14 Ιουνίου 2009

Συμμετοχή του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Αταλάντης στην εκδήλωση συζήτηση του συλλόγου ''Λοκρίδα του Μέλλοντος και των Πολιτών''.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αταλάντης συμμετείχε στην εκδήλωση - συζήτηση που διοργάνωσε ο σύλλογος ''Λοκρίδα του Μέλλοντος και των Πολιτών'' στην κεντρική πλατεία Αταλάντης την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2009.Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αταλάντης τοποθετήθηκε επί του θέματος και διατύπωσε την εξής πρόταση η οποία μάλιστα έτυχε μεγάλης αποδοχής.Η πρόταση αυτή ήταν η εξής απλή και περιεκτική:

1. Να παγώσει το θέμα στο στάδιο το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή καθότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η προκρινόμενη τοποθεσία (Τετραεθνές II) δεν είναι η ενδεδειγμένη γι την κατασκευή και λειτουργία εκεί ενός Χ.Υ.Τ.Α.
2. Να συσταθεί ανεξάρτητη επιτροπή επιστημόνων στα μέλη της οποίας θα την απαρτίζουν θα έχουν συμφωνήσει όλοι και η οποία θα αναλάβει να εξετάσει την καταλληλότητα της προκρινόμενης, έως τώρα θέσης.
3. Εφόσον αποδειχτεί ότι η θέση αυτή δεν είναι κατάλληλη, η ίδια επιτροπή θα αναλάβει την εξέταση όλων των περιοχών της Λοκρίδας στις οποίες θα μπορούσε να κατασκευαστεί Χ.Υ.Τ.Α. και θα προτείνουν την κατάλληλη.

Κατά αυτόν τον τρόπο είναι δεδομένη η εξασφάλιση μίας πραγματικά ορθής επιλογής χώρου για την δημιουργία του Χ.Υ.Τ.Α. Λοκρίδας καθώς και η επιθυμητή κοινωνική συναίνεση και εμπιστοσύνη.

Με την πρόταση αυτή συμφώνησε η μεγάλη πλειοψηφία, των παρευρισκομένων της εκδήλωσης και αναμένουμε να αξιοποιηθεί κατάλληλα.

tosynatalanti.blogspot.com

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το γιοφυρι της Αρτας εχει καταντησει αυτος ο ΧΥΤΑ!!! Μεχρι και η Real News το εχει θεμα σημερα!!!

ΕΓΩ