14 Φεβρουαρίου 2020

Ακούει η κυρία Φύκα ?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από σχολιασμό αναγνώστη

Οσον αφορα την κυρία ΦΥΚΑ περιμένει ο δημότης να δώσει λύσεις ουσιαστικές και όχι να την επιβραβεύσουμε για αυτό το κάτι σαν ανακύκλωση που ξεκιναει. Οι περισσότεροι ξέρουμε ότι χωρίς αρκετους καδους ανακύκλωσης, χωρίς ουσιαστική στρατηγική ανακύκλωσης όπως περιγράφουν και άλλοι γράφοντες πιο πάνω που γινεται σε προοδευτικούς δήμους, δεν θα εχουμε αποτέλεσμα. Απλα θα πληρωνουμε 120.000 το χρόνο γιατί συν τοις άλλοις, δεν μπορούμε να συλλέγουμε μονοι μας τα ανακυκλώσιμα, όπως γινονταν επι Τετριμίδα, και όπως γίνεται σε πολλούς άλλους δήμους. Πως αλλοιώς θα έχουμε οι δημότες κέρδος, αμα δεν μειωσουμε το κόστος; Δηλαδή θα μπαινουμε μέσα ως δήμος με την ανακύκλωση.

Εδωσε κάποια λύση η κυρία Φύκα; Φυσικά και ΟΧΙ. Εκτός και αν δεν ασχοληθηκε με το θέμα, οποτε τουλάχιστον δεν το χρεωνεται αρνητικά.
Αλλά αφου παίρνει τους ωραίους μισθούς της (ειναι παχυλοι, ή όχι δεν ξέρω, ποσα είναι άραγε;), γιατί δεν έκανε μια παρέμβαση ώστε να μειωθούν λίγο οι τεράστιες αυξήσεις που θα φαμε στα κεφαλια μας; Ποιες ηταν οι στρατηγικές της ώστε να μειωθουν τα έξοδα και να αυξηθούν τα έσοδα; Αμα παρακολουθήσετε το σκεπτικό των ανταποδοτικών και του προυπολογισμού, αλλά και τα στοιχεία, ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Απλά, το σκεπτικό ηταν καθαρά "στα μεζεά μας-που λεει και ο Ζουραρις", μας λειπουν 750.000 το χρόνο, θα κανουμε αυτές τις αυξήσεις ώστε να τα βρουμε. ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΜΙΑ.

Θα μου πειτε, μπορεί να μην την αφηνουν, οι αιρετοί να παρέμβει, γιατί θα πρεπει να κοπεί η κανουλα του Large αιρετου που κανει απευθείας αναθεσεις, αθροες παραγγελίες μικροεργαλείων, καυσιμων κλπ, κλπ, κλπ. Ε, αμα δεν την αφήνουν, τοτε ποιος ο λόγος να την φεσωθούμε οι δημότες, ε, ποιος ο λόγος να την πληρώνουμε;;;

Για μενα η κυρία Φύκα, παιρνει για το εξαμηνο που πέρασε βαθμό 2, με άριστα το 20.
Και ζητώ κύριε ΜΠΛΟΓΚΕΡ να αξιολογήσετε το άρθρο και αν κρίνετε σωστό, να το βαλετε ως θέμα κύριο, ανάρτηση, γιατί το να πληρώνουμε Γενικό Γραμματέα χωρίς να μπαίνει σειρά στον δήμο μας, και να συνεχίζονται οι σπατάλες, είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ.
ΥΓ: Και πρεπει να μάθουμε , να γινει γνωστό , ποσα ευρω μας στοιχιζει το χρονο. Για να κανουμε την αναγωγή, ποσο τοις % της αύξησης στα τελη, παει στην Γενική Γραμματέα.

Σωστα;


26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΣΟΣ ΤΗΣ ΓΓ ΕΙΝΑΙ 39162 ΕΥΡΩ - 31320 Η ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ 7842 Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Η αναγωγή επί της % είναι αυθαίρετη.
Οι αυξήσεις προυπολογιστηκαν βάσει
συγκεκριμένων δράσεων,η όποιες δεν
αφορούν τις δαπανες της γραμματέως.
Το σωστό θα ήταν η αναγωγή να γίνει επί του συνόλου των διαχειριστικών εξόδων του Δήμου,εκτός και αν
είναι Γραμματέας μόνο
Καθαριότητος και φωτισμού.

Ανώνυμος είπε...

Επι της ένστασης του σκουφια για την αποφαση αύξησης τελων, θα αποφανθεί η ΑΔΘΣΤΕ η θα περιμένει να γινουν αλλες 2_3 προσφυγές επι της νεας απόφασης που λήφθηκε???

Ανώνυμος είπε...

Καλή η κριτική στη τοπική δημοκρατία ,αλλά πάσχει εξ αρχής.
Είναι διαχειριστική τύπου,εκλαμβάνει ως γεγονός την εθιμική πρακτική,υπάρχει για να
δηλώσει την αρνηση έχει
υπόβαθρο την ατομική επιδίωξη και τελικό στόχο την διαδοχή.
Έτσι βλέπουμε φαινόμενα
κοινωνικού αυτοματισμού
δύο,τριων που τείνουν
στο γραφικό και στο περίεργο.Διοικηση που
κινείται στα όρια της
υποχονδρίασης,αλλά και
του τυπικού ,απαλλαγμένη από το ηθικό μέρος τελείως.Δημοτες ανίκανους να σκεφθούν
ορθολογικα.Επι αυτών
λίγα μπορούν να αλλάξουν. Στο μπορεί να προσθέσεις-ποια δημοκρατία των Καμένων
Βούρλων ή του αδελφου ΑBANO ; Την λύση στο πρόβλημα δεν την φέρνει
εκείνος που το δημιουργεί και εξηγώ:
Αυτός μπορεί να είναι
είτε στη διοίκηση,είτε
στην μειοψηφία είτε σε
Φορέα ή Σύλλογο ή απλός
δημοτης επιχειρηματίας,όλοι έχουν το ιδιο τυπικό χαρακτηριστικό, α)Βλέπουν τον Δήμο πατερναλιστικά
β)Έχουν εσφαλμένη οικονομικη γνωμη για το
ευρως των δυνατοτήτων. γ)Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει σπανιότητα πορων.
δ)Σκεφτονται για το μέλλον με κριτήρια
του χθες.
ε)Είναι αναντιστοιχοι και στον χρόνο αλλά και στον τόπο(τουλάχιστον για τα
κ.βουρλα).
Φυσικά δεν εξαιρω τον εαυτόν μου.




Ανώνυμος είπε...

10.11 π.μ Αναζητησα , γιατι πραγματι δεν γνωριζω τι σημαινει{ σπανιοτητα πορων}
επεσα πανω στον φακελλο : file:///C:/Users/user/Downloads/14.%20%CE%A3%CF%84%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%20%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CF%86.%CF%80..pdf
οπου υπαρχει αναλυση-μελετη: {{{Στενότητα (ή Σπανιότητα) και Εξάντληση Των Φυσικών Πόρων}}}
Επειδη δεν εχω παει στα σχολεια που πηγαινες εσυ , με πρωτη ματια {{ στενοτητα -σπανιοτητα Φυσικων Πορων }} ειναι αντιληπτο,αλλα που κολλαει στον ετησιο προυπολογισμο του Δημου;;
Αυτος ειναι φουσκωμενος με πορους στην αρχη και εξαντλημενος στο τελος και παλι απο την αρχη.

ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.23 πμ.
Το ερώτημα σου είναι
εύλογο,η δική μου εξήγηση είναι:
Ο Δήμος ως κρατική δομή
χειριζερται πεπερασμένους πορους,(χρήματα φόρων της παραγωγής) με την λογική της μη σπανιότητας (ανεξάντλητοι).Αυτό συμβαίνει διότι δεν μπορεί να κάνει οικονομικό υπο/γισμο
οπως μια ιδιωτική επιχείρηση ή ακόμη και ένα νοικοκυριό για όλους τους γνωστούς λόγους,(υπερχρέωση,μετακύλιση,αναδιανομή,αναξιολογιση,νομενκλατούρα κλπ).
Εδώ έχουμε ιδία κατάσταση,που ενώ *τρομπάρουμε*συνεχώς με χρήματα αδυνατούμε συνεχώς να ισοσκελισουμε.
Όταν με φρέσκο χρήμα(Φόροι)το επιτυγχάνουμε, λόγω όμως δομής (κρατισμός) μετράμε αντίστροφα για
το επόμενο *άνοιγμα*.
Και έναν οικονομολόγο να βάλεις Δήμαρχο ,είναι θέμα χρόνου,να συμβεί ξανά.
Ως μια λύση θα ήταν
τα λόγια του Τόμας Τζέφερσον

Ανώνυμος είπε...

Τόμας Τζέφερσον:
*Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ
ΛΙΓΟΤΕΡΟ*

Ανώνυμος είπε...

Ρε 10.11 γιατι δεν λες στον 12.23 οτι εισαι ο κριτωνας ή κατα κοσμο γιαννης παλλας ταταριδας? Ασε αυτους που πηγαν στα πανεπιστημια να μιλησουν για σπανιοτητα πορων και για διοικηση. Εσυ, όπως και εγω, δεν ειμαστε σε θεση να κανουμε το δασκαλο γιατι ουτε απεξω δεν εχουμε περασει απο πανεπιστημιο. Μετρα πρωτα τα κυβικα σου και μην εκτιθεσαι. Αλλα θα μου πεις συνηθισμενα το βουνο απο τα χιονια.

Ανώνυμος είπε...

Κριτωνα μια θεωρια λεει οτι πρεπει ο καθενας μας να κινειται στο δικο του FΙR γιατι οταν το ξεπερναμε μας αναχαιτιζουν. Σου τοχω επισημανει και αλλη φορα αλλα εσυ συνεχιζεις τις παραβιασεις και εχεις γινει το ανεκδοτο της πολης μας. Καποτε λεγαμε το αλλο με τον τοτο το ξερεις? Σημερα λεμε αφου τοπε ο Κριτωνας αντε παμε παρακατω. Προσγειωσου στα κυβικα σου και θα δεις οτι δεν θα ασχολειται κανενας μαζι σου.

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε Κρίτων να κάνουμε τη δουλειά μας

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς και θα αναχθουν οι ετήσιες αποδοχές της ως ποσοστό του ποσού για την αυξηση των τελών...αμα θες να είσαι υποτακτικός του δαλαιλαμα αφεντικού σου, είναι αναποφευκτες τέτοιες αναγωγές..

Ανώνυμος είπε...

τωρα ειμαστε ετοιμοι, αφηνουμε τον Παπ και στοχοποιουμε την φυκα, ποσα παιρνει , βαθμολογια στον 1 μηνα που προσεληφθει, κλπ-κλπ δηλαδη απο μονη της στρογγυλοκαθησε σε καρεκλα και ειπε: τωρα φερτε μου ... τον μισθο μου.
ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΑΣΚΕΙ;, ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ;, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ;;
ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ;
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ, ΓΕΝ ΓΡΑΜ/ΤΕΑΣ ΚΑΙ 2 ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΥΝ 5 ΑΝΤ/ΡΧΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΛΩΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Εκανε ο δημαρχος στους Αντ\ρχους τεστ ευφυιας πηγαν με ενα καικι ανοικτα και τους ειπε
μολις ακουσετε την σφυριχτρα οτι βυθιζομαστε, αρπαξτε οτι νομιζετε και πεστε στη θαλασσα,
ο Παπαναγιωτου αρπαξε την αγκυρα ?

Ανώνυμος είπε...


Αντε πηγαινεται για χαλαρωμα, ενεργοι ... σχολιαστες.
https://fanpage.gr/viral/pets/%cf%83%ce%ba%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%ad%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%87/

Ανώνυμος είπε...

Μιλανε οι ενοχοι , απλα ειναι θρασεις ...

Ανώνυμος είπε...

η κ. Φυκα ειναι ΕΙΔΙΚΗ συμβουλος του Δημάρχου με δικαιοδοσια γενικής γραμματεως,ειναι δε μια επιλογη μέσα απο τις προνομίες του Δημάρχου και για συγκεκριμένη χρονική περίοδο.Δεν ειναι θαυματοποιός, τυπικοτητες διαχειρίζεται και πολιτικες επιλογες αλλων.
Ο Τσίπρας ειχε πει για τον ΕΝΦΙΑ,οτι δεν διορθωνεται,αλλα καταργειται,το ιδιο θα συμβει με αυτον τον Δημο.
Στην θεση του σημερινου θα επρεπε να παρεμεινει μαζι με τα Καμενα μόνο ο Αγιος Κων\νος με διοικητικα ορια τον Καλαμο μεχρι κουνιαβιτη- Καμπιγκ ΕΟΤ.
Ο Λογγος στον Δημο Λοκρων .Η αγναντη στην Ελατεια.Οι υπολοιποι με τον Μωλο στον Δημο Λαμίας.
Η οικονομικη κριση σύντομα θα σπρώξει προς τα εκει αυτη την προταση.Ειναι η πλεον συμφέρουσα για ολους .

Ανώνυμος είπε...

12.23 H Φύκα είναι Γενική Γραμματέας του δήμου με πολύ παχυλό μισθό που την πληρώνουμε εμείς και χωρίς κάποιο ρόλο και δικαιοδοσία οπότε άσε τα παραμύθια περί ειδικής συμβούλου... (τα αρχεία πρόσληψης της υπάρχουν στο διάυγεια του δήμου) Ρωτήστε και τον κύριο Γκλέτσο να σας πει τι εστί φύκα…

Αυτά εν ολίγοις!

Ανώνυμος είπε...

Δε φτάνει που σας σώζει ο Μώλος, και το Καινούργιο, θες και απόσχιση αυτών από το Δήμο. Τώρα που ο μεγάλος ηγέτης από δω μεριά θα δρομολογηθεί και θα γίνει δημαρχάρα για όλους σας, θα παραδεχτείτε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίος. Μπορεί να μην είναι γιατρός, μηχανικός, φαρμακοποιός ή γενικότερα βιτρίνα γνώσεων από σπουδές, αλλά σίγουρα είναι υπόδειγμα διαχειριστή οικονομικών. Δεν είναι τυχαία ο δυνατότερος στην περιοχή. Με πολλή δουλειά και οικονομία έχει το ιδανικό προφίλ για όλους είτε αγρότες είτε επαγγελματίες. Έχει δείξει εμπράκτως τη μέγιστη δύναμή του και είναι έτοιμος να την επιβάλει. Ηλικιακά στα 50 και κάτι, οικονομικά ισχυρός, θα καθαρίσει εύκολα με αντιπάλους που δεν τον φτάνουν σε κανένα επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν, και εσύ και αυτός. χάχάχά

Ανώνυμος είπε...

Καλσόν βάλε εσύ. Εγώ κι αυτός που λες είμαστε αρσενικοί και το αποδεικνύουμε καθημερινά.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα καλσόν για
τις γυναίκες,να ομορφαίνουν την ζωή μας.Στα δικά μας τώρα,
η κ. Φύλα οτι τίτλο
και να έχει,η ουσία είναι ότι είναι Μετακλητή από τον ιδιωτικό χωρο στον ΟΤΑ, με συμβαση ορισμένου χρονου,δηλ ειδική σύμβουλος.Το αν πληρώνεται διαφορετικά
από τους άλλους,αυτό είναι ζήτημα σύμβασης
και τυπικό θέμα,νόμιμο πάντα.Αυτη την ώρα ξέρετε πόσοι μετακλητοι
βρίσκονται στα υπουργεία,πόσο πληρώνονται.Οσο το πόσο
αποδίδει αυτό δεν μετράται με όρους ιδιωτικού τομεα αλλά
δημοσίου.Εναι σαν να λέμε αν ο Μυθος θα
την προσλάμβανε.Ασχετο?

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο. Και μη βιάζεστε πριν λαλήσει ο πετεινός.

Ανώνυμος είπε...

Είτε λαλήσει ο πετεινός είτε οχι, με τα σουτια απο το 1ο όροφο προς το ισόγειο, τα μέτρησε τα σκαλοπατια...

Ανώνυμος είπε...

Χρονια τωρα διπλαρωνε τον Γιαννακη για μια θεσουλα ..τελικα τα καταφερε , τον φαγανε οι αδυναμιες
..

Ανώνυμος είπε...

Ποιο το εργο της εως σημερα ;

Ανώνυμος είπε...

Ικανός πενηντάρης είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Αγίου? για αυτό έχει ανοιχτεί με κοινωνικές συναναστροφές με άτομα αμφιβόλου νοημοσύνης από άλλα δημοτικά διαμερίσματα?βρε τι ανέκδοτο κι αυτό.?