27 Μαρτίου 2023

Στη Φθιώτιδα ο Μητσοτάκης: Σε εξέλιξη το επενδυτικό σχέδιο για την αναβίωση της λουτρόπολης στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου είναι ο πρώτος σταθμός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στη Φθιώτιδα.

Σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός τόνισε: «Δεν αρκεί να προσθέτουμε δουλειές, πρέπει να είναι και καλοπληρωμένες δουλειές. Ο τουρισμός έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει τέτοιες θέσεις απασχόλησης. Και καθώς το τουριστικό προϊόν όλο και θα αναβαθμίζεται και θα προσελκύουμε επισκέπτες με μεγαλύτερο εισόδημα, είναι απολύτως λογικό και οι μισθοί στον τουρισμό να ανεβαίνουν κι αυτοί, καθώς θα έχουμε και από τους εργαζομένους και άλλες απαιτήσεις σε σχέση με αυτές που είχαμε στο παρελθόν»

Πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την επιθεώρηση των εργασιών του έργου στο λιμάνι, προϋπολογισμού 9,8 εκατ. ευρώ, που είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.
...
Το επενδυτικό σχέδιο για τη λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων αποβλέπει στην επανένταξη της περιοχής στον τουριστικό χάρτη και στην ανάδειξή της εκ νέου σε προορισμό για δραστηριότητες που συνδέονται με την ευεξία.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στον χώρο από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Mitsis Hotels Σταύρο Μήτση και την πρόεδρο Χριστίνα Μήτση. Ενημερώθηκε για τα έργα, που θα γίνουν στο πλαίσιο μακροχρόνιας μίσθωσης που υπογράφηκε έπειτα από διαγωνισμό ανάμεσα στο ΤΑΙΠΕΔ και στον πλειοδότη όμιλο Μήτση. Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν την αξιοποίηση ιστορικών εγκαταστάσεων της λουτρόπολης και τη συνέχιση της λειτουργίας υφιστάμενων μονάδων


Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα Video στο Iefimerida.gr

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΗΤΣΗ.
Ο ΜΗΤΣΗΣ (ΠΑΤΗΡ) ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΑΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ;
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΗΣ (ΥΙΟΣ) ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΝ ΚΑΙ ΘΡΟΝΙΟΝ ;
ΑΥΤΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΗΑΝΙΚΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ;
ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΟΔΕΕΙ, ΠΟΙΟΝ ;


Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω ποσο υλοποιησιμο ειναι αυτο και τι βαθμο δυσκολιας εχει, αλλα η πρωην Πασοκαρία
ηταν εκει με τη γλωσσα εξω, δεξιος ουτε για δειγμα?

Ανώνυμος είπε...

Ο Πιπιλας?

Ανώνυμος είπε...

Πιπίλα νομίζεις ότι επειδή είσαι χαβαλές, "και καλά" κοινωνικός, ότι θα κάνεις περίπατο όπως πριν 4 χρόνια με τα προ-συμφωνημένα με τον Τσώμο έργα.
Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι ο κόσμος όχι απλά δεν κοιμάται αλλά είναι τόσο νευριασμένος με την πάρτη σου και με την διαπλοκή που έχεις επιβάλλει για το ΕΓΩ σου στο δήμο Καμένων Βούρλων, άγοντας και φέροντας νέα παιδιά που δεν έχουν βούληση (για τους αντιδημάρχους μιλάω βρε που τους έχεις κάνει κλόουν στο πολιτικό σου τσίρκο), που θα φας τέτοιο μαύρο τον Οκτώβριο που θα κάνεις χρόνια να το καταπιείς.
Βάλε θεούς και δαίμονες, υπουργούς και πρωθυπουργούς... Τη μήνιν των πολιτών θα την λάβεις στην κάλπη.

Ανώνυμος είπε...

Ολο το παλιο πασοκ συνταξιουχοι και νεοι ηταν εκει.και μετά μου λέτε οτι αυτός ο τόπος θα πάει μπροστά? όλοι στο συμφέρον τιποτα αλλο. Η ξεφτίλα της ξεφτίλας. πως να μην κάνει και ο νέος τα ίδια, όταν βλέπει πατεράδες παππούδες να είναι ακυβερνητα καράβια...

Ανώνυμος είπε...

Εαν ενα πρωι, Πατεραδες Μαναδες Παππουδες
Δεν Εξαφανιστουν
Να λυθουν τα χειροποδαρα της αλλης Γενιας
Χαιρι και Προκοπη δεν υπαρχει

Ανώνυμος είπε...

Ναι πραγματι δεξιός αρριβιστας!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχ ,αμουχαχ ,ρε μέχρι και ο Αγνανταιος
στριμωχτηκε για να τον πάρει η κάμερα με τον Κούλη!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ, ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ, ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ; ΝΑ ΧΑΡΩ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΡΜΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Να τους χαίρετε η προοδευτική παράταξη αλλά δεν έχετε και καλύτερους ,τέτοιοι είστε όλοι οι προοδευτικοί,ουστ Σκύβαλα.

Ανώνυμος είπε...

Θαλασσα μπροστα στο μαγαζι τωρα χαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Ο κύβος έπεσε εχθές ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και θα εκλεγεί ο κυρμανιδης...έχει πολύ καλό ψηφοδέλτιο σε αντίθεση με τον Πλατανιά που αμφίβολο είναι εάν θα μπορέσει να ολοκληρώσει το δικό του .μιας και με τα άτομα που έχει μαζέψει απομακρύνονται άλλοι Όλοι ξέρουμε πια το ποιόν του καθενός,οπότε δύσκολο να στηρίξεις μια κουτοπόνηρη ,έναν καιροσκοπο,εναν φατσούλα κλπ.Ο νυν βέβαια δεν μας έχει ανοίξει χαρτιά αλλά με παιδάρια υποχείρια του,με αποτυχημένους μεσήλικες σε όλα τα επίπεδα που στόχος είναι μόνο τα 1000€ το μήνα για να ζήσουν δυσκολεύει το θέμα "ψηφοδέλτιο".Δεν είναι όπως πριν 4χρονια που είχε κάνει συμφωνία με τον κοντο και πήγε περίπατο.Τελικα ο κοντός αποδείχθηκε γάτα ,παρέσυρε τόσους νοημωνες ανθρώπους για να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς.(ψέμα υποκρισία,απατεώνια) Κυρμανιδης με αξιόλογους ανθρώπους από ότι δείχνει ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΤΗΤΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΒ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια ενότητα της κοινωνίας ,ποια συνοχή, ρε προοδευτικάντζα που από τον τον πράσινο ηλιο περασατε στα ταμπούρλα του Ροζ Σφύριζαν και τώρα τρεχετε πίσω από την μπλε σοσιαλδημοκρατια του Κούλη.

Ανώνυμος είπε...

Καλα καλά εσυ τραγουδά ο Κοντος είναι με Κυρμανιδη τέτοιους δεν τους θελουμε σας τους χαρίζουμε….

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Τρομακτικό το μαύρο και το κόκκινο πολιτικό χρώμα ιστορικά έφεραν το χειρότερο κακό στον άνθρωπο παγκόσμια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητσοτάκης θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την χθεσινη του επίσκεψη με μια φράση: "Οι χαβαλέδες".
Το τσίρκο Μεντράνο που μας διοικεί, αν το κρίνεις από τις ενδυματολογικές τους επιλογές θα καταλάβεις πολλά.
Ούτε ένας με κοστούμι! Ένας ρε παιδιά να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της χώρας και να είναι ντυμένος όπως αρμόζει για την περίσταση.
Αλλά είπαμε, ο Πιπίλας έχει μαζέψει όλα τα "παιδάκια" για να παίζουν στην παιδική χαρά του δημαρχείου και αυτός... κάνει "παιχνίδι".

Ανώνυμος είπε...

Σωστά,αλλά και ο Μήτσης ήταν με μπακαλοδεύτερο στην κολοτσέπη, εκεινος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Αγνανταιος φόραγε σμόκιν με παπιγιόν!

Ανώνυμος είπε...

Αφου φοραγε..ο Καραμητζος...σαν τον Γκρουεζα εξηγουσε και εδινε ...εντολες!!!! Κοματοσκυλα

Ανώνυμος είπε...

Ο Πιπιλας ειναι Καζουαλ...
Το χαλασε λιγο με τον Μητσοτακη, φορεσε σακακι και σηκωσε το τζιιιιιν κανονικα δεν κρεμοταν????

Ανώνυμος είπε...

Οι διακριθέντες στο καλώσορισμα του πρωθυπουργού αγνανταιός καραμηντζος χαντζαρας κλπ αλλά και οι χαριτωμένες υποσχεσεις πως θα γινουν μεγαλα εργα σε πεντε χρονια , αν περασουν εκλογες θα μεινουν στα λογια οπως και με τη παλια συμβαση.

ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΚΟΣ είπε...

Καλησπερα φιλοι μου.Πολλοι απο εσας τους ανωνυμους θα μπορουσε να ειχατε διακριτικο ρολο στους μεγαλους τραγικους της αρχαιοτητας. Εφθασε ο πρωθυπουργος στον δημο μας και εσεις αναρωτιεστε τι ειναι ολοι αυτοι που φωτογραφιζονται γυρω του; Ανεξαρτητα πολιτικων πεποιθησεων πρεπει να το υποδεχτουμε, να ακουσουμε τι θα μας πει και να θεσουμε τους δικους μας προβληματισμους. ΣΤΟ λιμανι ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΝΟΥ για παραδειγμα το οποιο τελειωνει, μπορει να πεισουμε πλειοκτητες να φερουν τα καραβια τους για δρομολογια; Υπαρχει η δυνατοτητα κατασκευης Μαρινας; Αυτα τα ερωτηματα καινε και πρεπει να αναδειχθουν απο τον δημο, την περιφερεια ακομα και απο συλλογους!!! Αληθεια θελω να ρωτησω υπηρχαν εκπροσωποι απο τον εμπορικο συλλογο;

Ανώνυμος είπε...

Για ποιον Πρωθυπουργο μιλας επωνυμε?
Για ποιους παρατρεχαμενους?
Ποιο μεγαλη Φαρσοκωμοδια απο Αυτη δεν θα μπορουσε να παιχτει σε τρεις πραξεις στον Νομο μας.
Ποιος να σκεφτει να οργανωσει Ομαδα εργασιας ,που εστω και ετσι, στα πεταχτα!! Να ακουστουν προβληματισμοι και ενδιαφερον για την Αναπτυξη του Δημου μας , Που Οι Υποδομες του, σε Ολα Τα Επιπεδα Μουχλιαζουν?
Προσκληση απο τον Δημαρχο στις κοινωνικες Ομαδες του Δημου, δουλεια, Επανω σε αυτα που μας απασχολουν και στη συνεχεια καταθεση με τη συμφωνη γνωμη της Κοινωνιας ,των Προβληματων στον Πρωθυπουργο.
Ολοι οι Προεδροι Των Συλλογων Θα επρεπε να συμμετεχουν!! Που Ειναι Οι Γυναικες? Μια εκει, με τα Χερια στις τσεπες πρωτο Πλανο!!
Τι ειδαμε?
Ανθρωπακια αφανη, που τρεχοντας στην κυριολεξια ,,παλευανε για ενα πλανο στην Τηλεοραση
Με Πρωτοστατη τον Δημαρχο που επι 8 Ολοκληρα Χρονια Κοροιδευοντας , Ταζοντας Λαγους με πετραχειλια
Καταστρεφει Επομενες Γενιες .
Ας Αναλογιστει Καθενας Προσωπικα ,την ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
(δεν υπογραφω γιατι θα πεσουν τα σκυλια να με φανε)
Μονο λυπη.

Ανώνυμος είπε...

Να ειστε καλα που μας χαρισατε στιγμες γελιου