06 Μαΐου 2023

Νέο αναβαθμισμένο ΑΤΜ αποκτά ο Μώλος

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η ενημέρωση από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα

Σε συνέχεια επικοινωνίας του Υπουργού Οικονομικών και Υποψ. Βουλευτή Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστου Σταϊκούρα με τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών στον Μώλο αποσύρεται την Τρίτη και άμεσα, την Πέμπτη, τοποθετείται νέο, αναβαθμισμένο ΑΤΜ, το οποίο θα διαθέτει πλέον δυνατότητα κατάθεσης μετρητών, που ήταν και το ζητούμενο για την περιοχή.

Η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, αποτελεί σταθερή, υψηλή προτεραιότητα για την πολιτική μας.

58 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καθρεφτακια στους ιθαγενεις......δεν υπαρχει σωτηρια....

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αυτό ήταν το πρόβλημα του μωλου, δεν είχαν που να καταθέσουν τα λεφτά σαββατοκύριακου και αργίες. Ανέκδοτο σκέτο για χαμηλά στάνταρτς.

Ανώνυμος είπε...

Πάνε μιλά τ αρχηγού σου που επιμένει ακόμα για Κυρμανιδη κ ελα μα ξανά λογαριαστούμε Κώστα. Δεν πήγανε στο ΠΑΣΟΚ εάν γνωρίζεις αλλά στον Σταικουρα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε ο τσωμος είναι μεγα πολιτικό κεφάλαιο τοπικό και φθιωτικο και με το 28%που τραβάει μαζί του μπορεί να φέρει την νίκη οπουδήποτε. Ο κυρμανιδης θα μοιράσει αν βγει τετραετεις θητείες για όλα τα πόστα και του πρόεδρου και ο τσωμος λόγω ότι είναι καλός τεχνοκρατης οικονομολόγος με τεχνικές γνώσεις θα αναλάβει αντιδήμαρχος έδρας δήμου. Θα προσπαθήσει να ξεμπλοκαρει τις επενδύσεις, ήδη μιλάει με επενδυτή στον Άγιο Νικήτα.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά,η καθημερινότητα του πολίτη και του κάθε διαμερίσματος είναι η αρχή τν πάντων.Από αυτό που έγινε τι αποκόμισες και ποσά τα καλά για τν μώλο;;Θα έπρεπε δηλαδή να τρέχουμε καμένα για κατάθεση;;Είσαι πολυ επικίνδυνος για τν κοινωνία τραχανά.Εσυ και άλλοι…..Κοιτάς το προσκοπικό σου όφελος και όχι το συλλογικό.Εφιάλτες σαν εσένα τους ζούμε καθημερινά.Θα δώσουμε όμως τν αγώνα μας για να φύγετε από τα κοινωνικά και τοπικά δρώμενα με κάθε κόστος.Γιατί άνθρωποι σαν εσένα πήγαν τν τόπο τούτο 70 χρόνια πίσω.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Καλά πόσο κεφτές είσαι και δεν καταλαβαίνεις,?Αυτό είναι αυτονόητο να αναβαθμίσεις το ΑΤΜ, δεν κάνει διαφήμιση για τόσο μικρό πράγμα ένας υπουργός. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά καθόλου τις εργάσιμες μέρες που είναι ανοιχτά οι τράπεζες, εσύ πόσες φορές έχεις εισπράξει πολλά λεφτά σαββατοκύριακο και έψαχνες τράπεζα να τα βάλεις? Μήπως μαύρα? Γιατί δεν στα δίνουν μέσω ίντερνετ? Κρυψου καλά στην ανωνυμία σου

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη όλα αυτά ο σουπερτσωμος? Καλόοοο, έριξα γέλιο

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά είσαι εκτός από επικίνδυνος και βλαξ.Ακου εκεί πολιτικό κεφάλαιο ο Τσωμος.?Ο άνθρωπος που για οικονομικούς λόγους κορόιδεψε τόσα άτομα στις προηγούμενες εκλογές.Ο άνθρωπος που και στον μώλο καλημέρα αποφεύγουν να του λένε....Άσε μας από εκεί....και τι ?το 28%προφανως κάτι ανεγκεφαλοι σαν εσένα θα είναι αν και χλωμό το βλέπω να υφίσταται αυτό το ποσοστό.

Ανώνυμος είπε...

Ναι τραχανά για τν μώλο που δεν έχει τράπεζα είναι θέμα μεγάλης διαφήμισης…Άντε τώρα κάτσε στον καναπέ σου και πάρε κανένα τσάι μυρωδάτο και άσε σε εμένα τα περί ανωνυμίας γιατί δεν το έχω και πολυ να σου γράψω και ποιος είμαι και μετά να χε…..ουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κάνει ρε, σε μένα που του γράφω ότι είναι αρχηγός του. Αφού έχει στραβώσει με το τσωμο, τον είχε πει ανίκανο

Ανώνυμος είπε...

Μόνο πλάκα δεν κάνει ..το άτομο έχει τερματίσει.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μερικοί έχετε πλάκα και θέλετε .να το παίξετε κάποιοι. Πλάκα κάνω ρε μπαγλαμαδες σε αυτόν που λέει συνέχεια ότι ο τσωμος είναι αρχηγός μου. Λείπει 2 χρόνια από τα δσ και θα ήταν πολιτικό κεφάλαιο? Υπάρχει επενδυτής στον Άγιο Νικήτα? Το πρόβλημα που ανέφερε την τελευταία φορά ήταν ότι ο δήμος δεν πλήρωσε το ραλυ ακρόπολις, όλα τα άλλα ήταν μια χαρά. Φιλαράκο δεν ήξερα ότι έχει φύγει η Πειραιώς από το μωλο, κρίμα, εσύ είσαι καναπεδατος, που ήσουν όταν έφυγε να γιουχαρεις το σταικουρα και σια και τώρα τον ευχαριστείς για το ΑΤΜ? Είσαι δουλοπρεπης στο κάθε πολιτικό και μέχρι να πεις το όνομα σου θα είσαι ένας φοβισμένος ανώνυμουλης. Αφου έχεις ΕΛΤΑ έχεις και τράπεζα γιουρομπανκ χρησιμοποίησε την, όπως κάνω εγώ στον Άγιο. Εσύ θα έχεις ΕΛΤΑ και γιουρομπανκ για πάντα, δεν πρόκειται να κλείσει στον μωλο. Στον Άγιο είναι θέμα χρόνου να κλείσει, αν δεν ήταν ο κοβιντ θα είχε κλείσει από το 20.Τα καμενα είναι δίπλα θα μας πουν όπως με τις τράπεζες το 06.Σε λίγο καιρό που θα γίνει το ντόμινο στην παραλία Άγιου λογγου θα δεις ποιος είναι καναπές, η αυτοψία έγινε και συντάσσεται πρωτόκολλο κατεδάφισης. Κρυψου τώρα πίσω από το λαπτοπ.

Ανώνυμος είπε...

Μωλιωτακια πάει ο καιρός που ο ευτραφής Πασοκος, μακαρίτης τώρα, έκανε παιχνίδι για τον Μωλο .
Τώρα με την μειωση πληθυσμού και του αγροτικού εισοδήματος είστε για τα μπάζα.

Ανώνυμος είπε...

Οι μωλιωτες θέλουν και δικό τους δήμαρχο... προωθούν αυτόν το δόλιο τον Πισλη και ο ίδιος δεν καταλαβαίνει ότι θέλουν να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς.Η πισλη μιας και δεν της δίνουν πια καμιά σημασία και κάτι παλιοί πασοκοι που έχουν αλλά κίνητρα.

Ανώνυμος είπε...

Κ ο αποτυχημένος πλέον ρ- ήττας μετά από την ήττα για την κατάρτιση συνδυασμού πιέζουν τον Πισλη για να τον κάψουν. Μήπως έχουν κάρι στο σύνολο ; Μόνο με Ηλία μπροστά θα δείτε ανάπτυξη.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά σταματά να μιλάς,εκτίθεσαι…ο τοπικισμός σου σε έχει φέρει στν αμάθεια σου!!Δεν υπάρχει Γιούρομπανκ όπως τν λες στον μώλο.Από εκεί καταλαβαίνουμε οτι οι σχολιασμοί σου πηγάζουν για το προσωπικό σου συμφέρον,και όχι για το συλλογικό…Στο έχω ξανά πει,κούρασες και μάλιστα πολυ.Σαν εσένα βλέπουμε κάθε μέρα!!Τραβα τώρα να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες και ξανά μιλάμε……

Ανώνυμος είπε...

Ο Πισλης δεν καίγεται,φοράει αντηλιακό….Τώρα το αν χρησιμοποιεί αυτός αυτούς,η αυτοί αυτόν,αυτό θα το δείξει η πορεία και ο χρόνος.Σας πουλάει και σας αγοράζει όλους μαζί στο λεπτό.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε ασχετε το Ταχυδρομείο ταμιευτήριο το έχει η γιουρομπανκ, όπου έχει ΕΛΤΑ έχει και τραπεζική γιουρομπανκ. Θέλω να μου πεις ποιο είναι το προσωπικό συμφέρον από όλο αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Είστε μόνο κατευθυνομενη παραπληροφόρηση και ανώνυμες επιθέσεις εκεί που θα θέλατε αλλά δεν φτάνετε. Άντε στα λαγούμια σας τώρα.

Ανώνυμος είπε...

12:05 Ρε τι τρομαγμέναο παπαγαλάκι είσαι εσύ????
Φάε το καβούρι σου και μη βγαινεις από το κλουβί σου, μείνε στο μίζερο μικρόκοσμό σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει σωτηρία... μπράβο σε όσους έχουν φύγει απο αυτή την χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Τι κριμα!!!
Τζαμπα μαγκες??????
Τι ενεργεια καταναλωνετε σε απειρες κουταμαρες???
Θα ειχανε δωρεαν ηλεκτρισμο!!!
και θερμανση!!!
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτή την δημοκρατία, και στο διαδίκτυο, ο καθένας λέει τη Μ... του, και νομίζει ότι κατέχει μόνο αυτός την αλήθεια και το δίκιο.
η βλακεία είναι άπειρη και ανίκητη!!!!!!!!
Συγγνώμη εάν κάποιες φορές παρασυρόμαστε και απαντάμε σε μία βλακεία με ανάλογη βλακεία, είναι απλά για να γίνεται κατανοητή από τον βλάκα!
Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει σωτηρία!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ένας απλοϊκός δημότης έχω κάποια ερωτήματα.
Πρώτον:Ο Δήμος είναι θεσμός κρατικός (ΟΤΑ) με κύριο έργο την ανταπόδοση επί πληρωμη σε συγκεκριμένους τομείς - ύδρευση ,καθαριότητα,αποχέτευση ,υποδομές επί των ανωτέρω ή είναι και ΟΑΕΔ;
Δεύτερον:Ο Δήμος πληρώνεται με φορολογία άρα και το πλεονάζον -λεγεται και δημοσιονομικος χώρος -
αναδειανεμεται σε ευπαθείς και ευάλωτους δημότες;
Τρίτον:Η συνένωση Καλλικρατης ήταν αναγκαίος και γιατί; Μήπως εκείνο που 'τραβαει' να σέρνει και εκείνο που είναι εκ φύσεως ανήμπορο;
Τεταρτον:Πως κρινεται η ποιότητα ενός αυτοδιοικητικου απο την απόδοση εκ των υστέρων,από την τοποθέτηση στα κοινά πριν,η μόνο από τον επαγγελματικό βιοπορισμό και ποιο προηγηται ;
Αν στα ανωτέρω δοθεί μια αντικειμενική απάντηση τότε δεν χρειάζεται η λέξη περί σωτηρίας διότι δεν απειλούμεθα από κανέναν.
Απλά ,τα ατομικά συμφέροντα διίστανται ενώ άλλου συνειπαρχουν.
Σωστά λοιπόν ο υπουργός οικονομιας εκδηλωνει ενδιαφέρον για σύγχρονο μηχάνημα ΑΤΜ που να δέχεται μετρητά αλλα και να δίνει δώρο από την σχισμή ....Σανό!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Προς απλοϊκό δημότη,,,,1 ο δήμος μερικές φορές είναι εποχιακος εργοδότης λόγω τουρισμού και οαεδ παράρτημα, λόγω της κρίσης το οχταμηνο μοιάζει όαση στον άνεργο και τα ένσημα θα τους ξαναδωσουν επίδομα όταν απολυθούν.,,,2 δεν μοιράζουν οι δήμοι επιδόματα πλεονασματος γιατί είναι πάντα σόλο μέσα λόγω κακής οικονομικής διαχείρισης, ανοικοκυρευτοι.,,,,3 ο καλικρατης έγινε λόγω τρόικας, εξοικονόμησε 1 δις το έτος δεν μας ρώτησε αν ταιριάζουμε και δεν είχε χρόνο να μας ρωτήσει. Δεν υπάρχει ανήμπορο κομμάτι του δήμου αλλά με διαφορετικό παραγωγικό μοντέλο.,,,,4 αν κάποιος είναι ανοικοκυρευτος στην ζωή του δεν τον βάζεις να νοικοκύρεψει τα κοινά και εκ του αποτελέσματος θα κριθεί η συνεισφορά του. Προηγείται η νοικοκυροσυνη στην ζωή του. ,,,,Πολύ σωστά, τα συμφέροντα μερικές φορές συγκρούονται και μερικές φορές συνυπάρχουν. Κάποιος θέλει 4 χρόνια προεδρία ή αντιδήμαρχος, ενώ κάποιος του αρκούν τα 2. Κάποιος θέλει το δήμο αποκλειστικά πελάτη, κάποιος μοιράζει και σε άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Απλοϊκέ δημότη 6.32 μμ μάλλον για πολύπλοκο σε κόβω,αλλά και ο Τραχανάς με τις απαντησεις ακόμη ποιο πολύπλοκος!!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Γιατί ρε φίλε τι δεν κατάλαβες? Απλά πράγματα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη πόσο νοικοκύρης ήταν ο συκιωτης όταν έγινε δήμαρχος?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν έχετε καταλάβει την λέξη ΑΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΟΣ! Δεν σημαίνει ο φτωχός ή ο νέος που τώρα ξεκινά αλλά ο απροκοπος που δεν κατάφερε ούτε σπίτι να φτιάξει.

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα βρε Τάσο τα του οίκου σου και άσε τις απαντήσεις στο μπλοκ και τα δημοτικά για πιο ικανούς

Ανώνυμος είπε...

Ρε ζουζούνια,αυτοί που αρθρογραφείτε εδώ μέσα είστε στο σύνολο 10 νοματαίοι….Νομίζετε ότι εκφράζεται τν κοινή άποψη;;Δεν σας πέρνει στα σοβαρά κανένας. Καληνύχτα στους λεβέντες.

Ανώνυμος είπε...

Ε' αρθρογαφησε και εσυ...εστω και ως ανωνυμος!!!
......να γινουμε ..11!
Δεν ειναι..μονο το Γραφω
Ειναι και το..διαβαζω
Φαντασου λεει..να ηταν Αληθινο!
Φαντασου λεει να γραφαμε με Ονοματεπωνυμο και με σεβασμο!
Να επικοινωνουσαμε Αληθινα!
Εκει ειναι η Δυναμη
Αυτη την Παρατηρηση ισως θα επρεπε να σκεφτεις..Συνδημοτη..
γραφω ανωνυμα...γιατι ντροπιαζομαι..ναι ντρεπομαι..
για την αναγκη καποιων ανθρωπων να φτυνουν τον προσωπικο τους θυμο ανεξελεγκτα...
Μου αρεσει να λειτουργω ως Ανθρωπος και οχι Πτυελοδοχειο
Καλημερα σας.

Ανώνυμος είπε...

Κωστα Τραχανα καλημερα
Εινα Λαθος η εκτιμηση σου για το θεσμικο ρολο του Δημου.
Ο Δημος ως Οργανο με Εκλεγμενους Συμπολιτες, Υποχρεουτε : εκτος απο την Καλη Οικονομικη Διαχειρηση των Εσοδων που προερχονται απο τους Εκλεκτορες
Εκτος απο την Αναδειξη του Τοπου μας, για αυτο ενδιαφερομαστε και μιλαμε Ολοι μας?
Με Τοσα Εργαλεια -Προγραμματα
Να δημιουργησει Θεσεις Εργασιας για τους Ανεργους ...
και οχι ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΑ 8 ΜΗΝΑ...
αφ'ενος να δημιουργει...επαιτες,οι οποιοι θα το ξεπληρωσουν ανταποδοτικα Ψηφιζοντας τον ευεργετη!!!!
Καποιοι ποιο πονηροι, φτανοντας σε Δικαστικες Αιθουσες....Δικαιωνονται....Μονιμοποιουνται...και...καααααθονται εως οτου ερθει η ωρα της...συνταξης..
Κωστα Τραχανα ,Ο Δημος ειναι ενα Πολυεργαλειο...που Σκοπο Εχει να Δημιουργησει Κατασταση Ευημερειας και Καθημερινης ασφαλειας, πολιτισμου και απολαυσης στους ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ
και οχι Εργαλειο Πλουτισμου του Δημαρχου κα ΑΠΑΞΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ
Κωστα Τραχανα καλημερα

Ανώνυμος είπε...

Η ετυμολογία της λέξης ΣΚΥΒΑΛΑ=(για ανθρώπους) υποβαθμισμένος ,ανάξιος.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους, φίλε δεν διαφωνώ μαζί σου ,απλά εγώ απάντησα μονο στα 4 ερωτήματα που έβαλε ο απλοικος δημότης. Παντως ξεχνάς ότι η Ελλάδα έχει πτωχεύσει από το 09 και ακόμα είναι σε συνθήκες πτώχευσης με 160 %χρεος αεπ και σίγουρα ένας μικρός δήμος δεν μπορεί να φτιάξει ιδανικές συνθήκες διαβίωσης για τους πολίτες με λιγοστή χρηματοδότηση.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ...ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
.... ΜΠΟΡΕΙ....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συνδημότη,το σκύβαλα συμπεριλαμβάνει και τον εαυτό σου…;;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο μια λύση υπάρχει στο χάος που επικρατεί και αυτή η λύση είναι η ιδέα του Πισλη.Πολλά μπράβο στον νέο που προβληματίζεται και ασχολείται με τα στραβά του τόπου μας.Τραβά μπροστά και δεν τον νοιάζει αν καεί η όχι,ας αναρωτηθούμε,ξεχωριστά ο καθένας μας το τι θέλει και το τι ζητά…..

Ανώνυμος είπε...

Κώστα Τραχανά,σωστές απαντήσεις σημαίνει γνώση. Εσύ τις έχεις.Δυστυχως είσαι από τους λίγους.
Ο Δήμος όπως ρωταει ο ΑΠΛΟΙΚΟΣ δημοτης 6.32 μμ/9 Μαιου, δεν μπορεί να προχωρήσει,λόγω αντίστροφης της πραγματικότητος από τους πολλούς..
Ένα παράδειγμα σε γκάλοπ του Αντένα με το τι θα επέλεγε ένας Έλληνας ψηφοφόρος στο ερώτημα -" Ποια από τις δύο προτεραιοτητες θα θέλατε πρωτη για την επόμενη κυβέρνηση,την Αύξηση των συντάξεων ή την μείωση της φορολογίας.Αποτελεσμα 63%,-37%υπερ των συντάξεων!!!!
Έτσι όμως θα συνεχίσει η φορολογία να εισπρατεται υπέρ της γεροντοκρατιας εις βάρος της νεολαίας(αφού αύξηση των συντάξεων προϋποθέτει αύξηση της φορολογίας και πότε μείωση.
Άρα Κώστα πως ο Δήμος θα δώσει δουλειές -προγράμματα- όταν το μεγάλο ποσό του κράτους κινείται με γνώμονα τον κεντρικό σχεδιασμο και κατευθύνεται αντιπαραγωγικα;
Ένα άλλο παράδειγμα αποτυχίας κράτους πατερουλη είναι η Β. Κορέα όπου ο κεντρικά σχεδιασμος της οικονομίας δίνει πολεμικό υλικό στην Ρωσία αλλά ζητάει ως αντάλλαγμα τροφιμα, γιατί άραγε;
Όσον αφορά τον λόγο χρέους προς ΑΕΠ στην πατρίδα μας έχει φτάσει αισίως το 168,%,όταν το 2012 ηταν 120%. και πτωχεύσαμε.
Ο Δήμος λοιπόν ως εκθετική πηγή ζημιας
δεν μπορεί να είναι η συμπλήρωση του οικογενειακού εισοδηματος- των δημοτων-εξαιρουνται βέβαια η γνωρίζοντας την τέχνη του 'λούμπεν' σοσιαλισμού .



Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω στο διαυγεια για αναθεωρηση τεχνικου προγραμματος, για αναθεωρηση προυπολογισμου και αλλα πολλα, αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα. Ξερει κανενας που να τα καταλαβαι να μας πει τι ακριβως γινεται ; Αυτα ειναι ουσιαστικα θεματα για συζητηση και οχι οτι μαλακία λεει ο καθενας απο εσας τους 5-6 που σχολιαζετε.
Αφηστε τις θεωριες τι ειναι ο δημος κλπ ουσια θελουμε για αυτα που κανει ο πιπιλας και δεν παιρνουμε χαμπαρι.
Εκεινος ο οικονομολογος ζει; Γιατι σταματησε να γραφει;
Εσυ μπλοκερ τι κανεις; Μονο αναδημοσιευσεις απο τα τα μπλοκ της λαμιας;
Σ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ; ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ. ΕΧΕΙΣ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ , ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε να υβριζουμε ,αλλά όχι μόνο να υβριζουμε?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Έχω σταματήσει να βλέπω το διαύγεια γιατί δεν μπορώ να βλέπω τα λεφτά μας να πετάνε στον αέρα και ο δήμος να μην μπορεί να αλλάξει ούτε τζάμια. Αναμόρφωση τεχνικού προγράμματος έγινε γιατί ήρθαν 530 χιλιάδες ευρώ που είχε ζητήσει ο δήμος για να συνδέσει τα σπίτια στο βιοκα μωλου. Δεν είχε εγγραφεί το έργο στο τεχνικό πρόγραμμα 23 γιατί δεν ξέρει κανείς πότε θα ερχόντουσαν τα λεφτά και τώρα γράφεται εκ των υστέρων και επίσης στο προϋπολογισμό για να γίνει δημοπράτηση του έργου. Επίσης θα γίνει ένα γήπεδο τένις στην σκαρφεια σε μια περιοχή που πλημμυρίζει. Μην ανησυχείς οι αναμορφωσεις στο τεχνικό πρόγραμμα γινονται για καλό πάντα, νέα έργα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε νουμερο Τραχανα αφου εχεις σταματήσει να βλέπεις το διαύγεια... πως εχεις αποψη για το τεχνικο προγραμα και τον προυπολογισμο;
Ρε κοιτα ενας δημοτης που χωρις να ξερει τι συμβαινει στο δημο, εχει και αποψη;
Κοιτα να παρει φιλτρο νερου γιατι το νερο που πινει ερχεται ακομα και τωρα απο σωληνες αμιαντου...

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα για τις 500 χιλ για την υδρευση του αγ. χαραλαμπους, τσιμουδια ;
Καθε χρονο γραφει τις 500 χιλ στο τεχνικο προγραμμα αλλα το εργο ακομα δεν εχει γινει.
9 χρονια δημαρχος ο Συκιωτης και ουτε αυτο δεν μπορεσε να κανει.
Και εχει το θρασος να μας ζητα τη ψημο μας. Τον πουλο θα παρει.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι η δημοτική αρχή 9 συναπτά έτη,μετρήθηκε,ζυγίστηκε και βγήκε ελλιπείς. Νομίζω ότι δεν χωράει αμφιβολία περί τούτου.2 επιλογή Πλατανιάς,ο οποίος πέρνει μια ομάδα του έως τώρα δημάρχου και μας ζητάει την ίδια συνταγή αποτυχίας 9 χρόνων και ψήφο εμπιστοσύνης για τους ανθρώπους οι οποίοι συνέβαλαν στα άσχημα και σκοτεινά παιχνίδια του δήμου.3 επιλογή κυρμανιδη,γνωστός για την αλαζονική του συμπεριφορά,οι οποία άρετε και φέρεται με γνώμονα,αποφασίζουμε και διατάζουμε.Με πολλά προβλήματα ακόμη και με τους συνεργάτες του που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του.Άρα αγαπητοί συνδημότες νομίζω ότι εδώ υπάρχει τεράστιο θέμα και μεγάλο πρόβλημα για το ποιος θα καθίσει στν καρέκλα του δημάρχου την επόμενη μέρα.Άλλωστε αυτό αποτυπώνεται από τον προβληματισμό του κόσμου και τν αδυναμία τους(Αρχηγούς)να ολοκληρώσουν τους συνδυασμούς τους.Άρα προσοχή μεγάλη.Ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός.Ο Δήμος είναι εργαλείο και όπλο που σε λάθος χέρια μπορεί να σκοτώσει εμάς και ακόμη χειρότερα το μέλλον του τόπου και τν παιδιών μας.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Βρε πανιβλακα το είδα χθες, να δω τι αναμόρφωση έγινε, από το χαζό σου το μυαλό δεν περνάει αυτό? Μυρισα τα νύχια μου? Και τι θες να κάνω εγώ μόνος μου για το αμίαντο?Αφού δεν ακούει τίποτα ο συκιωτης ότι λέω. Και ο κόσμος δεν θέλει τύπους σαν εμένα με απαιτήσεις από τους πολιτικούς. Θέλει ήρεμα ανθρωπάκια σαν το σαρακιωτη να του λένε ψέματα όπως ότι το έργο ανάπλασης της πεο Άγιο Κωνσταντίνος το σταμάτησε η νδ, η αλήθεια είναι ότι ο σύριζα το έβγαλε βιαστικά χωρίς όλες τις μελέτες. Δεν μπορείς να την πεις σε μένα χεστη ανωνυμουλη ,το πατριαρχειο που όλοι τρεμανε με την πριβε παραλία προσκυνησε !,,,,,Στο χέρι το δικό μου είναι ρε φίλε ο άγιος Χαράλαμπος? Το θέμα είχε πάει στα δικαστήρια, που να ξέρω εγώ τι γίνεται. Ρώτα την δημαρχεια και αποκαλυψου, καφετέρια έχεις και φοβάσαι μην χάσεις τους πελάτες?

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ είσαι άφωνος, περιμένεις από τους λίγους επώνυμους και τους πολλούς ανώνυμους
προτασεις.
Πρόταση...... Λοιπον. Να εκλέξουμε τον "ΚΑΝΕΝΑΝ"???

Ανώνυμος είπε...

Που είπε ο σαρακιωτης ότι το έργο πεο Άγιο Κωνσταντίνος το σταμάτησε η νδ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Στο μαγκ24 όταν ήρθε καμενα Άγιο, από σπόντα το είδα στο φμπουκ

Ανώνυμος είπε...

Οι Λίγοι επώνυμοι και οι λίγοι ανώνυμοι όμως είναι ίδιοι….
Ούτε για καφενείο κουβέντα δεν κάνετε…
Εξαιρώ τον Τραχανά
Πιο πολύ σαν γριές κουτσομπόλες από χωριό μου κάνετε…αν και οι γριούλες θα λέγανε το όνομα τους.
Ρε Κωστα γιατί ασχολείσαι με το νούμερο;;; Και μη μου πεις ότι δεν ξερεις ποιος είναι….;


Ανώνυμος είπε...

# 3.14 και εσυ ανωνυμα γραφεις και δεν σε παιρνει να μας κρινεις...
Γριά κουτσομπόλα απο ωριό είσαι και εσύ ;
Και αφου ξέρεις ποιο είναι το "νουμερο" γιατι δεν τον ξεσκεπαζεις ;
Τζαμπα μαγκας εισαι και εσυ ... Γιατι δεν γραφεις επωνυμα ;
Φοβασαι κ.ο.τ.α. !!!

Ανώνυμος είπε...

Μπλοκερ αυτοι 6955 που λες οτι διαβασαν το μπλοκ τις τελευταιες 7 ημερες ειναι αυτα τα 5-10 ατομα που μπαινουν καμια 10ρια φορες την ημέρα στο μπλοκ ο καθενας. Οπου σταθεις και οπου βρεθεις στα περιξ του δημου δεν ακους καλη κουβεντα για το μπλοκ. Αν πεις οτι διαβασες κατι στο μπλοκ θα γελασουν. Με ενα Τραχανά, ξινό, να συνδιαλεγεται με ανωνυμα βουρλα... όλοι απομακρυνονονται! Ως και ο κ. Αργυρόπουλος το μετανοιωσε που σκεφθηκε να δημοσιευσει αποψεις του στο μπλοκ.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα θα έπρεπε να σκέφτεστε με το νοητικο σύστημα Β.αυτο που υπάρχει σε όλους αλλά θέλει ορθολογισμό.
Αντίθετα με το σύστημα Α το οποίο είναι το γρήγορο ,η ενστικτώδης αντιδραση το πεταλ του αυτοκινήτου,καταλήγετε σε αδιέξοδο - πάντα με την θεματολογία του Μπλογκ-
Έτσι όταν κάποιος μπορεί να ορθολογικοποιει την σκέψη του τότε είναι παράξενος,ιδιαίτερος,κλπ.Μενει λοιπόν μια αίσθηση οτι ο τόπος ειναι
αντιστοιχος του μπλοκ -αν υποθέσουμε ότι οι περισσότεροι που σχολιάζουν είναι του συστήματος Α.
Φυσικά και δεν είναι έτσι,άλλωστε το στημένο 'ντιμπέιτ' λιγοι το είδαν,υποθέτω ότι και αυτό των δημοτικών εκλογών την ίδια αποδοχή θα έχει .
Διέξοδος στα ανωτέρω και κυρίως στον τόπο μας δεν μπορεί να υπάρξει όταν αυτοί που δημιούργησαν την 'τερατογεννηση' εξακολουθούν να ψηφίζουν.
Άρα υπό μια έννοια η δημοκρατικός τρόπος πολιτικής αξιολόγησης δεν μπορεί να γίνει από 'ανήμπορους' δημότες.

Ανώνυμος είπε...

Μπλογκερ,απο την ιστοσελιδα του Δημου, προσεχως εχουν Ο.Ε και Δ.Σ.

https://www.dimos-kamenon-vourlon.gr/sinedriaseis/dimotiko-symvoylio-prosklisi-16052023

https://www.dimos-kamenon -urlon.gr/sites/default/files/files/dimotiko_symboylio/prosklisi_taktikis_synedriasis_dimotikoy

Ανώνυμος είπε...

5.06μμ : ωρα 7.00 δεικτης ειναι 7066

Ανώνυμος είπε...

Ωρα 7.03μμ ο δεικτης φθανει στο7092 , αρα ειναι μουφα.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε παιδι μου!!!!!!
Μεγαλη εξελιξη για τον Μωλο............
Πρωτοποριακη.
Δεν εχει ξαναγινει πουθενα!
Φωναξτε και τον Συμεων για εγκαινια
Οτι κ να πουμε ειναι περιτο.
Απορω πως εμφανιζεσθε ως κατοικοι και χειροκροτατε
Ειστε αξιοι της μοιρας σας