.

Η ανάσα, πέρα από τά αρώματα, είναι και θέμα επιβίωσης στα περισσότερα είδη τού πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λες φιλορωσε με το τατουάζ τον σκορπιό, κράτος μπουρδελο, μόνο τους αγρότες ξέρουν να κυνηγάνε μην κλείσουν το δρόμο.