03 Μαρτίου 2023

Πρόσκληση - Δημοτικό Συμβούλιο 6/3/2023

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γραφείο: Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου
Δ/νση: Αγ. Παν/νος 8- 35008 Καμένα Βούρλα
Τηλ.: 2235350029, 2235350037
E mail: lxondrodimou@mwlos.gr

Παρακαλείσθε την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Καμένων Βούρλων, αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου «Χρήστος Παπαγρηγορίου», Αγίου Παντελεήμονος 8 – 35008 Καμένα Βούρλα, όπου θα πραγματοποιηθεί η 5η τακτική συνεδρίαση του έτους 2023, του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητήσουμε και λάβουμε απόφαση στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων
2. Έγκριση προσλήψεων προσωπικού στο Δήμο Καμένων Βούρλων, στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2023 
3. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων Δ΄ τριμήνου 2022 
4. Αξιολόγηση των στόχων του πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων του Δήμου Καμένων Βούρλων Δ΄ τριμήνου 2022 σωρευτικά 
5. Εξέταση αίτησης ΔΕΔΔΗΕ για τη χορήγηση άδειας εκσκαφής δρόμων και πεζοδρομίων 
6. Χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Κατασκευή νέου κεντρικού αγωγού αποχέτευσης Καμένων Βούρλων» 
7. Χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Αποκατάσταση βατότητας αγροτικής οδού λόγω καταστροφών που προκλήθηκαν από θεομηνία στην Αγία Τριάδα του Δήμου Καμένων Βούρλων» 
8. Χορήγηση 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Αποκατάσταση βλαβών υπόσκαφων και καθιζήσεων τμημάτων παραλιακού δρόμου Καινούριου στη Δ.Ε. Καμένων Βούρλων» 
9. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή συνδέσεων ύδρευσης οικισμού Χρυσής Ακτής» 

Οι εισηγήσεις των θεμάτων και λοιπά σχετικά στοιχεία, θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, για ενημέρωσή τους. Επίσης οι φάκελοι των θεμάτων θα βρίσκονται στο γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σωσώνη Ιωάννη, προς ενημέρωση των Συμβούλων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σουσωνη και Πιπίλα θα μας πείτε πότε θα έχουμε το ελευθέρας να έρθουμε σε ΔΣ να σας κράξουμε από κοντά; Τι φοβάστε τόσο πολύ ρε πρόβατα;
Α ναι ξέχασα... Κορωνιός. Και τις προάλλες ήσαστε σα τσαμπιά στη συνάντηση με το σταικουρα. 200 άτομα μέσα στην αίθουσα.
Ντροπή σας ξεφτιλισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν γραφεις το όνομα σου στο blog θελεις να τα ψαλεις και από κοντά;;;
Που αν ΑΝ λέω πατήσεις το ποδάρι σου θα καταπίνεις το σάλιο σου….όχι που θα μιλήσεις κιολας…
Τζάμπα μάγκες του κινητού…

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην σκισεις κανα καλσον!!!
Θα καταπιουμε το σαλιο μας???
Ανοιξτε τις Πορτες πια.
Ποιος Κορονοιος και Κουραφεξαλα!!!