09 Ιουνίου 2009

«Οι τοπικοί "άρχοντες" δεν αγαπούν το τόπο τους» ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ανώνυμος σχολιαστής

Παρατηρώ πως οι τοπικοί "άρχοντες" δεν αγαπούν το τόπο τους κι ενεργούν σα να θέλουν να τον σβήσουν από τον χάρτη.

Επίσης οι πλήστοι κάτοικοι κοιτάζουν μόνο το χρήμα που θα μπει στο λογαριασμό τους και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τη δημόσια υγεία.
Αν είναι καθαρά τα νερά του Μαλιακού, γιατί δε γίνονται προσπάθειες να αναρτηθούν "Γαλάζιες σημαίες" στις παραλίες για τη καθαρότητάς τους, όπως κάνουν οι υπόλοιποι ΟΤΑ και Νομαρχίες της χώρας μας εδώ και χρόνια.

Διαφορετικά να ενημερώνουν (με ανάρτηση πινακίδων ελληνικά-αγγλικά) τους πολίτες για την επικινδυνότητα μόλυνσής τους - κυρίως τους ζώντες δημότες τους, διότι από αυτούς θα πάρουν ψήφους κι όχι από τα νεκροταφεία.

Δε νομίζω να έχει κανείς το βόθρο του - όποιος δεν είναι συνδεδεμένος με την αποχέτευση - σε χρήση πισίνας ή ενυδρείου.
Μήπως επιθυμούν να κάνουν σεφτέ στο Κέντρο Υγείας που χτίζεται στο Καινούργιο;

Έγραψα "Καινούργιο" είναι ο οικισμός που βρίσκεται 5Km περίπου από τα Καμ. Βούρλα κι έχει πινακίδες μόνο στην είσοδο του οικισμού και στην πλατεία της εξόδου προς Λαμία από το Δήμο.
Όποτε περιμένω επισκέπτη εκτός περιοχής με ζαλίζει στα τηλέφωνα (α.....α) για κατευθυντήριες οδηγίες, βλέπετε δεν έχει GPS.ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΔΕΙΤΕ τι κάνουν οι όμορη ΟΤΑ (π.χ. Αιδηψός, Λουτράκι, κ.α.).

Κάνουν έργα εκμετάλευσης των ιαματικών τους προς χρήση για το κοινό, εκμετάλευση των καθαρών λυμάτων προς άδρευση των γεωργικών εκτάσεων, εκμετάλευση της γεωθερμίας κ.λ.π.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: