11 Αυγούστου 2020

Τι συμβαίνει με τις αγωγές Χατζή κατά του Δήμου ?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από σχολιασμό αναγνώστη

Σε απλά ελληνικά, χωρίς νομικούς όρους, η κατάσταση έχει ως εξής :
Ο Δήμος ζήτησε από τον Χατζή να προμηθεύσει το Δήμο με καύσιμα ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ σε προηγούμενα χρόνια, νομίζω το 2016 ή 2017.. Ο ΧΑΤΖΗΣ για να εξυπηρετήσει τον Δήμο προμήθευσε καύσιμα, τα οποία παρέλαβε 3μελής επιτροπή από Μονίμους Υπαλλήλους, έκοψε τιμολόγια και περίμενε να πληρωθεί. Όμως πληρωμή Δήμου χωρίς Σύμβαση δεν εγκρίνεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Ο Χατζής πίεζε για να πληρωθεί … ο Συκιώτης δεν μπορούσε να πάρει έγκριση … και έτσι ο Χατζής ανέθεσε σε Δικηγόρο να κάνει αγωγές για να πάρει τα χρήματά του ΣΥΝ 6% ετήσιο Επιτόκιο ΣΥΝ τα έξοδα του Δικηγόρου.

Ο Δήμος, τώρα, πρέπει υποχρεωτικά να αναθέσει την υπόθεση σε δικό του Δικηγόρου και η υπόθεση να κριθεί στο Δικαστήριο. Αν η απόφαση είναι υπέρ του Χατζή, τότε ο Δήμος μπορεί να πάρει την έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και όλα καλώς. Όλα ? Όχι βέβαια.

Εδώ ανακύπτουν τα εξής ερωτήματα :
[1] Το ΣΥΝ 6% ετήσιο Επιτόκιο ΣΥΝ τα έξοδα του Δικηγόρου γιατί να το πληρώσει ο Δήμος δλδ οι Δημότες ?
[2] Όταν ο Δήμαρχος παίρνει προσωπικές αποφάσεις κατά παράβαση της νομοθεσίας δεν πρέπει να υποστεί και τις συνέπειες ? Δλδ να πληρώσει από την τσέπη του τη ζημιά που προξένησε στο Δήμο ?
[3] Οι Μόνιμοι Υπάλληλοι της 3μελούς επιτροπής πως παρέλαβαν κάτι για το οποίο δεν υπήρχε Σύμβαση ?
[4] Μήπως πρέπει η Αντιπολίτευση να καταγγείλει το γεγονός, σύμφωνα με το αρθ. 141 ν. 3463/8.6.2006 – ΚΔκΚ - ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΩΝ και ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ = ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ, ώστε η ΖΗΜΙΑ να καταλογιστεί στα πρόσωπα (Δήμαρχος + 3μελής Επιτροπή) και όχι να πληρώσουν και αυτά τα «σπασμένα» οι Δημότες ?
------
Επειδή ουδέποτε έχω ισχυριστεί ότι έχω το αλάθητο … αν κάπου κάνω λάθος, παρακαλώ κάποιον από την Διοίκηση να με διαψεύσει. Σε διαφορετική περίπτωση, έτσι έχουν τα πράγματα σε γενικές γραμμές.
-----
Και μερικές συμβουλές προς τους Υπαλλήλους του Δήμου
[1] Αν σας ασκούν πίεση να κάνετε κάτι παράτυπο (όπως το ανωτέρω και το κατωτέρω) μην υπακούτε. Δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα. Εσείς να βαδίζετε σύμφωνα με τη νομοθεσία. Οι Αιρετοί έρχονται και παρέρχονται, εσείς γιατί να ρισκάρετε τη δουλειά σας ?
[2] Η όποια ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ παίρνει ένα αριθμό ΑΔΑ. Αν διαπιστωθεί λάθος, τότε το αναρτημένο έγγραφο παραμένει αναρτημένο και επί αυτού τίθεται υδατογράφημα που αναφέρει «ΜΗ ΕΓΚΥΡΟ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΟ. Το διορθωμένο έγγραφο διατηρεί τον ίδιο ΑΔΑ με το λανθασμένο έγγραφο. ‘Ετσι κατά την αναζήτηση του ΑΔΑ εμφανίζονται και τα ΔΥΟ.
… Αυτό το επισημαίνω διότι η προσφυγή της Αντιπολίτευσης κατά της απόφασης του ΔΣ 7/52/2020 (περίπτωση LED) απορρίφθηκε διότι διαγράψατε από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ την ανάρτηση της 6/7/20 και βάσει αυτής που υπήρχε ως ανάρτηση 15/7/20 η Αντιπολίτευση είχε περιθώριο μέχρι την 30/7/20 να κάνει ΠΡΟΣΦΥΓΗ. Έλα, όμως, που εσείς είχατε στείλει στην Αποκεντρωμένη την ανάρτηση της 6/7/20.. και έτσι η ΠΡΟΣΦΥΓΗ με ημερομηνία 24/7/20 κρίθηκε εκπρόθεσμη.
… Μην παίζετε το παιχνίδι των Αιρετών … διότι αυτό διώκεται πειθαρχικά σύμφωνα με τον ΚΔκΚ και τα όσα ορίζει το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
… Έτσι,, κ. Γάκη…
-----

Και μια συμβουλή προς την Αντιπολίτευση
Χειριστήκατε λάθος την απόρριψη της προσφυγής. Την κα ΦΥΚΑ της Αποκεντρωμένης έπρεπε να την καταγγείλετε στην Εισαγγελία διότι από τη στιγμή που δεν υπήρχε η ανάρτηση της 6/7/20 στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, έπρεπε να αποσύρει την απόφασή της, να εξετάσει την προσφυγή σας και να αποφανθεί για τη νομιμότητα ή όχι της απόφασης 7/52/20 του ΔΣ. Μπορείτε να το κάνετε και τώρα. Έχετε το δίκιο με το μέρος σας και η κα ΦΥΚΑ είναι έκθετη ως προϊσταμένη του Τμήματος Αποκεντρωμένης της Φθιώτιδας.

Έ κ. Τσώμε, θα το τολμήσετε ? 

Γιάννης Σκούφιας

63 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτη την φορα ο θυμος ειναι συγκρατημενος.

Ανώνυμος είπε...

Έλα κύριε Σκούφια που θα δώσεις εντολή στο τσωμο τι θα κάνει; Να γνωρίζεις ότι την έχει κάνει είδη. Μου φαίνεται περίεργο πως κ δεν το ξέρεις; Η είσαι ο μπροστάρης στις ανακοινώσεις για να παίρνεις σειρά; Άσε τα ξέρω καλά αυτά τα πρακτορικα; Η αλήθεια κερδίζει πάντα

Ανώνυμος είπε...

ΚΎΡΙΟΙ ΕΊΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ...... ΚΑΙ ΚΑΤΆ ΤΎΧΗ ΒΡΈΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΊΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΌΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ..... ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΩ. .. ΚΎΡΙΟΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΊΔΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΈΑ ΤΟΥ ΈΦΡΙΞΑ....... ΉΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΟΝΤΟΠΆΝΟΣ. ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ..... ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ...... ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΝ ΔΗΛΏΝΕΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ (ΣΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΟΚ) ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΌ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ... ΠΑΡΑΚΆΛΕΣΕ ΝΑ ΜΠΟΎΝΕ ΓΡΉΓΟΡΑ ΣΤΑ ΘΈΜΑΤΑ..... 1..6 ΘΕΜΑΤΑ: ΧΑΤΖΗΣ ΚΑΎΣΙΜΑ ΑΓΩΓΈΣ ΈΞΙ..... ΎΨΟΥΣ 320.000€. ΤΟΥ Κ. ΧΑΝΤΖΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΊ ΔΙΌΤΙ ΉΤΑΝ ΕΛΛΙΠΕΊΣ ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ.... ΚΑΙ ΤΙΣ ΈΚΑΝΕ ΕΚ ΝΈΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΠΟΥ. ΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ ΘΑ ΓΕΛΆΤΕ. ΤΌΣΟ ΌΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΆΖΕΣΤΕ.... ΕΡΏΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΎΛΓΑΡΗ ΤΙ ΨΗΦΊΖΕΙ. : Ο ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΆ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΑΚΗ ΡΩΤΆΕΙ ... ΠΟΣΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΊΝΑΙ;; ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΧΡΟΣΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΧΑΝΤΖΗ... ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΠΩΣ ΕΦΟΔΙΆΖΕΤΑΙ Ο ΔΉΜΟΣ ΚΑΎΣΙΜΑ. ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΎΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ....... ΚΑΙ ΑΝΤΊ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΝ ΆΡΧΙΣΕ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΦΩΝΆΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΊΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ...... ΣΤΗ ΘΕΆ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΠΆΝΟΥ... ΠΑΝΤΩΣ ..... ΚΎΡΙΟΙ ΈΧΑΣΑ ΠΆΣΑ ΙΔΈΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ......ΚΡΊΜΑ ΠΟΥ ΉΜΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΏ ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΣΥΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΣΟΥ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΒΟΎΛΓΑΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΊΧΕ ΔΗΛΏΣΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.... ΚΑΙ ΠΑΡΈΜΕΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΈΦΕΥΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΧΑΤΕ ΑΠΑΡΤΊΑ .... ΚΎΡΙΕ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΠΟΥ ΚΆΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΜΑΣ.... ΚΑΛΉ ΑΝΆΡΡΩΣΗ.... ΌΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΎΡΙΕ ΣΥΚΙΩΤΗ ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ....!

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΨΩΝΑΡΑΣ είπε...

ο τριανταφυλλος ειναι διακοπες μεσσηνια καλα περναει. τι τον νοιαζει ο δημος αφου δεν ειναι αντιδρχος τωρα ?

Ανώνυμος είπε...

Εν μέσω κορονοιου.
-Γίνεται Οικονομική Ο.Ε στο Δήμο κεκλεισμένων των θυρών, σύµφωνα µε το άρθρο 10 ΠΝΠ.
-Παρακολουθεί, τυχαία, την συνεδρίαση δημότης (ανταποκριτής)
-Μέλος της Οικ. Επιτροπής βιάζεται, δηλώνει ασθενής, ΣΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΟΚ, ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΌ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ….,
-Βιάζεται αλλά άρχισε ερωτήσεις ΠΟΣΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΊΝΑΙ;; ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ,ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΤΏΡΑ ΠΩΣ ΕΦΟΔΙΆΖΕΤΑΙ Ο ΔΉΜΟΣ ΚΑΎΣΙΜΑ. ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΎΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ .
- Εύλογες οι ερωτήσεις , χρειάζεται πλήρης ενημέρωση στα θέματα ………….. με διάλογο, σωστά.
-Όμως το μέλος της Ο.Ε χρειάζεται γιατρό.
-Τον αφήνουν στην τύχη του..
- Ο παριστάμενος γιατρός του επιδεινώνει την…… υγεία του
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΛΟΙ χρειαζόμαστε ΓΙΑΤΡΟ. (στην ειδικότητα θα έχουμε διαφωνίες!!!)

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πάγια τακτική του δημάρχου να φωναζει και να βρίζει όποιον εχει άποψη και τα κότσια να μιλάει, γιατί τάχει κανει όλα σκα@@ και φοβάται τον έλεγχο γιατι θα βγούν πολλά στη φόρα,αλλά δεν θα το γλιτώσει γιατι με αυτή την αλήτικη συμπεριφορά προκαλεί.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι κυριε βουλγαρη,οποιος ειναι αρρωστος δεν κανει ερωτησεις,προσκυναει τον αφεντη λεει ναι και φευγει για ναχει τβν υγεια του .τι θες να μαθεις ποσα χρωσταει οδημος και ποσες αγωγες θαρθουν ακομα δε σου φτανουν τα 320 χιλιαρικα μεχρι να ερθουν τα αλλα αυτα θα ταχουν ξεχασει

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 2:58 μ.μ ετσι ειναι, φωναζει ο κλεφτης για να φοβηθει ο νοικοκυρης. Τρεμει τον ελεγχο γιατι θα ανοιξουν στοματα και θα βγαλουν τα απλυτα στη φορα.
Για αρχη μερικες ερωτησεις.
Ολα τα καυσιμα πηγαν μονο για τις αναγκες του Δημαρχειου ?
Τι εχει στα χερια του ο Χατζης που φοβιζει τοσο πολυ τον Συκιωτη που προχθες στο δημαρχειο σε τετ-α-τετ καθοτανε σαν κοτα?
Ποιος ο ρολος του πρωην Αντιδημαρχου κ. Καραμανωλη?
Ποιος ο ρολος στην υποθεση του πρωην της ΤΥ κ. Ντουβρα?

Ανώνυμος είπε...

Θέατρο Σκιών Δήμου Κ.Βουρλων
Παράσταση με το έργο
ΤΟ ΣΑΡΑΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.
Στο ρόλο του Βεζυρη ο φαλακρός ηγέτης Κοτζακ.
Στου Χατζιαβατη το Νταουλι από την Αγναντη.
Κολητηρης ο έπαρχος του κάμπου.
Και μπάρμπα Γιωργος ο αυτόχθονας από τον Βορλοβό.

Ανώνυμος είπε...

ENΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ : Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ο Σ.

Ανώνυμος είπε...

Η θρασυτητα κρυβει ενοχες

Ανώνυμος είπε...

Η Δημαρχια Κεφαλα με την αμαρτωλη ΔΕΠΑΚΑΒ δεν ηταν αυτη που πρωτη βρεθηκε χρεωμενη
σε καυσιμα στον Χαντζη;Τα ιδια παντελη μου....
Ο δημος παντα θα ειναι χρεωμενος ακομη και τον Παπα δημαρχο να εχει.

Ανώνυμος είπε...

Επί Καραδήμος

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με τα Τοπικά αλλά άξιο προσοχής για τα Εθνικά μας πράγματα. Κανένας Κεντρικός Τηλεοπτικός Σταθμός δεν το έπαιξε και ούτε πρόκειται. Γιατί άραγε ?
Στην εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ - ΚΡΗΤΗ-ΤV του Γ. Σαχίνη, ο καθηγητής γεωπολιτικής της Σχολής Ευελπίδων κ. Κων/νος Γρίβας, αφού ανέλυσε όλα τα σημερινά γεγονότα, «τίναξε στον αέρα» το πάνελ της εκπομπής λέγοντας:
«Έχουμε πρόβλημα. Υπάρχει σαφέστατη, οριοθετημένη και ξεκάθαρη Πέμπτη Φάλαγγα της Τουρκίας εντός της Πολιτικής Ελίτ της Ελλάδος. Μέσα στο Ελληνικό Σύστημα Εξουσίας η Τουρκία έχει δικό της κομμάτι που προωθεί τα συμφέροντά της»

Ανώνυμος είπε...

Μανουλες ειμαστε για εθνικο διχασμο.
Εαν προσκληθει να ονοματησει ο κ. Καθηγητης, θα πει ονοματα;;.
Πρακτορες λοιπον και Εθνικοι Μειοδοτες μεσα στο Ελληνικο Συστημα Εξουσίας , αλλα
Εθνικος Μειοδοτης Και Αυτος Που Δεν Τα Ξεσκεπάζει.
Ελληναρες Ειμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Θέµα 5ο: «Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (αγωγή ΧΑΤΖΗΣ ∆. & ΣΙΑ Αριθµ. Αποφ.: 12/138/2020

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A1%CE%93%CE%A9%CE%A9%CE%9A1-3%CE%9F%CE%A9?inline=true

Πως φθάσαμε στα δικαστήρια, για τις προμήθειες ;;;;
Ο Πρόεδρος ∆ήµαρχος Συκιώτης Ιωάννης, είπε: Το διάστηµα ανάµεσα στις συµβάσεις.
Δηλαδη ;;
πρώτο σενάριο :
Τελείωσε η μια συμβαση και μέχρι να κάνουμε άλλη ,παίρναμε πετρέλαιο χωρίς σύμβαση;;;.
δεύτερο σενάριο :
Είχαμε έγκυρη που έληξε - καναμε νεα που ακυρώθηκε από επόπτη, οταν πηγαμε τα πρωτα τιμολογια και βγήκαν παράτυπες οι προμήθειες; όποτε μας προέκυψαν οι αγωγές;

Σήμερα εχουµε σύµβαση µέχρι 18-10-2020. (τάδε έφη Δήμαρχος)
Πότε η νέα διαγωνιστική διαδικασία για την νέα σύμβαση, με νέο ή παλαιό προμηθευτή;;
Προσοχή , όχι μόνον νέα, άλλα να είναι και....... έγκυρη.

Έχουμε και μειοψηφησαντα , δηλαδή δεν δίνει εντολή και πληρεξουσιότητα στον X νομικό για την υπεράσπιση των συµφερόντων του ∆ήµου.......
Αρα να πάμε στη δίκη χωρίς νομικό;
Εαν είναι έτσι τα γεγονότα,
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλ ο δικηγόρος του Δήμου τι ακριβώς εντολή έχει.
α)Άρνηση χρέωσης
β)Συμβιβασμό για μείωση
της απαιτησης.
γ)Κωλυσειεργία πληρωμής.
Εκτός και αν είναι υποχρεωτική η
παράσταση δικηγόρου από
τον νομο ως τυπική διαδικασία.

Ανώνυμος είπε...

Για τα καυσιμα , Ποιο ειναι το συμφερον του δημου τελικα , αν δεν το εκφραζει σωστα ο δημαρχος , για τους δικους του λογους ; τοσα χρονια γιατι δεν εγινε ενας επιτυχης διαγωνισμος , φταιγανε παλι ολοι οι αλλοι;

Ανώνυμος είπε...

Η Τούρκοι θά μπούνε μέσα στα χωρικά μας ύδατα καί εμείς ασχολούμαστε με μακακιεσ ρέεεεεε ξυπνάτε!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως αυτο. Ο ΚΑΘΕ εξωτερικος εχθρος οταν βλεπει π.χ οτι στο καθε δημο , δεν υπαρχει σωστη λειτουργια, σου λεει μπαχαλο αρα θα κανω οτι γουσταρω . Ο καθε δημαρχος πρεπει να αποδεικνυει οτι με στιβαροτητα , συνεπεια , σοβαροτητα , με οικονομια και στρατηγικη λειτουργει το δημο . Αυτα ειναι τα μηνυματα προς ολους εντος εκτος .

Ανώνυμος είπε...

Στο προγραμμα της τωρα αντιπολιτευσης υπηρχε δραση για διαχειριση κρισης . Ο δημος ειναι ετοιμος για απροσμενα εξωτερικα γεγονοτα ; ποιο το πλανο του ;

Ανώνυμος είπε...

Ας κοιτάξει ο Τσωμος να μαζέψει την κρίση στη δουλειά του κ ας αφήσει τα του δήμου κ το πιθανή διαχείριση της κρίσης του Δήμου. Δηλαδή πως είχε πρόβλεψη στο πρόγραμμα του; Είχε σύμβαση με τους Κινέζους για την πανδημία του υιού; Βουλγαρη τραβά ρουφά το αβγό σου με τις βλακείες που γράφεις!! Σε κατάλαβα από την οικονομική επιτροπή τι αρλούμπες έγραφες πέρναγε τυχαία δημότης σε επιτροπή που γινόταν με κλειστές πόρτες άμα ήθελε ο κόσμος να διοικησετε θα σας ψήφιζε οπότε τώρα στοπ μη μιλάτε κάνετε ζημιαβστον Δήμο.

anonhmos είπε...

Κε Καραμανωλη προεδρε της ΔΔ καμ βουρλων γιατι σιωπας και γινεσε συνενοχος για τα καυσιμα ..εισουν παρων οταν τα απορριμματοφορα της εταιρειας που εδωσε αναθεση ο Συκιωτης για την αποκομιδη σκουπιδιων τα γεμιζε ο Χατζης για λογ/σμο του δημου, δηλαδη ο δημος βαζει καυσιμα στα μισθωμενα αυτοκινητα ιδιωτη ....που το βρηκατε αυτο γραμμενο . Η ΣΥΜΒΑΣΗ που υπεγραψε ο δημαρχος δεν αναγραφει κατι τετοιο ...Διαβαστε την συμβαση ΑΔΑ 6Μ9ΤΩΚ1-0ΦΝ .

Ανώνυμος είπε...

Πετρελαια σε Ιδιωτη ; Εχει ευθυνες ο Καραμανωλης ; αν ξερει κατι ειναι υποχρεωμενος να το δηλωσει

Ανώνυμος είπε...

Διαχειριση κρισης και κριση στο δημο ; βρε σφουγκαροκολαριε γιατι κανει ζημια ο καθε Τσωμος , και γιατι δεν κανει ζημια αυτος που εχει την ευθυνη να κανει κατι και δεν κανει τιποτα ; τι λασπολογια συνεχομενη ειναι αυτη , απο επαγγελματιες συκοφαντες . Αυτος που εχει την θεωρητικη ευθυνη ειναι ο υπευθυνος και οχι ανευθυνος .

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια γράφεις ως ανώνυμος πλέον εσύ κ ο αρχηγός σου ο τσωμος έχετε ατομικά πλέον την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο. Παραιτηθείτε από τις θέσεις σας για να δουλέψει ο δήμος όπως πρέπει αλλιώς θα σας παραιτησουν οι δημοτες

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 2:27 μ.μ. ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΣΚΟΥΦΙΑΣ? ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ? ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ...

Ανώνυμος είπε...

Οι οπαδοι του Δημαρχα εχουν λαλησει , το μαυρο το βλεπουν ασπρο . ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ; που το ειδες αυτο γραμμενο μανα μου τα κλεφτο-πουλια

Ανώνυμος είπε...

COVID19 και δημος , κανανε τεστ στο Δημο , ολοι καλα . ΑΡΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ , ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ , ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί περιμένουν από τά blog νά γίνουν δήμαρχοι?? οχαχαχα έχετε πλάκα

Ανώνυμος είπε...

Γιατι αυτοι που εγιναν η ειναι δημαρχοι , πως εγιναν ;; αξιοι ;

Ανώνυμος είπε...

Πάψτε να ρυπαινετε με την νοσηρή μονομέρεια,κοιτάξτε το μελλον διαφορετικά,δεν είναι όλα τα πράγματα ύλη και κατανάλωση με δημοτικό χρήμα.ο νηφαλιος δήμαρχος είναι ανάγκη ,ο οξυδερκής αιρετός είναι ζητουμενο,ο ελβετός ψηφοφόρος άπιαστο όνειρο.Τι μένει λοιπόν...μια διαρκή αναζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

Το φαγανε στη μαπα , επομενος

Ανώνυμος είπε...

Υποψηφιος ο σιωπηλος Κραμανωλης μαζι με Τριανταφυλλη ; εναντιον Συκιωτη ; ποιοι αλλοι υποψηφιοι ;

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιοι ποιοί; αυτοί που τώρα διοικούν κ συντάσσονται με το Δήμαρχο σε κάθε του απόφαση παράνομη η μη συμφέρουσα για τους Δημότες; Αυτοί που συνεχίζουν κ αναδείχθηκαν μέσω του Γιάννη? Αυτός που συνεχίζει να παίρνει αίγλη εκμεταλλευόμενος την κουμπαρια για την οποία ο ίδιος ο Θανάσης παρακαλούσε; Για τα χρήματα που πήρανε ως αντιδήμαρχοι κ όχι μόνο κ οι δύο τους; Η αχαριστία στο μέγιστο Βαθμό !!! Προχωράτε να δείτε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος τσανακογλυφτες!! Νικο μπας κ ξεχνάς ότι χρησιμοποιουσες τα μέσα του Δήμου για να κάνεις προσωπικές χαρές σε ιδιώτες; Μπορεί να πει κάποιος για τον Αντικαταστάτη σου κατι;

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει κλείσει ένας χρόνος (1/9) στην νέα τετραετία ο Συκιωτης και εμείς εκλέγουμε νέο δήμαρχο για την επομένη τετραετία.

Οι μεν από την υφισταμένη φρουρά, οι δεν άλλοι, έναν ΝΕΟ άφθαρτο, αμόλυντο, ηθικό, έμπειρο, κρυστάλλινο κλπ.

Προσεχώς θα μας αλλάξουν …..τα φώτα, εμείς το ύπνο του δικαίου.

Είμαστε μια τρελή παρέα. Δοξάστε μας.

Ανώνυμος είπε...

Προσεχώς τα φώτα και οι φωτισμοι
Εργολάβος δήμαρχος και οι κολητοί
Τα λεφτά θα αρπάξουν των δημοτών
Με τις αυξήσεις των ανταποδοτικών

Ανώνυμος είπε...

Πολλα τα ετη για τιποτα. Μερικοί άνθρωποι είναι τελικά σαν τα τηλέφωνα.... Έχουν απόκρυψη στον χαρακτήρα τους και μετά καταλαιβαίνεις τι νούμερα είναι....

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχο το μπλοκ δεν βγάζει κ εσείς τσωμοβουλγαραιοι , εσύ σκούφια τιμωρε όπως κ Νίκο κ Θανάση δημαρχος ηταν , είναι κ θα είναι ο Γιανναρας.

Ανώνυμος είπε...

Γιανναρας , ποιος ειναι ο Γιαννακης ; βρε την γατα για λεονταρι την βλεπετε, σας εχει θολωσει το ματι , να πατε σε κανενα γιατρο, για πνευματικη υγιεια , να σας δει .....

Ανώνυμος είπε...

Τοσο απογοητευμενοι ολοι , με την σημερινη και χθεσινη κατασταση. Απιλογισμος ουσιαστικου εργου , μηδεν .....Μα τοσο νωρις , τοση δυστυχια για τις επιλογες , ολοι ηδη ψαχνουν για το επομενο δημαρχο ....

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ

Στην Λουτροπολη,εχει απο χρονια διαμορφωθει μια πολιτικη κουλτουρα για τα τοπικα, που ειναι ευθεως αναλογη με την ατομικη αναγνωση ως προς τι ειναι το συνολικο συμφερον.

Συνηθως αυτο συνοδευτηκε με την αποφυγη μιας αρχικα κακης επιλογης [φαινομενικα] ,
με μια ποιο ενδεδειγμενη λυση η οποια και αυτη επασχε διοτι δεν ηταν αποτελεσμα ποιοτικης διαφοποιησης,αλλα σωστικη ενεργεια ελειψει καλυτερου,λ.χ.ΕΞΑΡΧΟΣ vs Κεφάλας ή ΤΣΙΤΙΝΗΣ vs Εξαρχος κλπ.

Αυτο συνεχιζεται στον βαθμο που οι παραγοντες επιλογης εξακολουθουν να ειναι ατομικοι, συντεχνιακοι και φυσικα κομματικοι.

Ολα τα ανωτερω εχουν ηθικο περιτυλιγμα δηλ οτι εκει στο Δημο, καποιος-οι πρεπει για λογους δημοκρατιας να χειριστει υποθεσεις για το κοινο καλο,αλλα ομως η πραγματικοτητα ειναι αλλη ,η οποια δεν δηλωνεται αλλα εννοειται και ειναι η διαχειρηση πρωτιστως των χρηματων.

Ενω λοιπον ενας ιδιωτης στο λαθος η στο σωστο εχει την πληρη αναληψη ηθικης ευθυνης,στο Δημο δεν εχουμε αντιστοιχια, αλλα στην ουσια αποποιηση ηθικης ευθυνης [ καλυψη τυπικοτητος και μονο].

Επειδη αυτα ειναι νοοτροπια των δημοτων στα Κ.Βουρλα η οποια εργαλειοποιειται αναλογως ,δεν δικαιουμαστε να εχουμε ρολους ηθικοπλαστικους στο μέτρο της ευθυνης που αναλογει στον καθενα.

Συμφωνα με τον κοινωνιολογο Μαξ Βεμπερ η παραδοσιακη πραξη [ εδω δικαιωμα ψηφου] συναρταται με τον εθισμο και την συνηθεια [κουλτουρα],αλλα κατ εμε υπαρχει παραλληλα και η υποχρεωση εποπτειας επι του αποτελεσματος [παραγωγη δημοτικου εργου]η οποια δεν υπαρχει ως συνολον.

Βεβαια οι ελαχιστοι εκφραστες μιας αντιρρησης,δεν διαφοροποιουν μια καθολικοτητα, η οποια θα εκφραστει ανα τετραετια, και μαλλον τεινει ως εκτονωση αγανακτησης .

Συνολικα λυση στο προβλημα δεν μπορει να δοθει απο 'προλεταριους' δημοτες με ντουντουκες,αλλα
απο συντεταγμενους συμπολιτες με Αστικη αποψη περι διοικησης των κοινων.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝ επειδη εσυ 'προλεταριος' δεν εισαι αλλα ενας δημοτης με Αστικη αποψη περι διοικησης των κοινων… προτεινω να δηλωσεις υποψηφιοτητα και εγω και πολλοι αλλοι θα σε στηριξουμε. Πραξεις και όχι άλλες θεωριες.
«Οι καιροί ου μενετοί» που έλεγε και ο Θουκιδίδης ( οι καιροί δεν περιμένουν, πρέπει να δράσουμε)
KRITON for mayor

Ανώνυμος είπε...

Υπόθεση : Βασίλης Παπαγεωργόπουλος
Κάποιοι θεωρούν ότι είναι μια πολύ παλιά ιστορία, άλλοι θεωρούν πώς όχι!!
Θα δείξει το εγγύς μέλλον!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ {Θα δείξει το εγγύς μέλλον!!}
Δικάστηκε ,καταδικάστηκε, φυλακίσθηκε, αποφυλακίσθηκε υπό όρους;.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Ο..... ΜΠΑΞΕΣ ΣΟΥ;;.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Κύριε Σκούφια, προημερων έβαλες ένα θέμα :
«Τι συμβαίνει με τις αγωγές Χατζή κατά του Δήμου ?»
Επειδή πιστεύω ότι δεν πρόκειται από τον Δήμο να πάρεις κάποια απάντηση, μέσω του μπλογκ ,
Αναζήτησα και βρήκα ενέργειες και αποφασεις του Δήμου για την προμήθεια..
Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω , «πάνω στο κείμενό σου»
Απλά , η κατάσταση μπορεί να έχει ως εξής : ( με αρχή το 2015,)
Ο Δήμος κάνει διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια καυσίμων , λιπαντικών, πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία κλπ
Στην διαγωνιστική διαδικασία συμμετέχει μόνον Χ,η επιτροπή διαγωνισμού έχει αντιρρήσεις(1)
Η Ο.Ε απορρίπτει την αρνητική εισήγηση της επιτροπής διαγωνισμού, και παραπέμπει το θέμα στο Δ.Σ , λόγο σπουδαιότητας , παίρνουν και εκεί θετική απόφαση για την ανάθεση.(2)
Φαίνεται ότι μέχρι να ολοκληρωθούν όλα αυτά ο Δήμος χρειαζότανε καύσιμα κλπ.
Επίσης, εν συντομία, πιθανόν να εγκρίθηκαν οι αποφάσεις από την αποκεντρωμένη ή να μην απαιτείτο; , αλλά όταν πήγαν τα τιμολόγια και τα λοιπά δικαιολογητικά στον επόπτη για να πληρωθεί ο προμηθευτής , ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ.
Τι έμελε να γίνει, μόνο προσφυγή στη Δικαιοσύνη, με τα..... επακόλουθα.
Με απόφαση Δικαστηρίου που να δικαιώνει τον προμηθευτή Χ, έχουμε πληρωμή, ΑΜΕΣΗ χωρίς περαιτέρω απαιτησεων για εγκρίσεις κλπ
Επικαλείσαι το αρθ. 141 ν. 3463/8.6.2006, εκεί έχουμε «βαριά αμέλεια ή δόλο».
Τέτοια περίπτωση δεν έχουμε διαβάσει ή ακούσει .
Οι τόκοι και τα δικαστικά δεν είναι σαν την περίπτωση Παπαγεωργοπουλου ;;
Με πολλες δικαστικές αποφάσεις στο παρελθόν πληρώθηκαν χρέη ποσού αθροιστικά 1.650.000 ευρώ από κρατικό κουρβανά., κανείς δεν σκέφτηκε ότι πρέπει να στραφούν κατά αυτ/κων ή υπαλλήλων δήμου, θα γέμιζαν τα δικαστήρια ..πελάτες.
Πάντως, τα βάζεις και με τους υπάλληλους των προμηθειών, εκείνοι ήξεραν ότι υπήρχε ομόφωνη απόφαση Δ.Σ (2). Να μην έβαζαν πετρέλαιο στα αυτοκίνητα ή να μην πήγαιναν πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία;;
Πολύ σκληρό δεν νομίζεις ότι είναι ;; Σε αυτούς καταλογίζεις δόλο /αμέλεια;;
Τώρα θα μου πεις , ΟΤΙ ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, αυτή δεν σου απαντά. Εγώ δεν είμαι διοίκηση ούτε της διοίκησης, άρα γιατί χώνω την ουρά μου.
Απαντώ με κέντρισες, από περιέργεια έψαξα στο διαύγεια βρήκα τα παρακάτω,(πρέπει να είναι και….αλλα) και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σου .
Εάν νομίζεις ότι είναι για την σωστή ενημέρωση μας ,δες τα και εσυ.:
(1)https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%93%CE%93%CE%A0%CE%A9%CE%9A1-%CE%9706?inline=true
(2)https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9E%CE%A3%CE%94%CE%A9%CE%9A1-1%CE%93%CE%9A?inline=true
(3)https://diavgeia.gov.gr/doc/67%CE%A35%CE%A9%CE%9A1-%CE%978%CE%A0?inline=true

Ανώνυμος είπε...

Καυσιμα , δεν σας ειναι περιεργο ,υποπτο ,οτι απο το 2015 δεν εγινε αλλος διαγωνισμος για καυσιμα ,οπου τουλαχιστον , θα ειχε ο δημος οφελος την εκπτωση του μειοδοτη ;πως μετρανε την καταναλωση στο Ορχο ; χιλιομετρα , ημερες , εργα , πως μετρατε οτι ο π.χ ιδιωτης που μαζευει σκουπιδια δεν βαζει πετρελαια ....τα αυτοκινητα Προεδρων κλπ οτι δεν βαζουν καυσιμα ,που ειναι Μονο για υπερεσιακους λογους ;

Ανώνυμος είπε...

Κανένα αυτοκίνητο η μηχάνημα η καυστήρας η αεροπλάνο η διαστημόπλοιο που ανήκει στο δήμο δεν υπάρχει χωρίς δεύτερο κρυφό ρεζερβουάρ,είναι άγραφος νόμος.Αυτο δεν γιατρεύεται με τούτο το δοβλετι .

Ανώνυμος είπε...

Απαντήστε ποιος πληρώνει τα καύσιμα του ιδιώτη που μαζεύει τα σκουπίδια? Να δούμε μήπως έχει κ δεύτερον κρυφό ρεζερβουάρ?

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Κύριε 'ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ' διάλογος γίνεται μόνο μεταξύ επωνύμων ανθρώπων. Παρά ταύτα το σχόλιό σου είναι αξιόλογο και με λογικά ερωτήματα.

Ανώνυμος είπε...

SKOYFIA MONOS OY TA LES MONOS SOY TA GRAFEIS EXEIS GINEI ARRWSTOS

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο στους " εισαγγελείς" δημοτικούς συμβούλους και..... λοιπούς

1. Επιπλέον, επειδή η δεσμευτικότητα των δικαστικών αποφάσεων για τη Διοίκηση προκύπτει από τον νόμο 3068/2002 όπου στο άρθρο 1 αναφέρεται:
«Το Δημόσιο, οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης και τα λοιπά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου έχουν υποχρέωση να συμμορφώνονται χωρίς καθυστέρηση προς τις δικαστικές αποφάσεις και να προβαίνουν σε όλες τις ενέργειες που επιβάλλονται για την εκπλήρωση της υποχρέωσης αυτής και για την εκτέλεση των αποφάσεων.».

2. Επιπλέον επειδή οι λοιποί λόγοι που προβάλλονται αφορούν σε έλεγχο ουσίας και σύμφωνα με το άρθρο 148 παρ. 2 του ν.3463/2006 σε συνδυασμό με το άρθρο 102 παρ 4 του Συντάγματος
«Το Κράτος ασκεί στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης εποπτεία που συνίσταται αποκλειστικά σε έλεγχο νομιμότητας και δεν επιτρέπεται να εμποδίζει την πρωτοβουλία και την ελεύθερη δράση τους»

3. Επειδή σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 108 του Ν.4555/2018 ορίζεται ότι:
« 1. Το κράτος ασκεί στους Ο.Τ.Α. και στα νομικά πρόσωπα αυτών εποπτεία, που συνίσταται αποκλειστικά σε έλεγχο νομιμότητας και δεν επιτρέπεται να εμποδίζει την πρωτοβουλία και την ελεύθερη δράση τους, ούτε να υπεισέρχεται σε κρίσεις για τη σκοπιμότητα της δράσης τους ή να θίγει τη διοικητική και οικονομική τους αυτοτέλεια……».

ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ιγω ου πουνηρος ου καριωτς λεο τωρα αμα δε μι πληρωνε ο χασαπς τ αρνια περσ θατουδινα τα φετινα πριτςς τουτος γιατιεδωκε πετρελια το 15 το16 το17 το19 βερεσε κατ δε μαρεσ ιδω

Ανώνυμος είπε...

γιατι ισι ησε καρυωτς,που περιμενς να βαλς κανενα χαζο παιδις στα σωματα ασφαλιας να καθουντ
και να πληρωνουντ απ του φορου τχαντζη αι σα περα ανεπροκοποι.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σκούφια , συνεχίστε αυτό που κάνετε. Ουδείς στο απυρόβλητο και όλα στο φως.

Ανώνυμος είπε...

Προς Αντιδήμαρχο κ. Αντύπα…
Κύριε Αντύπα,
Η παραχώρηση με αντάλλαγμα, το δικαίωμα της απλής χρήσης τμήματος κοινοχρήστου χώρου αιγιαλού και παραλίας σε επαγγελματία… δεν σημαίνει ότι ο επαγγελματίας μπορεί να διαμορφώσει το χώρο κατά το δοκούν.
Αν όλοι εσείς οι επαγγελματίες που νοικιάσατε χώρο παραλίας για ομπρελοκαθίσματα ακολουθούσατε το παράδειγμα του ΕΥΖΥΜΟΝ … τότε η παραλιακή ζώνη της πόλης δεν θα διέφερε από ένα… κατάλυμα τσιγγάνων.
Πρέπει άμεσα – χ θ έ ς - να κατέβει αυτό το έκτρωμα… και αν ξεφεύγει των αρμοδιοτήτων σας… τότε οφείλετε να ενημερώσετε την Κτηματική Υπηρεσία [2231 3 52310] για άμεση παρέμβασή της ώστε να απομακρυνθεί αυτό το δίχτυ σκίασης… που δίνει μια αρνητική εικόνα στη πόλη.

Ανώνυμος είπε...

Κάντε μαγαζιά σαν του Αντύπας κ μετά μιλάτε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντυπας μπορει να γινει ο καλυτερος Δημαρχος,γιατι με οτι ασχολειται το κανει με επαγγελματικο τροπο.γκεκε.

Ανώνυμος είπε...

Τι κοινο εχει ο Αντιπας με το Δημαρχο Συκιωτη ;

Ανώνυμος είπε...

Μόνιμες κατασκευές επάνω στο κύμα. Από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Πρόσφατα είδα τέτοιες μόνιμες κατασκευές στην νέα καφετέρια δίπλα από τις ψαροταβέρνες στο λιμάνι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΤΥΠΑΣ για Δημαρχος... το καλυτερο ανεκδοτο που ακουσα. Αν ειχε τσιπα, οπως και ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, έπρεπε να εχουν παραιτηθει απο Δημοτικοι Συμβουλοι. Γιατι ? Διοτι εκμεταλευτηκαν τη θεση του ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ και διορισε ο μεν ΑΝΤΥΠΑΣ τη γυναικα του ο δε ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ τη νυφη του στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. Ντροπη !!! Ημουν θαμωνας του ΜΥΘΟΥ και τον ψηφισα, αλλα σταματησα πλεον να πηγαινω και επιλεγω με τη παρεα μου αλλα στεκια.

Ανώνυμος είπε...

Χέστηκαν και οι δύο?

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αυτοί; Γράψτε κ για τον τσωμο..που έβαλε κ αυτός τη νύφη του!!