05 Απριλίου 2013

Αντί Βίβιαν… Γιώτα , κατόπιν... ενεργειών!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στα παλιά μπουζουκτσίδικα έκανε θραύση ένα βαρύ λαϊκό άσμα που οι στοίχοι του ήταν πάνω κάτω , κάπως έτσι…
Έβαλε ο διαβολάκος
την ουρά του πάλι
και σου πήρε το κεφάλι
και σου πήρε τα μυαλά...

Στην περίπτωση μας ο υποθετικός… διαβολάκος δεν μπορούσε να ανέχεται ότι στην ηγεσία της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας, άλλως πως ΝΟΔΕ, βρίσκονται πρόσωπα που δεν ανήκουν στην αυλή του... Βεζίρη και τι πιο απλό για έναν γνήσιο Βεζίρη, την αποκεφάλισε,έτσι απλά με οθωμανικό φετφά.

Η Δημοκρατία ασφαλώς είναι ακριβό και υψηλού επιπέδου σπορ και ενοχλητική ως διαδικασία για όσους έχουν μάθει να λειτουργούν με πρακτικές Σουλεϊμάν του μικροπρεπούς….

Ο κύριος… Βεζίρης όποιος και αν είναι αυτός ,τι σημασία έχουν τα ονόματα καθώς λέει και ο λαός, λιγάκι παραλλαγμένο, «τον ντόρο τον βλέπουμε ,το λύκο ψάχνουμε;», κατάργησε την εκλεγμένη ΝΟΔΕ και δεν μιλάει κανείς και στη θέση των αιρετών διόρισε την ΝΟΔΕ της αρεσκείας του, τι Βεζίρης θα ήταν αλλιώς.

Τέλος λοιπόν για την κα Βίβιαν Αργύρη ακούγεται ότι τη θέση της καταλαμβάνει μια παλιά αγωνίστρια της Ν.Δ. η κα Γιώτα Μπρόφα…

Καλή επιτυχία...

lamiafm1.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο υπουγος την εκανε την μαλακια του παλι. ενα σας λεω αυτό το παιδακι που ηταν και είναι για το γαιδαρο καβαλα που αν δεν ηταν ο μπαμπας του αυτος θα επρεπε κανονικα να ηταν αχθοφορος στο πρακτορειο λεωφορειων συμβαλει και εμπλεκεται στην λυση της οικονομικης κρισης της ελλαδας. εσε υπουγε μου μπουρδελο τα κανουμε και μονοι μας

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο φίλε μου ο Υπουργός κ. Σταϊκούρας πίκολο είναι για κλωτσιές .

Αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο αυτός για την κατάργηση της εκλεγμένης διοίκησης της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας και τον διορισμό καινούριας με προσωπικά κριτήρια.

Απλά είναι τα προεόρτια της φθοράς και του τσουνάμι που έρχεται στο κόμμα στης Νέας Δημοκρατίας !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΠΕΣΑΤΕ ΜΕΣΑ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..................ΘΑΛΛΑΣΣΑ.