22 Απριλίου 2013

Στο Δήμο μας υπάρχουν σοβαρά θέματα και ευτράπελα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Κε αρχισυντάκτη

Την Τρίτη 9/4/13 ψηφίστηκε με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η επιτροπεία στους Δήμους. Τον επόμενο καιρό οι Επίτροποι θα επιτίθενται εναντίον των πολιτών, των περιουσιών τους και θα έχουμε αθρόες προσαγωγές σε δίκη όσων δεν πληρώνουν, έχουν δεν έχουν. Και αυτά ερήμην των δημοτικών συμβουλίων.

Η Περιφέρεια και οι Δήμοι της Φθιώτιδας φαίνεται να κινούνται με στόχους ψηφοθηρικούς. Αυτό εξυπηρετεί το μοίρασμα του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων σε εκατοντάδες μικρά έργα που θα τελειώσουν σε μερικά χρόνια ή και ποτέ. Το νέο ΕΣΠΑ που μας κατατάσσει στις περιφέρειες ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και δεν δίνει άλλη επιλογή σε Δήμους όπως ο δικός μας, παρά να διεκδικήσουν τα όποια έργα μέσω του κρατικού προϋπολογισμού.

Στο πνεύμα του παραμυθίασματος των πολιτών είναι και οι δηλώσεις του δήμαρχου στην Λαμία ότι «το νερό είναι κοινωνικό αγαθό» και η τοποθέτηση του ΔΣ της Στυλίδας ότι ο Καλλικράτης καταργεί το κοινωνικό κράτος, πράγμα που είναι αλήθεια βέβαια. Το νερό στην Λαμία μαζί με το πάγιο και την αποχέτευση στοιχίζουν όσο ένα καλό Γαλλικό κρασί το λίτρο, ενώ η καθαριότητα που επίσης είναι κοινωνικό αγαθό, την παραχώρησαν σε ιδιώτες. Η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβουλίων στη Στυλίδα και τη Λαμία στήριξαν τον Καλλικράτη μαζί με τα κόμματα που στήριξαν την ΕΕ, τις αλλαγές στην τοπική διοίκηση και τα μνημόνια. Είναι αυτοί οι ίδιοι που υπέγραψαν τη μεταφορά των λυμάτων της Στυλίδας στην Λαμία και αύριο θα κάνουν το ίδιο και για το νερό για να έρθουν γρηγορότερα οι ιδιώτες, όπως έγινε στην Θεσσαλονίκη και γίνεται στην Αθήνα.

Στο Δήμο μας υπάρχουν σοβαρά θέματα και ευτράπελα:

1) Εξαιρέθηκε από τον προγραμματισμό των έργων της περιφέρειας ο δρόμος Ρεγγινίου-Μοδίου βάζοντας σοβαρό εμπόδιο στην ανάπτυξη της περιοχής, χωρίς καμία αντίδραση από το Δημοτικό Συμβούλιο
2) Η ένταξη της παλιάς Εθνικής Οδού στον περιφερειακό σχεδιασμό, όπως κʼ ο νέος παραλιακός δρόμος από τα Καμένα Βούρλα μέχρι τη Χερσόνησο με 4 καθέτους από την ΠΑΘΕ, δημιουργούν στο Δήμο μας νέα μεγαλύτερη κατʼ εξαίρεση δόμηση στις παρόδιες ιδιοκτησίες. Οφείλουμε να υπερασπίσουμε τη δημόσια ιδιοκτησία σε μία εποχή που οι αγοροπωλησίες στη συγκεκριμένη περιοχή αυξάνονται διαρκώς.

Τέλος, τα τραγελαφικά που συνέβησαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο θυμίζουν τον μπερντέ του καραγκιόζη και είναι όλα στημένα από τους εκλογομάγειρες. Ξέρουν ότι υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (δήμος Αγιάς Λάρισας) που καθιστά τον Καλλικράτη αναγκαστικό νόμο και καμία αλλαγή δεν μπορεί να υπάρξει, παρά μόνο κατάργηση του Καλλικράτη. Μέχρι τότε ο Δήμος μας θα ονομάζεται Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για τον κ. Τετρίμιδα τους αντιδημάρχους και λοιπούς συγγενείς. Αναφέρομαι σε αυτή την απόφαση γιατί υπήρξε σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα ΗΜΕΡΑ της Φθιώτιδας όπου ο δήμος είναι συνδρομητής.

Τα γεγονότα στην Μανωλάδα πρέπει να στρέψουν τους νέους ανθρώπους ενάντια στον εξανδραποδισμό των ανθρώπων και στον εκφασισμό. ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Γιάννης Φραγκούλης
Καμένα Βούρλα

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ο κύριος Μακρυνίτσας που τόσο πάλευε με την φυλλάδα του πρίν γίνει αντιδήμαρχος, λέγοντας οτι έχουμε το ακριβότερο νερό στην Ελλάδα???? Μόλις ανέβηκε στη θέση το κεφάλι μέσα στο χώμα... σαν τη στρουθοκάμηλο!!! Τα Καμένα συνεχίζουν να πληρώνουν το διπλάσιο νερό σε σχέση με τα διπλανά χωριά ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!! ΓΙΑΤΙ????

Επίσης, πήγα σήμερα να πληρώσω το λογαριασμό του νερού μου που είχε λήξει εδώ κ ένα μήνα περίπου...
Παρατήρησα ότι ο Δήμος μας έχει γίνει χειρότερος κ από τοκογλύφο!!!! Γιατί να πληρώσω τόκο υπερημερίας κύριοι???? Εδώ μεγάλες εταιρίες δεν βάζουν τόκο (ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ) κ έρχεστε εσεις του Δήμου κ χώνετε τον κόσμο πιο βαθιά από οτι είναι σήμερα??? Εδώ ο άλλος δεν έχει να πάρει γάλα να ταϊσει τα παιδιά του το νερό σας θα πληρώσει που είναι και κοινωνικό αγαθό? Και μάλιστα με ΤΟΚΟ???!!! Που είναι το κοινωνικό κράτος???????
Να μη μιλήσουμε για μειώσεις... Αυτή η λέξη καταργήθηκε από το ελληνικό λεξικό!!!
Ντροπή σας!!!!
Και πιο πολύ ντροπή στον κύριο Μακρυνίτσα!!! Ευτυχώς μας μείωσε το νερό εδώ στα Καμένα και πίνουμε κάθε ποτήρι στην υγειά του!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεκαετια του 1917 , και η ιδια ξυλινη γλωσσα . Για δουλειά, νοικοκυραίους και ιδιωτικη πρωτοβουλια να μην ακούμε και θα ερθει η βοηθεια εξ ουρανου !
Αλήθεια η θέση του κόματος ποιά ειναι για το θέμα της ονομασίας του Δήμου ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ ΤΗΣ ...ΠΡΩΗΝ ΜΑΜΑΣ ΠΟΣΕΣ ...ΜΑΝΩΛΑΔΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ! ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΑΡΗ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ...ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

ποσο ακόμη θα ανεχτούμε τη σκόνη στους δρόμους που ανοίγουν? πότε θα στρώσουν πίσσα και θα πλύνουν το δρόμο με τη μάνικα? ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΣΚΟΝΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.........

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ 8:31 ΔΕΝ ΣΕ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΑΜΙΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ 7:10 ΑΝΕΧΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΣΚΟΝΗ 8:31 ΚΑΙ ΕΣΥ 7:10 ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΝΟΧΗ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.[ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΩΝ Κ.Λ.Π.]
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ Η ΑΣΦΑΤΟΣΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΟΥΤΕ Ο ..ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ !!! ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ "ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΩΣΤΟ" , "ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ" , "ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ" , "ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ" ( ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ;) , "ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ",( ΠΟΣΕΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ;;) , "ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ" (ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ ).

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 'ΦΙΛΟΣΟΦΕ' ΝΑ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΣΚΟΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΚΛΑΝΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΩΡΑ!! ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ, ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ας ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΟΥΝ,ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΈΛΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΜΑΣ!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ? ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ, ΑΛΛΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑ ΦΑΤΕ ΣΚΟΝΗ ΚΟΡΟΙΔΑ......

Ανώνυμος είπε...

τωρα που εφυγε ο Δημητράκης ποιός θα παίρνει τη σκούπα ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΠΑΣ,ΑΦΡΙΚΗ,ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΙΑ,ΚΟΝΓΚΟ ΛΕΓΕΤΕ....ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΕΡΑ...ΥΠΑΡΧΡΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ,ΜΟΥΡΟΥΓΚΑ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ.ΕΔΩ ΕΙΠΑΜΕ.....ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΣΚΕΤΟ!!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΤΛ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΚΟΥΠΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΣΕ 12 ΩΡΕΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!(ΘΑ ΠΛΥΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ)ΣΚΕΨΟΥ..........ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ,4000-5000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΚΟΥΠΕΣ....ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΚΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ,ΤΖΑΜΠΑ!!!ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΔΩΣΟΥΝ.ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΔΑΤΕ,ΑΜΗΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ......

Ανώνυμος είπε...

Α ΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ-ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΡΩΜΩΝ ΜΠΑΣ Κ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΣΑ!ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!ΗΔΗ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

TO ASPRONERI EINAI ARMODIOTHTA TOY ...BDELATOY.