07 Σεπτεμβρίου 2019

Καμένα Βούρλα: Απίστευτη λεηλασία στο κάμπινγκ του ΕΟΤ - Στη λεία ακόμη και καπάκια από φρεάτια

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το Κάμπινγκ ΕΟΤ στα Καμένα Βούρλα δημιουργήθηκε σε μια εποχή που δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στην τουριστική ανάπτυξη της Λουτρόπολης
Άνευ προηγουμένου λεηλασία καταγράφηκε στο άλλοτε στολίδι της εισόδου της γνωστής λουτρόπολης.

Σύμφωνα με το lamiareport, στο μάτι κλεφτών, κατά πληροφορίες Ρομά, μπήκε το κάμπινγκ του ΕΟΤ στην είσοδο των Καμένων Βούρλων.

Παρατημένο εδώ και χρόνια αποτέλεσε εύκολο στόχο των γνωστών κυνηγών μετάλλων που λεηλάτησαν στην κυριολεξία το χώρο.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες οι κλέφτες προχώρησαν στην αρπαγή του χαλκού επί τόπου αφήνοντας καταγής το πλαστικό περίβλημα.

Στη λεία τους περιλαμβάνονται ακόμη και τα καπάκια από τα φρεάτια τα οποία πουλιούνται και αυτά με το κιλό στα σημεία ανακύκλωσης.

Το Κάμπινγκ ΕΟΤ στα Καμένα Βούρλα δημιουργήθηκε σε μια εποχή που δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στην τουριστική ανάπτυξη της Λουτρόπολης μαζί με τα παραδοσιακά Ξενία και τα επίσης παραδοσιακά Αρχοντικά.

Κάποιοι εξ ημών το προλάβαμε εν λειτουργία και με πολύ κόσμο κυρίως αλλοδαπούς που ήταν εξοικειωμένοι με τον όρο κάμπινγκ.

Τα τελευταία χρόνια όμως παραμένει ανενεργό και το κουφάρι του στέκει απλά για να θυμίζει τα περασμένα μεγαλεία και μερικές χιλιάδες υποδομών πεταμένες. Ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ.



protothema.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απιστευτη παρανοια απο δημοσιογραφου του Λαμια ρεπορτ, να παραποιει με φωτο την πραγματικη αληθεια,αυτο που δεν φαινεται εκ πρωτης οψεως ,ενα πραγματικο στολιδι και τι παει να πει κλειστο ,ειναι ανοιχτο,ανοιχτοτατο φυσικο παρκο αναψυχης ενταγμενο διπλα στον πολεοδομικο ιστο της λουτροπολης που συμπληρωνει μαζι με τα αλλα σπουδαια κτηρια Ραδιο,Θρονιο,Αακληπιο,Ιπποκρατη ενα συνολο αξιοθεατων σημειων.
Ε λοιπον εμεις οι Ρουβικωνες των καμενων βουρλων κυριε δημοσιογραφισκε ετσι το βλεπουμε το ζητημα , Νατουραλιστικα.Ζητω η παρακμη?

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις ρουβικωνες του γλυκου νερου ετσι κανετε στην περιουσια του πατερα σας???
Και εσυ κυριε δημοσιογραφε τωρα ανακαλυψες το λεηλατημενο καμπινγ.
Τοσα χρονια παρατημενο απο τους ανευθυνουπευθυνους του ΕΟΤ αλλα και σπο την εκαστοτε τοπικη συτοδιοικηση.
Ποιος θα καθησει στο σκαμνι για αυτι την αδιαφορια???? Κανεις.
Και πληρωνει ο Ελληνικος λαος.
Αλλα και παλι μηπως ανοιξε ρουθουνι στην τοπικη κοινωνια??? Εδω χαθηκε η ταυτοτητα της λουτροπολις με την απωλεια των ιαματικων κσι χαμπαρι ο Μανθος....
Γι αυτο μην χυνετε ολοι κροκοδειλια δακρυα.
Εαλω η πολις.

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά ειναι σχεδιασμένα από τον χοντρό Θανάση για τη δημιουργία σύγχρονου ιδιωτικού υδροθεαπευτηριου για να τρωνε τα χρήματα με κεφάλαια πιπιλα κ οποιου αλλου ειναιαπο πισω. Ντροπη σας δουλοπαρικοι της δεξιας

Ανώνυμος είπε...

Επενδυση στο καμπιγκ θα δουν τα δισεγγονα και αν.

Ανώνυμος είπε...

Η πληγή του ελληνικού τουρισμού εχει όνομα. ΕΟΤ.

Ο αδηφαγος κρατισμός ρήμαξε τα πάντα!

Άμεση εκποίηση όλων σε ιδιώτες ολης της τουριστικής περιουσίας του ΕΟΤ για να δούμε ανάπτυξη στη χώρα κ κατ' επέκταση στα Καμένα Βούρλα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι . Να τα πάρουν όλα οι κουμπάροι ,φίλοι. Τσάμπα. Όλα τα χρόνια από το 1821 οι δοσίλογοι, οι απατεώνες και οι διαπλεκόμενοι, γίνονται πλούσιοι σε βάρος του λαού. ΙΔΙΩΤΕΣ . Έχετε δει ως τώρα σοβαρό επενδυτή στη περιοχή; Π.χ αμερικανό,γερμανό, κινέζο κλπ ; μπα φιλαράκια και κολλητοί.

Ανώνυμος είπε...

Ο ανωνυμος 12:18 στις 8/9 σχολιασε δυο θεματα πολυ σημαντικα και δεν ιδρωσε κανενος το αυτι.
Ετσι για να καταλαβαινουμε ολοι οτι δεν μας ενδιαφερει η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ παρα μονον η προσωπικες αρπαχτες.