19 Σεπτεμβρίου 2023

Καταστροφή! Σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ο Δήμος Καμένων Βούρλων! 19/6/2023

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η περιοχή μας κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης!

Συγκεκριμένα η δημοτική ενότητα Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου και Άγναντης, Αγίου Χαραλάμπους και Ανάβρας έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες καταστροφές και χρήζουν αρωγής της Πολιτικής Προστασίας.

Την καταστροφή που υπέστησαν τα Καμένα Βούρλα και οι γύρω περιοχές την υπέδειξε - αιτήθηκε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κύριος Ιωάννης Συκιώτης …

Η σχετική διάταξη για τα Καμένα βούρλα ήταν σε ισχύ από προηγούμενους μήνες ενώ από 6/10/2023 και για έξι (6) μήνες … εντάχθηκαν και οι άλλες περιοχές του δήμου μας, με δεδομένες τις ανεπανόρθωτες καταστροφές που έγιναν, και με σκοπό να βοηθηθούν οι πληγέντες.

Δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου μας, μαζί και τα Καμένα Βούρλα πλέον είναι σε Έκτακτη Ανάγκη μέχρι 5/3/2024

Είμαι σίγουρος ότι έχετε μείνει ‘παγωτό’ όσοι με διαβάζετε και σίγουρα σκεφτήκατε κάποιοι από εσάς ‘πάει το έχασε ο Γιαννακούρος’.

Όχι αγαπητοί μου, δεν ‘το έχασα’ και αυτά που γράφω είναι γεγονότα. Δηλαδή είναι γεγονός ότι ο Δήμαρχος μας έχει κηρύξει σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης τον Δήμο μας.

Θα μου πείτε…, αφού δεν υπήρξαν καταστροφές στην περιοχή μας, πως στο καλό είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης? (όπως στην Καρδίτσα και στον Βόλο, που εκεί όντως είχαμε τραγωδίες και καταστροφές).

Θα σας πω εγώ το γιατί αγαπητοί συγχωριανοί.

Γιατί όντας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, πάνε οι απ ευθείας αναθέσεις σωρηδόν !!!
Γίνετε της ρεμούλας το πανηγύρι και μοιράζονται λεφτά στους ημετέρους που αλλιώς δεν θα υπήρχε δυνατότητα (λόγω διαγωνισμών κλπ) να γίνουν αυτά τα αίσχη.

Θέλω να πω ότι όντας κηρυγμένος ο Δήμος σε έκτακτη ανάγκη, σου δίνει ο νόμος το δικαίωμα να δώσεις έργα απ ευθείας με απλή διαπραγμάτευση. Δηλαδή θες να κάνεις το τάδε ρουσφέτι, φωνάζεις τον φίλο σου τον Μήτσο και τον φίλο σου τον Κίτσο και τους ρωτάς πόσα θες για αυτό το έργο (νομότυπα όλα αυτά) και όπου αποφασίσει ο Δήμαρχος το δίνει το έργο χωρίς όρια και τυπικότητες, διαγωνισμούς – διαφάνεια και όλες αυτές τις μαλακίες … τόσο απλά …

Μάθετε μπαλίτσα ντε σαν το Πιπίλα!!! Στουρνάρια ε στουρνάρια

Φιλικά
Ο Blogger
Κώστας Γιαννακούρος
========================
ΥΓ για να ηρεμίσουν όλοι που δεν διαμένουν στην περιοχή και δεν γνωρίζουν ότι όλα καλώς, να σας ενημερώσω φίλοι μου ότι στα Καμένα Βούρλα και γενικά στην περιοχή όλα πάνε καλά, κανένας δεν κινδυνεύει και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο ειναι που λενε γαμαει και δερνει και ειναι και νομιμος. ευθειες αναθεσεις με την διαδικασια του επειγοντος και οποιον πρει ο χαρος. λεφτα με το τσουβαλι

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το άρθρο μόνο καλό κάνει στον καραφλό ηγέτη μας. Ξέρει και παίζει μπάλα για το καλό του τόπου

Ανώνυμος είπε...

Εργα να γίνονται…
Το κάνουν και άλλοι δήμοι προφανώς και το εκμεταλλεύονται…
Αλλά ρε Γιαννακουρε έχεις ένα μπλοκ και νομίζεις ότι θα κάνεις κακό στον Συκιώτη με τις μαλακιες που γραφεις;;;;
Το έχεις τερματίσει.. χειρότερος και από τον Σκούφια έχεις γίνει…

Ανώνυμος είπε...

σωστά τα γράφει ο βλοκερ. το γράφει και στο λαμια ρεπορτ αυτό

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αυτό δεν είναι ηθικό γιατί στερεί πολύτιμους πόρος από περιοχές όπως η Καρδίτσα που πραγματικά έχει ανάγκες. Πεινάει ο κόσμος εκεί και καταστράφηκαν σπίτια και περιουσίες. Ντροπής πράματα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως φταίει ο νόμος που έγινε από το ελληνικό σοσιαλιστικό σύστημα για να
τρώνε τα χρήματα των φορολογουμένων οι εκλεγμένοι του "συνταξιοδοτικού" τόξου.
Και γιατί κυρ Γιαννακουρε να μην έρθουν τα λεφτά; Να μην δηλώσει ο δήμαρχος "ευπάθεια" στον δήμο του,θα τα δηλώσει άλλος, είναι. καλύτερα να μην γίνουν έργα η να περιμένουμε στο διανεκες για να γίνουν πιο ηθικά τα έργα?
Ξέρεις εσύ δήμο που λειτουργεί στην Ελλάδα διαφορετικά;
Φυσικά τι ρωτώ και τι περιμένω ως απάντηση από έναν ουσιαστικο σοβιετικό!
Πάντως αυτό ψηφίζεις ,ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ και φυσικά δεν θα κατέβει ο θεός να την κάνει ίσα!
Όσον αφορά αν θα πέσει το δώρο φυσικά και θα πέσει άλλωστε για αυτό σκίζονται όλοι να βγουν, όχι για την ψυχή του παππου τους

Ανώνυμος είπε...

δεν είπε κανένας να μην γίνουν έργα, αλλά να γίνουν με σωστό τρόπο. με διαγωνισμό. όχι να μοιράζει στα φιλαράκια του ο δήμαρχος τα λεφτά. άσε που δεν γίνονται έργα και τσάμπα τα τσεπώνουν τα λεφτά οι κολλητοί.

Ανώνυμος είπε...

Να μαζέψουμε και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμύροπαθεις μας βρε παιδιά τι καθόμαστε. Έτοιμοι ήμαστε αλλά Ας βγάλει και μια ανακοίνωση ο δήμος * Με πρωτοβουλία του Συκιώτη Ιωάννη ο δήμος καμ. Βούρλων ζητά....*. Ας βάλει τον δημοσιογράφο του,που τον πληρώνουμε εμεις με 2 Χιλ. Ευρώ τον μηνα. Είμαστε ο ΜΟΝΟΣ δήμος πανελλαδικά με δημοσιογράφο ανά μηνα και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, αυτά δεν θα τα βάλει στο κόστος των προεκλογικων δαπανων.
Τα ξέρετε αυτά κκ Πάναγιωτη, πετρο, κωστα ,Μήτσο, Χρήστο,Λεωνίδα,Γιώργο, κ.λοιποι
?????????



Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΤΗ
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ
ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ
ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΥΤΟ ?
ΚΑΛΩΣ
ΕΑΝ ΟΧΙ??
Η ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!
ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλα , Αντιπολιτευση δεν Υπαρχει?

Στις τελευταιες Εκλογες ,Μονο ενα Κομμα Υπηρχε?
Αυτο του Συκιωτη?
Περαστικος ,Ακουσα Οτι και καποιος Παπαναγιωτου κατεβαινε
Στην Επιστροφη μου
Ρωτησα και μου ειπαν,
Αντιπολιτευση Αυτος!!
ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ
Που Ειναι?
Δεν Υπαρχει Κανενας Απο Δαυτους??????
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
ΞΕΦΤΥΛΑ ΔΗΜΟΣ
ΞΕΦΤΥΛΑ ΔΗΜΟΤΕΣ
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΥΣ!!!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΚΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ
(ΠΟΣΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΣ ΣΥΚΙΩΤΗ???)
ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΝΤΡΙΚΕΛΑ
.......ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ???
ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ααααχ Βούλα…..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ και η οικογένεια μου θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Πλατανία ,αν βοηθήσει να εργαστεί και κάποιο από τα παιδία μου στην επιχείρηση του
Παναγιώτης Ζεβεδαίος

Ανώνυμος είπε...

Οκ, αλλά τα παιδιά σου ρε ζεβεδαίε ποιον είχαν πατέρα ?

Ανώνυμος είπε...

Αισχροτατον αισχος.....οι δημοτικες...

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιάν είχανε μητέρα ?
Εδώ σε θέλω μάγκα μου !!!

Ανώνυμος είπε...

Η μάνα των παιδιών του Ζεβεδαίου, ήταν αυτή που συνουσιάστηκε με τον πατέρα των παιδιών του Ζεβεδαίου που και τελικά τα γέννησε.
Ή αν θέλεις η μάνα των παιδιών του Ζεβεδαίου, ήταν αυτή που επεβλήθη σε τεχνητή γονιμοποίηση με το σπέρμα από τον πατέρα των παιδιών του Ζεβεδαίου, που και τελικά τα γέννησε.

Ανώνυμος είπε...

10:31

Και γαμώ τα χιούμορ έκανες ρε μάστορα, που εδώ και 7 χρόνια 40 ντόπια παιδιά εργάζονται στον τόπο τους, πληρωμένα στην ώρα τους, με τα νόμιμα ένσημα και τις υπερωρίες τους.Ξαναγράψε,το αντίθετο πετυχαίνεις από αυτό που θες.



Ανώνυμος είπε...

πες του να γυρίσει πλευρό, γιατί θα πιαστεί στο τέλος χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται αδιανόητο. Τα καμένα βούρλα σε έκτακτη ανάγκη; Πόσο ξετσιπωσιά πια; Ντροπή σας από δήμαρχο μέχρι δημότες. Ούτε που θα ξαναπατήσω και ελπίζω να το κάνουν και πολλοί άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Που σε ενοχλεί εσένα ; Θα πας να σκάψεις ;

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά έχουν οι δημότες με τις μ.λ.κ..ς του δημάρχου βέβαια θέλει αλλά 5 χρόνια να τελειώσει το έργο του.
Κούνια που τον κουναγιε...

Ανώνυμος είπε...

Τραβα τραγουδά ρε γκασμά

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μεσιε Γιαννακουρε τώρα λαικιζεις και εσύ. Το ψεκασμα για κουνούπια είναι στην περιφέρεια. Τι να κάνει ο δήμος να κάνει μήνυση στον εισαγγελέα? Εσύ τι θα έκανες? Επίσης τα ρεματα μας είναι ακαθάριστα και αυτό είναι ευθύνη της περιφέρειας. Του λογγου έχει πολύ σκουπίδι στην κοίτη δίπλα από το χωριό, του Αγίου επισης χρειάζεται καθάρισμα,το βοαγριο επισης,το ρέμα δίπλα από τις μουριες στα καμένα ψηλά επισης και μάλιστα ο πλατανιάς έγραψε στο φμπουκ του αδερφού του δημάρχου στο πρόεδρο και αντιδήμαρχος ότι χρειάζεται καθάρισμα, δεν ξέρει ότι υπεύθυνη είναι η περιφέρεια γιατί έχει έμπειρους μηχανικούς υπεύθυνους για τέτοια έργα? Ένας χειμαρος ποτάμι κάπου μπορεί να έχει ανάγκη και σαρζανετ. Ο μωλος δεν ξέρω πως είναι τα ρεματα. Μόνο τα δασικά ρεματα ανήκουν στο δασαρχειο. Για αυτό είμαστε σε καθεστώς έκτακτου ανάγκης έχουμε πληγές απο άλλες αρμοδιότητες. Εμείς έχουμε και την κληρονομιά από την παθε απέναντι από μπλουμπει που κατεβάζει πολύ μπαζο. Που ξέρουμε αν θα έρθει τέτοιο μπουρίνι και σε εμάς? Θυμάμαι το 06 την πλημμύρα στον Άγιο 5 μέρες πριν τις εκλογές! Ήταν δράμα ειδικά στην περιοχή του γηπέδου.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά...ειναι ΜΆΓΚΑΣ ο πιπιλας

Ανώνυμος είπε...

Από μια αναζήτηση στο internet, σταχυολογώ…
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Λόγω της αύξησης του πληθυσμού των κουνουπιών στην χώρα μας και των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ενημερώνει τους πολίτες για τις απαραίτητες ενέργειες και δράσεις που υλοποίησε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την καταπολέμηση των κουνουπιών…..
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ
Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ξεκινάει από αύριο Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 τους ψεκασμούς στα φρεάτια για τα κουνούπια.
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Στο Δήμο Αγίας Παρασκευής οι ψεκασμοί θα γίνουν την Παρασκευή 22/6 /23 στα ανοιχτά ρέματα Αιτωλίας έως Θράκης στον Τσακό και Πύλου έως Αχιλλέως στον Αι Γιάννη.

Α’ βρε ξερόλα ΤΡΑΧΑΝΑ ?
Πόσο ακόμα χαμηλά θα πέσεις να υποστηρίζεις τον ΑΝΙΚΑΝΟ Δήμαρχο ?
Ακόμα να καταλάβεις ότι παίζεις το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου ?
Και εσύ αλλά και πολλοί άλλοι...
Αφιερωμένο εξαιρετικά...
Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς!
Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
Κι από προσπάππου κι από παππού, συγχρόνως μπούφος και αλεπού.


ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο δήμος κάνει ενέργειες σε συνεννόηση με την περιφέρεια για τα κουνούπια. Γιατρό δήμαρχο έχουμε λες να μην το νοιάζει η δημόσια υγεία?

Ανώνυμος είπε...

μπα σε καλό σου ρε κώστα με έκανες και γέλασα πρωί πρωί. το μόνο που τον ενδιαφέρει τον γιατρό δήμαρχο είναι πως θα ξανάεκλεγεί για τρίτη θητεία για να φτιάξει ή να αγοράσει και άλλη πολυκατοικία στην λαμία

Ανώνυμος είπε...

Κώστα ή είσαι μεγάλο τρολ, ή είσαι από τσίπουρα...

Ανώνυμος είπε...

Κώστα σε παρακαλώ ρε φίλε μη λες τέτοια πράγματα, σε είχα σε εκτίμηση
Δείχνεις ότι ή είσαι αφελής ή χαζούλης. Πράγμα του δεν συνάδει με τα γραψίματα σου ως τώρα. Αλλά όταν λες είναι γιατρός αρα τον νοιάζει η δημόσια υγεία είσαι για γέλια το λιγότερο. Σύνελθε σε παρακαλώ οι εκλογές θα περάσουν αυτό που κάνεις τώρα θα μείνει όμως. Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

....και??? Εχει Υπαλληλους η Περιφερεια να γκεζερανε να κοιταζουν τα ρεματα?
Ποιος ειναι Υπευθυνος να Ζητησει Απο Την Περιφερεια ,κατα πως μας τα Λες...
Να τσακιστει να καθατισει οτι καθαριζεται???
Και να την Εκθεσει εαν δεν το Κανει?
Τραχανα τα σκουπιδια και τα χορταρια στη Λουτροπολη!!!
ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΔΕΝ Τ'ΑΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΥΦΡΑΝΘΟΥΝ...ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΟ...ΣΚΑΤΕΛ???
ΑΙ ΡΕ ΚΩΤΣΟ
ΜΗΝ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ
Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ
ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙ
ΕΙΝΑΙ ....Α-Π-Ο-Τ-Υ-Χ-Η-Μ-Ε-Ν-Ο-Σ
Δ-Η-Μ-Α-Ρ-Χ-Ο-Σ
.....αυτο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΡΑΧΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΟΜΑΣΤΕ????

Ανώνυμος είπε...

Μεσιέ Τραχανά συνεχίζεις να εκτίθεσαι...
Η περιφέρεια έχει υποχρέωση ψεκασμού για τα κουνούπια μέχρι τέλος Μαϊου.
Τα κουνούπια που έχουν κατακλύσει το Δήμο μας και πολλούς άλλου προέρχονται από τις τελευταίες βροχές και αρμόδιοι για τους ψεκασμούς είναι ΜΟΝΟ οι Δήμοι.
Ο 8.48 σου έδωσε μερικά παραδείγματα δημάρχων που σέβονται τους δημότες τους...
Ο Συκιώτης, αν και γιατρός, δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες...
Πάντα ρίχνει τις ευθύνες σε κάποιον άλλον...
Σταμάτα να τον αντιγράφεις γιατί κάθε μέρα γίνεσαι ρόμοα.
Ένας γνήσιος βενιζελικός θα έβγαινε με δήλωσή του να πει ότι αποχωρεί από τον συνδυασμό του.
Αλλά είπαμε. Ένας γνήσιος βενιζελικός.
Όχι ενας ιμιτασιον σαν εσένα !

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνα με διασταυρουμενες πληροφοριες στο 2 γυρο πανε Κυρμανιδης-Πλατανιας με την παρασταση νικης υπερ Πλατανια. Αυτο λενε οτι προκυπτει απο 2 δημοσκοπησεις Prorata και MRB

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια πλήρωσε ο Πλατανιάς κ ο Κυρμανιδης Δημοσκοπιση; Μπράβο !!!

Ανώνυμος είπε...

Τη μια τη πληρωσε ο Συκιωτης. Αυτο ειναι εξακριβωμενο. Την αλλη δεν ξερω.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά συρε ψήφισε τον Κασσελακη αγόρι μου να ευχαριστηθεί η ψυχή μας αριστερά για τα επόμενα χρόνια και άσε τις μπαρούφες περι Συκιωτη. Μη μας πρηζεις γενικότερα με τις ηλιθιότητες σου για τον μέγα ευεργέτη των Καμ Βουρλων.
Τόσο διεφθαρμένοι που είστε 4οι θα βγείτε πισω από το ΚΚΕ.
Αντε λοιπον... Κασσελακη και λάδι στο πωπουδακι.
Καλημερα.

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορούσες να σκεφτείς την ζωή στη Ν.Υορκη ,χωριάτη κατσιαπλιά τότε ίσως θα μιλούσες διαφορετικά.

Ανώνυμος είπε...

Αύριο από μεσημέρι και μετά θάψουμε άσχημο καιρό. Τι λέτε θα έχουμε την ίδια κατάσταση, τι προετοιμασία έκαναν???

Ανώνυμος είπε...

......Θλιψη....😔