03 Αυγούστου 2020

Καμένα Βούρλα: Τσουχτερό πρόστιμο και λουκέτο σε Club λόγω συνωστισμού (Beluga)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αναστολή λειτουργίας δυο εβδομάδων, πρόστιμο 15.000€ και αυτόφωρο για τον υπεύθυνο λειτουργίας σε νυχτερινό Club των Καμένων Βούρλων.

Η έφοδος των Αστυνομικών του Α.Τ. Καμένων Βούρλων έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε γνωστό νυχτερινό Club, που βρίσκεται στην παραλιακή ζώνη.

Οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο που εγινε διαπίστωσαν συνωστισμό και συνέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Επίσης σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος γι αυτές τις περιπτώσεις επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000€ και αναστολή λειτουργίας για ένα 15νθημερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εντολή από την αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας είναι οι έλεγχοι να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και τις επόμενες ημέρες σε καταστήματα εστίασης, καφέ και μπαράκια σε όλη τη Φθιώτιδα.

Σήμερα αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα στο κέντρο της Λαμίας και σε αστικά λεωφορεία

lamiareport.gr

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμ να αγιάσει το χέρι του εισαγγελέα που το έκανε αυτό. Μας έχει πάρει τα αυτιά και δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε ο αθεόφοβος. Μέχρι τις 6-7 το πρωί νταμπα ντούμπα, μας είχε διαλύσει η φασαρία.

Ανώνυμος είπε...

Και όμως θα δικαιωθεί,ετοιμάζεται ο σύλλογος επαγγελματιών να τον προτείνει για υποψ. Δημ.συμβουλο

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον εισαγγελεα λαμίας. μπηκε κομαντο στις 6 το πρωι μεσα στο μαγαζι και το σφραγισε. τι σκατα κανουν εκει τα 15χρονα μεχρι που βγαινει ο ηλιος;

Ανώνυμος είπε...

Κάποια περίπτωση να μεταφέρει το κατάστημα σε άλλο σημείο, εκτός κατοικημένης περιοχής, δεν εξετάζεται ε?
Σε 15 δηλαδή θα επιστρέψει δριμύτερος? Χμμμ...

Ανώνυμος είπε...

Σε τι καταντημα φθασαμε να ρυθμίζει τη ζωή της πολης ο υπόκοσμος της νύχτας.

Ανώνυμος είπε...

Να τα κλείνανε όλα τα μπαρ στα Καμένα Βούρλα παίζει? Παλιά απαγορευότανε μέχρι και τα μηχανάκια στον κεντρικό δρόμο για να μην κάνουν φασαρία, και να είναι ήρεμος ο κόσμος! Τότε ήταν καλύτερα τα Καμένα Βούρλα και είχαν περισσότερο κόσμο ! εμένα με ρώτησες που έχω 50 χρόνια σπίτι και έρχεσαι και μου κοτσάρεις ένα μπαρ δίπλα μου και δεν με αφήνεις να ηρεμήσω?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ολοι πρεπει να δουλεψουν ...
Αυτοι οι ανθρωποι ...ακομη και τα 15 χρονα αφηνουν λεφτα στον Δημο..
Αλλα εν οψει κορονωιου θεωρω οτι το ειχε τερματισει ο συγκεκριμενος..

Για να μην σας πω τι καναμε εμεις οταν ειμασταν 15χρονα.. τα ξεχασαμε

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι ? Γιατί δεν το αναφέρει κανείς ?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε το νεκροταφειο ειναι 500 μετρα πιο περα και εχει απολυτη ησυχια...

Ανώνυμος είπε...

Ρωτά ποιος τον κάρφωσε καλύτερα κ ποιος έδωσε το τελικό οκ γι αυτήν την άδικη κατ' εμέ ενέργεια (προηγούνται πάντα οι συστάσεις)!! Σύμβουλοι που κρύβονται πίσω από φουστάνια κ προέδρους. Αυτό της Βανδή έχει ο καιρός γυρίσματα το γνωρίζουν αραγε;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΟΛΑ... ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Ο μισος ποινικός κώδικας έχει παραβιασθεί ανατολικά της γέφυρας του τρανου ρέματος.

Ανώνυμος είπε...

o άλλος μισός σε ποια μεριά παραβιάστηκε??ή έμεινε απαράβατος από προστατευόμενα αγγελάκια???

Ανώνυμος είπε...

Δεν κοιτάτε που ο κόσμος μένει χωρίς δουλειά που ο νόμος εφαρμόζετε σε όποιον δεν έχει λαδωσει που επί χρόνια τα προνόμια τα έχουν οι λόγοι και μιλάτε για ύπνο 2 ημερών 10 μέρες το χρόνο και βαράτε παλαμάκια με το ψωμί του κόσμου οποίος παλεύει στον αγώνα της επιβίωσης ξέρει αλλά δικαστές γίνατε όλοι απορώ πως κοιμάστε τα βράδια με αυτά που λέτε και σκέφτεστε ντροπή σας μένουν άνθρωποι άνεργοι οικογένειες βόλευε τα παιδιά σας και τον εαυτό σας με ρουσφέτια παρατετε καταωτι δοκούν και έχετε και γνώμη . Κριτές των πάντων και πάλι ντροπή σας. Γούρνα με 0 τουρισμό και ανάπτυξη θέλετε να μείνετε και αυτό σας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Το μαγαζί το γράφει στον τίτλο του άρθρου. Κατά τα άλλα καλώς το σφράγισαν γιατί δεν υπήρχε ούτε μέτρο ούτε λογική στον βωμό του κέρδους από τον μαγαζάτορα. Το θέμα είναι ότι μαθαίνω ότι ετοιμάζετε κρεσέντο και σε άλλα μαγαζιά και αυτό είναι το λυπηρό.

Ανώνυμος είπε...

Προφανως δεν εχεις μαθει να ζεις σε οργανωμενες κοινωνιες οποτε ανεβα στο βουνο ωστε να ζησεις και εσυ ειρηνικα και οι 30+ οικογενειες που βγαζαν τιμια το ψωμι τους απο αυτην την υγιη επιχειρηση την οποια εκλεισε η τοπικη εξουσια για λογους ανταγωνισμου και οχι γιατι ενδιαφερετε για την δικια σου ησυχια ανοητε. Ως προς την ΔΗΘΕΝ φασαρια μια εσχατη λυση ειναι οι ωτοασπιδες, ως προς την ανεργια και κατ επεκταση τη πεινα? Μια απ τις εσχατες λυσεις ειναι να μπουν στο σπιτι σου, νυχτα, για να φανε. Ανοιξε το μυαλο σου, σκεψου λιγο και το καλο των διπλανων σου, ποτε δεν ειναι αργα για να γινεις καλυτερος ανθρωπος!

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια φίλε δεν είναι καν στην μέση, ως είθισται. Με το δικό σου σκεπτικό, θα έπρεπε να τα κάνουμε ένα απέραντο μπαρ-ντισκοτεκ τα Καμένα Βούρλα. Χμμμ άδικο για τους κατοίκους όμως! Γιατί δεν ανοίξανε τα μαγαζιά τους οι επιχειρηματίες σε εκτός σχεδίου σημεία? Τι κακό είχε η Χαβάη στην μέση του πουθενά? που δεν ενοχλούσε κανέναν. Γιατί δεν φτιάξανε στην λάξμι ένα μπαρ αυτοί που θέλουν 130 ντεσιμπέλ και πάνω? Πως πας κύριος και βαράς μέχρι το πρωί δίπλα μου που έχω να πάω για δουλειά στις 6 η ώρα το πρωί και πρέπει να ξεκουραστώ γιατί χειρίζομαι μηχανήματα και θα σκοτωθώ αν κάνω κάποιο λάθος. Δίπλα στο σπίτι μου που κατέχω εδώ και πάνω από 30 χρόνια? Γιατί να ξεσπιτωθώ εγώ και να μην φτιάξεις εσύ το μαγαζί σου παραπέρα ? Στον βωμό του κέρδους των επιχειρηματιών προτάσσουμε το μεροκάματο των σερβιτόρων και ξορκίζουμε το κακό? Άσε ρε φίλε, για ευκολόπιστους ψάχνεις, να πουν να βρε, τώρα θα κοπούν τα μεροκάματα!

Ανώνυμος είπε...

Οι αδειοδοτησεις καταστηματων ΄ειτε λειτουργιας καταστηματος ΄είτε μουσικης εχουν καποιο κοστος και καποιες διαδικασιες πριν εγκριθουν. Απο τη στιγμη που καποιος επιχειριματιας αιτειται, πληρωνει, τις εγκρινουν οι αρμοδιες αρχες διοτι πληρουν τις προυποθεσεις και εκδιδοντε νομοτυπα αυτοματα σημαινει οτι αποτελουν περιουσιακο στοιχεια της επιχειρησης που εχει καθε δικαιωμα να αξιοποιησει. Το προβλημα σου ειναι με τις αρχες λοιπον και οχι με τον επιχειρηματια ή το προσωπικο του μαγαζιου.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι ο πραγματικος ιδιοκτητης του Bar ?

Ανώνυμος είπε...

Οταν χαριστηκε το λιμανι στο ενα και μο αδικο που εκανε προσφορα γιατι ειχε ειδικους ορους ο διαγωνισμος , που φαινοταν οτι θα παρει και το χωρο γυρω απο το λιμανι , που θα το εκανε και Μπαρ ; και τα διπλα οικοπεδα και να ακομη κλεισει και ο παραλιακος δρομος ; εκει ηταν το χρημα και οχι το λιμανι των 90 θεσεων . ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ , ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ; ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ; ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΏΤΩΝ ΕΞΕΔΡΩΝ ; ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις αρχές. Πρόβλημα έχω με όσους έχουν άδεια για μουσική στα μαγαζιά τους που σημαίνει 80db σύμφωνα με τον νόμο, και βαράνε με 120db μέχρι το πρωί σαν να μην υπάρχει αύριο.
Το λιμάνι τι το μπλέκετε τώρα? Το πρόβλημα μας είναι το beluga που έχει νταμπα ντούμπα μέχρι που βγαίνει ο ήλιος το πρωί.

Ανώνυμος είπε...

Όταν η laxmi βαραγε τα ντεσιμπέλ μέχρι 9 το πρωί κάθε καλοκαίρι εποχή 90+και ακουγόταν σε ολα τα καμένα δεν υπήρχε πρόβλημα? Απλά επειδή ο κύριος έκανε μια επένδυση στα καμένα και είναι ξ ε ν ο ς για εσάς πέσατε σαν τα κοράκια να τον φάτε. Αυτός ο τόπος δεν θα πάει ποτέ μπροστά δυστυχώς γιατί κάθε καρυωτης χαίρεται με την δυστυχία του διπλανου. Και το χειρότερο είναι ότι αυτή η κατάντια πάει από γενιά σε γενιά . Κονομαει αυτός τι πρέπει να κάνουμε να τον κλείσουμε???? Γυρνάει το μουσκφο μυαλό του καρυωτη, θα του τη φέρουμε ύπουλα έτσι να μάθει πού πας κύριος???αλλάξτε ταμπέλα στις εισόδους της πόλης και γράψτε ερημα βουρλα υπάρχει χρόνος ακόμη...

Ανώνυμος είπε...

Τα 15 χρονα έχουν και οικογένεια και γονείς από πίσω αυτούς ρωτά όχι τον επιχειρηματία.αλλα ποια οικογένεια? Κουμάντο κάνουν τα πιτσιρίκια στο σπίτι δυστυχώς. Είναι πολύ ευκολο να ρίχνει ο κάθε γονιός την ευθύνη στον κάθε επιχειρηματία σε κάθε ειδους δραστηριότητα επειδη ο ίδιος είναι ανίκανος να ελέγξει το ίδιο του το παιδί...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει νόμος φίλε μου για τα δεκαπενταχρονα αλλά στην Ελλάδα ως συνήθως δεν τηρείται. Οπότε ο επιχειρηματίας ρίχνει την ευθύνη, που βάσει νόμου έχει, στους γονείς και όχι το αντίστροφο. Οι νόμοι στην Ελλάδα καταλήγουν να είναι απλά μια ταμπελίτσα στην είσοδο του μαγαζιού.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός όταν πάει να ησυχάσει ας πούμε την ημέρα θα ήθελε δίπλα ένα συνεργείο να δουλεύει τροχό για σίδερα,θα το ευχαριστιοτανε;

Ανώνυμος είπε...

Έχετε χάσει το νόημα. Το μαγαζί δεν έκλεισε λόγω ηχορύπανσης. Έκλεισε λόγω συνωστισμού, όπως έκλεισαν και άλλα σε όλη την Ελλάδα λόγω των μέτρων για τον κορονοιό. Η ηχορύπανση που κολαει;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ όταν ήσουν 15χρονο υπακουες στο νομό της ταμπελιτσας η τα ξέχασες τα δικά σου? Κάθε μαγαζί είχε ταμπελιτσα φίλε αλλά σαν πιτσιρικάδες μας μάζευαν οι γονείς μας...

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας κοιτάει την βολή του αυτό ξέρω εγώ ο άνθρωπος μας φταίει που κάνει την δουλειά του αν την κάναμε εμείς θα λέγαμε όλα καλά τώρα είμαστε όλοι κριτές οι κύριοι που ενοχλούνται και χαίρονται με την ανεργία του κόσμου πατάνε και δηλώνουν ότι ςνοχλοθνατι615 μέρες τον χρόνο 2 η και μια μέρα την εβδομάδα γτ αυτή είναι η αλήθεια ολοι την ξέρουμε αν τα έπαιρναν ομων όπως κάνουν αλλά μαγαζιά σε κατοίκους αν δούλευε το παιδί τους ή μέλος της οικογένειας τους θα ήταν όλα καλά.. Αποτέλεσμα τα καλά και συμφέροντα. Το μαγαζί αυτό είναι εκεί τουλάχιστον 30 χρόνια το θυμόμαστε όλοι όσοι μεγαλώσανε εκεί τώρα ξαφνικά βρέθηκε δίπλα σε σπίτια? Κυριακή πρωί κόβει τροχό ο κύριος ανώνυμος δικαστής του Block ότι και να πεις είναι χαμένος κόπος οι ρουφιάνοι πάντα θα υπάρχουν και θα χερονται με την διστυχια του άλλου το ότι έρχεται ο κόσμος από όλη την Φθιώτιδα μετά η πριν τρώει σε καταστήματα πάει και κλείνει δωμάτια για 2 η 2 ημέρες και ο τόπος με διαφορά νέα μαγαζιά έχει ανεβάσει τον τουρισμό δεν μας ενδιαφέρει κύριε τάδε πήρες σπίτι σε τουριστικό μέρος όχι σε βιομηχανικό η αγροτικό αυτή είναι η διαφορά όταν τα Καμένα Βουρλα παρικμαζαν όλοι κλεγομασταν τώρα έρχεται κόσμος και μας φταίνε τα μαγαζιά. Αφού είναι έτσι γτ δεν πας κυρίε κριτή επώνυμα να ζητήσεις ηχομετριση στο σπίτι σου να δούμε πόσο σε ενοχλεί τελικά αυτή την 1 μέρα την εβδομάδα τις 15 μέρες τον χρόνο αυτό να κάνεις και να δηλώσεις επώνυμα το σε ενοχλεί όχι πίσω από ένα πληκτρολόγιο χερεκακε άνθρωπε.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΆΝΕΤΕ ΤΟ ΝΌΗΜΑ ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΥΠΈΠΕΣΕ ΣΕ ΠΑΡΆΒΑΣΗ ΣΥΝΟΣΤΟΣΜΟΥ ΌΧΙ ΉΧΟΥ ΑΛΛΆ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΊΧΕ ΣΥΝΟΣΤΟΣΜΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΈΓΧΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΈΤΡΗΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΌ ΉΤΑΝ ΣΚΌΠΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΌΛΟ ΟΧΙ.... ΟΠΌΤΕ ΠΡΙΝ ΚΡΊΝΕΤΕ ΣΚΕΦΤΗΤΕ... ΚΑΙ ΜΈΤΑ ΜΙΛΉΣΤΕ ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ ΕΠΟΝΥΜΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΈ. Κρίμα και πάλι ΚΡΊΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βγαίνουν όλες οι κακίες φιλαράκο για αυτο. Είπαμε να ψοφήσει η κατσίκα του γειτονα

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που με το ζήλο εξαπολύετε κατηγορίες ελάτε μπροστά σε 40 οικογένειες που κάποιο μέλος τους χει από το εν λόγω κατάστημα και πείτε τους πόσο σαν ενοχλεί και πόσο χαίρεστε όταν κάποιος χανει την δουλειά του. Υπάρχει θείος και βλέπει και κάποτε όλοι περνάμε από κάποια ανάλογη θέση τότε θα θυμηθούμε την χαρά μας στο οουνα ο άλλος είχε πρόβλημα και τότε να δούμε.Ολοι παρανομούν είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο κάτοικοι επαγγελματίες Δήμος όλοι αν ξεκινήσει έλεγχος πόρτα πόρτα τρέχετε να κρυφτείτε. Ελλάς ίδια και απαράλλαχτη να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα αφού ψοφισε την δικιά μας.... Κατάντια που γελάμε με το κόπο την επιβίωση και πάλη κάποιον.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ψάξτε να βρείτε ποιοι χρωστάνε στον δήμο νερό και ρεύμα ψάξτε να δείτε ποιοι κατά πατούν δημόσια περιουσία δοετε ποιοι δεν πληρώνουν προσωπικό και προμηθευτές ανοίξτε τα μάτια και δείτε την οικογενειοκρατία καταστάσεις που καταγράφονται επί χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι λαδώματα σε κατοίκους τραμπουκισμούς διορισμούς και συμφέροντα κατά το πως θέλουν κάποιο και Αφήστε τον κοσμάκη να δουλέψει που δεν ενοχλεί κανέναν ρουφιανεύει ο ένας τον άλλον βρίζετε τους γείτονες σας τα καταστήματα σας φταίει ο κοσμάκης και δεν σας φταίνε οι μικρές ζωές σας με τι καρδιά κάθεται και ασχολείται με την επιβίωση του άλλου ρε κλείσε το παράθυρο σας μία μέρα τη βδομάδα αν τόσο σε ενοχλούν τα μαγαζιά και σεβαστείτε τον κόπο του άλλου που δουλεύει από αυτό κι αν κάποιος έμαθε να κάνει αυτό και δουλεύει στην εστίαση Τι θέλετε να γίνει επαίτης η κλέφτης ή αν διόριζε τα παιδιά σας έκλεβε θα ήταν καλύτερα ντροπή σας και πάλι ντροπή σας μικροψυχα ανθρωπάκια

Ανώνυμος είπε...

Κάθε μαγαζί υποχρεούται να απαγορεύσει την είσοδο στα ανήλικα όταν δε συνοδεύονται από ενήλικα και επίσης απαγορεύεται να τους σερβίρει αλκοόλ ακόμα και αν συνοδεύονται. Ο μαγαζάτορας πρέπει να υπακούσει στο νόμο φίλε μου και όχι το ανήλικο. Αλλά στην Ελλάδα τα έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Ο πορτιέρης είναι μόνο για να ανοιγοκλείνει την πόρτα. Ας πάει ανήλικο να μπει σε κλαμπ στο εξωτερικό να δεις αν θα περάσει τον έλεγχο στην πόρτα. Αλλα εκεί θα του το κλείσει το μαγαζάκι ο έλεγχος. Εδώ όλοι κάνουν τα στραβά μάτια και αφήνουν τις ευθύνες στους γονείς. Και για να εξηγούμαι, δεν είμαι γονέας ανηλίκου παιδιού. Απλά δεν αντέχω μονίμως σ αυτή τη χώρα να μην εφαρμόζονται οι νόμοι και πάντα να μετατίθεται η ευθύνη σε άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα ΣΟΥ ειναι το Μπελουγκα. Εχεις ενσωματομενο ντεσιμπελομετρο στα αυτια σου για να μη πω πουθενα αλλου και μετρας 120 ή τοσο σου ειπαν να λες οι φιλοι σου που σε κερνανε 1 μπυρα για να γραφεις ανοησιες? Πως γινεται σε ολοκληρη τη γειτονια να ενοχλουνται μονο 2 ατομα με τη μουσικη? Ή οι υπολοιποι κατοικοι της γειτονιας ειναι κουφοι ή εσυ εισαι επιλεκτικος με την φασαρια!

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται. Είπε κανένας να μη δουλέψει αυτό ή οποιοδήποτε άλλο μαγαζί; ποιος ευθύνεται για το κλείσιμο; το ίδιο το μαγαζί με την παράβαση που έκανε. Κακώς έκανε την παράβαση, καλώς του επιβλήθηκε η κύρωση. Ας τηρούσε τα μέτρα να μην τον έκλειναν και να συνέχιζαν να δουλεύουν όσοι δουλεύουν. Τα ρέστα πρέπει να τα ζητήσουν από τον εργοδότη τους και όχι από εκείνους που απλά επέβαλαν το νόμο. Η μόνη ένσταση που έχω εγώ σαν πολίτης είναι ο νόμος να επιβάλλεται σε ΟΛΟΥΣ και όχι επιλεκτικά. Όπου υπάρχει συνωστισμός να επιβληθούν οι κυρώσεις. Το ποιοι χρωστάνε που χρωστάνε είναι άλλο θέμα. Εδώ μιλάμε για μέτρα που έχουν παρθεί για μια επιδημία από την οποία κινδυνεύουμε όλοι μας. Αν δεν πληρώσει κάποιος τον προμηθευτή του ζημιωνει τον προμηθευτή του. Δικό τους θέμα. Αν όμως διασπειρει τον ιό στην πόλη είναι και δικό μου θέμα και όλων των κατοίκων. Κι αν εμφανιστεί κρούσμα στην πόλη δε θα κλείσει μόνο ένα μαγαζί αλλά όλα. Ήδη είναι μειωμένη η κίνηση. Ας δημοσιευτεί κρούσμα να δούμε ποιος θα πατήσει το πόδι του για διακοπές. Η τήρηση των μέτρων είναι προς όφελος όλων μας. Αλλά μάλλον δεν το καταλαβαίνουμε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ερχονται οι ξενοι κ μας παιρνουν τις δουλειες. Αλλοιωνουν τον μπολιτισμο μας με ξενοφερτα τραγουδια, φερνουν τουριστες στη γουρνα μας!1!1!1 Ο υποκοσμος της μερας πρεπει να αντιδρασει!1,2!1!1!

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκι συμφωνώ μαζί σου ότι έτσι ισχύουν έξω τα πράγματα αλλά υπάρχει και το αλλο.. το παιδί σου και το σκυλί σου όπως το μάθεις...οσο για τους νόμους δεν ισχύουν τα βασικά τι ψάχνεις να βρεις? Άρα κοινώς εσύ πρέπει σαν γονέας να προστατέψεις το παιδί σου που είναι νόμος απαραβλεπτος.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ??? ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ?? ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΌΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΎ?? ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΈ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΠΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ...ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΓΑΪΔΟΥΡΆΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΌΡΥΒΟ...ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΩΤΟΑΣΠΊΔΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΈΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

Σημερα συνεργειο του Δημου βγηκε για να κοψουν νερα σε μαγαζια της παραλιας,ξερετε τι ελεγαν
οι μπαταχτζιδες ,φερτε πρωτα ποσα κοψιματα εχετα κανει σημερα σε αλλους και μετα να κοψετε και το δικο μου το μαγαζι,δηλαδη θα ελεγχομενος κακοπληρωτης θα ελεγχει στον Δημο την νομιμοτητα η μη της διακοπης του νερου σε αλλους και μετα αν κρινει οτι ειναι ενταξει τα πραγματα θα δεχθει η οχι την διοικητικη πραξη δηλ και παραβατης και εισαγγελεας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω ότι ο Δήμαρχος και οι λοιποί, στη σημερινή οικονομική κατάσταση και πάνω στην κρίση και θέλει να κόψει νερά, ποιος έχει λεφτά τώρα.
Πάντως πρέπει να ανακοινώσει τις κατηγορίες των οφειλετών.
Δεν είναι νόμιμο να ανακοινώσει τα ονόματα (προσωπικά δεδομένα;), μπορεί όμως να πει οι πάνω απο 20.000 ευρω στα Κ.Β είναι χ , στον Α.Κ είναι ψ ,και στο Μώλο είναι ζ.
Το ανάλογο για πάνω από 10.000-20000 ευρω, και
ξεκινά απο Σεπτέμβρη την πίεση της διακοπής; , της ρύθμισης;, την άσκηση ενδίκων μέσων; (προσημείωση κλπ)
Πάντως έχουμε ξεχαστεί για τα 220.000 ευρώ του ΜΟΤΕΛ στον Αγ.Κων/νο , τι επέγιναν με τα δικαστήρια;

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους φαίνεται ότι ο Καραγκιοζογλου δεν πήγε με σύμβαση έργου στο δήμο για να σώσει τους πελάτες του αλλά να βοηθήσει σε ειδικά θέματα όπως τις νέες συμβάσεις 70:30 Δήμος,Κτηματική.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι της αντιπολιτευσης, Ποια η ατομικη ευθυνη δημαρχου , οταν δεν εχει εισπραξει δημοτικα τελη και εχει αφησει να παραγραφουν ποσα ; ποια η διαδικασια προς την περιφερεια για τυχον αμελεια ; Παραγραφη και ΔΕΚΑΠΑΒ ; παραγραφη για ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΤΕΛ ; παραγραφη ποσων για σχεδια πολης ; ; παραγραφη για δημοτικες ενοικιασεις παραλιων και παραλιακων χωρων ; παραγραφη για καταναλωση ΔΕΗ σε δημοτικες γεωτρησεις που πληρωνε ο δημος και εισεπρατε χρηματα συνεταιρισμος εξοχικων κατοικιων για νερα ; ειναι αληθειες αυτα η φημες ; τι λεει η νομοθεσια , οταν δεν εχουν εισπραχθει δημοτικα χρηματα , ο δημαρχος πρεπει να πληρωσει απο την τσεπη του τα ποσα ; ισχυει αυτο ;

Ανώνυμος είπε...

Σε συγκέντρωση στελεχών
Ο Κοτζακ έριξε το σύνθημα,Όχι αιχμαλώτους?

Ανώνυμος είπε...

Σιγα τον Στρατηλατη . Δον Κιχωτη. Ελεος . Μα καλα τι ληγμενα , δινει ;

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα, ούτε ο κορονοιος δεν τους σταματάει ούτε οι νόμοι.
Το μαγαζί θα ανοίξει 14 Αυγούστου παρακαλώ για να μην χάσει την αρπαχτή του 15αύγουστου παρακαλώ.

Είδες άμα έχεις γνωριμίες? Δεν εφαρμόζεται και πολύ ο νόμος!

Αν δεν με απατούν τα φτωχά μαθηματικά μου, 3 που σφράγισε το μαγαζί + 15 που είναι το λουκέτο = 18 Αυγούστου εε? Ή κάνω λάθος?

Ρε μνημόνια μέχρι να βγει ο ήλιος από την δύση. Για τίποτα δεν είμαστε άξιοι.

Αλλά κάποιος κάποια στιγμή πρέπει να ξεμπροστιάσει μερικούς δημόσιους λειτουργούς που κάνουν πλάτες σε μερικούς μερικούς.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας συμβουλεύει για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό

Η εφαρμογή της μάσκας προσώπου ( μίας ή πολλαπλών χρήσεων ), η τήρηση των αποστάσεων, η αποφυγή συνωστισμού σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους, η σχολαστική ατομική υγιεινή και το πλύσιμο χεριών, όσο και αν ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, είναι τα μόνα μέτρα αυτή τη στιγμή που έχουμε στην διάθεσή μας για να αποφύγουμε μία Υγειονομική κρίση από τον COVID – 19 στη χώρα μας.
Κατανοούμε τα όποια προβλήματα μπορεί να προκύπτουν από την εφαρμογή των ανωτέρω.
Κάποια εξ αυτών μπορεί να μας κουράζουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη αν στις 15 Αυγουστου , ανοιξει το μαγαζι , θα ειναι παρανομα αφου δεν εχουν περασει 15 ημερες απο το σφραγισμα , ευθυνη για την τηρηση εχουν ολες οι αρχες , και η δημοτικη αρχη , να ελεγχξει αν τηρουνται ολες οι διαταξεις για Κορωνουιο , οχι μονο ανακοινωσεις , περιμενουμε εως 15 του μηνα , να δουμε αν θα τηρηθούν οι νομοι , μετα αυτοδικαια ...