29 Οκτωβρίου 2019

28-10-2019 - Η Μαθητική Παρέλαση στα Καμένα Βούρλα για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με κάθε επισημότητα και με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, πραγματοποιήθηκε η Μαθητική Παρέλαση στην παραλιακή οδό Γερασίμου Βασιλειάδη στα Καμένα Βούρλα μπροστά απο τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα.

Πλήθος κόσμου και επίσημοι, χειροκρότησαν τους μαθητές που παρέλασαν με εθνική υπερηφάνεια.

Παρών ήταν ο Δήμαρχος Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Γιάννης Συκιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αντύπας Αντύπας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Καμένων Βούρλων κ. Δημήτρης Καραμανώλης, δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος του Δ.Σ. κα Γεωργία Μπήτα, εκπρόσωποι της αστυνομίας με τον Διοικητή του Α.Τ. Καμένων Βούρλων κ. Αποστόλη Στεργιόπουλο, της εκκλησίας, οι οποίοι και κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο πλησίον της εκκλησίας για να τιμήσουν τους αγωνιστές του 1940.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο fonografos.net

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άκου κάζουαλ! Ρε που τα είδατε ρε εσείς αυτά? Εμ τότε να πούμε και στην Γιωργία να βάλει ένα παρεό και στην Θώμη ένα ξώπλατο να το κάνουμε μπαρ. Ρε μαζέψτε τον ρε! Σαν νονος της καμόρα είναι. Μα δεν ντρέπεται να εμφανίζεται έτσι σε εθνική επέτειο δήμαρχος άνθρωπος?

Ανώνυμος είπε...

Νιώθω απεριόριστη ντροπή,που είναι δήμαρχος αυτός ο άνθρωπος.Και όλοι οι γύρω του... Αντύπας..Παταργιάς..

Ανώνυμος είπε...

Επειδή αποκαλείς κόσμο λεσο και σε ταΐζει ο καράφλας και νιώθεις και ντροπή για διάφορους. Αναρωτήσου αν μπορείς βέβαια εμείς πως πρέπει να νιώθουμε για αυτόν που παριστάνει τον δήμαρχο ντύνεται σαν τον Φλωρινιώτη θάβει παντού τους πάντες και το βασικότερο δηλώνει πόθεν έσχες απο το ιατρείο μηδενικό! Το κατάλαβες? Μηδεν ευρώ οπότε άσε την ηθική δεν είναι το στοιχείο σου!

Ανώνυμος είπε...

O Ελτον τζον στα καμενα στην παρελαση??????

Ανώνυμος είπε...

Δες ποιότητα που μας εκπροσωπεί! Με τέτοια μπουμπούκια θα φτάσουμε στο 2023.

Ανώνυμος είπε...

Που διαφωνούμε ρε φίλε?

Ανώνυμος είπε...

Οι Μοντυ Παιθονς στα καμένα δεν χρειάζονται βηματισμό στην φωτογραφία είναι ακίνητοι.