21 Οκτωβρίου 2019

Εικόνα εγκατάλειψης στον Δήμο Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Παντού σκουπίδια, άτυπες χωματερές και μπάζα.
Μαύρο χάλι σε βόλτα που έκανα σε ένα μόνο δημοτικό διαμέρισμα.
Αν νομίζετε ότι έτσι πρέπει να είναι τα Καμένα Βούρλα, καλά το πάτε.
Ασυδοσία από τους πολίτες, ανοχή από τις αρχές, αδιαφορία από το δήμο

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάλε μυαλό στους χωριάτες! Έλλειμμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ λέγεται αυτό κύριοι! Τίποτε άλλο! Εμείς οι ίδιοι φταίμε για αυτή την κατάντια! Κανένας δήμος και καμία αρχή!
Μακρυά απ' τον κ*λο μας και όπου θέλει ας μπει είμαστε!

Ανώνυμος είπε...

oi gnostoi strouthokamili.. eniote kai energoi. mas enoxloun na erxontai sto vioka ta limata allis polis, alla de mas enoxlei oi katoikoi mas na afinoun skoupidia dipla sto vioka....

Ανώνυμος είπε...

BIOKA = ΠΑ ΡΑ ΝΟ ΜΟΣ! Εγκληματική χωροθέτηση του δίπλα στις ιαματικές πηγές!!!! Εκτρωματική η προσωρινή (ΜΟΝΙΜΗ) χωροθέτηση αποδέκτη στο καμπινγκ ΕΟΤ.

ΑΜΕΣΗ χωροθέτηση και κατασκευή ΝΕΟΥ ΒΙΟΚΑ που θα εξυπηρετεί τα λύματα Καμένων Βούρλων και Αγίου Κωνσταντίνου.

Ανώνυμος είπε...

τις είπατε και αλλού αυτές τις .....αλλά τα δικά σας πάνε σωστά εκεί ε???
ενεργο-τα δικά μ δικά μ και δικά σ δικά μ πάλι....

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο συλλογος ενεργων πολιτων πουναι βρε παιδια ? Δεν επρεπε να ειχε κανει παρεμβασεις στο δημαρχο? Αν ετσι ειναι οι ενεργοι πολιτες, πως ειναι οι ανενεργοι πολιτες?

Ανώνυμος είπε...

μίστερ 6:44, άμα πάρει επενδυτής από το ταιπεδ την έκταση, και ζητήσει μεταφορά του αγωγού διάθεσης, τότε τι θα πούνε οι ενεργοί??το χεις σκεφτεί???

Ανώνυμος είπε...

Ρε δώστε τα στον τσωμο να τα κάνει προεκλογικό σποτ αυτός μας τα έλεγε , μας τα έδειχνε εμείς Συκιωτη 70% χαχαχαχα. Τα ίδια θα πάθετε ζώα όπως ο μπασκετμπολίστας στις επόμενες εκλογές

W είπε...

Τα Καμένα Βούρλα, αλλά και οι υπόλοιπες κοινότητες, δυστυχώς, βιώνουν την πλήρη εγκατάλειψη εξαιτίας της απόλυτης αδιαφορίας που θρασύτατα και προκλητικά επιδεικνύει η δημοτική αρχή Συκιώτη. Δεν ξέρω, όμως, αν είναι μόνο αδιαφορία διότι πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι ή ανικανότητα ή σκοπιμότητα. Όποια και αν είναι η αιτία της εγκατάλειψης, το αποτέλεσμα είναι τραγικό και το βιώνουμε όλοι οι κάτοικοι και το διαπιστώνουν και οι επισκέπτες. Κατά τα λοιπά, κοπτόμαστε δήθεν για τουριστική ανάπτυξη.
Εύχομαι σύντομα η δημοτική αρχή να αλλάξει ρότα αλλιώς τα βράχια είναι κοντά.
Επίσης εύχομαι ο Σύλλογος Ενεργών Δημοτών να πάρει θέση όπως επιτάσσει και ο σκοπός για τον οποίον δημιουργήθηκε. Έ, στρατηγέ μου ;

Ανώνυμος είπε...

σκουπιδαριό παντού, εσυ λες 70 τα εκατό.. μπετόν το μυαλό...

Ανώνυμος είπε...

W θέλω να συμπληρώσω στο σχόλιό σου οτι κάτω από τις συνθήκες που βιώνουμε, η σιωπή δεν είναι χρυσός, επειδή μπορεί να ερμηνευθεί σαν αποδοχή ή συναίνεση, αφού όποιος σιωπά φαίνεται πως συναινεί. Δεν έχουμε λοιπόν το δικαίωμα να σιωπάμε, αφού σωπαίνοντας εμφανιζόμαστε ως αποδεχόμενοι ή ανεχόμενοι τα όσα γίνονται. Και προς αυτή τη κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν όλοι οι σύλλογοι και όχι μόνο ο ενεργών δημοτών.

Ανώνυμος είπε...

opoios den siwpa kai opoios exei adi8eth apopsh mazi me ton tsomo stin adipoliteusi. sykiwths mexri na vgei o hlios apo thn dysh

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε 8:37 μ.μ.,
συμφωνώ μαζί σου "Συκιώτης μέχρι να βγει ο ήλιος από τη δύση". Τώρα κατάλαβα γιατί αυτός ο τόπος ονομάστηκε Καμένα Βούρλα. Έχει πολλά καμένα βούρλα σαν και του λόγου σου. Κούνια που σε κούναγε!

Ανώνυμος είπε...

Στο 'ηλεκτρονικο φωνογραφο ' ειδα τον δημαρχο συκιωτη να λεει με περιφανεια οτι το κρατος και οι ιδιωτες θα κανουν το 2020 υδατοδρομιο στο Αγιο Κωνσταντινο. Αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι οτι κανενας δεν τον ρωτα ... δημαρχε τι οφελος τι εσοδα θα εχει ο δημοε απο αυτο ; τι επιπτωσεις θσ εχει στις εκει παραλιες ,τι επιπτωσεις θα εχει σε αυτους που ψαρεουν επιπτωσεις που θα εχει σε ακτινα 700 μ περιβαντολλογικες ; ποσα εχει πληρωσει εως τωρα ο δημος για μελετες ; γιατι δεν τις πληρωνει ο επενδυτης ;

Unknown είπε...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ

Σε απάντηση όσων γράφτηκαν από κάποιους φίλους για το θέμα, απαντάμε και επισημαίνουμε τα εξής :
α. Ο Σύλλογος έχει κατ΄επανάληψη καταγγείλει εγγράφως και προφορικώς στη Δημοτική Αρχή το χάλι που επικρατεί, χωρίς να βγάζει και ανακοινωθέντα.
β. Ο Σύλλογος δεν έχει ούτε εργάτες, ούτε μέσα, ούτε χρήματα, ούτε διαθέτει εποπτικές αρχές για να επέμβει διαφορετικά.
γ. Αποτελέσματα δεν φέρνουν οι ανώνυμες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, αλλά οι επώνυμες καταγγελίες συλλόγων και ατόμων προς τους καθ΄ύλην αρμοδίους και η εμφάνιση και συμμετοχή στα Δημοτικά Συμβούλια (εμείς δεν έχουμε δει μέχρι τώρα σχεδόν κανένα).
δ. Ως προς την ακαταλληλότητα και το παράνομο τον ΒΙΟΚΑ, εμείς αυτά τα καταγγείλαμε με στοιχεία στο Υπουργείο και ΕΤΑΔ και ήταν η κύρια αιτία να απενταχθεί το έργο της μεταφορά των λυμμάτων του Αγίου Κων/νου. Υπόψη ότι η μεταφορά του ΒΙΟΚΑ είναι αδύνατον να χρηματοδοτηθεί προ παρελεύσεως τουλάχιστον 20ετίας από της λειτουργίας του.
ε. Επίσης απορούμε γιατί ορισμένοι κύκλοι συνεχίζουν να επαναφέρουν ευθέως ή με υπονοούμενα την εμμονή τους να έλθουν τα λύμματά τους στον δικό μας ακατάλληλο και παράνομο ΒΙΟΚΑ.
στ. Τελειώνοντας τονίζουμε ότι ο σύλλογος δεν είναι υπεύθυνος δια "πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν" (Ευαγγελική ρήση, προς αποφυγή παρεξηγήσεως), του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ σύλλογε

Τα προβλήματα λύνονται ή μπορεί να λυθούν όταν τα δημοσιοποιήσεις και τα μάθει ο κόσμος, και αρχίσουν οι πιέσεις για την φήμη σου αλλά και πιέσεις δημοτών, ανεξάρτητα αν αυτός που τα δημοσιοποίησε τα έκανε με το όνομα του ή χωρίς.
Εσείς μόνοι σας τα βλέπετε τα προβλήματα, μόνοι σας τα γράφετε και μόνοι σας τα δίνετε στο δημοτικό συμβούλιο ή όπου αλλού τα δίνετε. Το δε δημοτικό συμβούλιο σας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, γιατί οκ, ξέρουν το πρόβλημα καμιά 15ριά νομάτοι! ε και?

Το πρόβλημα σας δεν είναι η ανωνυμία, αλλά το ότι δεν είστε αποτελεσματικοί, γιατί ενώ είστε μια χούφτα άνθρωποι που έχετε καλές προθέσεις, δεν μπορείτε να το πάτε παρακάτω το έργο γιατί δεν τους χτυπάτε και εκεί που τους πονάει, δηλαδή στην μεγάλη δημοσιότητα ενός προβλήματος, ανώνυμα ή επώνυμα.

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Απο τα θεματα που ο Συλλογος μια δεκαετια περιπου μοχλευσε, αλλα πηραν μια θετικη πορεια,
αλλα δεν ειχαν καλη καταληξη.

Οι διοικησεις στο Δημο επιλεγονται βασει αξιολογικων υποκειμενικων κριτηριων των δημοτων,οσο και αν αυτο σε καποιους φαινεται οξυμωρο ,και δεν συμπεριλαμβανω τα τοπικιστικα που ειναι και εκει αντικειμενικά για εκεινους βεβαια που τα πιστευουν λ.χ. το Κεντρο Υγειας για τα πλησιεστερα χωρια

Εχουμε λοιπον πολιτικες γνωμες ,[ειδικα μεσα στο Δημ.Συμβουλιο] αντιθετες ή αντιρροπες και ως προς την ουσια ενος θεματος αλλα και ως προς τον τροπο λ.χ. ισως αναπτυξη μεσω δανειων και ισως ιαματικο τουρισμο βαση δημοτικης υποδομης κλπ.

Υπαρχει συνθετοτητα στα κοινα ,ειδικα οταν τα προβληματα εμφανιζουν οπως εδω
μια αυξητικη ταση λογω μη αρχικης λυσης,μετατρεπονται σε προσθετικα χρονιζοντα ,
αρα και ο βαθμος δυσκολιας ειναι μεγαλυτερος λ.χ. απο μηδενικη βαση η παραλια
των Καμ Βουρλων τις δεκαετιες 50 60 70 κατεληξε σημερα μη διαχειρισιμη λογω καταληψης.

Σε ολα αυτα ο Συλλογος δεν μπορει να ειναι παντα αυτοκλητα ο επισπευδων [και λογω δομης] , κυριως λογω ελλειψης ενημερωσης ενος ζητηματος ,εκτος οταν ενα θεμα παρει
καποια αρχικη μορφη και υπαρχει περιρρεουσα ατμοσφαιρα, διοτι ετσι και αλλιως δεν υπαρχει πλανο τετραετιας στο Συλλογο .

Οσον αφορα για υπολειτουργια ή μη του Συλλογου ,αυτα ειναι μεροληπτικα και εχουν ως
αιτια εκκινησης την αντιθεση με την σημερινη διοικηση του Δημου.






Ανώνυμος είπε...

Unknown, Oι Ενεργοί Δημότες πρέπει και οφείλουν να μιλούν επώνυμα όταν μάλιστα δηλώνουν ότι εκπροσωπούν το ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ (γράφεις : Σε απάντηση όσων γράφτηκαν από κάποιους φίλους για το θέμα, απαντάμε και επισημαίνουμε τα εξής :). Πρόεδρε Μακρυνίτσα οφείλεις να πάρεις θέση και για τα γραφόμενα και για την ψευδωνυμία του μέλους.

Ανώνυμος είπε...

6:31
γιατί μόνο ο Unknown πρέπει να γράψει επώνυμα; Αυτός ο ΚΡΙΤΩΝ ποιος είναι; Αν τον γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος ας μας πει και σε μας ποιος είναι αυτός που κάθε λίγο γράφει τις παπαριές του.

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων μωρέ ο αρχαιολόγος με άλλα λόγια . Τον καταλαβαίνεις από μίλια μακρυά όπως γράφει. Άσε το παιδί να εκφραστεί να βγάλει τον καημό του ρε 6:31.

Ανώνυμος είπε...

Καθε πιθανη πολιτικη εξηγηση που προσπαθει να δομησει καποιος, μετατρεπεται
απο τους ανωνυμους του μπλογκ σε συνθηματο-γραφη τυπου αφισορυπανσης, που
να λειτουργει ως τελετη μυησης ενος λενινιστικου ακτιβισμου κατα
της προσφατης ψηφου των δημοτων, με τελικο στοχο μιας κυριολεκτικα αυταπατης
περι αλλαγης της διοικησης στο Δημο πραξικοπηματικα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανώνυμε κάτι παίρνεις, αλλιώς δεν εξηγείται? Στις 1.24 μετά τα μεσάνυχτα κάθεσαι και γράφεις αυτά τα ακαταλαβίστικα? Θυμίζει τη γραμμική Β’ του γνωστού μας Κρίτωνα. Μήπως είσαι ο ίδιος?

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ είπε...

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Ενεργών Δημοτών Καμ. Βούρλων, είναι πάντα επώνυμη, όταν μπαίνει ο τίτλος του Συλλόγου, στα κείμενά μας.

Γεώργιος Μακρυνίτσας

Ανώνυμος είπε...

Μοίρασε σανό παλι ο τύπος.. υδατοδρομια λεει?που ακριβώς ενεπλάκη ο Δήμος και το πλασάρει σαν επιτυχία???

Μέλος ΣΕΔΚΒ είπε...

Ο/Η Unknown στις 11:39 π.μ., Οκτωβρίου 23, 2019, είπε :
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ
Σε απάντηση όσων γράφτηκαν από κάποιους φίλους για το θέμα, απαντάμε και επισημαίνουμε τα εξής :
α. Ο Σύλλογος έχει κατ΄επανάληψη ….
β. ….

Ο/Η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ στις 10:19 π.μ., Οκτωβρίου 24, 2019, είπε...
Η ανακοίνωση του Συλλόγου Ενεργών Δημοτών Καμ. Βούρλων, είναι πάντα επώνυμη, όταν μπαίνει ο τίτλος του Συλλόγου, στα κείμενά μας : Γεώργιος Μακρυνίτσας

Παρατηρώντας τις 2 αναρτήσεις διαπιστώνουμε ότι και οι 2 χρησιμοποιούν τον τίτλο του συλλόγου αλλά μόνο η 2η είναι επώνυμη ( πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Μακρυνίτσας).
Και εδώ προκύπτει το εύλογο ερώτημα : Ποιος είναι ο Άγνωστος (Unknowh) που μιλά εξ ονόματος του συλλόγου μας. ?

Ανώνυμος είπε...

παντως οχι ο κριτωνας που τα εσπασε με τον συλλογο γιατι νομιζε οτι
θα εμπαινε ο σκουφιας μεσα

Ανώνυμος είπε...

Ο Κρίτων είναι ο λαγός του ντοκτορα. Ο σκουφιας είναι έτη φωτός μπροστά!!

Ανώνυμος είπε...

Ξεφύγαμε απ΄το θέμα μας. Το πρόβλημα είναι η εικόνα της λουτρόπολης, η οποία δεν έχει και λουτρά! Όχι ο Σύλλογος, ο οποίος κάνει αυτό που μπορεί. Δήμαρχο δεν έχουμε το Γιώργο Μακρυνίτσα. Άλλος είναι ο Δήμαρχος!!!! Ανώνυμος θα παραμείνω κι εγώ μέχρι να συμφωνήσουμε να γράφουμε όλοι επώνυμα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός στρατηγός για δήμαρχος , μην ακούω χαζά. Μεχρι να βγει ο Ήλιος από την Δύση δήμαρχος θα είναι ο γιατρός

Ανώνυμος είπε...

Βουδαπέστη! Μια πόλη με ιαματικά νερά!

https://www.youtube.com/watch?v=OM3zWHJh3VA

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλεπει κανεις τις σπαταλες στο δημο ; μελετες μελετες μελετες , αναθεσεις 25000, αναθεσεις 25000, αναθεσεις 25000, ποσες εχουν γινει τα τελευταια χρονια , σε ποιους ;

Ανώνυμος είπε...

Εργο μηδεν ..και αφηστε ησυχο τον ηλιο να ανατελει και να δυει οπως ξερει , αλλοι φαντοζονται οτι εχουν διπλα τους τον Κιμ γιο Γιουνγκ

Ανώνυμος είπε...

Ας παρουμε παραδειγματα ...διοικησης ...πολεοδομικο σχεδιο τι γινεται ,ποσο κοστιζει , σε ποιο σταδιο ειναι σε καθε δημοτικη ενοτητα

Ανώνυμος είπε...

Παράλληλοι βίοι στην ίδια πόλη,καμμία ιδεολογικοπολιτική συνάφεια.
Κοντοφθαλμα μικροσυμφεροντα που διαμορφώνουν αποσπασματικές και έκτακτες παρεμβάσεις.Διαχυτος λαϊκισμός με ένδυμα την τυπικότητα του νόμου.Χωριατισμος που πνίγει ,ακριτος εθιμισμος στα όρια του κρετινισμου.Απυθμενο θράσος από δικαιωματιστες της ιερής δημοκρατικής ψήφου.Σε ολα αυτά εξαιρω τους νοήμονες όπως η αφεντια μου (τρομάρα μου),πιστεύουμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην πόλη,επειδή ως θρησκόληπτοι ελπίζουμε σε κάποιον σωτήρα ξωτικό από την Μέση γη του Βοαγριου,ενώ η λύση βρίσκεται εντός.Απλα χρειάζεται κρίσιμη μάζα
που να ενεργοποιήσει τις δυνάμεις εκείνες που να σκέφτονται.Ο Άγιος Κων/νέος έδωσε 78% την Κυριακή και την Δευτέρα ήταν όλοι μουδιασμενοι,η Ριβιερα
στα Καμενα Βούρλα έβαλε δέκα γυναίκες υποψήφιες με τοπικιστικα κριτηρια.Ναι χρειάζεται και ο ριζοσπαστισμός όχι όμως ο λαικισμος.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονη και ηρεμία. εντος των ημερών θα καταθέσει σχέδιο ο ψινάκης καθαρισμού της λουτρόπολης απο τα σκουπιδια και μπάζα

Ανώνυμος είπε...

Τσωμος προχωρα δυνατα ,κανε αντιπολιτευση. Εχεις τοσα και τοσα να καταγγειλεις , φωναξε τον εσωτερικο ελεγχο δημοσιας διοικησης , να κανει ελεγχο .

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ επομενοι δημαρχοι . Ξεσηκωθητε εναντιον του τωρινου δημαρχου, μηπως κατι αλλαξει στο τοπο αυτο. Ενωθειτε ολοι μαζι. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ .

Ανώνυμος είπε...

8κ54 μη λες βλακείες ο Τσωμος τα έχει βρει με τον συκιωτη. Πχ το έργο του Αγίου γιατί δεν ξεκινάει? Επειδή έχουν τάξει πολλές προσλήψεις κ ο ανάδοχος δεν μπορεί να τις κάνει έταξαν στον τσωμο να το πάρει αυτός λ μα μην ρωτάει για την εξέλιξη του. Όσο για τις προσλήψεις από ντόπιους ο Τσωμος δεν έχει τάξει τίποτα κ σε κανέναν οπότε όποιον πάρει θα είναι στα θετικά κ μετά από υπόδειξη πολιτευτή. Έτσι κ ο δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί είναι συμφωνία ιδιωτών κ το έργο θα γίνει κ ο Τσωμος θα έχει δουλειά κ ο τριανταφυλλης δεν θα λογοδοτήσει για τα ταξιματα κ ο πολιτευτής θα ειναι ικανοποιημένος για τα ατομα που θα προσληφθούν κ θα χτιστεί κομματικός στρατός για την επόμενη γενιά. Πολύ μαεστρία κ μαέστρος ο ένας και μοναδικός...που θα κάνει τον παταργια δήμαρχο κ τον συκιωτη διοικητή.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΙΟ!!! (ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΑΔΕΣ ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ....... ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ /ΤΟΥΣ...... ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ/ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΠΕΡ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΑΣ/ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΗΘΙΚΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα τι νομιζεις 7,27 μμ, οτι ο καθε ενας που γραφει εδω στο μπλογκ θα ριξει και τον Κοτζακ.
Με ποιον αγανακτεις και για τι; Τζερτζελο γινεται για να περναει η ωρα .Αν τα χιλιαδες ΚΟΥΡΔΙΣΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ μπορουσαν να ριχνουν και να ανεβαζουν διοικησεις,τοτε δεν χρειαζοταν εκλογες.