23 Μαρτίου 2023

Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και σκότωσαν δεσποζόμενο σκύλο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

«Θα μπορούσε στη θέση του να ήταν άνθρωπος και ίσως κάποιο παιδί που θα έπαιζε με το ποδήλατό του…».

Το χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα με τις αγέλες αδέσποτων σκύλων που έχουν σχηματιστεί στον οικισμό «Άγιος Στέφανος» της Κοινότητας Αγίου Σεραφείμ του Δήμου Καμένων Βούρλων, καταγγέλλουν στο LamiaReport κάτοικοι της περιοχής.

Αφορμή στάθηκε ένα αιματηρό περιστατικό με θύμα δεσποζόμενο σκύλο ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί την περιοχή του και θανατώθηκε από την επίθεση της αγέλης!

Η επίθεση μάλιστα έχει καταγραφεί και σε βίντεο που θα φτάσει στα χέρια των αρμοδίων, προκειμένου να παρέμβουν άμεσα.

Δείτε βίντεο με σκληρές εικόνες:

«Κινδυνεύουμε…»

Μιλώντας στο LamiaReport η κα Ελένη Τσιρακίδου κάτοικος της περιοχής, με αγωνία μας λέει ότι κινδυνεύουν να πάνε στο ίδιο τους το σπίτι.

«Την συμπεριφορά τους θα την χαρακτήριζα απρόβλεπτη και άκρως επικίνδυνη. Προσωπικά , όταν αυτά συγκεντρώνονται εμπρός, κοντά ή περιμετρικά του σπιτιού μου, δεν τολμώ να βγω έξω, ενώ όταν επιστρέφω στο σπίτι μου από την έξοδό μου, δεν τολμώ να βγω από το αυτοκίνητο μου και να μπω μέσα στο σπίτι μου, διότι κατ ́επανάληψη μου έχουν επιτεθεί».

Επιπλέον η κα Τσιρακίδου μας περιγράφει το τρομερό περιστατικό με το σκυλί της και δε θέλει να σκεφτεί τι θα μπορούσε να συμβεί αν στη θέση του ήταν κάποιος άνθρωπος και πολύ περισσότερο κάποιο παιδί που θα έπαιζε με το ποδήλατό του…

«Την Δευτέρα , 13 Μαρτίου 2023, αριθμός σκύλων από την εν λόγω αγέλη (περίπου δέκα) , επιτέθηκαν και κατασπάραξαν το οικόσιτο σκύλο που είχα έξω από το σπίτι μου. Δεν θα ήθελα να φανταστώ, τι θα απογίνει ένα παιδί, που θέλει να παίξει με το ποδήλατό του στην παραλία ή και μεγαλύτερος άνθρωπος αν έρθει αντιμέτωπος με αυτά τα επιθετικά σκυλιά».

Τόσο η κα Τσιρακίδου όπως κι άλλοι κάτοικοι της περιοχής, έχουν επανειλημμένα ενοχλήσει το Δήμο, αλλά και την Αστυνομία και την Εισαγγελία, χωρίς να έχουν γίνει κάποιες στοιχειώδεις ενέργειες, όπως λένε, αφού τα σκυλιά αντί έστω να μειώνονται αυτά πολλαπλασιάζονται αφού παραμένουν αστείρωτα και στην ίδια περιοχή.


Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε όλες τις φωτογραφίες στο lamiareport.gr

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ μωρέ τα καημένα μην τα πειράζετε να παίξουν θέλανε.

Ανώνυμος είπε...

Όταν πλέον το νεο ΔΣ έχει κατακλειστεί από συγγενείς και φίλους του Mr 27% άνετα μπορούμε να φανταστούμε πως γίνεται το ξεκοκάλισμα των κονδυλίων για τα αδέσποτα.
Αλλά λύσσαξαν κάποιες και κάποιοι να πάρουν την προεδρία, η γνωστή πλέον κλίκα, από τον Γκολφομήτσο, που πραγματικά το παιδί έδινε πέρα από το υστέρημα του και ολο τον ελεύθερο χρόνο του και είχε καταφέρει να μην κυκλοφορεί ούτε αδέσποτο μέσα στον αστικό ιστό των Καμένων Βούρλων.
Από τις εκλογές του φιλοζωικού βλέπεις τα αδέσποτα να ψοφολογάνε στον ΕΟΤ, στον Κουνιαβίτη, εντος της πόλης των Καμένων, στο Ασπρονέρι, στον Αγιο Σεραφείμ. Η απόλυτη κατάντια. Αλλά ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ που λέει και ο συνφος Κοπυτσουμπας.
Κ.Κ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ο προεδρος του Αγιου Σεραφειμ παρακαλω να παρει θεση ..μεχρι στιγμης ειναι αφαντος

Ανώνυμος είπε...

Μιληστε Καθαρα, η Νυφη του Συκιωτη ειναι Προεδρος του Φιλοζωικου!!!!!
Τι Χαλια ειναι Αυτα?????
Καμαρωστε Τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι καθομαστε ρεεεεε''

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι αρχές αδιαφορούν για τα αδέσποτα σκυλιά.
Όταν αυτά σχηματίζουν αγέλη και γίνονται επιθετικά εγώ τι πρέπει να κάνω ;
Δεν πρέπει να αμυνθώ ;
Πως να αμυνθώ ;
Υπάρχει άλλος τρόπος από τη φόλα ;
Αν ρίξω φόλα θα δικαστώ, έτσι δεν είναι ;
Ποια λοιπόν είναι η λύση, κύριοι των αρχών, που αδιαφορείτε ;

Ανώνυμος είπε...

Προεδρο εχει το χωριο ????,που ειναι ο κυριος να μας ενημερωσει

Ανώνυμος είπε...

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1408631/kamena-voyrla-adespota-skylia-epitethikan-kai-skotosan-despozomeno-skylo-fovoyntai-oi-katoikoi


Καλά θα πήγε και αυτό!
Η Προεδρίνα (aka νύφη του δημάρχου) του ΦΖ κατάφερε και μας έκανε πανελλαδικώς ρεζίλι.
Λυσσάξατε να πάρετε τη δόξα απ' τον έρμο τον Γκολφομήτσο αλλά όλα εδώ πληρώνονται κυρίες και κύριοι. Ύβρις, άτις, νέμεσις, τίσις!
Και αυτό έρχεται για όλους τους αυτοδιοικητικούς και λοιπούς παρατρεχάμενους της κουστωδίας που μας διοικεί τα τελευταία 8 χρόνια! Η τίσις θα είναι παραδειγματική!

Ανώνυμος είπε...

Οι τοπικοι αρχοντες του χωριου που ειναι ρε παιδια?????το προβλημα υπαρχει εδω και χρονια βοηθηστε μας...

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιωτης και το Παρεακι του Καταφεραν το Ακατορθωτο.
Τον ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.
Λεγεται οτι: τα σκυλια μοιαζουν στους Ανθρωπους που τα φροντιζουν , αναπαραγουν τον Χαρακτηρα τους.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιωτης και το Σοι του επισημα ποια ,Καταφεραν :ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ
ΤΟ ΣΚΥΛΙ ,ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.
ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ: ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ
ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ "ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΑ "
ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ 8,38 ΚΑΙ ΠΡΟΣ 1,48 ΚΑΙ 8,48. ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ. ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ 1)ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2019, 2020, 2021, 2022 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΟΛΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). 2)ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. 3)ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. 4)ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΕΥΝΘΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.
ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ.
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΗ ΖΗΤΗΣΕΣ.
ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ;

Ανώνυμος είπε...

Ο προεδρος ειναι αξιος ...το προβλημα ειναι η αδιαφορια του δημου .....επειδη δεν ειναι αρεστος στον δημαρχο θα μας φανε τα σκυλια....απλα πραγματα

Ανώνυμος είπε...

Αμα ηταν τα σκλια στην σκαρφεια θα τα μαζευε ο δημαρχος....αλλα τι να κανουμε αφησε τα σκλια στον Αγιο και τα πρατα στην Σκαρφεια...τι να κανουμε ο προεδρος Σκαρφειας ειναι καλος για τον δημαρχο....ατιμη ζωη

Ανώνυμος είπε...

ο προεδρος του Αγ Σεραφειμ αμα ηθελε θα το ελυνε το προβλημα.οπως κομπαζει οτι κανει εργα ,λεμε τωρα, στο χωριο που τα πληρωνει απο την τσεπη του,τα οποια σαφως εξυπηρετουν τον ιδιο και τους κουστωδους του,ας βαλει απο την τσεπη του και χρημματα καταρχας για τη στειρωση τους.Οικονομικο προβλημα δεν εχει ,ασε που φετος κολυμπησε στο λαδι ,ως σκρουτζ μακ ντακ που εκανε βουτιες σε πισινα με δολλαρια.Θα ελυνε ενα προβλημα που υπαρχει απο γενεσεως του χωριου.Μια ζωη αδεσποτα ο Αγιος Σεραφειμ και η παραβοαγρια περιοχη,οπερ σημαινει πως ανεκαθεν καποιοι πετουσαν τα νεογεννητα που δεν ηθελαν και οι υπολοιποι δε μιλουσαν.Ειναι πασιφανες πλεον πως δε νοιαζεται για το προβλημα,οπως επισης και ο Συκιωτης αλλα και ο καθε δημαρχος που περασε απο τις πλατες μας, αλλα το χρησιμοποιει για να μας δειξει ποσο κακος ειναι ο δημαρχος σε αντιθεση με τον προεδρο που ειναι καλος και εστειλε ενα σωρο εγγραφα ,αλλα απο πραξεις μηδεν.Τραβα Γιαννακοπουλε και πληρωσε να τα στειρωσεις.Τοσα χρονια προεδρος αν στειρωνες 20 σκυλια το χρονο τωρα θα ειχες στειρωσει 100 .Οσο για τους καβγαδες σας με το δημαρχο αποριας αξιο μιας και προερχεστε απο το ιδιο μετεριζι,πραγμα που μας κανει να σκεπτομαστε μηπως η κοντρα σας εχει ριζες επι προσωπικου κι οχι επι πολιτικων.

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα για την μερα και μια συμβουλη....κοιτα σημερα να περασεις καλα και φαε πολυ μπακαλιαρο με σκορδαλια....γιατι του χρονου τετοια μερα δεν ξερεις τι γινεται....απο τι θεση θα παρακολουθεις την παρελαση ...