29 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητοί μου συμπατριώτες

Έχουν περάσει σχεδόν 25 χρόνια από τότε που επέλεξα να εμπλακώ στο δημόσιο γίγνεσθαι της Φθιώτιδας.

Με εμπιστευτήκατε από την ηλικία των 29 ετών και με εκλέξατε τρεις φορές νομαρχιακό σύμβουλο και κάθε φορά όλο και πιο ψηλά. Στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 μου δώσατε υπέρτατη τιμή και με εκλέξατε πρώτο των πρώτων περιφερειακό σύμβουλο. Τα λόγια στερεύουν για να ανταποδώσω την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη φιλία, που απολαμβάνω όλα αυτά τα χρόνια από άκρη σε άκρη της Περιφερειακής μας Ενότητας. Ελπίζω μέσα από τους θώκους του προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου, του αντινομάρχη και του αντιπεριφερειάρχη να κάλυψα και να ικανοποίησα έστω το μίνιμουμ των προσδοκιών σας στο πρόσωπό μου. Μακάρι το ισοζύγιο αυτής της πορείας και της γνήσιας σχέσης μας να αφήνει πλεόνασμα.

Σήμερα ένας κύκλος κλείνει. Κλείνει μέσα του εμπειρίες, γεύσεις ζωής και άφθονα συναισθήματα. Ταυτόχρονα όμως ανοίγει ένας άλλος κύκλος. Ελπίζω και εύχομαι ο Θεός να με αξιώσει να είναι το ίδιο ενδιαφέρον, συναρπαστικός και δημιουργικός. Μετά από 25 χρόνια «περιπλάνησης» στην αγαπημένη μου Φθιώτιδα, αποφασίζω να επιστρέψω στην «Ιθάκη» μου. Στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Στον τόπο που λατρεύω διαχρονικά και με αμείωτη ένταση και πάθος από τότε που θυμάμαι το «είναι» μου.

Αγαπητοί μου συμπολίτες του Δήμου Καμένων Βούρλων

Δεν θα χρειαστεί ξανά να ρωτήσετε και να πείτε το «Γιατί Ηλία όχι εδώ;» που μου απευθύνατε κάθε φορά, που ζήτησα τη στήριξή σας και την ψήφο σας στο παρελθόν.

Σήμερα στέκομαι μπροστά σας και σας δηλώνω με συγκίνηση, με δέος, με ταπεινότητα, αλλά και με πίστη, πάθος και λαχτάρα (να πετύχουμε και να δημιουργήσουμε) την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχός σας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Δεν πήρα αυτή την απόφαση ούτε βιαστικά ούτε «σε βρασμό». Όπως ήδη οι περισσότεροι γνωρίζετε, εδώ και δυο χρόνια αλληλεπιδρούμε, προβληματιζόμαστε, συνδιαλεγόμαστε και ζυμωνόμαστε σε μια ιδέα. Σε μια ανάγκη, σε μια ελπίδα και σε μια φιλοδοξία: Να βάλουμε τέλος στην παρακμιακή πορεία του τόπου μας. Να βγούμε από τη μιζέρια που μας μαστίζει και να διώξουμε το γκρίζο από πάνω μας.

Δυστυχώς σήμερα ο Δήμος μας δεν είναι απλώς σε κρίση. Είναι σε παρακμή. Λες κι έχει ενσωματώσει όλες τις χρόνιες παθογένειες της χώρας. Χωρίς όραμα. Χωρίς σχέδιο. Χωρίς μεράκι για δημιουργία. Απλά κακή και συγκεντρωτική διαχείριση, για να περνούν καλά ο ένας και η ολιγομελής παρεούλα των βολεμένων, των ευνοημένων και των εξαρτώμενων.. «Βρώμα, δυσωδία, σκουπιδαριό, αταξία, ανομία και κυρίως γκρίζο γύρω μας και μέσα μας. Αδικίες και ανισότητες. Καμιά προοπτική. Καμία ελπίδα..» Αλίμονο μας, μόνο με τέτοιες λέξεις μπορεί να μας περιγράψει ο σύγχρονος περιηγητής. Κι όσοι έτυχε να ζήσουν ή να ακούσουν και να αναμεταδώσουν για τον τόπο παραθερισμού του Ωνάση, του Καραμανλή, του Βασιλιά της Λιβύης, των Σαουδαραβών πριγκήπων κ.ο.κ. δεν γίνονται πιστευτοί από τους σύγχρονους, με όσα βιώνουν..

Ο Δήμος μας πάλιωσε, σκούριασε και γέρασε. Όλο αυτό πρέπει να το γυρίσουμε ανάποδα. Ασυμβίβαστα, τολμηρά και χωρίς εκπτώσεις. Θα νικήσουμε και θα ξεπεράσουμε το παρελθόν, μόνο αν αναμετρηθούμε με το μέλλον. Η ζωή να μη μας κυνηγά. Εμείς να την προλαβαίνουμε και να τη συνδιαμορφώνουμε. Για να κερδίσουμε τις μάχες, πρέπει πρώτα να τις δώσουμε. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Με υπερβάσεις. Χωρίς στεγανά και παρωπίδες. Να ξεπεράσουμε γραμμές και να γκρεμίσουμε τείχη (Άλλωστε τα σκουπίδια δεν έχουν ιδεολογία ούτε οι λακκούβες χρώμα..) Να βγούμε στον ήλιο. Να συνεννοηθούμε, να συναινέσουμε και να συνεργαστούμε. Να τολμήσουμε να ονειρευτούμε.

Φίλες και φίλοι

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Ιστορία γράφουν οι παρέες και οι ομάδες. Σας καλώ να το πιστέψουμε όλοι μαζί. Να γίνει ο κοινός μας στόχος. Να το κάνουμε την προσωπική υπόθεση της κάθε μιας και του καθένα από εμάς. Να γίνουμε μία και μοναδική παρέα και ομάδα. Με ανθρώπους με φρεσκάδα αλλά και εμπειρία. Άξιους και ικανούς. Που επιθυμούν να δώσουν κι όχι να πάρουν. Να δημιουργήσουν και να φτιάξουν κι όχι για να φτιαχτούν..

Ελάτε να σηκώσουμε ανάστημα.

Να απελευθερώσουμε τη δύναμη του τόπου μας.

Να πατήσουμε γερά στη γη και να τολμήσουμε να ξανασηκώσουμε τα μάτια ψηλά.

Να σηκωθούμε εμείς και να ξανασηκώσουμε το Δήμο μας εκεί που του πρέπει.


Ηλίας Γ Κυρμανίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων

68 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκουπιδαριο και παρακμή.;Το ξεφτυλισες. Μόνο τα καμενα σε νοιαζουν

Ανώνυμος είπε...

Όπως αναφέρεις και στν ανακοίνωση σου:από τότε που θυμάμαι το «είναι» μου.Αυτό το (ειναι)θα σε φάει…!! Ανεπρόκοπε και καρεκλοκένταυρε….Ένας ΤΙΠΟΤΕ με μπόλικο καθόλου.Ένας έκπτωτος ας πούμε Άγγελος,που μέσα σε μια νύχτα σε καθαίρεσαν και τώρα σε πετάνε εδώ για να σε φάμε εμείς στν μάπα!!!!Ενας άνθρωπος που μόλις τν ρωτάς ποιο είναι το όραμα του για τν Δ.Κ.Β Σου απαντάει ότι θέλει να βάλει λουκέτο στα περισσότερα μαγαζιά..!!Στο ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί να ασκήσει κάποιος το δικαίωμα του ψήφου,είναι να μπει βλακομετρο στν κάλπη…..!!Και ρωτώ λοιπόν ευθέως εσένα Ηλία…..Εσυ τι βλακομετρο θες…;;Μακάρι όμως να βγεις για να δούνε όλοι τα χειρότερα…

Ανώνυμος είπε...

Μαζέψου λίγο... και πρόσεχε που "ενοχλείς" με τα τηλεφωνήματα σου είσαι και δημόσιο πρόσωπο...

ασκητης είπε...

Ηλία,
Μπαλτάς Δημήτριος εδώ,
Ο τόπος δεν χρειάζεται ραγιάδες.
Ο τόπος είναι παρελθόν, χρειάζεται θάρρος.
Χρειάζεται μυαλό.
Δύναμη.
Όχι για τό παρελθόν, όχι για τό παρόν.
Σάς έφαγε η πολιτική.
Εσείς νά δώ τί δόντια έχετε.
Καλή τύχη σέ όλους.
Τό κάρμα είναι αμείλικτο.
ΔΕΝ γνωρίζω τί έχεις στο μυαλό Σάς, αλλά όσο είναι εσείς καί εμείς,όλοι μαζί θά πληρώσουμε, στο υπόσχομαι.
Για νά μιλάς πρέπει πρώτα να μάθεις νά ακούς.
Για νά γράφεις , πρέπει πρώτα να μάθεις να διαβάζεις.
Χρόνια τώρα.
Αμήν

Φιλελευθερος Δημοτης είπε...


Χωρις φοβο και παθος πρεπει ενας αντικειμενικος και ουδετερος δημοτης καπως
να διαχειρισθει μια ανακοινωση ενος συνδημοτη που αποφασισε να προσφερει στα κοινα του τοπου.

Προφανως -εν αρχη- τα πλεονεκτηματα που και ως βιογραφικο ειναι πολλα οπως,
Νομικες σπουδες ,επαγγελματικη σταδιοδρομια ,ενασχοληση με τα κοινα δευτεροβαθμιας
βαθμιδος ,εντιμη και φιλικη σταση ,λαικη καταγωγη και συμβατη παρουσια κυριως στην εδρα
της Περιφερειας.

Ολα τα ανωτερω ηταν συνειδητες επιλογες που υπο μια διασταλτικη οπτικη ειναι
αρκουντως ικανοποιητικη για να προσδωσουν σημα και ταση μιας ανετης επικρατησης-στην Λαμια-
στις επομενες δημοτικες εκλογες τηρουμενων παντοτε των συγκυριων σε συσχετιση με
εξωτερικους παραγοντες μεγαλης επιρροης -π.χ. Κομματα-.

Δεν ειναι Ααλλωστε οι υποψηφιοι για τον δημο της Λαμιας ποιο ¨δυνατοι¨ αλλα μαλλον
υποδεεστεροι του επι σειρα ετων αυτοδιοικητικου-σε ολα τα ποστα- κ.Κυρμανιδη.

Η προταση-ανακοινωση θα επρεπε λοιπόν να τυχει της ιδίας αξιολογησης για να υπάρξει μια αντιστοιχια με τον Δημο Λαμιας και ως προς τον Δημο Καμ. Βουρλων.

Αραγε υπάρχει;Πιθανον, αλλα μάλλον αυλη, αλλα παντως ζητηματα ολκης που απασχολησαν κατα την διαρκεια των τριαντα τελευταιων ετων την λουτροπολη δεν υπηρξε φυσικη παρουσια του συνδημοτη μας κ. Κυρμανιδη.

Ευπειθως αναφερω ,οτι τα ανωτερω δεν ειναι ανασταλτικα ουτε ομως και υποστηρικτικά ειναι εντιμα, και δεν συνηγορουν υπερ αλλων, Τελος οι δημοτες θα αποφασισουν .



Ανώνυμος είπε...

Ωραία η έκθεση ιδεών, αλλά υποψήφιος δήμαρχος και αντιπερφειαρχης συγχρονος δεν είναι απλώς παρακμή. είναι η "Βρώμα και δυσωδία" που αναφέρεται.

Ανώνυμος είπε...

Ηλία με την μελό αυτή ανακοίνωση της υποψηφιότητας σου φαίνεται ότι αποσκοπείς στην προσέλκυση των Καμενοβουρλιωτών. Σου διαφεύγει ότι ο Δήμος Καμένων Βούρλων εδώ και πολλά χρόνια περιλαμβάνει και Μώλο και Αγιο Κωνσταντίνο. Καμμία αναφορά στις δημοτικές αυτές κοινότητες. Κρίμα.Αυτά τα αποτελέσματα έχει η φυσική σου απουσία τόσα χρόνια από τα δρώμενα του δήμου μας.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κατάλαβες ρε γκασμά αγράμματε το Δήμος καμένων βούρλων; Βλακόμετρο στην κάλπη ; Βλακομετρο κ στην είσοδο των καμένων θέλει

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΑ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ....!
ΤΟ 50% ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝ /ΝΟ......!

Ανώνυμος είπε...

Ηλία καλή επιτυχία, είσαι η λύση,αυτός ο αγώνας χρειάζεται υπομονή, ευγένεια,ταπεινότητα, και καλή συμπεριφορά στους αντιπάλους, γιατί νπάρχει και η δεύτερη κυριακή.

Ανώνυμος είπε...

Ως Δημοτης του Δημου θεωρω την υποψηφιοτητα σου απαραδεκτη
Ο χαρακτηρας των ανθρωπων φαινεται στην πορεια τους
Η σοβαροτητα επισης φαινεται και κυριως δεν ενωνεται καθε Κυριακη με τον τοπο που εμφανιζεται ο Επισκοπος.
Επειδη λοιπον γνωριζουμε δεν νομιζω οτι εχεις προοπτικες.
Επ[ισης θα το εκτιμουσα εαν μπορουσες να μου πεις ποτε ΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ στην ζωη σου ΠΕΡΑΝ των κομματων
Λοιπον μην υποτιμας ανθρωπους που εχουν δουλεψει νυχθημερον.
Και κυριως μην αναφερεις την λεξη ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.........ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ
ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!
Οι ανθρωποι δεν αλλαζουν !

Ανώνυμος είπε...

Τελικα υπαρχει θρασσος
Χρονια δεν λες ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ μετα αρχιζεις μηνυματα για εορτες...........πραγμα που δεν το ειχες κανει ποτε πριν.........ποσο γελοιο.
Ξερεις.........εχουν γνωσιν οι φυλακες
Οι καιροι ου Μενετοι!
ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ.....δεν χορτασες?
Υπαρχουν ορια
Θα επιθυμουσα να μπεις στον στιβο της ζωης περα απο το κομμα που τρεχεις τοσα χρονια
Ε...δεν γινεται να σου ανανεωνουμε τις καρεκλες.Δεν νομιζεις?

Ανώνυμος είπε...

Αν μας έλεγες και τι θα κάνεις...

Ανώνυμος είπε...

Μετά απο 25 χρόνια περιπλάνησης και παραπλάνησης... δώστε του "επαγγελματία πολιτικού" και μία θέση για Δήμαρχος.
απο καρέκλα σε καρέκλα.

Όχι ρε φίλε δεν θα δώσω την ψήφο σε επαγγελματία του είδους.

Ανώνυμος είπε...

Η επίκληση στο συναίσθημα για να έχει κάποια αξία και να πιάσει τόπο πρέπει να συνοδεύεται και από ένα όραμα. Αλίμονό μας εάν η αυτοδιοίκηση αποτελέσει πεδίο βεντετών και προσωπικών διαφορών μεταξύ κάποιων που αντιλαμβάνονται τον τόπο μας σαν τσιφλίκι τους. Η κοινωνία χρειάζεται ριζικές αλλαγές , όραμα, λύσεις . Ποιός απ'όλους εσάς έχει να προτείνει κάτι ρεαλιστικό;; Η γενιά μου κύριοι έχει μεταναστεύσει στις μεγάλες πόλεις , γιατί δεν υπάρχουν κίνητρα στην περιοχή που μεγαλώσαμε. Δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Θα μου πείτε φταίει η αυτοδιοίκηση;; Φταιει ΚΑΙ η αυτοδιοίκηση. Για να αλλάξει η κατάσταση πρέπει να δοθούν μάχες σκληρές. Αν σε αυτές τις μάχες δεν πρωτοστατήσει η αυτοδιοίκηση , τότε ποιός;; Άρα , λοιπόν , ας μιλήσουμε πρώτα για το πώς αντιλαμβανόμαστε την ενασχόλησή μας με τα κοινά και ύστερα να ζητήσουμε την ψήφο των πολιτών. Και λυπάμαι που θα σας το πω , αλλά ορισμένοι απο εσάς που προτρέχετε κι εν αγωνίως θέλετε να καθίσετε σε θέσεις εξουσίας έχετε αποδείξει πώς την αντιλαμβάνεστε και συνεχίζετε να το αποδεικνύεται καθημερινά και σε κάθε σας επαφή με τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ 3 ΑΣΧΕΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Όπως λέει και ο Κωνσταντίνος και Ελενη στην Γαλλική,"δηλ να φάω εγω μαμα ....μαπά!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτός ο θόρυβος από κάποιους κυρίως αριστεροδεξιοι στην ιδεολογική χρήση της γλώσσας τους,
,κομφορμιστες όμως στην διαβίωση με χρήματα των φορολογουμενων.
Όλοι αυτοί συμφωνούν κύρια στην αλλαγή του στάτους στον Δήμο και στην ανάδειξη άλλου δημάρχου.
Ιδού λοιπόν ο εκλεκτός διεκπαιρεωτης της επιθυμίας αυτής.
Μάλιστα είναι γνήσιο τέκνο του κρατισμού και οπαδός της ανακατανομής του πλούτου .
Ναι, είναι ένα 'γρανάζι' του πατερναλισμου της δεξιάς πλευράς βεβαια.
Η διαφορά από την αριστερά ελάχιστη και φυσικά για προσχημματικους λόγους .
Γιατί λοιπόν του επιτίθεστε, αφού αυτό επιτάσσει η 'πολιτική ορθότητα' την οποία έχετε ευαγγέλιο. Αν λοιπόν ένα λαϊκό παιδί
με αγώνες στον κρατικοδιαιτισμο δεν σας κάνει τι επιτέλους θέλετε.
Τον εναν εκ της χρησεως δεν τον δέχεστε με τίποτε, τον αλλον όχι, γιατί είναι επιχειρηματίας και κυνηγά το αμαρτωλό κερδος.
Ευκαιρία λοιπόν κολεκτιβιστες μου σε συσκευασία δύο σε ένα και κρατιστης και δήμαρχος!

Ανώνυμος είπε...

Ένα ασκέρι με παλαιό κομματικών απολιθωμάτων, πλαισιωμένο και από μερικούς άχρωμος αχιρανθρώπους, μας λένε ότι θα φέρουν την αναπτυξη στο Δήμο.
Μπορούμε να τους εμπιστευτούμε????

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι είχα μια συναισθηματική σχέση με την λακούβα στο δρόμο του σπιτιού μου ήρθε ο Τσωμος και την ισοπέδωσε .Διαμαρτυρήθηκα και λέει αυτός, τα παράπονα στον δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ποιον εννοούσε ως δήμαρχο ; Τον ρώτησες ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Τόσα χρόνια αντινομάρχης και 4 αντιπεριφερειαρχης κανένα έργο μεγαλο στον αγαπημένο του τόπο, μόνο ανάπλαση παραλίας καινουριου μικρό έργο . Εννοώ έργο καθαρά νομαρχιακό όχι σαν το λιμάνι Αγίου που είναι ανταποδοτικο σε έσοδα από τα εισιτήρια. Γαλάζιος εντελώς με παλιές συνήθειες, χωριατια τσιγαρηθρας χαιρετούρες και τσιπουρομαζεματα προεκλογικά. Δυσφημιση του τόπου βρώμα και δυσωδία. Σκέτη απογοήτευση για έμπειρο που εμφανίζεται άπειρος.Προτεραιοτητα του η πόλη των καμένων βουρλων, ειλικρινής. Το μόνο λιγο καλό ότι έστειλε στο μπλοκ την παρουσίαση κατευθείαν. Δεξιός της σχολής Γούναρη.

Ανώνυμος είπε...

Κυρμανίδης, επαγγελματίας πολιτικός παράγοντας, που επανεμφανίζεται εμφανίζεται με χρονική διάφορα, περίπου δεκαετίας, στα πολιτικά δρώμενα?????
Παραγόμενο έργο ...???
Ενσυναίσθηση και συνεργασίες...???
Ο απόλυτος άρχοντας!!!
Εγώ ψηφίζω Κυρμανίδη !!!

Ανώνυμος είπε...

Το διάβασα σε κάποια ιστοσελίδα, μου άρεσε και είπα να το μοιραστώ μαζί σας...
Σ’αυτές τις ΕΚΛΟΓΕΣ (βουλευτικές και δημοτικές) θα μας τάξουν… ανάσταση νεκρών!
Αυτοί που κυβερνούν αυτόν τον τόπο είναι αδύνατον να έχουν επαφή με τα καθημερινά προβλήματα αυτών που κυβερνούν. Γιατί δεν τα αντιμετωπίζουν. Γενικά δεν τραβάνε κανένα ζόρι.
Αυτοί που κυβερνούν ; Οι προηγούμενοι, οι σημερινοί και οι επόμενοι…
Σε αυτή την προεκλογική περίοδο, θα ακούσετε πάλι πράγματα που θα σας κάνουν να πιστέψετε αν ζείτε στον ίδιο τόπο με αυτόν που περιγράφουν οι πολιτικοί!
Θα ακούσετε πάλι πόσο φτιάχτηκε η Ελλάδα, πόσο φτιάχτηκε ο δήμος μας ! Σε όλα τα επίπεδα…
Μπορεί και να ακούσετε ότι είχαμε και τα καλύτερα τρένα στη Γη αλλά πέσαμε σε έναν μαλάκα σταθμάρχη που τα έκανε όλα μπάχαλο και σκότωσε 57 παιδιά…
Εδώ ο υπουργός που παραιτήθηκε λόγω ευθιξίας για τους 57 νεκρούς στην πλάτη του, με την ίδια ακριβώς ευθιξία θα είναι υποψήφιος στις εκλογές!
Αλλά μην σκάτε…
Στη χώρα των θαυμάτων που λέγεται Ελλάδα, δεν είναι μακριά η ώρα που ο πολιτικός θα σου τάζει και ανάσταση νεκρών για να σε ψήσει να τον ψηφίσεις.
Καλομελέτα, δηλαδή κι έρχεται…
Στην Ελλάδα ζεις…
Μέχρι δηλαδή να αποφασίσεις να ζεις επικίνδυνα, πχ παίρνοντας το τρένο Αθήνα- Θεσσαλονίκη…

Ανώνυμος είπε...

Στην πλατεία Μώλου έγινε συνεστίαση Κυρμανιδη με Κεφαλα Φλεξονη,Κάρλας, δύο Γεωργιες,αναγνου,κλπ από Καμενα και καμιά 100 στάρια από υπόλοιπα.Τρεμε Πιπίλα,έρχεται καταιγίδα!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ,ο Συμεών ελλειπε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έγινε συνεστίαση , έγινε απόβαση για να δούνε τη δύναμη της κίνησης παντού

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη ήταν ο Αττίλας. χαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Ο ηλιας είναι είδη 50 συν ψάξτε για τον δεύτερο. Δεν θα υπάρξει άλλος

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ;

Ανώνυμος είπε...

Το προσκλητήριο στελέχωσης ψηφοδελτίων δημοτικών εκλογών ειναι,μια ανυπόληπτη διαδικασία ,ένα σουρεαλιστικό παιχνιδι.
Πρέπει ένας δημοτης με ένα επίπεδο να συνυπαρξει με κάποιον που δεν κάνει για τίποτε αλλά ισως γίνει και .....Αντιδημαρχος.
'Μοχλευονται' κάποιοι κακομοίρηδες να συμμετάσχουν σε κάτι που δεν το έχουν,αλλά τους 'ντοπαρουν ως άξιους να φτιάξουν την πόλη τους αφού δεν είναι ικανοί να φτιάξουν τον εαυτό τους
Έτσι οι κατάντια στο δήμο γίνεται συστημική και μονιμη λόγω επανάληψης.
Αν αυτό είναι ηθικη δημοκρατίας τότε εγώ είμαι...Αντιδημοκρατης.
Αλλά ο αρχηγός τι λέει; Μα αυτός το
δημιουργεί ?Και αυτόν ποιος τον επιλέγει; Μα ο πυρήνας των τριών -πεντε ατομων που έχουν λόγους να τον προωθούν.Σωστα, γιατί όμως δεν επιλέγουν έναν έντιμο; Μα γιατί ο έντιμος θα έκρινε ότι αυτοί που τον αποδέχονται για πρωτον είναι δόλιοι και θα έβγαζε "απαγορευτικό απόπλου".
Έτσι οι δημότες καλούνται να επιλέξουν στην ουσία μια λύση εξ αρχής διαπλεκόμενη και εγγενώς προβληματική.
Ποιος οφείλεται τελικά από ένα εκλογικό αποτέλεσμα ,προφανώς ο διαχειριστής και οι συνεργάτες, οι προμηθευτές,και οι εργολάβοι δημ. εργων.
Έτσι οι δημοτικές εκλογές μεταπιπτουν από όραμα-ιδεες σε χρήμα,απολαβές,συμφέροντα .
Άλλωστε πρέπει να γίνει και απόσβεση του αρχικού δαπανωμενου ποσού για προεκλογικές δαπάνες μια και πρόκειται τελικά για ....'μπισνα'

Ανώνυμος είπε...

Χθες στο Μυθο λεγανε οτι παμε για κοινη καθοδο στις εκλογες Πλατανια και Συκιωτη με επικεφαλης Πλατανια. Ξερει καποιος κατι παραπανω ;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έμαθα κοινή κάθοδο Ηλία Γιαννη με επικεφαλή φυσικά πως αλλιώς θα γινόταν τον Ηλία

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ. Αρκας

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουρκουλος όμως στο μώλο έκανε μεγαλειώδη συγκέντρωση.

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο συνδυασμός μαζεμένος !! Γερά μπροστά με διαφορά

Ανώνυμος είπε...

Ο κουρκουλος θα κανει περιπατο αφου ο πιπιλας βαζει συνεχεια αυτογκολ πχ ένα περσυ με τον εκ σκαρφειας 'καφετζή΄και δυο φετος με τον εκ καινουριου 'τιτανα' και με την νυφη του. Οση ασφαλτο και να ριξει ο πιπιλας αν δεν εξαφανισει αυτες τις 'λακουβες' δεν εχει καιμια τυχη.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανένας τι μαγειρεύεται στον Μώλο;;

Ανώνυμος είπε...

Ο ομορφαντρας Κούρκουλος
με το ασκερι έρχονταιπεζοπορια από την ψησταριά Αλεξίου στο Μωλο και θα φτάσουν Καμενα μετά τις εκλογές! Χαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς που έχει δεν μαζεύουν ψήφους και έχουν και παρελθόν. Με τα απομεινάρια του τσωμου παίρνεις 20 %.Το σύριζα δεν θα τον στηρίξει ούτε το πασοκ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μωλος επιφυλάσσεται….

Ανώνυμος είπε...

Προβλέψεις ανάλογα την επιθυμία,άρα υποκειμενικές.
Αντί να λέμε ότι τα δύο ψηφοδέλτια θα είναι ισοδύναμα και ο νικητής θα βγει στις λεπτομέρειες καθόμαστε και την 'παιζουμε'. Επίσης ο Πλατανιάς μαζι με τους κολλητους
που θα τους πάει τους ψήφους;

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος που έχει ήδη δείξει τα χαρτιά του και τους υποψηφίους του είναι ο Κυρμανιδης.Ελαχιστους ο Πλατανιάς και καθόλου ο πιπίλας πέραν από τους σταθερους ζογκλερ-κλοουν.

Ανώνυμος είπε...

Για πείτε ισχύει πως ο Λιάκος έχει μαζί του και τον Γαλάνη?Μήπως Ηλία σε στηρίξει και ο εταίρος Σκαρφειωτης καπαδοκης Αρκιτσαιος?άλλο λαμόγιο με την βάρκα μας???

Ανώνυμος είπε...

ΆΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΆ, ΚΌΝΤΟΣ ΠΑΧΥΣ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΊ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΉΝΑ. ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΑΝΙΚΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΙΆΣΕΙ. ΉΡΘΕ ΤΏΡΑ ΣΤΗ ΣΎΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ .ΘΑ ΣΕ ΦΆΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μετά την παραίτηση από την περιφέρεια και την ήττα στα δημοτικά, τι θα κάνει θα σπάει πέτρες στα νταμάρια ο ... Ψευτοτουριστας του κόμματος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ο μόνος...για να απαντήσεις στο ερώτημα σου και για κάποιους που πολιτεύονται με τον Συκιώτη..Αν δεν βγει πρώτος ο συνδιασμός τους τι θα κάνουν....?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ,η ανακοίνωση του Κυρμανιδη στην ουσία είναι 'Προνουτσιαμεντο' κατά της πολιτικής κανονικότητας του τοπου υπό την ηγεσία Συκιωτη.
Αν ο Συκιωτης δεν συμπληρώσει είκοσι συναπτά έτη θητείας στον Δήμο ,εξουσία δεν παραδίδεται σε κανέναν.
Είναι συμφωνημένο μετά να συνεχίσει άτομο από Καμ. Βουρλα.,πιθανόν ο Μακρινίτσας. με 'κληρονομια' την αχαστη ομάδα Συκιωτη.
Αυτή λοιπόν η περίοδος(Συκιωτη) έκαψε πολλούς άξιους υποψηφίους ,αλλά έτσι είναι οι εκλογες καποιοι πάνε σπίτι τους δια πάντως.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητρης είναι είδη με Κυρμανιδη . Άργησες μεγάλε

Ανώνυμος είπε...

Τότε καίγεται όμορφα και αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Ένα φοβάμαι μηπως μετά την τρίτη θητεία ο Συκιωτης την ψωνισει και το παίξει Συμεών!

Ανώνυμος είπε...

Συμεών είναι λίγο...μην την δει Ιωάννης Γ Βατατζης,.ο Εξαδάκτυλος αυτοκράτορας.....

Ανώνυμος είπε...

Και για τους δύο υποψηφιους ισχύει το ίδιο πράγμα.
Είναι άτομα συμφέροντος αλλά και ικανά για αυτό(αρριβιστες).
Υπό προϋποθέσεις θα ήταν και άριστοι ως δήμαρχοι.
Ένα από αυτά θα ήταν να μην είχαν συμπηξει ψηφοδέλτιο από το υπάρχον υλικό που είναι 'εγνωσμένης αξιας'αλλα από άτομα με ειδική πρόσκληση -επιτροπής που να αποτελείται από νοικοκυραιους- με κριτήρια αξιολόγησης έξω από καθιερωμενα.
Τα προσόντα συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο, πιθανόν, θα ήταν, ενεργή εργασία στον ιδιωτικό τομεα,σταθερό ιδεολογικό υπόβαθρο,
Τραπεζική πίστη,Φιλαληθεια, αποφυγή καφενείου, καλαισθησία και ευπρέπεια πρώτης κατοικίας,και πιστοποίηση κοσμοπολιτισμου.
Αν αυτά ήταν υπαρκτά τότε οποίος από τους δύο λάμβανε την εντολή των δημοτών ,κάπως θα ήταν εξασφαλισμένη μια χρηστή διοίκηση χωρίς ανισορροπίες.
Σήμερα αυτό είναι είδος εν ανεπάρκεια .

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας πάλι φωτό από το Αρχείο της λουτρόπολης του
Πετρου Κουνούκλα έκανα μια σκέψη ότι τα Καμενα βουρλα δεν τελειώνουν επειδή κάποιος δήμαρχος φεύγει και κάποιος έρχεται.
Αντίθετα συνεχίζουν σε διαρκή κινηση να υπάρχουν.
Αυτό ας το έχουν υπ'οψιν οι κακομοιριδες που νομίζουν ότι αν υποστηρίξουν τον έναν η τον άλλον θα δουν το φως το αληθινό.Τρομαρα μας.

ασκητης είπε...

Χαιρετίζω, όχι αγωνιστικά ούτε κομματικά.
Θά γράψω εδώ συγκεντρωτικά σέ όλα τά σχόλια καί αναρτήσεις τού τελευταίου μηνός.
Καταρχήν ξεκινώ με ένα σχόλιο προς Κύριο Σκεπαρνακο καί τον Κύριο Παπαγεωργίου, τούς αντιδημάρχους.
Ειμασταν στην ίδια τάξη στο σχολείο καί στο ίδιο τμήμα κιόλας.
Όταν σάς είδα,εκεί πού σάς είδα,χάρηκα.
Στήν αρχή καί στιγμιαία.
Μετά κατάλαβα ότι είστε τά θύματα!!
ΔΕΝ σάς αξίζει.
Ξέρω τι παιδιά είστε καί οι δύο.
Συνεχίζω
Θά ήθελα νά μπαίνω εδώ στην ιστοσελίδα και νά χαίρομαι.
Δεν συμβαίνει αυτό αλλά μην ανησυχείτε δεν τό βάζω κάτω.
ΔΕΝ έχω μάθει νά ελπίζω, γι'αυτό, έχω μάθει νά πιστεύω στους ανθρώπους.
Νομίζω, τά γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα πλέον,
Σταματώ εδώ, σύντομα θα ξαναγράψω.(τά απαραίτητα)
Μπαλτάς Δημήτριος

ασκητης είπε...

Κοίτα νά δεις...τό σύντομα καμία φορά είναι πιο γρήγορα από ότι νομίζουμε , καμία φορά αργεί πιο πολύ από ότι νομίζουμε.
Δεν είναι σχετικό είναι όμως βιολογικό.
Ακόμη καί ο καλύτερος επιστήμονας στον τομέα τού, από τούς υπόλοιπους τομείς δεν έχει ιδέα.
Δεν υπάρχει χρόνος,γιαυτο.
Κορυφαία μυαλά ασχολούνται με καταστάσεις που εμείς δεν θά δούμε πότε.
Τα κύτταρα, είδαμε, ότι εάν τούς αφαιρέσεις τόν πυρήνα, συνεχίζουν όπως πρίν.Ετσι μάθαμε ότι ο εγκέφαλος δεν βρίσκεται εκεί πού νομίζαμε αλλά βρίσκεται στο περίβλημα.
Μάθαμε πολλά ακόμη όπως ότι τό περιβάλλον παίζει ρόλο πιο σημαντικό από τό εσωτερικό, από τόν πυρήνα.
Κλείνω τήν παρένθεση και εξισώνω τό πυρήνα με τόν κάθε ένα μας και τό περίβλημα με τό χωριό.
Εάν τό κάνουμε αυτό θά δούμε άμεσα ότι καί οι 3 συνδυασμοί έχουν αποτύχει ήδη.
Σταματώ εδώ.
Υγεία σέ όλους,
Βρείτε τήν δύναμη

Ανώνυμος είπε...

Οσοι ζουμε Κυριοι στα Κ Βουρλα γνωριζουμε
Ενα μερος με ομορφια αδιαμφισβητητη
Περπατας και φευγει το ποδι σου,το σπασιμο ειναι θεμα τυχης
Κανεις μια βολτα στο παρκο και φριττεις
Βλεπεις τα παλια Λουτρα και κλαις
Βλεπεις το ωραιο κτιριο του γυμναστηριου και λες.........εγινε για εναν δασκαλακο να διδασκει χορους ............απιστευτος χωρος τεραστιος,για χορους.......ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ
Δρομοι για CRASH TESTS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ....Ετσι ,να αντικαταστησει την καθημερινη γυμναστικη μας.......μπαινεις στο αυτοκινητο σου κανεις ενα γυρο και σπαζουν ολα τα αλατα της σπονδυλικης στηλης
Παραλιακη.......στο ελεος των ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΩΝ
Καθαριοτητα........μετρια τα πανω πανω.........ΤΑ ΒΑΡΕΙΑ γυρω απο τα λουτρα και στου ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ
θΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ εαν δεν υπηρχε το ΓΑΛΗΝΗ.......φτιαξτε μια εικονα στο μυαλο σας.
Συνεπως Παρτακηδες ολοι εως σημερα.......Τετραετιες χωρις αντικρυσμα
Τουρισμος...........μην ανοιξουμε το θεμα.......ΠΟΝΑΕΙ
Απλα ενα περσμα ΣΚ καλοκαιρι 1 μηνος απο Λαμιωτες για το ασπρονερι...συνθηκες αθλιες
Αθηναιοι......που δεν εχουν εναλλακτικες λυσεις για καπου αλλου κ αγορασαν διαμερισματακια κλουβια
Λυπαμαι αλλα ως κατοικος δεν ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ να υποστηριζω πλεον αυτον τον τοπο
ΕΤΣΙ με εμαθαν τοσα χρονια.......
Ο Δημαρχος που ΘΕΛΕΙ κανει παπαδες.....απειρα παραδειγματα στην χωρα..........και ΛΙΓΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
Και τωρα με συγχωρειτε..........κανω κατι δουλιτσες και παω να ξεφορτωσω ...σκουπιδια πισω απο τα λουτρα.........ξερετε .....εκει στον παραδρομο!
Α....ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ πανω στα ΙΣΤΟΡΙΚΑ κτιρια των ΛΟΥΤΡΩΝ που θα αναικαινισθουν...
ΤΟΣΟΣ ΣΑΝΟΣ μαζεμενος πλεον
Καλημερα

Νικος είπε...

Δεν ειδα να κανεις σχολιο οτι θα αναδειξεις τα παλια ΛΟΥΤΡΑ με τα τοσα δεντρα στην σκεπη.......που δεν εχουν ριζες!
ΘΑΥΜΑ.........Εμεις και η ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ στην Πελοποννησο
Πως σου ξεφυγε?
Ο επισκεπτης μπορει να χαλαρωσει στο ιδιαιτερο περιβαλλον πρασινου,να μυρισει την μποχα στους γυρω χωρους,να περιηγηθει στο παρκο,να περπατησει μεχρι την εκκλησια του χωριου,εαν θελει μπορει να ενοικιασει περπατουρα......την διαθετω σε καλη τιμη.......να δει τον περιξ χωρο της εκκλησιας και να θαυμασει το καθαρο περιβαλλον,να παει για παιδακι διπλα στο απορεμα,να φαει λουκουμαδες..........και γενικα να περασει μια ευχαριστη μερα στα Κ Βουρλα γεματη μυρωδιες,γυμναστικη,χαλαρωση.
Α.........ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ τα ευρηματα απο το ΜΑΥΡΟ μεσα στο παρκο και στην περιοχη της Παλαι ποτε πανεμορφης παλιοβρυσης.
Τουρισμος για ολους

Νικος είπε...

Παρελειψα............ακαιρη η δικαιολογια οτι για ολα φταιει ο ΜΗΤΣΗΣ
Σαφως ευθυνεται.....αλλα ως ΔΗΜΑΡΧΟΙ................ΘΑ μπορουσατε να κανετε πολλα
Απλα δεν τα κανατε.....ΑΝΤΕ ΒΡΕ και με τη νικη για περισσοτερα σκουπιδια στο μεγαλυτερο μερος του ΧΩΡΙΟΥ.......και γυρω απο την ΕΚΚΛΗΣΙΑ......
Και οι χοροι καλα κρατουν στο προαυλιο του ΝΑΟΥ ετσι για να ξεχνιομαστε απο την μποχα

Ανώνυμος είπε...

Νίκο, τι τσιμέντα έπεφταν σήμερα στο ΜΥΘΟ ;

Ανώνυμος είπε...

Θρασυβούλα ..... πήρε φωτιά το Κορδελιό!

Ανώνυμος είπε...

Πιθανόν εργολαβία του δημου

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Κυρμανίδης δήλωσε παραίτηση από τη θέση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη, η οποία και έγινε αποδεκτή από τον κ. Περιφερειάρχη.
Καλό αγώνα λοιπόν στην διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου του Δήμου Καμένων Βούρλων!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τζάμπα τον πληρώναμε τίποτα δεν έκανε

Ανώνυμος είπε...

Κρατάει το αναπτυξιακό του όραμα και τις δυνάμεις του για το Δήμο Καμένων Βούρλων!!!!
Έρχεται αναπτυξιακό τσουνάμι, φυλαχτείτε.!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Σπανός είπε ότι ευτυχώς έφυγε και γλύτωσαν,έτσι και αλλιώς επιστροφή στην περιφέρεια δεν υπάρχει.

Νικος είπε...

Ε...........ΑΡΚΕΤΑ
Εαν δουμε και τον ΗΛΙΑ δημαρχο τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας
Οι ανθρωποι κυριοι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί στον Αϊ Λιά για κανένα τάμα,και από κοντά και ο ρασοφόρος Συμεών!