29 Ιουνίου 2022

Χρηματοδότηση για την κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και του Σταθμού Μεταφόρτωσης Ανακυκλώσιμων Υλικών

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μετά από αγώνα τριών ετών ήρθε η ώρα να χρηματοδοτηθεί με 1,3 εκατομμύρια ευρώ, μέσω του ΥΜΕΠΕΡΑΑ, η κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και του Σταθμού Μεταφόρτωσης Ανακυκλώσιμων Υλικών.

Πρόκειται για δύο ακόμη μεγάλα έργα για τον Δήμο Καμένων Βούρλων, που υλοποιούνται μετά από προσπάθεια ετών με τη Διαχειριστική Αρχή Π.Στ.Ε. και πρόταση που κατατέθηκε από τον Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας. Άμεσα πλέον θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός από τον αρμόδιο φορέα, τον Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας.

Προβλέπεται η αγορά γης, η κατασκευή και ο εξοπλισμός των δύο σταθμών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μεταφόρτωσης των σύμμεικτων απορριμμάτων του Δήμου Καμένων Βούρλων με τελικό χώρο διάθεσης τον ΧΥΤΑ Λαμίας και -μελλοντικά- τη ΜΕΑ ή το ΚΔΑΥ Λαμίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας, τον Περιφερειάρχη μας ,κ.Φάνης Σπανός,τον Γενικό Διευθυντή Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας, κ. Τσοκανής Χαράλαμπος ,τον Πρόεδρο Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας, κ. Ευθύμιος Καραΐσκος.

Από το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να ρε που λετε δεν κανει εργα

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει ότι έγινε με την ύδρευση του Α.Χαραλαμπου, προς τα κει θα πάει δηλ. Ποτέ. Επτά χρόνια δήμαρχος και χώρο, όχι μονον δεν έχει βρει αλλά δεν έχει αξιωθει να ψάξει.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι το κράτος δεν "είμαστε" εμείς.Το κράτος δεν "είναι"εμείς. Τα χρήματα που καταναλώνει όμως είναι δικά μας.

Ανώνυμος είπε...

Οι εξαγγελίες του δημάρχου, τις οποίες δεν μπορεί να εφαρμόσει στην τρέχουσα θητεία του,θυμίζουν…
«Κάποτε ένας βουλευτής έκανε περιοδεία σε χωριά της εκλογικής του περιφέρειας, τα οποία θυμόταν μόνον όταν πλησίαζαν οι εκλογές. Οι σύμβουλοι τού είχαν πει τι να λέει σε κάθε χωριό. Μπέρδεψε, όμως, τα σημειώματα και σε ένα χωριό υποσχέθηκε ότι θα φτιάξει παιδική χαρά.
«Τι να την κάνουμε, κυρ βουλευτά μου, την παιδική χαρά, αφού δεν έχουμε παιδιά; Εφυγαν όλα για την πόλη», του είπε ο κοινοτάρχης.
Απτόητος ο βουλευτής, το πήγε παραπέρα: «Και παιδιά θα σας κάνουμε, βρε…»

Ανώνυμος είπε...

Έλεγε ο βουλευτής Καλοχαιρέτας στην σκάλα του γραφείου του,σε όλους με αιτήματα ότι ...ετελείωσε δηλ βρήκε λύση.
Τον ρωτάει μετά ο θυρωρός περί τίνος πρόκειται,και η απάντηση του Καλοχαιρέτα ήταν...-'δεν ξέρω αλλά ετελείωσε!!!!

Ανωνυμος είπε...

Πως να εμπιστευτεις... τον υπογραφοντα ως τοπικο αρχοντα.. οταν σε ενα κειμενο εχει τοσα ς!ς!ς στα ευχαριστηρια του!!
ςςιωπη....η κοινωνια... κοιμαται...!!