31 Μαρτίου 2020

Η σωστή διαχείριση των σκουπιδιών ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TΑΜΑΘΑΤΕ;
ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ SMS ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ!!!!
ΚΥΡ

Ανώνυμος είπε...

copy paste Κ. ΣΥΚ ΠΟΛΑΚΗΣ

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Ρε αθεόφοβε Συκιώτη αυτό το Δελτίο Τύπου ήταν ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής της 19.3.2020 και το αντέγραψαν πάρα πολλοί Δήμοι σε όλη τη Χώρα.
Εσύ τώρα το πήρες είδησης ?
Και γιατί το παρουσιάζεις για δικό σου ?
Αλλά που τσίπα !
Αλλά και κάτι άλλο..
Τώρα πήρες είδηση ότι οι κάδοι απορριμμάτων μετατρέπονται πολύ εύκολα σε εστίες μικροβίων και έπρεπε να τους απολυμαίνεις σε τακτά χρονικά διαστήματα στα 5 και, χρόνια που έχεις την εξουσία ?
Τώρα πήρες είδηση ότι οι περισσότεροι κάδοι απορριμμάτων στο Δήμο είναι χωρίς πεντάλ και σπασμένοι και έπρεπε … χθες να τους είχες αντικαταστήσει ?
Τι στο διάολο έχεις προσφέρει στα 5 και, χρόνια που είσαι δήμαρχος ?
Μόνο αυξήσεις τελών ξέρεις να κάνεις ?
Ντροπή!
---
Για την ιστορία, αλλά και για να μάθουν οι δημότες, σου θυμίζω επίσης ότι στις 24.8.2018 είχα καταθέσει στο Δήμο την παρακάτω Αίτηση [αριθ. Πρωτ. 7292 /24.8.2018] για την οποία ουδέποτε απάντησες ως ήσουν υποχρεωμένος εκ του νόμου.
«Κύριε Δήμαρχε, στη γειτονιά μου στο Ρεγγίνι υπάρχει ένας κάδος απορριμμάτων με κατεστραμμένο το καπάκι από κακό χειρισμό κατά την αποκομιδή των ανθρώπων της καθαριότητας του Δήμου, με αποτέλεσμα την έντονη δυσοσμία. Ηλικιωμένη γυναίκα που προσπάθησε να ρίψει τα απορρίμματά της, αισθάνθηκε δυσφορία από την έντονη δυσοσμία και γείτονες έτρεξαν για βοήθεια ! Παρακαλώ όπως επιληφθείτε του θέματος».
---
Δοξάστε τον !!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ποια Κανέλα ειναι αυτη που δεν βοηθαει, η σκυλα στο ρεμα στο χωριό ,ή αυτη στο αρχοντικο στην Εκάλη;

Ανώνυμος είπε...

«Ρε» αθεόφοβε Σκούφια,
η ηλικιωμένη γυναίκα που Αισθάνθηκε Δυσφορία Από Την Έντονη Δυσοσμία είναι
η ίδια Που Σβήνει Τα Φώτα Από Νωρίς;.

Ανώνυμος είπε...

"Ρε" αλι αλι και τρις αλι , αλλοιμονο.
Η ιδια ηλικιωμενη γυναικα θα ειναι, που εχασε το φως της απο την δυσοσμια και απο τις υπερβολικες αυξησεις του δημου , και δεν θα εχει και πολλες τριχες ,στα μαλλια , οπως και πολλοι αλλοι, να τα τραβηξει τα μαλλια της , με αυτα που βλεπει να γινονται στα δημοτικα , η η η μαλλον με αυτα που επρεπε να γινονται και δεν γινονται ..

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Σφογγοκωλάριε 9:06 μ.μ., Μαρτίου 31, 2020
Έχει και η κλεισούρα τα όριά της. Άντε φόρεσε το λουρί στο καναρίνι σου, στείλε ένα sms στο 13033 και βγες καμιά βόλτα για να πάρεις αέρα.
Α’ και εκεί που θα γυρνάς κοίτα να δεις … έχει απολυμάνει κανα κάδο ο Συκιώτης ή για το μόνο που είναι ικανός είναι να κλέβει ανακοινώσεις άλλων ?

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα ο δήμαρχος θα εγκαινιάσει το κέντρο υγείας στα καμένα βουρλα και.το δύκτιο υδρευσης στη λιαπατα στη συνέχεια θα παραθέσει δεξίωση στους συνεργάτες για την τιμιτική του εορτή.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ.
Συμβαινει τωρα.
Ο Δήμαρχος Ι.Συκιωτης υπεβαλε την παραιτηση του ,και αναλαμβανει νέος Δήμαρχος ο Δ.Τσώμος. Περιχαρής ο νέος Δήμαρχος ανακοίνωσε τίς άμεσες αλλαγές που είναι οι εξής :
Νέος Αντιδήμαρχος Μώλου ο κ.Κ.Παταργιας , στα Κάμενα Βούρλα Δ.Παπαναγιωτου και στο Αγιο Κωνσταντίνο αναλαμβάνει ο Π.Βούλγαρης , Πρόεδρός Δημοτικου συμβουλίου αναλαμβάνει ο Α.Φλωράκης .
Ειδικός σύμβουλος στα Οικονομικά αναλαμβανει ο κ.Σκούφιας
Λόγω Κορωνουιου απαγορεύονται οι δημόσιες εκδηλώσεις χαράς και ανακούφισης ,τα δε συλληπητήρια σε άλλους θα γινονται μονο και αυστηρα μονο τηλεφωνικά.

Ανώνυμος είπε...

Δε μας τα λές όλα,τον δήμαρχο τον κάλεσε ο Μητσοτάκης να τον κάνει υπουργό οικονομικών για να φτιάξει την οικονομία του κράτους όπως του δήμου . Η εμπειρία βλέπετε.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
Συρφετος Γυφτοκοπριτών στα συνορα της Δημαρχιας προσπαθουν να εισβαλουν μεσα ,ολοι οι ανδρες πηγαινουν να βοηθησουν οι γυναικες ψηνουν πιτες, και τα παιδια τραγουδουν το,
Δημαρχια ξακουστη των νοικοκυραιων η χωρα?

Ανώνυμος είπε...

Οι μέσα Δημαρχια , μπατε σκυλοι αλεστε και αλεστικά μη δινετε , Εξω βρε , που κατσικωθηκατε ,τοσα χρονια γυφτα αρουραιοι.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα ειναι η γιορτή του Μεγάλου , η μαλλον σημερα ταιρίαζει
Χρονια πολλα Πινόκιο !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανατριχιασα , Ακου Υπουργός Οικονομικών ο Δήμαρχος.
Ευτυχώς είναι ενας σοβαρος και αξιοπιστος Υπουργός ,ο Σταικούρας ,και οχι ο Συκιωτης
Ευτυχώς που και στίς 2 Απριλιου και τα επόμενα χρονια θα είναι ο Σταικουρας

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι σοβαρος ο Χιστος.αυτος ειναι πρωτος να φυγει θα πληρωσει την νυφη για τα
αντιδωρα που δινει στην οικονομία.

Ανώνυμος είπε...

4.54μμ .Προφανως εισαι γραναζι της πραγματικης οικονομιας για να εχεις τοση καλη αποψη
για τον υπουργο φθιωταρχη μας,εγω παντως που με κλεισανε και μου δωσανε το επιδομα,
πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος; Τι λες τον βγαζω το μηνα;

Ανώνυμος είπε...

Ζητατε απ τον Δημαρχο να σας δωσει απο το μισθο του ,χρηματα , λετε να παρει και αυτος επιπλεον 800 Ε γιατι ειναι πλητωμενος ανεργος , βαση δηλωσης του φτωχός , θα προσλάβει εποχιακούς για 2 μηνες για να δωσει μέσω του Δημου χρηματα ( οχι δικά του ) για να υποχρεωσει κοσμο

Ανώνυμος είπε...

Βρε βιτσια που εχετε , Σας ενοχλεί ο Σταικούρας και δεν σας ενοχλεί ο Συκιωτης !!!
Εισαστε μια ευχαριστη ατμοσφαιρα ,που ελεγε ο Χατζηχρήστος.
Τραβανε το κάρο ολοι αλλοι , τοπικοί Προεδροι και Αντιδήμαρχοι, Υπαλληλοι του Δημου,δινουν, καθημερινό αγωνα , εσεις εκεί στο Συκιώτη ..
Δεν πας να σου δωσει ενα φιλάκι και μια χειραψία , μέρα που ειναι ;

Ανώνυμος είπε...

Στους αγροτες γιατι δεν δινουν το 800 Ε , δεν δουλευουν ;
τι εχουν περισσοτερο οι Μηχανικοί ,οι δικηγοροι , και αλλες κατηγοριες επιχειρησεων , επειδη ειναι ποιο πολλοι στη Βουλή ολοι αυτοι ;
Ποιος θα παραγει τροφιμα , που ειναι το επομενο βημα ; Χωρις δικηγορο ζείς , χωρίς φαι τι κανεις ;

Ανώνυμος είπε...

{{Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης
Προς: Τα Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Καµένων Βούρλων
Τρίτη 7 Απριλίου 2020 και ώρα 13.00 µ.µ.,
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ∆ΙΑΤΑΞΗΣ
1. Γνωµοδότηση για την ανάθεση σε εγκεκριµένο σύστηµα συλλογής Οχηµάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ) των εργασιών για την περισυλλογή των εγκαταλειµµένων οχηµάτων εντός των ορίων του ∆ήµου Καµένων Βούρλων }}

ΝA ΠOY EXOYME δραστηριότητα να μαζευτούν τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα στο Δήμο μας (πρωτη φορα μεσα στην 5/ετια Συκιωτη και…. βαλε).

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήτανε να τα πουλήσουν να παρουν φράγκα σιγά να μη

Ανώνυμος είπε...

Κύριε(*) Παταργά, σε σένα πρέπει να το χρεώσουμε αρκεί να σε βοηθήσουμε ΟΛΟΙ , αυτ/κοι και ενεργοί πολίτες, για να έχει αποτέλεσμα. Σου είχα κάνει ένα σχόλιο προτροπή γιαυτό που ήταν στο ΚΤΕΛ Κ.Β, είναι και άλλα ΙΧ στους δρόμους και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΧ .
(*) Χωρίς ερωτηματικό.
ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποσα χρηματα θα μπουν στο ταμειο του Δημου απο την περισυλλογη αυτοκινητων ;

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν νομοι για ολα,στο τελος θα ζητάτε
να σας παιρνει τα ουρα ο Δημος για τζαμπα εξεταση,
φυγατε απο το κινημα δεν πληρωνω με τις μπαρες στα διοδια
και καταληξατε στις Ρουβικωνιές εδω στο μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

Να του χρεώσουμε κ τη διοίκηση του δήμου παλιοφιλε. Πλάκα κάνεις ρε μεγάλε ας μην ήταν ο συκιωτης να τον μαζέψει κ θα σου λεγα εγώ. Για ποια διοίκηση μιλας; ποιες ενέργειες; Καλός είναι για β ρολος

Ανώνυμος είπε...

Ο Παταριας ειναι παικτης,ρισκαρει.Οταν αρχισε η συνεργασια ο Δημαρχος του ειπε,ΟΚ, ,χρησιμοποιησες ολα τα πιθανα προσοντα σου για να μπεις στην ομαδα,τωρα πρεπει να δουμε αν μπορεις να παραμεινεις?

Ανώνυμος είπε...

Ο Παταργιας γατος ειναι δημαρχος στη θεση δημαρχου τον κανει μια χαψια τον Γιαννακη

Ανώνυμος είπε...

Πολύ πονεσιάρης μας βγήκες με τις γιαγιάδες... Βρες κανά πιο φρέσκο θεματάκι,κανά πιο επίκαιρο... Στο τέλος θα σε κυνηγάνε με τις μαγκούρα που όλο λόγια και θεωρία είσαι, αλλά το χέρι στην τσέπη δε βάζεις ποτέ. Είμαι σίγουρος πως δεν κατεβαίνεις στις εκλογές για να μη χαλάσεις κανά 50άρι ευρώ σε κεράσματα. Ευχαριστούμε πολλάκις για το γέλιο που μας προσφέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Ρε γκαβέ, ποιος Παταργιάς και πράσινα άλογα? Ο δήμαρχος τον χρησιμοποίησε για να μην τον έχει αντίπαλο, ο δήμαρχος τον έβαλε σε θέση ευθύνης για να τον κάψει,κι όταν δεν θα τον χρειάζεται άλλο θα τον στείλει για σύνταξη.

Ανώνυμος είπε...

Τον αντίπαλο ή τον παίρνεις με το μέρος σου ή τον συντρίβεις
* Νικολο Μακιαβελι *