15 Μαΐου 2023

ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη 

Όλοι λάβαμε γνώση του έργου που εκτελείται για την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού των Καμ.Βούρλων. 
Ενός βιολογικού καθαρισμού σε λάθος τόπο, με λάθος αποδέκτη και με εφαρμογή μιας απλοϊκής μελέτης όπως αποδεικνύεται από την τωρινή αναβάθμισή του .

Η ανάγκη της υλοποίησης του έργου αντικατάστασης του δικτύου αποχέτευσης μας αναγκάζει να αποδεχθούμε και τις 4 κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα στην παραλία αλλά πιστεύω ότι τελικά θα μπορέσουμε να τις εξωραΐσουμε .

Εκείνο που δεν μπορώ να αποδεχθώ είναι ότι , όπως με διαβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα αξιόπιστος κάτοικος των Καμ.Βούρλων , υπάρχουν δημότες οι οποίοι ενώ πληρώνουν κανονικά τα τέλη αποχέτευσης ,σύμφωνα με τα τετραγωνικά μέτρα των οικοδομών τους, εξακολουθούν να μην έχουν συνδεθεί με το δίκτυο αποχετεύσεως και να διαθέτουν όπως παλιά τα απόβλητά τους (σε βόθρους ,στους αγωγούς ομβρίων υδάτων της λουτρόπολης κ.λ.π. )μολύνοντας την θάλασσα.

Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι εχθροί του τόπου τους ; Είναι δυνατόν ο Δήμος να αρκείται μόνο στην είσπραξη εσόδων και να μην ελέγχει τις συνδέσεις με το αποχετευτικό δίκτυο; Δεν αντιλαμβάνονται ότι εξ αιτίας αυτών ,όλο το έργο δυναμιτίζεται;.

Και για να προλάβω τους «διερωτούμενους» πως ασχολούμαι με αυτό το θέμα τους γνωρίζω ότι από της συστάσεως του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών μετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο του. Όταν δε ο Σύλλογος ανέκοψε την προσπάθεια της τότε Δημοτικής Αρχής να μεταφέρει στον πλημμελώς λειτουργούντα Βιολογικό Καθαρισμό των Καμ.Βούρλων τα απόβλητα του Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να φαινόταν στον αγώνα μόνο ο άξιος Πρόεδρός μας Γεώργιος Μακρυνίτσας πλην όμως η αιχμή του δόρατος ήταν η προσωπική μου αναφορά στους Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, του Εφετείου Λαμίας και του Πρωτοδικείου Λαμίας καθώς και τις υπηρεσίες περιβάλλοντος του Νομού μας και μόνο εγώ κατέθεσα ό,τι σχετικό με την υπόθεση αυτή στον πταισματοδίκη Λαμίας. 

Και σας βεβαιώ ότι αν δεν λυθεί το θέμα των συνδέσεων στον αγωγό αποχετεύσεως και των υπολοίπων δημοτών ,που με τις παράνομες ενέργειές τους καταστρέφουν την λουτρόπολη μας, θα στραφώ εναντίον οποίου χρειαστεί

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Αργυρόπουλε σοβαρολογείτε; Να αναγκάσουμε τους δημότες να συνδεθούν με το δίκτυο ;
Μας έχουν βεβαιώσει ότι τα δικά τους απόβλητα δεν μολύνουν τη θάλασσα. Α και το άλλο που το βάζεις ; Με τι μούτρα θα πάμε να τους ζητήσουμε τη ψήφο τους ;

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σας
Δεν ειναι εξαναγκασμος
Ειναι Ευθυνη και Υποχρεωση μας.
Γνωμη μου ειναι οτι, ειναι ισως η Ωρα ως Ενεργοι Πολιτες Αυτου του Τοπου ,ακουμπωντας στην ακρη τις αντιπαραθεσεις για οποιοδηποτε λογο
Να ενδιαφερθουμε ο καθε ενας ξεχωριστα και ολοι μαζι για την αναβαθμιση της καθημερινοτητας μας και την ενδυναμωση της Ποιοτητας της Ζωης μας
Βουλα Γ. Παπαευσταθιου

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, ο νυν αντιδημαρχος αθλητισμου Σκεπαρνακος, οταν ήταν αντιδημαρχος Καμένων Βούρλων, ως φαν του υποβρυχιου ψαρεματος, ειχε εντοπισει το προβλημα, το ειχε αναφερει στον δημαρχο και η αποφαση τους ηταν να καλυψουν το θεμα για να μην παρει εκταση διοτι δεν τους συμφερει εκλογικα.
Αρα οπως καταλαβαινεις, οπως λεει ο λαος μας, το "ψαρι βρωμάει απο το κεφάλι".
Οι δημότες βρίσκουν και κάνουν.
Το αιώνιο ελληνικό πρόβλημα για όλες τις παθογένειες μας.

Ανώνυμος είπε...

Δικηγορε, οταν ενας δημαρχος ενω γνωριζει οτι υπαρχουν ακινητα που δεν εχουν συνδεθει με το αποχετευτικο δίκτυο... δεν κάνει καμιά ενέργεια για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος... δεν έχει ευθυνες βασει του νομου ; Με την αδιαφορια του δεν συντελει στην παρανομια ; Εγω ο ασχετος λεω οτι εχει ευθυνες. Εσυ ;

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη ήρθε η ώρα να κατέβεις να γίνεις αντί των καμένων ο Ηλίας κ να μην έχει θέση στον συνδυασμό του θα κοιτάξουμε να τον παρακαλέσουμε να σε βάλει. Πάνε μπροστά μόνο με Λια.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα ορθά τίθεται,άλλωστε οι πληρωμές καταβάλλονται βάσει κατανάλωσης ύδατος.
Είναι πρόβλημα τάξης όχι κατά ανάγκην οικολογικό.
Τι ζήτημα άπτεται των ηθικων υποχρεώσεων των Ενεργών δημοτων προς τον δήμο.
Λογικά τέτοια ζητήματα χρονιζοντα
Θα πρέπει να ιεραρχουνται-σωστα το θέτει ο Αργυροπουλος- και να τακτοποιούνται.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη Αργυρόπουλε, αυτός ο αξιόπιστος κάτοικος των ΚΒ που σου είπε οτι υπάρχουν δημότες οι οποίοι εξακολουθούν να μην έχουν συνδεθεί με το δίκτυο αποχετεύσεως και διαθέτουν τα απόβλητά τους σε βόθρους και σε αγωγούς ομβρίων υδάτων μολύνοντας την θάλασσα, σου είπε και ονόματα ;
Γιατί δεν αναφέρεις κάποια ;
Με το να λες ‘’κάποιοι’’ δεν γίνεται τίποτα.
Μόνο αν στοχοποιηθούν κάποιοι… μπορεί να γίνει κάτι.
Διαφορετικά το θέμα θα ξεχαστεί, όπως πολλά άλλα, και …
Ίσως του χρόνου τέτοια μέρα το ξαναθυμηθείς και ξαναγράψεις τα ίδια…
Κουραστήκαμε τόσα χρόνια να εντοπίζουμε προβλήματα… τα οποία όμως παραμένουν άλυτα !
Και δυστυχώς, είναι πολλά…
Μόνο με στοχοποίηση δημοτών, εχθρών της πόλης, μπορούμε να ελπίζουμε σε καλλίτερες μέρες…
Διαφωνείς ;

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνω καθετα εγω:
Δεν ειμαι εκπροσωπος του Γιαννη του Αργυροπουλου
Δεν εχω θεση αντ'αυτου
Εχω την τιμη να συνεργαζομαστε στο Διοικητικο Συμβουλιο των Ενεργων Δημοτων.
Οι Ενεργοι Πολιτες ,οι Ενεργοι Δημοτες δεν εχουν Ρολο να καταρτουν καταστασεις με ονοματα απειθαρχων Συμπολιτων μας
Ουτε στο παλιο Γυμνασιο ειμαστε
Ουτε δοσιλογοι των Κατακτητων.
Υπαρχει ΦΟΡΕΑΣ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ.
Ειναι Αυτονοητο οτι:
Υπαρχει ελεγκτικος Οργανισμος στο Δημο
Γνωριζουν τις Οδους
Γνωριζουν τις κατοικιες
Γνωριζουν τα Ξενοδοχεια
Γνωριζουν τα καταστηματα
Γνωριζουν τα κλειστα εγκαταλελειμενα Κτηρια
Και Ολα Αυτα Ασφαλως Καταγεγραμμενα.
Αρα Λοιπον ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΟΧΙ.
Τεχνικη Υπηρεσια Υπαρχει
Ας κανει αυτοψια ,σπιτι-σπιτι
Πορτα -πορτα
Για να λυθει το Θεμα Που Υπαρχει και το Γνωριζουν ,οπως Διαβασα και ο Κωστας ο Σκεπαρνακος ως Αντιδημαρχος
Και ο Γιαννης ο Συκιωτης ως
Δημαρχος και Υγειονομικος.
Ευχομαι απο καρδιας να πολαπλασιαστουμε οι Ενεργοι Πολιτες και μεσα απο συλλογικες Δρασεις Και να περναμε Καλα κσι Δημιουργικα
Και να βοηθησουμε(Γιατι Μπορουμε)
Να δουμε ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠ'ΑΚΡΗ Σ'ΑΚΡΗ ΝΑ ΑΝΘΙΖΕΙ
Βουλα Γ.Παπαευσταθιου


Ανώνυμος είπε...

Σε Ενα Τοσο μεγαλο Θεμα
Που Μολυνεται η Θαλασσα
Που υπαρχει Τοση Ακαταστασια
Ποσο η δυναμη μας θα μεγαλωνε εαν επικοινωνουσαμε Επωνυμα?
Στην ιδια Πλευρα Βρισκομαστε
Για το καλο του τοπου
Σας παρακαλω πολυ
Ειναι βημα επικοινωνιας το μπλογκ
Βουλα Γ. Παπαευσταθιου

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε τότε που ο Σύλλογος μαχόταν τον Τετρι στο δήμο να φέρει τα λυματα του Αγίου στα Καμενα τι έκαναν οι τρεις σημερινοί υποψήφιοι.
Ο Πλατανιάς τοτε ήταν στην δουλειά του φαρμακευτικός αντιπροσωπος και μύθο για σκωτς,ο Κυρμανιδης στην πλατεία Ελευθερίας Λαμία κοιτάτε τα περιστέρια και ο Συκιωτης δημ. Σύμβουλος με τον Παταριά
ψήφιζε υπέρ .

Ανώνυμος είπε...

Κ. Αργυροπουλε, πόσο αξιόπιστος είναι ο πληροφοριοδότης σας όταν λέει οτι τα τέλη αποχέτευσης πληρώνονται βάση τετραγωνικών, οταν τα τέλη πληρώνονται βάσει μέτρων κυβικών κατανάλωσης της ύδρευσης συν το πάγιο αποχέτευσης??.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δε πείραξε πως τιμολογειται η ανταποδοτική υπηρεσία της αποχέτευσης και όχι ότι ο Αργυρόπουλος με το αποχετευτικό τους στοχοποιήσε και τους τρεις υποψηφίους δημάρχους που έχουν θράσος να ζητούν ψήφους αντί να είναι κρυμμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσουμε κ την άποψη του φέρελπι νέου Πισλη Τασσου να δούμε το ποσο καταρτισμένος είναι. Θεωρώ ως προσωπική μου γνώμη ότι θα μας εκπλήξει ευχάριστα.

Ανώνυμος είπε...

Χθες ο δήμαρχος είχε νευρακια με τις....... πρώην του, μόνον με την Λ.Σ του Ηλιοπούλου τα πάει καλά.




Ανώνυμος είπε...

Κα Παπαευσταθιου, αν ο Δημαρχος, Αντιδημαρχος και Προεδρος Κοινοτητας, ηθελαν να λυσουν το προβλημα θα το ειχαν κανει εδώ και χρονια. Δεν θελουν να λυσουν κανενα προβλημα γιατι πισω απο κάθε σπιτι κρυβονται ψηφοι που είναι απαραιτητοι για να κρατησουν την εξουσια τους.
Αν και ο ΣΕΠ παραμεινει στην μονο στην αοριστη καταγγελια, τιποτα δεν προκειται να γινει. Αυτή είναι και η αιτια – μιλαμε ολοι γενικα - που η πολη μας παει απο το κακο στο χειροτερο.
Μολυνουν τη θαλασα. Ποιοι ;
Πετανε τα σκουπιδια οπου ναναι. Ποιοι ;
Καταστηματαρχες καταλαμβανουν κοινοχρηστους χωρους. Ποιοι ;
Συμπληρωσε εσυ τα υπολοιπα που ασχημαινουν την πολη μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σας, με ποιον μιλαω?
Χαιρομαι που υπαρχουν συνδημοτες που επικοινωνουμε στο ιδιο μηκος κυματος
Μεγαλη μου χαρα να γνωριστουμε
Μεγαλο κενο η ανωνυμη επικοινωνια.
Βουλα Γ. Παπαευσταθιου

Ανώνυμος είπε...

Βούλα Παπ.. εμείς πρέπει να ενεργοποιηθούμε, ως κοινωνία, από την πρώτη εβδομάδα μετά τις δημοτικές εκλογές με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, απαιτώντας από τους εκλεγμένους όλων των παρατάξεων συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα των επί μέρους θεμάτων. Όμως και εμείς ως κοινωνία να πατάμε στην γη και να μην είμαστε αιθαιροβαμωνες, βήμα βήμα να βγούμε από το τέλμα.
Μισοακουσαμε τον καβγά στο χθεσινό Δ.Σ μεταξύ δημάρχου και με τις..Γεωργιες, δεν τολμούν να έχουνε, έστω και εσφαλμένη, γνώμη..

Ανώνυμος είπε...

Όλα έχουν να κάνουν με το οικονομικά. Δεν παράγει η επιθυμία αλλά η ενέργεια.
Οι περισσότεροι από εμάς που γράφουμε είμαστε κιβδιλοι.
Έναν έναν αν σας πάρω βάζω και τον εαυτό μου μέσα δεν έχουν κάνει ένα βήμα παραπάνω από την ηθική υποστήριξη μιας πολιτικής θέσης
Το κάνω συγκεκριμένο:ποιος από εσάς έχει τοποθετηθεί σε δημ. Συμβούλια για τα θέματα όπως Ίδρυση λυκειακών τάξεων. Μετατόπιση ΚΥ.. Μήτσης υπόγεια διάβαση Ιζαμπελλλα ιδιωτικοποιηση Μαρίνας,επέκταση σχεδίου πόλης,μεταφορά αστυνομίας, λύματα Αγ. Κωννου και αλλά. Απαντώ κανείς!
Βούλες μπούλες,Ρομπέν των δασών του... Κολου όλοι.
Εξαιρω τον Αγυροπουλο. Νισαφι πια με τα ορφανά του Ανδρέα. Μόνο προκαλούν αν και στα θέματα έχουν δίκιο αλλά το έχουν χάσει διότι δεν δικαιούται να ομιλούν.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάτε κάτι δημοκράτες σαν τον 2.20 μμ... "...τα ορφανά του Ανδρέα... έχουν δίκιο... αλλά δεν δικαιούται να ομιλούν" !
Ξέχασες βρε 2.20 μμ να συμπληρώσεις "εκτός αν έχουν κάνει κολοτούμπα και έχουν ενταχθεί στους "ιδιοκτήτες" του Κράτους δλδ στη ΝεαΔημοκρατία" !
Αντε μετα να μπορεσουμε να συν-υπάρξουμε !!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σου είπε 4,00 μμ ότι μπορούμε να συνυπαρξουμε πολιτικά;
Άντε μέχρι την Κούβα να μαζέψεις τίποτα καπνά, να πάρεις το κοινωνικό μέρισμα!








Ανώνυμος είπε...

Κ. Αργυροπουλε τα θέματα μπαίνουν από τον Σύλλογο μετα από διοικητικο και εν συνεχεία γίνεται επαφή με τον Δήμαρχο για διευκρινήσεις.
Αν προκύψει συμφωνία -κατάθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο αίτηση -εχει καλώς, αν όχι τότε δημοσιοποιείται το θέμα εγγράφως, στους φορείς,συλλόγους,υγειονομικό εν προκειμενω και δημ. Συμβούλους.
Επίσης από τον δήμο εγγράφως ζητείται κατάσταση ακινήτων μη συνδεδεμένων.
Ειρησθω εν πάροδο αναφέρω ότι δεν υπάρχει παντού σωληνωση-δυκτιο.
Το μπλογκ είναι αφαιρετική κατάσταση με μπόλικα (Αν) και είναι για ανταλλαγή πληροφοριών,όχι για χρηστικές ενέργειες.
Εκτός αν ο μπλόκερ έχει δυνατότητες έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης,και ασφαλιστικών μέτρων.

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Ιωάννης Αργυροπουλος είπε...

Κύριε ΠΑΤΡΙΩΤΗ
Η συμμετοχή μου σε οποιοδήποτε Σύλλογο δεν είναι ικανή να μου στερήσει την προσωπική μου πρωτοβουλία.
Ο Δήμος αν ήθελε να δώσει λύση στο θέμα και να περιορίσει τις παράνομες αποχετεύσεις θα το έκανε εδώ και 10 χρόνια που τουλάχιστον λειτουργεί ο Βιολογικός Καθαρισμός. Θα μπορούσε ,όπως όφειλε, να ελέγξει τις συνδέσεις με τον αγωγό αποχέτευσης. Κάτι που δεν έκανε ούτε τουλάχιστον δείχνει ότι έχει διάθεση να το κάνει.
Έχω συνηθίσει να λύνω μόνος μου τους γόρδιους δεσμούς . Η πείρα μου από το παρελθόν με έχει διδάξει ότι όταν η λύση ενός προβλήματος μεταφέρεται και εξαρτάται από περισσότερα πρόσωπα δεν έρχεται ποτέ Αν θέλεις μια υπόθεση να σαπίσει ανακάτεψε σε αυτήν περισσότερα πρόσωπα. .
Διαβάζοντας καλύτερα την τελευταία παράγραφο της ανάρτησης μου θα διαπιστώσετε ότι έχω πρόθεση να στραφώ
κατά οποιουδήποτε υπευθύνου για την ρύπανση της θάλασσας . Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται από τις μέχρι σήμερα ενέργειές μου .Και με την μεταφορά των λυμάτων του Αγίου Κων/νου στα Καμ.Βούρλα νομίζετε ότι δεν είχαν ανακατωθεί όλοι σχεδόν οι σύλλογοι των Καμ.Βούρλων που παρέμεναν σε συζητήσεις . Ακόμη και ο Σύλλογος Ενεργών Δημοτών δεν τολμούσε να προβεί σε σχετική αναφορά κάτι ί που έκανα εγώ προσωπικά αναλαμβάνοντας την δυσαρέσκεια όλων των αντιθέτων που επιθυμούσαν την μεταφορά των λυμάτων από τον Άγιο Κωνσταντίνο στα Καμ.Βούρλα.
Και να είστε σίγουρος ότι εγώ ως μπλόκερ έχω την δυνατότητα και την τόλμη να προκαλέσω την έκδοση όσων ενταλμάτων σύλληψης χρειαστεί.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ


Ανώνυμος είπε...

Τα εντάλματα σύλληψης αλλά και τα ασφαλιστικά μέτρα, προϋποθέτουν κάποια καταγγελία.
Όλοι λοιπόν, και πρωτίστως οι δημότες, όπως και ο μπλοκερ, έχουν εξ όσο γνωρίζω το δικαίωμα για καταγγελία. Σωστά ?

Ανώνυμος είπε...

Το χοντραινεται όλοι σας. Θυμηθείτε πριν λιγα χρόνια ανάλογη περίπτωση, με καταγγελίες Λαμιωτη, σε tv, μπλογκ κλπ. με αγωγές που δεν ξέρουμε πως τελείωσαν όπου αγωγός ομβρίων βαφτίστηκε βοθρολυμματων.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Είναι συνταγματικό δικαίωμα ο καθένας που κατοικεί στην Ελλάδα νόμιμα να μπορεί να καταγγελει οποιαδήποτε παρανομία. Το να θες ιδιωτική θάλασσα είναι κολασιμο, το να βρωμιζεις την θάλασσα με χημικά και τα λύματα σου είναι εκατό φορές κολασιμο και κόσμος να κολυμπάει στην βρωμιά που την τρώμε μετά στα ψάρια. Είναι διαφορετικό να μην έχω συνδεθεί στο δίκτυο αποχέτευσης και να ρίχνω τα λύματα στο βόθρο και αν γεμίζει τον αδειάζω με το να ρίχνω τα λύματα στα όμβρια επειδή δεν θέλω να πληρώσω βοθροφορο ή δεν εχω. Αν δεν έχεις είσαι υποχρεωμένος να ζητήσεις βοήθεια από το δήμο ή από το φιλοπτωχο. Μερικές φορές κάποια σπίτια για να συνδεθούν θέλουν μεγάλες τροποποιήσεις που έχουν και μεγάλο κόστος, όπως προβλέψανε στο μωλο για τέτοιες περιπτώσεις έξτρα λεφτά. Παντως ο δήμος πρέπει να επεμβαίνει σε περίπτωση ρύπανσης και να δίνει λύση είτε ο κάτοικος είναι πονηρός είτε φτωχός και να μην μετράει το πολιτικό κόστος σε ψήφους. Για αυτό δεν μπορούμε να γίνουμε ευρωπαϊκό κράτος, κάνουμε ανατολίτικα παζαρεματα με την προστασία της θάλασσας.

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς κατοικεί? Ένας διερχομενος τουρίστας δεν μπορεί να καταγγείλει?

Ανώνυμος είπε...

Και βεβαια μπορει, ο οποιος δηποτε μπορει
Τι δεν Καταλαβαινεται οτι, οι Καταγγελιες πανε στον καλαθο των Αχρηστων?
Ισως ο Αργυροπουλος που ειναι η Δουλεια του εαν αναλαβει κατι να το βγαλει Περα.
Δουλειθα των Δημοτων μεσα απο Συλλογικες Παρεμβασεθς να Πιεζει Τον Δημο που ειναι καθ'ολα αρμοδιος!!!
Να κανει Σωστα τη Δουλεια του
Τα αλλα Ολα Ειναι για να περναε...η Ωρα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ναι φυσικά ένας τουρίστας ξενοδοχείου, ένας διερχομενος με αυτοκίνητο και ένας διερχομενος με σκάφος από θάλασσα μπορεί να σε καταγγείλει αν ρίχνεις λύματα στην θάλασσα και έχει την ίδια ισχύ με την δικιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο χαφιεδισμος είναι νοοτροπία των ανελευθερων.

Ανώνυμος είπε...

Η απειλή είναι ποινικό αδίκημα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΛΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΚΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΦΙΑ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ;
ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ;

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο ρε Σκουφη και ρωτάς εδώ μέσα;;;
Ή περίμενε την κλήση να δεις….

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ποιος ειναι ο σκουφης ;

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα,που η τοπική πολιτική έφτασε στην υποβολη μηνύσεων ,αλλά και στην απειλή για προσφυγή στα δικαστήρια.
Αν αυτό είναι απαντήσεις στα προβλήματα,τότε καλά κάνουν οι νηφάλιοι και δεν ανακατεύονται.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΠΟ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ
ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?

Ιωάννης Αργυροπουλος είπε...

Για ποια τοπική πολιτική μιλάς. Πού την είδες ; Αυτοί που εκλέγονται εδώ και χρόνια δεν θέλουν να λύσουν όσα προβλήματα θεωρούν ότι θα τους αφαιρέσουν σταυρούς. Γιαυτό και η κατρακύλα των Καμ.Βούρλων . Η εσκεμμένη αδράνειά τους καθιστά μονόδρομο την προσφυγή στην δικαιοσύνη .Οι νηφάλιοι όπως τους θεωρείς είναι οι αδιάφοροι και οι αρκούμενοι στην προσωπική τους νιρβάνα .
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποια τοπική πολιτική ρε συ;;;
Υπαλληλος την έκανε….
Εσυ αν ήθελες να κάνεις σε κάποιον γιατί θα σε έθιγε ή οτιδήποτε δεν θα έκανες το ίδιο;;;;;