25 Δεκεμβρίου 2009

Να παραιτηθεί ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Μάκης Αντωνίου έτσι όπως τα κατάφερε με τον Βιολογικό Καθαρισμό

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ανίκανος να διαχειριστεί την ‘κρίση του βιολογικού καθαρισμού’ ο Δήμαρχος μας.
Το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί για τα Καμένα Βούρλα είναι ποια γεγονός.

Δεν λειτουργεί ο Βιολογικός Καθαρισμός στα Καμένα Βούρλα

Ο δήμαρχος έθεσε με τους χειρισμούς του εκτός λειτουργίας τον Βιολογικό Καθαρισμό μέσα στα Χριστούγεννα, με σοβαρότατους κινδύνους για την δημόσια υγεία αλλά και ανεπανόρθωτη ζημιά για την ήδη κακή φήμη του Δήμου μας στο θέμα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή για αυτούς που δεν ξέρουν.
Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, με ασαφείς τρόπους, χωρίς δημόσιο διαγωνισμό και ένας θεός ξέρει με ποιες συμφωνίες, προχώρησε τον Οκτώβριο του 2008, και εσύναψε σύμβαση με τον εργολάβο Παπαλάμπρου για την λειτουργία και διαχείριση του βιολογικού καθαρισμού Καμένων Βούρλων, έναντι ‘εύλογης’ αμοιβής.

Προχθές, Τετάρτη 23/12 και μετά από 6 μήνες που είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον Βιολογικό Καθαρισμό, προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας.
(για όσους δεν ξέρουν τι είναι αυτό, σημαίνει ότι δεν παρέχουν οι εργαζόμενοι τις απαραίτητες υπηρεσίες τους για την σωστή λειτουργία του ΒΙΟ.ΚΑ.)

Γιατί δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι στον Βιολογικό?
Ο εργολάβος λέει δεν πληρώνω γιατί δεν έχω λεφτά μιας και δεν έχω πληρωθεί.

Μπαλάκι τους έχουν τους εργαζόμενους Δήμαρχος και εργολάβος
Ο ένας τα ρίχνει στον άλλον με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι Χριστουγεννιάτικα να είναι απλήρωτοι για 6 μήνες .

Στο δημοτικό συμβούλιο της 13/10/2009 σε σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Νίκου Κοντοπάνου, μετά από διαμαρτυρίες των εργαζομένων του Βιολογικού Καθαρισμού για καθυστέρηση στις πληρωμές τους, και συγκεκριμένα η ερώτηση ήταν ‘ποιος φταίει κύριε δήμαρχε που δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι?’, ο δήμαρχος απάντησε ότι δεν χρωστάει ούτε ένα euro στον εργολάβο Παπαλάμπρου.
Ο Παπαλάμπρου από την άλλη στους εργαζόμενους λέει ότι δεν έχει πάρει φράγκο από τον Δήμο για τον βιολογικό για όλο το 2009 και για αυτό είναι απλήρωτοι.
Κάποιος από τους δυο λέει ψέματα σε όλους μας προφανώς !!!

Έχουμε και λέμε λοιπόν

Είναι η απευθείας ανάθεση - σύμβαση που έκανε ο Δήμαρχος με τον εργολάβο για τον ΒΙΟ.ΚΑ σύννομη ή είναι παράνομη και για αυτό δεν υπογράφει τα εντάλματα ο επίτροπος?

Ποιος θα πάρει την ευθύνη που δεν λειτουργεί ο Βιο.Κα και είναι πιθανόν τα σκατά να βγούνε στους δρόμους?

Θα κάνει έλεγχο το ΠΑΚΟΕ την Δευτέρα 28/12/2009 στην ποιότητα των αποτελεσμάτων του αποδέκτη του Βιο.Κα Καμένων Βούρλων ή δεν θα μπορέσουν να πλησιάσουν από την βρόμα?
Τι σκοπεύει να κάνει ο Δήμαρχος σε 20 μέρες που λήγει και τυπικά η σύμβαση?

Είναι τελικά ο δήμαρχος απλός θεατής η απλά κομπάρσος της παράστασης με τίτλο Βιο.Κα Καμένων Βούρλων και τρέχει πίσω από τις εξελίξεις στην πλάτη μας?
Ο ρόλος του είναι να προστατεύει να αναπτύσσει και να βελτιώνει τα συμφέροντα των πολιτών του δήμου και την ποιότητα ζωής.

Καταθέτω τον προβληματισμό μου ως ένας απλός δημότης

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά σε όλους.Έχετε ακούσει το μύθο με τον Ηρακλή και τους σταύλους του Αυγία; Πρέπει να βρεθεί ένας Ηρακλής και να μας καθαρήσει απο την κόπρο του Αυγία που μάλλον αυτές τις μέρες θα βγεί στο δρόμο(η κόπρος)και να ξαποστείλουμε τον Αυγία, απο κει που ήρθε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από την χειρότερη διοίκηση των τελευταίων χρόνων που μαζί με μία αντιπολίτευση παρούσα-απούσα που ανάθρεψε το φαινόμενο που ζούμε αυτή τη στιγμή, πρέπει να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους στις επόμενες εκλογές.
Εκτός από 2-3 θετικά άτομα του τωρινού συμβουλίου, οι υπόλοιποι πρέπει να αράξουν σπιτάκι τους.
Ανανέωση ΕΠΕΙΓΩΝΤΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση
Μπορούμε να επισπεύσουμε (για τον Δήμο Κ.Β.)τις εκλογές;
Αν όχι, "κακό που μας βρήκε"!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΜΥΘΟΥΣ, ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΕΥΡΥΣΘΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΙΘΑΡΙ.ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ...... ΜΥΘΟΛΟΓΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ANWNIME 10.58
GIA TO "MITHO" DEN KSERW,
ALLA ESENA AKSIOS O MIS8OS SOY

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο μύθος του κ.Παπαλμιώτη,ως συνηθως οι γνωστες ασύντακτες και ανορθόγραφες,κοινως παπαριές ου.Αυτο που δεν καταλαβαίνω σαν νέος άνθρωπος που σκέφτομαι να μεινω και να εργαστώ εδώ στον τοπο μου,με δεκανίκια τύπου Παλαμιώτη θα προσδιορισουμε το μελλον μας;Τόσο ανεγκέφαλοι και πνευματικα ανάπηροι λοιπον είμαστε όλοι οι χωριανοί και εχουμε ανάγκη ινστρούχτορα τύπου παλαμιώτη,συχωριανοί;΄Αξια έτσι η μοίρα μας.Κρίμα στην κατάντια μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τι γίνεται με τον Δήμαρχό μας; Δε βρίσκεται ένας δημότης να πει καλή κουβέντα γι΄αυτόν; Αφου τα πάει μια χαρά. Και την ανάπλαση έκανε, και την ΔΕΠΑΚΑΒ κατήργησε, και το λύκειο έφτιαξε, και το μουσείο ιαματικού τουρισμού ίδρυσε, και τη Καρυά ενέταξε σε ευρωπαικά προγράμματα, και τις οικονομικές υποχρεώσεις αποπλήρωσε, και τον βιολογικό του Ρεγγινίου κατασκέυασε, και το σχέδιο πόλης επέκτεινε, και τα οικονομικά του δήμου έβαλε σε τάξη,και τον ΒΙΟΚΑ εξυγχρόνησε, και το πάρκο καθάρισε, και, και, και .......... Μπράβο δήμαρχε!!!