09 Φεβρουαρίου 2020

Να φτιάξουμε σύλλογο για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα μας!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Συζητούσα με έναν φίλο λίγο πριν στο τηλέφωνο, για όλα αυτά που γίνονται στο δημαρχείο με τις αυξήσεις 100% στα τέλη, αλλά και όλα τα άλλα ευτράπελα, και το ξεπούλημα που κάνει ο δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης.

Μην το κουράζω, καταλήξαμε ότι αφού εμείς είμαστε για τον γάιδαρο καβάλα και δεν αντιδρούμε, ευτυχώς που υπάρχει ο Σκούφιας και μας ξελασπώνει. Αφού δεν υπάρχει ούτε αντιπολίτευση ούτε άλλη φωνή να διαφυλάξει τα συμφέροντα μας, θα μας είχε πάει γαμ…..οντας ο δήμαρχος. Θα ξεπούλαγε ακόμα και τα έπιπλα από το δημαρχείο.

Το σκέφτηκα λίγο ακόμα και το πάω παρακάτω, και λέω να φτιάξουμε έναν σύλλογο πχ ‘Ενεργών φίλων Καμένων Βούρλων’, γιατί αφού εμάς δεν μας κόβει και δεν έχουμε τις γνώσεις να σταθούμε απέναντί στις μαλακίες που γίνονται και αποφασίζονται ερήμην μας στο δημαρχείο, να προσλάβουμε δικηγόρο με τις συνδρομές μας αλλά και με δωρεές, ώστε να βοηθάει τον Σκούφια στον αγώνα που κάνει για όλους μας.

Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε αλλιώς, ας δώσουμε ότι έχει ο κάθε ένας, 5-10-20-50 euro να πάρουμε τον δικηγόρο μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Τι στο καλό, δεν θα μαζέψουμε 25 υπογραφές να φτιάξουμε τον σύλλογο? Έτσι να κάνω στα καφενεία, θα μαζέψω 100άδες υπογραφές, ώστε να έχουμε φωνή και να είμαστε νόμιμοι.

Γιατί απλά να πολεμάει ένας πολίτης τον δήμο δεν είναι σωστό.Ας βάλουμε πλάτη όλοι για το συμφέρον μας

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μέσα με τα μπούνια

Ανώνυμος είπε...

Ας συνηπογράψουμε για αρχή την προσφυγή που θα.κάνει ο κ Σκούφιας στην αποκεντρωμένη και στο παρατηρητήριο,αλιως θα εκτιμιθει αν εχει 100 υπογραφες ισως γλιτόσουμε το χαράτσι

Ανώνυμος είπε...

Ο σύλλογος ενεργών δημοτών τι κάνει για όλες αυτές τις αυξήσεις; Είναι σύλλογος ενεργών ή είναι σύλλογος κοπριτών; γιατί δεν βγαίνει μπροστά;

Ανώνυμος είπε...

σκούφια προχώρα. μπράβο σου. είμαστε πάρα πολλοί που είμαστε μαζί σου και δεν γράφουμε στα μπλογκσ. σε διαβάζουμε όμως και ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ντόπια κουμμουνια, δικαιωματιστες του κω...λου έχετε κουράσει. Έχετε κάνει καραμέλα την ποσοστιαία αύξηση (100%), που αφορα επαγγελματικές στέγες που ουσιαστικά πρόκειται για αύξηση ύψους 1€. Τόσα χρόνια ρε κομμουνισταραδες που την βγάζετε τσάμπα δεν σας είδα να αντιδράτε όταν συμπολίτες σας σε όμορους δήμους πληρωνανε τα δίπλα απο εσας.
ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν έχετε το σθένος κάντε το...κάποιοι όμως μπορεί να λένε χαμηλόφωνα στο καφέ ότι ναι θα στηρίξουν,ναι κόντρα στον δήμαρχο..όμως όταν θα έρθει η ώρα της υπογραφής θα κάνουν τις κότες.Συνηθης άλλωστε τακτική τους μιας και έχουν υποχρέωση σε κάποιον από τους εκλεγμένους.Οποτε πάλι μόνος ο κ.Σκούφιας θα μείνει.Για μεγαλεπιβολα λόγια και δηλώσεις όλοι καλοί.Τοπραξατε και προεκλογικά.που ενώ όλοι δεν θελαμε τον Συκιώτη και τηνκοστοδια του την Κυριακή τρέξαμε να τον ψηφίσουμε.Στους Άγιοκωνσταντινιωτες γιατί ο χιλίαρχος τους έκανε μικροεξυπηρετησεις,στους Καμένοβουρλιωτες γιατί δεν τους ζήτησε ο χοντρός να πληρώσουν,στους Μωλιωτες γιατί ο Μήτσος τους έφτιαξε με λαθη αλλά τζάμπα το κτηματολόγιο.Αντε πάλι αναδιπλωθεί τε και αφήστε τις επαναστάσεις για αυτούς που το λέει η καρδιά τους

Ανώνυμος είπε...

Αν το θέμα είναι ο σύλλογος, θέλει απλά 20 υπογραφές. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθούν 20 να υπογράψουν για να συσταθεί τέτοιος σύλλογος. Μην μασάτε. Εγώ ξέρω 50 που θα υπογράφανε με την μία. Ας κάνει κάποιος την κίνηση πρώτος με το καταστατικό στο χέρι και θα σου πω εγώ πόσοι και ποιοι θα είναι οι πρώτοι 20 που θα υπογράψουν. Βασικότερο είναι να βρεθεί δικηγόρος να τους χορέψει στο ταψί μαζί με τον σκούφια

ΚΡΙΤΩΝ είπε...


Συλλογος υπαρχει ,και αγωνιζεται για το καλο , δεν οπαδοποιειται,εχει αντζετα "αλα καρτ",παντα συμφωνα με την πλειοψηφικη εντολη του διοικητικου συμβουλιου και απολογιστικα κατ ετος στην συνέλευση των μελων, δεν λαικιζει, δεν κομματικοποιειται,ανηκει ως θεσμος στην Λουτροπολη.

Στο θέμα των αυξήσεων των τελων πηρε θεση κατα , στην δε τελευταια συνελευση οντως απέρριψε την προταση Σκουφια για διευρυνση ,με σαφη κριτηρια , προετρεψε ομως, να γινει και αλλος αντιστοιχος συλλογος στον Αγιο Κων\νο ή στο Μώλο που καταστατικα να καλυπτοντει γεωγραφικα καποιες ετερες ανάγκες.

Φυσικα και η σταση του Συλλογου για τις αυξησεις μπορει να μην καλυπτει την αντιπολιτευση κλπ. οχι ως προς την κατ αρχην αποψη που ειναι ιδια,δηλ κατα, αλλα ως προς τις περαιτερω ενεργειες.

Μην ξεχνάμε οτι και στην ιδιωτικοποιηση της Μαρινας ο Συλλογος απειχε απο την αποψη καποιων για συνεχιση του χαους της καταληψης .

Επισης ηταν ο κινητηριος μοχλος στην αποφαση για την Ονοματοδοσία του Δημου,αλλα και την αντιδραση για την μεταφορα των λυματων απο τον Αγιο Κων \νο στα Καμενα Βούρλα.

Ανταποκριθηκε και στην προταση της παραχωρησης του κτηριου ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ,και η συνεργασια με τους αλλους φορεις ειναι αρίστη για ολα τα ορθολογικα ζητηματα π , εκτος των ερασιτεχνων αλιεων για τους γνωστους λογους.

Ο προεδρος στρατηγος Μακρυνιτσας τα δεκα αυτα χρονια ,οδηγησε το Συλλογο με ωριμοτητα και συνεση και υπηρξε οφελος.

Απολογια για τις αυξησεις των τελων δεν θα κανει ο Συλλογος σε κανενα μη μέλος ας την κάνουν εκεινοι που την επέβαλλαν, τα μελη του Συλλογου ηδη εχουν ενημερωθει τι συμβαινει.



Ανώνυμος είπε...

Αν ο συλλογος ηταν οκ δεν θα χρειαζοταν και αλλος .θελει ποιο δυναμικες απαντησεις στις αυθαιρεσιες του Δημου

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός λοιπον,ποιος σας εμποδίζει;

Ανώνυμος είπε...

Kανένας δε μας εμποδίζει, μη ζορίζεσαι...

ΜΕΛΟΣ ΣΕΔΚΒ είπε...

Ρε μαιντανε κριτωνα αφου δεν εισαι μελος του συλλογου ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να τον εκπροσωπεις? Στρατηγε απο ποτε ορισες και με ποιο δικαιωμα εκπροσωπο? Αν δεν ορισες οφειλεις μεσω του μπλοκ να παρεις θεση για να μαθουμε τι συμβαινει πραγματικα. Περιμενω τοποθετηση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει κάποια συνωμοσία σε μια άποψη,
όταν αυτό που λέγεται
είναι η αλήθεια.Αν πάλι
υπάρχει αντίλογος,καλώς
ορισατε?

Reporter είπε...

Θέμα: Ορισμός άμισθου Αντιδημάρχου
Α π ό φ α σ η
Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων
Έχοντας υπόψη :
...
…Ο Δήμος έχει πληθυσμό που ανέρχεται στους 12.090 κατοίκους.
… Το γεγονός ότι ο Δήμος Καμένων Βούρλων έχει τρεις (3) Δημοτικές Ενότητες.
… Το γεγονός ότι στο Δήμο μπορεί να ορισθούν τέσσερις (4) Αντιδήμαρχοι.

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Ορίζει τον Δημοτικό Σύμβουλο Παπαναγιώτου Δημήτριο , ως άμισθο Αντιδήμαρχο του Δήμου Καμένων Βούρλων, με θητεία από 11-2-2020 έως 11-2-2021, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
α. Την εποπτεία , ευθύνη και συντονισμό θεμάτων καθαριότητας
β. Την εποπτεία , ευθύνη και συντονισμό θεμάτων που αφορούν εν γένει την λειτουργία του
όρχου οχημάτων του Δήμου
γ. Την εποπτεία, ευθύνη και συντονισμό θεμάτων ηλεκτροφωτισμού

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Συκιώτης Ιωάννης

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ο Παπαναγιωτου θα εχει ευθυνη και για το εργο LED, για την αγορα της σκουπιδιαρας -πρεσσας, ευθυνη για τις δαπανες -εξοδα -προμηθειες στo στολο αυτοκινητων ( λαστιχα ,ασφαλειες );

Ανώνυμος είπε...

Οι δημότες είπαν στις εκλογές, πάρε κ.τιποτα ένα 10% και κάτσε στην άκρη γιατί δεν σου έχουμε εμπιστοσύνη να διαχειριστείς τα χρήματα μας,δίνουμε όμως 56,% στα αξια στελέχη του Συκιωτη μαζί με την εμπιστοσύνη μας.Αυτη την σαφέστατη
εντολή των δημοτων ο Δήμαρχος την αγνόησε και το κυριότερο δεν ήταν προεκλογική δέσμευση για κάποια μορφης συνεργασία.
Εκτεθειμενος λοιπόν ο δήμαρχος πρώτα ως
δόλιος,και
καταχραστής της ψήφου
του κοσμάκη και κατά δεύτερο στα στελέχη του
τα οποία τα υποβίβασε.Ντροπή και κατάντημα.

Ανώνυμος είπε...

Δλδ οι συμβουλοι του δημαρχου δεν μπορουσαν να τα κανουν αυτα;;

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλεγμένοι με τον Συκιωτη, τοοοοσοοο πρόβατα. Ε ρε σανο που έχει το παχνι....

Ανώνυμος είπε...

7.19 ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΠΡΟΣΧΕΧΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πέρα από τις διαμαρτυρίες πρέπει να το παραδεχτούμε είναι
πολύ μπροστα αφού κατάφερε στο ίδιο μαντρί να έχει και τα
Γαλάρια,Κριτσοβα,Τριανταφύλλη,Καραμανώλη αλλά
και τα στέρφα Παταργιά,παπαναγιώτου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε αυτός είναι ικανός
να κάνει αντιδήμαρχο
και τον Συμεών,βοήθεια μας?

Ανώνυμος είπε...

Ρε λιγούρη παπ για ενα χρόνο σκουπιδιάρης μαε φόρτωσες 1000000 ευρω αυξήσεις;;

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκα με νεαρό αιρετό
της διοίκησης του Δήμου
στο Μύθο.Του ζήτησα να
αιτιολογήσει την συμφωνία Παπαναγιωτου.
Μου είπε τα εξής:
1)Ερωτήθησαν και συμφώνησαν,τα στελέχη.
2)Εδοθησαν εκατέρωθεν
εξηγήσεις σε επίπεδο
αρχηγών,αλλά κυρίως αντάλλαξαν συγγνώμες για λεκτικές υπερβολές
που είχαν γίνει στο παρελθόν.
3)Ιδεολογικά δεν υπήρξε
ασυμβίβαστο,διότι η Μπεζατη και ο Μακρυνίτσας ειχαν προηγηθεί.
4)Η τυχόν ένσταση για
την περίοδο Τετρι πάντα
σε σχέση με τα Καμένα,απαντήθηκε ότι
και ο κοντοπανος είχε
ανάλογη πορεία επί Τσιτινη και πρόσφατα
ο Παταριάς στην επιτροπή ονοματοδοσίας.
5)Υπήρχε στον δήμαρχο
εντύπωση απόκλισης στην ομάδα και έτσι προχώρησε σε ενίσχυση.
Τελικά από την συζήτηση
υπήρξε ένα συμπέρασμα
ότι χάριν της διατήρησης κεκτημενων
και τον Ηλιόπουλο θα
πρότειναν για Πατριαρχη.




Ανώνυμος είπε...

Ηλιοπουλε κρατα γερα ..εισαι το μελλον της αντιπολιτευσης

Ανώνυμος είπε...

Λαικες συγκεντρωσεις Τωρα για τα θεματα του Δημου , εναντια στη αντιδημοκρατικη εξουσια