28 Δεκεμβρίου 2009

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

Με απόλυτη επιτυχία και μαζική συμμετοχή μαθητών, φοιτητών, γονιών και καθηγητών πραγματοποιήθηκαν στην Αταλάντη, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, δυο εκδηλώσεις βράβευσης μαθητών και φοιτητών αντίστοιχα.

Το πρωί της Κυριακής και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου, η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Αταλάντης και ο Μορφωτικός – Ψυχαγωγικός Σύλλογος «Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ» συνδιοργάνωσαν εκδήλωση στο πρώτο μέρος της οποίας μίλησε η κλινική ψυχολόγος κα Κατερίνα Θωμαίδη, MSc, με θέμα: «Η εφηβεία: περίοδος αλλαγών, συγκρούσεων και ωρίμανσης». Η ομιλία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων μαθητών και γονιών. Στο δεύτερο μέρος έγινε απονομή βραβείων στους μαθητές που αριστεύσαν τη σχολική χρονιά 2008-09 στη ΣΤ’ Τάξη του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, στη Γ’ Τάξη του Γυμνασίου και στη Γ’ Τάξη του Ενιαίου Λυκείου Αταλάντης από το Μορφωτικό – Ψυχαγωγικό Σύλλογο «Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ». Τα αναμνηστικά απένειμαν ο Δήμαρχος Αταλάντης κ. Γεώργιος Σκαμπερδόπουλος, ο Πρεσβύτερος Κωνσταντίνος Βουρλιάς, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου κ. Αντώνης Κωνσταντίνου, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Θωμαίδης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γιαννόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ανδρέας Ζαίμης, κ. Θανάσης Ζεκεντές και κ. Κώστας Σκορδάς. Τα δυο χρηματικά βραβεία στην πρώτη απόφοιτο του Λυκείου και στην πρώτη απόφοιτη του Γυμνασίου απένειμαν η Πρόεδρος κα Πόλυ Μαντά - Παπαγεωργίου και η Ειδική Γραμματέας κα Σόνια Ευμορφοπούλου του Μορφωτικού – Ψυχαγωγικού Συλλόγου «Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ».


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου, ο Δήμος Αταλάντης βράβευσε τους αποφοίτους Λυκείου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2009. Συνολικά βραβεύτηκαν 44 νέοι και νέες του Δήμου μας. Τα αναμνηστικά απένειμαν ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταικούρας, ο Δήμαρχος Αταλάντης κ. Γεώργιος Σκαμπερδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κολομτσάς, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Θωμαίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ανδρέας Ζαίμης, κ. Θανάσης Ζεκεντές και κ. Αντώνης Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Τραγάνας κ. Αργύρης Αλεξίου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αταλάντης κ. Αντώνης Παπαγόρας και εκ μέρους του Λυκείου Αταλάντης η φιλόλογος κα Γεωργία Ιγγλέζου.
Μετά τη βράβευση ακολούθησε συναυλία από το συγκρότημα «Ελεύθερη Πτώση» με ελληνικό και ξένο ροκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: