17 Απριλίου 2013

Εκδήλωση με θέμα «Εκκλησιαστική Υμνογραφία»

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Ενορία Μώλου, ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Μώλου και ο Σύλλογος Γυναικών Μώλου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Εκκλησιαστική Υμνογραφία», που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Μώλο, το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 19.00.

Στις ενότητες της υμνογραφίας συμμετέχουν:

Ανδρέας Ιωακείμ, Γεωργία Πισλή, Γιώτα Χρυσικού, Γιώτα Μελισσόβα, πατήρ Κωνσταντίνος, Μαρίνα Καφαντάρη, Χάιδω Παπαγεωργίου, Ελένη Πισλή, Αργυρώ Τσιριγκούλη, Ανδρέας Βαρυπάτης.

Ύμνοι, τραγούδια και κάλαντα από:

Α. Εκκλησιαστική Χορωδία Χαλκίδας υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Χάνιου

Β. Χορωδία Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας «Γερμανός ο μελωδός» υπό την διεύθυνση του χοράρχη Ανδρέα Ιωακείμ.

Γ. ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΩΝ υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αντώνη Μπαλή.

Συμμετέχουν : Βούλα Ιωακείμ, Ξανθή Τσαπάρα.

Απαγγέλλει η φιλόλογος Μαίρη Μοχωρίδου



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ, ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ. ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ...

Ανώνυμος είπε...

πΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ. ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ . ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΥΜΝΟΓΡΑΦΙΑ , ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ., ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ . ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ! ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ . ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ;;;;