30 Σεπτεμβρίου 2023

Άλλο ένα σκάνδαλο! Το νέο Πολιτιστικό κέντρο του Αγίου Κωνσταντίνου κρίθηκε παράνομο, αλλά ο δήμαρχος Συκιώτης Γ. θα κάνει εγκαίνια ως προεκλογική φιέστα.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πολλά έχουν γραφτεί για το περιβόητο πολιτιστικό κέντρο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η ιστορία έχει ως εξής: ο δήμαρχός μας ήθελε να μετατρέψει το παλαιό (ερείπιο) κτήριο του αγροτικού συνεταιρισμού σε πολιτιστικό κέντρο.

Έκανε λοιπόν κάποιες παρεμβάσεις στο κτήριο, βαψίματα, στοκαρίσματα και δεν ξέρω τι άλλο, έβαλε πόρτες και παράθυρα και βουαλά νέο κτήριο πολυχώρος, και είναι έτοιμος λέει να κάνει και εγκαίνια.

Ξόδεψε όμως 1,2 εκατομμύρια euro των Ελλήνων φορολογουμένων για να κάνει απλά αυτή την μετατροπή – λιφτινγκ (μίζα μου μυρίζει εδώ) Με τόσα λεφτά θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα εξ ολοκλήρου νέο μοντέρνο κτήριο (ας πούμε μεταλλικό), που να καλύπτει εξ αρχής τις ανάγκες, να χαρακτηριστεί από την αρχή πράσινο και να είναι μοντέρνο ρε αδερφέ. Και όχι να βάψει την 30-40 χρονών αποθήκη και να δώσει και ένα σκασμό λεφτά και να μας το πασάρει σαν πολιτιστικό κέντρο.

Η πλάκα είναι, ότι από το τελικό πρόσφατο (10/8/2023) Πόρισμα των Ελεγκτών Δόμησης, το κτήριο κρίθηκε παράνομο, και κατά πως το βλέπω θα πρέπει να ανακληθεί η άδεια. Μηχανικός δεν είμαι αλλά με αυτό το πόρισμα, ούτε ρεύμα αλλά ούτε και νερό μπορεί να έχει στο κτήριο, γιατί είναι παράνομο, και πολύ φοβάμαι θα αρχίσουν και τα πρόστιμα.


Ο δήμαρχός μας λοιπόν βρήκε ένα φιλαράκι του εργολάβο, και στις 25/8/2021 του ανέθεσε να συντηρήσει την αποθήκη του συνεταιρισμού στον Άγιο Κωνσταντίνο, έναντι αδρής αμοιβής για 1,2 εκατομμύρια euro παρακαλώ.

Ξήλωσε τον αμίαντο λοιπόν αρχικά και άρχισε τα βαψίματα και τις λοιπές εργασίες από την 17/11/2022.

Ξαναλέω, μηχανικός δεν είμαι, αλλά οι φτωχές μου γνώσεις λένε ότι με το πόρισμα αυτό θα πρέπει να ανακληθεί η οικοδομική άδεια.

Τρόπος για να περάσει νέο έλεγχο δόμησης υπάρχει, αλλά περιλαμβάνει πέρα από την αναθεώρηση της αδείας, την κατεδάφιση τμημάτων στο εσωτερικό του οικοπέδου καθώς και τμήμα της σκάλας στην πρασιά. Μέχρι τότε δεν μπορεί να συνδεθεί και να πάρει ΔΕΗ και νερό νόμιμα.

Πάντως, είναι ανεπίτρεπτο
σε ένα οικοδομικό έργο το οποίο το ανέλαβε ο εργολάβος με έκπτωση 2% (όπως διαβάσαμε) με τόσο μεγάλο προϋπολογισμό να γίνονται τέτοιες παρατυπίες και αυθαιρεσίες. Οφείλεις ούτως ή άλλως (επι της αρχής να σέβεσαι τον εαυτό σου και τα λεφτά των φορολογουμένων) να τηρείς την μελέτη της οικοδομικής άδειας και αν παρεκκλίνεις, να κάνεις αναθεώρηση κλπ. Μετά να ζητάς τελικό έλεγχο δόμησης.

Όχι τσάτρα πάτρα για ψηφοθηρικούς λόγους θα κάνουμε φιέστα σε παράνομα κτήρια κύριε Δήμαρχε


Έχουμε βέβαια ράμματα και για την τεχνική υπηρεσία του δήμου που φαίνεται πόσο ανεπαρκής είναι. Όμως όχι λόγω έλλειψης γνώσεων αλλά λόγω κακής διαχείρισης των θεμάτων που προκύπτουν. 
Εδώ φαίνεται και η πλήρης ανεπάρκεια του προϊσταμένου αιρετού της τεχνικής υπηρεσίας όπου υποτίθεται έχει ασχοληθεί με οικοδομικές άδειες και γνωρίζει τις διαδικασίες ενός ελέγχου δόμησης.

Πάντως σε πολιτικό επίπεδο τώρα, κύριε Συκιώτη, δεν κάνουμε φιέστες γνωρίζοντας ότι παρανομούμε, θέλω να πω … πως βρε αθεόφοβε δήμαρχε θα κάνεις εγκαίνια γνωρίζοντας ότι το κτήριο είναι παράνομο?

Με τιμή
Ο Blogger
Κώστας Γιαννακούρος


51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε μείνει παγωτό. Εγώ νόμιζα ότι ο Γιαννακούρος ήταν τσιράκι του Συκιώτη. Η απόφαση του ελεγκτή είναι κεραμίδα

Ανώνυμος είπε...

Το προανάγγειλε ο πιπίλας το εγκαίνιο για το πολιτιστικό στο ντιμπέιτ. Θα το κάνει τώρα;

Ανώνυμος είπε...

ρε επι πτωματων παταει. σιγα μην δεν το κανει. παρανομο και ξεπαρανομο. εγω θα παω αλλα θα εχω το νου μου μην μου πεσει καμια κεραμιδα στο κεφαλι

Ανώνυμος είπε...

ρε γουμάρι δεν ντρεπεσαι; ένα εκατομμύριο και παραπανω έδωσες για να βάψεις την αποθηκη; για αυτό παμε κατά διαόλου σαν χώρα

Ανώνυμος είπε...

Ψιλοπαραβασεις θα έχει εεεε! Μπλογκερ,Όχι και παράνομο ΟΛΟ. Το θέμα είναι έστω και με μικρές παραβάσεις πως έχει πάρει ρεύμα. Δεν περίμενα όμως να έχει κατασκευάσει απορροφητικό βόθρο στην πρασιά, δίπλα από τα δίκτυα ύδρευσης, κρίμα που είναι και γιατρος. Έχει την έγκριση της χρηματοδότησης του βιόκα άρα έχουν και αποχέτευση!!!!!
Εκλογές έχουμε όλα γίνονται.....
















Ανώνυμος είπε...

Κάποτε του ταχωνε ο Κώστας για το κόστος , στα εγκαίνια θα είναι από κάτω και θα χειροκροτεί. Η απόλυτη ξεφτίλα, είδατε πως τα φέρνει ο καιρός.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μεσιε Γιαννακουρε είχες ένα επίπεδο ότι έγραφες το αποδεικνύες. Τωρα λαικιζεις θες να μην το παραλάβουν γιατί έφτιαξε ένα πρόχειρο βόθρο για 4 χρόνια και επειδή το εφραξε, για να μην γίνει τουαλέτα σκύλων. Επισης γράφεις ότι απλά το έβαψε και άλλαξε πόρτες. Αύριο θα σας αναλύσω ακριβώς τι έχει γίνει με την πρασια γιατί το κτίριο έχει κοπεί ρυμοτομηθει από το 2009.Το κτίριο είχε ρεύμα και ρολόι από παλιά πως έκοβαν τιμολόγια η ένωση Αταλάντης χωρίς φώτα, με κεριά? Αύριο εκτός απροόπτου

Ανώνυμος είπε...

Κώστα, άστο καλλίτερα γιατί θα μας μπερδέψεις......

Ανώνυμος είπε...

Σκουφιαααααααααα είσαι για το πέος τελικά….

Ανώνυμος είπε...

Προϊστάμενε της τεχνικής υπηρεσίας κ. ΚΡΙΤΣΟΒΑ,
Και εδώ μαντάρα τα έκανες. Το χιλιάρικο που παίρνεις ως αντιμισθια δεν είναι μόνο για τσίπουρα και για να γράφεις στο Facebook. Καλά θα είναι να θα είναι να παίρνεις και μυρωδιά τι γίνεται στην τεχνική υπηρεσία. Δεν γίνεται να έχει βγει το πόρισμα από 10 Αυγούστου και ενάμιση μήνα μετά να μην έχετε κάνει τίποτα για αυτό.
Εκθέτεις τον Δήμαρχο σου. Τι να κάνεις και αυτός βέβαια. Δεν είχε και κάποιον άλλο να βάλει στην θέση αυτή. Λύσει ανάγκης είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση
9 Οκτωβρίου 2023 γίνεται η επιστημονική διασύνδεση του Δήμου Κ Βούρλων με τα κάτωθι Πανεπιστημιακά ιδρύματα
Trinity College Cambridge
Geteborg University
MIT
Oxford University
University of NY
ΑΠΘ
ΕΚΠΑ
Συνεργασία ,Επιστημονοσυνη προς όφελος του Δήμου.Επιστημονικά υπεύθυνος ο πρώην αντιπεριφερειάρχης.
Θα ακολουθήσει η απονομή διδακτορικών τίτλων σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του υποψηφίου Δημάρχου κ πρώην αντιπεριφερειάρχη.
Ξανά ψηλά λοιπόν ο Δήμος!!!!!😳🥶😲😲

Ανώνυμος είπε...

Ένα έχω να πω, αν δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω.... μήνυση....
Αν έχουν τα κάκκαλα βέβαια

Ανώνυμος είπε...

Ρε με τη μήνυση του Τσωμου στον Καραμανωλη τι γίνεται ξέρει κάποιος ;

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά είσαι υπόλογος στο μπλογκ γι αυτό το φιάσκο. Περιμένουμε εξηγήσεις

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Είπα αύριο αναλυτικά το πολιτιστικό δεν έχει πρόβλημα στατικοτητας είναι ασφαλέστατο. Άκουσα το κυρμανιδη να λέει ότι θέλει να ανοίξει το δρόμο Άγιο έως λογγο παραλιακά. Άσε τα ψέματα ρε Ηλία δεν έχεις τα κακαλα. Για αυτό τα είπες επιγραμματικα,,,

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κάποια τα έχω ξαναπεί εδώ πριν 2 χρόνια. Το 2009 ημουν δ σύμβουλος επί κυβέρνησης Καραμανλή αποφασίστηκε σε αυτό το οικόπεδο να φτιαχτεί δημοτικό σχολείο δίπλα στο γυμνάσιο ώστε το παλιό σχολείο να γίνει δημαρχείο κεπ κλπ.Οι μηχανικοί του υπουργείου ζήτησαν να ρυμοτομηθει και να κοπεί το ένα έβδομο της αποθήκης που πάταγε μέσα στο δρόμο ώστε το οικοδομικό τετράγωνο που έγινε για σχολική στέγη να είναι καθαρό από παντού. Σελιδα 7 φαίνεται το κτίριο ολόκληρο και κομμένο. Μετα ήρθε η κρίση και το αφήσανε το σχολείο. Στην πρώτη φώτο φαίνονται τα υπόλοιπα 6 εβδομα της αποθήκης που έχουν μείνει. Είναι φτιαγμένη ορθογωνια με κολώνες ίδιου πάχους ομοιομορφα σε ίση απόσταση μεταξύ τους. Αποκλείεται η ένωση να έφτιαξε αποθήκη χωρίς άδεια απλά από το 60 μπορεί να χάθηκε και να μην υπάρχει αντίγραφο. Ρεύμα είχε από τότε. Ο ελεγκτής αναφέρει για παρανομίες, 1) βόθρο απορροφητικό στην πρασια, τι να φτιαχνανε στεγανό πισίνα? Αφού θα φτιαχτεί αποχέτευση, τον απορροφητικό θα τον αδειάσουν και θα τον μπαζωσουν.2)σελίδα 5 κομμάτι του κτιρίου νοτιοδυτικά είναι στην πρασια, δεν γίνεται να κοπεί αυτό το κτίριο φάλτσα, θα έπρεπε να κόψουμε άλλο ένα κομμάτι από τα 6 εναπομένοντα.Τι θα μείνει στο τέλος. 3) περίφραξη, δηλαδή να μην το φραξουνε να μπαίνουν οι σκύλοι να το έχουν τουαλέτα.4)σκάλα, αφού το κτίριο είναι σηκωμένο 1 μέτρο ώστε οι ζωοτροφές και τα λιπάσματα να μην κινδυνεύουν από πλημμύρες και να έρχεται ίσα η αποθήκη με τα φορτηγά για φορτοεφορτωση. Τώρα χωρίς σκάλα πως θα πάει ο κόσμος και έχει και ράμπα αμεα. Κανένα φιάσκο δεν υπάρχει μικροπαραβασεις. Σκαφτηκαν νέες βάσεις στις κολώνες με πέδιλα και χοντρά σίδερα. Δεν υπάρχει πρόβλημα στατικοτητας αφού είναι και μόνο ισόγειο. Τότε έλεγα ότι τα λεφτά είναι πολλά γιατί δεν ήξερα ότι το κτίριο θα έχει φωτοβολταϊκά και θα είναι βιοκλιματικο με πολυτέλειες και μπαλκόνια με μάρμαρα και θερμοροφες. Όλα τα οικολογικά στοιχίζουν. Το κτίριο είχε φτιαχτεί πριν το σχέδιο πόλεως για αυτό η πρασια δεν συμβαδίζει ακριβώς.

Ανώνυμος είπε...

Τίμια απάντηση!

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά δεν μπορώ να εκτιμήσω αν είναι έτσι όπως τα λες, αλλά εγώ στέκομαι σε ένα δημόσιο έγγραφο που λέει ξεκάθαρα το κτήριο είναι παράνομο. Εσύ προσπαθείς να μαζέψεις τις πομπές γιατί είσαι ακόλουθος του Συκιώτη.
Ο ωχαδερφισμός και το περισσεύουν στην περιοχή μας για αυτό είμαστε εκεί που είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Απορω πως ο Τραχανας εχει αμεση προσβαση σε ολα τα εγγραφα του Δημου οι οι Δημοτικοι Συμβουλοι περιμενουν μηνες για ενα εγγραφο και αυτο δινεται μισο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΧΑΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μεσιέ ΤΡΑΧΑΝΑ το κείμενο της 4:34 π.μ., Οκτωβρίου 01, 2023 ΔΕΝ είναι δικό σου.
Πες μας, ποιος το έγραψε ?

ΦΒ είπε...

Το δικό σας ονοματάκι κύριε;
Εσύ που έχεις κόκαλα γιατί συκοφαντεις ανώνυμα; Λίγη τσίπα;Τι λέω κι εγώ τώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΔ τώρα ικανοποιηθηκες δηλαδή;;
Άντε ρε βουρλο…

ΦΒ είπε...

Εγώ είμαι ικανοποιημένη.Εσυ δε νομίζω . Πρόσεχε το.

Ανώνυμος είπε...

Βγαίνεις και σε γένος θηλυκού Γιάννη;;;;
Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Μμμμμμμμμ

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείται τα εργα για προεκλογική αντιπαράθεση ; Αντί να λέτε ότι κακώς έγινε αυτό , ενημερώστε τους δημότες με το πρόγραμμα σας , τις θέσεις σας για τον Δήμο και τον μελλοντικό σας σχεδιασμό έτσι θα προσδίδομε κύρος και σοβαρότητα στην καθε αυτοδιοικητική κίνηση κ όχι στείρα αντιπαράθεση. Συγχαρητήρια Κύριε Κυρμανιδη για τον προεκλογικό σας αγώνα. Ειλικρινά είχα γύρει προς πλατάνια όμως με το ήθος τις αρχές και τος πως τοποθετείται όχι μόνο εσείς αλλά κ ο συνδυασμός σας με έχετε κερδίσει. Ξανά ψηλά λοιπόν !!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν γέρνεις μάλλον ζαλίζεσαι???? Και σου προκαλείται στρέβλωση της πραγματικότητας!!!! Να το προσέξεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Εε καλά εννοείται. Τι να πει ο Κυρμανιδης. Ότι εργα έκανε ως αντιπεριφερειάρχης είναι σε άλλους δήμους. Ο τόπος του δεν έχει ανάγκη. Όσο για το ήθος του, αυτό να λέγεται!!! Θα τους γ@μ#σ*ι όλους τους αντιπάλους αν βγει δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι/ες τα σχόλια 2:34 π.μ., Οκτωβρίου 01, 2023 και 4:34 π.μ., Οκτωβρίου 01, 2023 - μετά τα μεσάνυχτα - δεν είναι του Τραχανά. Άλλος τα έγραψε και χρησιμοποίησε το όνομά του. Έτσι δεν είναι αγαπητέ Κωστάκη?
ΚΤ

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων πριν λίγο μπήκα στο blog για να δω τι νεότερο έχει γραφτεί γύρω από τα προεκλογικά δρώμενα και διάβασα το σχόλιο του ανώνυμου 8:53 π.μ., Οκτωβρίου 01, 2023 και θέλω να βεβαιώσω το αναγνωστικό κοινό του blog ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες και θα παρακαλούσα τον blogger να το διαγράψει, όπως να διαγράψει και τον διάλογο μεταξύ ΦΒ και ΡΔ -- 9.16 , 9.19 , 10.28 , 11.29 , 12,54.
Και με την ευκαιρία θέλω να πω ότι, εγώ όταν θέλω να πω την άποψή μου για κάτι, την καταθέτω πάντα ΕΠΩΝΥΜΑ. Δεν έχω μάθει να κρύβομαι στα σκοτάδια.
Γιάννης Σκούφιας

Ανώνυμος είπε...

Ξανατραβα στο λαγούμι σου είσαι πιο χρήσιμος

Ανώνυμος είπε...

Ντιμπειτ Πέμπτης :
Άκουσα από τον Δήμαρχο στο κλείσιμο της συζήτησης στο ΣΤΑΡ την έκφραση και μάλιστα 2 φορές :
// Σεβασμός και αξιοπρέπεια// και ότι// το πολιτιστικό Α.Κ ετοιμάζετε να το παραλάβει// για τα εγκαίνια μίλησε;
Όμως την Παρασκευή ανακοινώνει τα εγκαίνια του Πολιτιστικού στον Άγιο.
Αυτό είναι // σεβασμός –αξιοπρέπεια// έναντι των αντιπάλων του στην εκλογική διαδικασία.

Ανώνυμος είπε...

Ρε όρνιθες,ρε βλακεντιοι…. Τι είναι ο τραχανάς και τον ρωτάτε;;
Κακός μπαίνει στο τρυπάνι και σας απαντά βέβαια..
Ότι ερώτηση έχετε γιατί δεν πάτε στο δημαρχείο ή όπου άλλου αρμόδια να σας δώσουν τις απαντήσεις..
Εν το μεταξύ πρέπει να έχετε και μεγάλο κόμπλεξ εσείς οι ένας δυο που δεν έχετε τα κακαλα ούτε το όνομα σας να βάλετε…
Σε αντίθεση με τον Τραχανά που δίνει απαντήσεις με όνομα…
Εκτός αν είσαι ο ίδιος και γραφεις μια με μικρά,μια με κεφαλαία μια με όνομα μια με παρατσούκλι… ναι ναι για σένα λέω *******
Θέλει η πουτ@@α να κρυφτεί αλλά δεν..

Ανώνυμος είπε...

Χαλάρωσε βλακακο
Υπερασπιστή του Τραχανά

kamena voyrla blogger είπε...

Κύριε Σκούφια 16:56

Μεταβάλαμε το πρώτο σχόλιο ως ορίζει η πολιτική του blog.
Για τα άλλα σχόλια δεν προκύπτει ‘έννομο συμφέρον’ από μεριά σας ώστε να αιτηθείτε διαγραφή. Θέλω να πω ότι είναι προϋπόθεση για το παραδεκτό της αίτησης σας, να εμπλέκεστε ονομαστικά στο σχόλιο, ώστε να ζητήσετε διαγραφή.

Η νομική ομάδα του Blog

Κριτων είπε...

Κ. Γιαννακουρε μια ερώτηση ίσως παράξενη.Τι γραμματικές γνώσεις έχετε;
Τουλαχιστον να ξέρουμε το γνωσιακό υπόβαθρο σας ,όχι για να σας κρίνουμε αλλά απλά για την διαδραστικότητα υμας προς ... ημάς!

Ανώνυμος είπε...

Μεσιε Τραχανα δεν θα απαντησεις στο σχολιο μου στις 4.34 ?
Και υστερα περιμενεις να σε ψηφίσω ?
ΚΤ

Ανώνυμος είπε...

Blogger μήπως μέχρι για την εκλογή του δημάρχου, 8/10 ή 15/10, πρέπει να εξετάσεις να αφαιρέσεις το "ανώνυμος"; Το λέω αυτό γιατί το προεκλογικό κλίμα έχει οξυνθεί και προβλέπω "δολοφονίες χαρακτήρων";

Ανώνυμος είπε...

Απο έγκυρη πηγή πληροφορήθηκα ότι τελικά ο κ Σταϊκούρας δεν θα παραστεί στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου, μετά την τροπή που πήρε το θέμα με τη δημοσιότητα του Πορίσματος των Ελεγκτών Δόμησης.
Τελικά ποιος θα κόψει τη κορδέλα ;
Η φήμη ότι αυτός θα είναι ο νεόκοπος προπαγανδιστής του δημάρχου κ Τραχανάς μάλλον είναι fake News ή μήπως δεν είναι ;

kamena voyrla blogger είπε...

Αν και δεν συνηθίζω να απαντώ σε ευθείες ερωτήσεις, εντούτοις αφού 2 από εσάς μου απευθύνετε τον λόγο σήμερα, απαντώ αναλόγως

Κρίτων, δεν έχει νόημα το μορφωτικό επίπεδο του Blogger, δηλαδή εμού του Γιαννακούρου. Νόημα έχει ο τόπος μας και τα προβλήματα του. Θέλω να πω τι νόημα έχει, αν ένα πανεπιστημιακό πτυχίο λέει Μηχανικός ή Δικηγόρος ή Μαθηματικός.

Φίλε 20:00, το blog υπάρχει από τον 3/2008 (σωστά υπολόγισες 15 χρόνια) και έχει ‘περάσει’ πολλές δημοτικές εκλογές, κατά συνέπεια υπάρχει εμπειρία στην διαχείριση κρίσεων - εκλογών. Και όχι … δεν θα σταματήσουμε τα ανώνυμα σχόλια.

Εν κατακλείδι, αν τα πράγματα ξεφεύγουν, τότε σίγουρα δεν ξεφεύγουν γιατί υπάρχει το blog. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει πρωτίστως στην τοπική μας κοινωνία … πριν καταγραφεί εδώ στο blog αυτή η συμπεριφορά – τάση.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ κ. Μπλόκερ ότι το πτυχίο δεν σημαίνει απαραίτητα και γνώση των προβλημάτων του τόπου.
Η μόρφωση όμως είναι απαραίτητη για την κατανόηση αυτών.
Έτσι δεν πρέπει να εστιάζεις το ερώτημα μου ως προς το πιθανό η όχι πτυχίο, δεν στόχευα σε αυτό.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δικά μου είναι μεσιε, γιατί να μην είναι δικα μου,?Το προχωρημένο της ώρας είναι επειδή βρίσκομαι στο νοσοκομείο για οικογενειακους λόγους. Εγώ συνδέομαι με γκουγκλ στο μπλοκ. Για αυτό μπορώ και να τα σβήσω. Είναι δυνατόν ο κυρμανιδης να κλέβει τις ιδέες μου για ελεύθερες παραλίες μόνο για τις εκλογές? Κάποια πράγματα πολεοδομικα τα ξέρω. Σας περιμένουμε στο πολιτιστικό κέντρο, εδώ θα μιλάμε για το Βενιζέλο όταν μπουν και καρέκλες.

Χ είπε...

Αθάνατη Ελλάδα.. ένας λαός σαν το στέγαστρο Καλατραβα..

Σταρχιδισμος, λαμογιες, ξέρεις ποιος είμαι εγώ, αμορφωσιά.

Μην κλαίγεστε, κοιταχτείτε στον καθρέφτη

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι ετσι κ.Γιαννακουρο, εχετε κατανοησει οτι, οδηγειτε συνειδησεις?
Οταν γινεται ,μια σοβαρη αναρτηση, ρολος σας ειναι να την στηριζεται
Οταν ,η εικονα παρεκτρεπεται ,
ρολος σας ειναι να την ισσοροπειτε
Παρατηρω απρεπεστατες συμπεριφορες, να τις στηριζετε
Μαλλον για να τρεφονται ενστικτα που δεν βοηθουν στην παραγωγη Πολιτισμου ,που Τοσο Εχει αναγκη ο Πολυπαθος Δημος
Εχουμε 9 Ολοκληρα χρονια Τωρα που
Πνιγει ,με τις ανυκουστες Συμπεριφορες των Ανθρωπων που κατεχουν Θεσεις Ευθυνης στον Δημο μας
Με πρωτοστατη τον Δημαρχο Γιαννη Συκιωτη ,να δειχνει τον δρομο ,σε Οποιον Τον Ακολουθησε.
Γνωμημου ειναι , ως Απλος Δημοτης οτι: Εαν δεν ξεκινησει Αλλαγη Συμπεριφορας
Πολιτισμος δεν Παραγεται
Μιλανε για Ντουβαρια
Απο μονα τους , χωμα και νερο Ειναι.
Παρτε παραδειγμα ,Το Πολιτιστικο Κεντρο του Αγιου Κωνσταντινου
Οταν χρησιμοποιει, ο 9 Χρονια Μπροσταρης τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ!
Τι εχουμε να περιμενουμε?
Ειστε Βασικος Παιχτης στο Ατσαλο Παιχνιδι που θα Παιχτει εως τις 8 Οκτωβριου
Παρτε Θεση
Γραφεται Ιστορια των Επομενων 5 Χρονων
Ειναι μια Πραγματικοτητα
Βοηθηστε Υγειως
Να Αποκατασταθει η Εικονα του Δημου
Η Επομενη Ημερα να μας βρει, με ξεκινημα προσπαθειας Δουλειας
Να καθαρισει ο Δημος
Να στολιστουν τα Δωρα που απλοχερα μας Χαρισε η Φυση
Για να Γινουν Πηγη Εισοδηματος.
Δεν δινουν οι Ελιες και τα Φυστικια?
Ακαρπια?
Δεν φοβομαστε
Εχουμε Τον Τουρισμο!
Ευχαριστω
Ενας Δημοτης

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο Blogger Κώστας Γιαννακούρας. Δεν μπορεί ο κ. Συκιώτης λόγω των Δημοτικών Εκλογών, να στήνει προεκλογικές φιέστες σε κτήριο το οποίο έχει κριθεί ακατάλληλο λόγω Στατικότητος από τους ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ, οι οποίοι έχουν ενημερώσει εγγράφως τον Δήμο Καμένων Βούρλων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος από 10-08-2023 με ΠΟΡΙΣΜΑ, και όλοι οι υπόλοιποι που έχουν ευθύνες να μην αντιδρούν και να σφυρίζουν αδιάφορα. Πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους όπως :
1) Ο Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων και υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Κριτσόβας, ο οποίος είναι και Μηχανικός να τον καλέσει το Τεχνικό Επιμελητήριο και να απολογηθεί ποιες ενέργειες έχει κάνει και αφήνει το κ. Συκιώτη να κάνει φιέστα σε κτήριο που έχει πρόβλημα Στατικότητας.
2) Ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης που είναι υπεύθυνος για τα θέματα υποδομών των Δήμων ποιες συγκεκριμένες ενέργειες έχει κάνει μέχρι σήμερα και αφήνει να γίνονται φιέστες σε κτήριο που είναι παράνομο και έχει πρόβλημα Στατικότητας.
3) Η Πολεοδομική Υπηρεσία Φθιώτιδας έχει ελέγξει το κτήριο αν έχει όλες τις άδειες που προβλέπονται
4) Ο Υπουργός Υποδομών θα πάει σε φιέστα που στήνει ο κ. Συκιώτης, σε κτήριο που έχει κριθεί παράνομο με ΠΟΡΙΣΜΑ από τους ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ( και περιμένουν μετά οι πολίτες να βάλει τάξει σε παρανομίες πολεοδομικές) Δεν μπορεί όλοι οι υπεύθυνοι να μην αντιδρούν σε αυτές τις παρανομίες του κ. Συκιώτη και να οδηγούν με την αδιαφορία τους και τις ενέργειές τους, τους Δημότες των Καμένων Βούρλων λόγω προεκλογικών συμφερόντων σε ΚΙΝΗΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ……….

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα κόψει την κορδέλα ;
Ο Συκιώτης ή κάποιος Υπουργός - Σταϊκούρας ;

Ανώνυμος είπε...

Εεεεε κ.κ σχολιαστές, που γράφει για την στατικότητα η έκθεση νομιμότητας των ελεγκτών δόμησης Ντοτσια;;; πουθενά , άρα ποιος το φυτεύσε;; Ο Κανένας;; Ο μπλογκρερ;; Λόγω παλαιότητας κτιρίου και καθαίρεσης τμήματος, κατασκεύασαν γκαναιτ σε κάθε κολώνα και δοκούς., τα είδαμε αυτά,μην τα αμφισβητούμε. Το κτίριο είναι στατικά επαρκές, άλλες είναι οι παραβάσεις του. Δεν υπερασπίζομε τον κ.Συκιωτη, θα τον καταψηφίσω μας κούρασε, αλλά την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

ρε ο ντοτσιας ηταν συμβουλος του δημαρχου δεν τον θυμαστε?

Ανώνυμος είπε...

Τον κ Ντοτσια τον προσέλαβε παρατυπα, εφυγε στο εξαμηνο; πληρωθηκε με δικαστικη αποφαση.

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να εκανε κ κατι για την Στανη ....που μπαζει νερα απο παντου!