27 Ιανουαρίου 2010

Χρήστος Σταϊκούρας - συνέντευξη για τους αγρότες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αθήνα, 26.01.2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. και Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας σε συνέντευξή του την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΝΤ1 97,2 και στο δημοσιογράφο Ν. Δημαρά, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Είναι γεγονός ότι τα αγροτικά προβλήματα είναι πολλά, μεγάλα και ανοικτά, διαχρονικά και διακομματικά, λειτουργικά, δομικά και θεσμικά.

Εκτός όμως από τις βραχυπρόθεσμες παρεμβάσεις απαιτούνται και συγκροτημένες μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες.

Αυτές οι πρωτοβουλίες θα μπορούσαν να αναληφθούν μέσα από ένα γόνιμο, ειλικρινή, ανοικτό και εκτεταμένο εθνικό διάλογο, χωρίς παρωπίδες και εκβιασμούς, μακριά από μαξιμαλιστικές απαιτήσεις.

Έναν διάλογο χωρίς αιφνιδιασμούς, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και επικοινωνιακές μεθοδεύσεις.»


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;

Όλους τους συνδικαλιστές διόρισαν οι υπουργοί στην ΑΓΡΟΓΗ A.E. που είναι το μεγάλο σκάνδαλο το οποίο αποκρύπτει η Κ.Μπατζέλη για να καλύψει την προηγούμενη κυβέρνηση.
Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ο εκ Κοζάνης υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιχ. Παπαδόπουλος, διόρισε μέχρι και τον...
διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου και πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Παναγ. Πλακέντα, ενώ ο πρώην υπουργός Μακεδονίας - Θράκης προχώρησε στο διορισμό της κόρης του Θώης! Αλλά μέχρι και "γαλάζιοι" εργατο-συνδικαλιστές, όπως ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (κι αντιδήμαρχος Σερβίων) διορίστηκαν σε ένα καθαρά αγροτικό -υποτίθεται...- φορέα!
troktiko.blogspot.com