27 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ γατρού-Δημάρχου μας κ. Συκιώτη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Γράφει ο Οικονομολόγος Γιάννης Σκούφιας – 26/9/2019

Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης – ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ - της Βουλής έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης των : Πρωθυπουργού, Αρχηγών Πολιτικών Κομμάτων, Υπουργών, Υφυπουργών, Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, Περιφερειαρχών, Δημάρχων, και όσων διαχειρίζονται ή λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση, για τα έτη 2015,2016,2017.

Σ’ αυτές περιλαμβάνεται και το όνομα του δικού μας Δημάρχου-Ιατρού κ. Συκιώτη.
Προς ενημέρωση των δημοτών οι δηλώσεις του συνοπτικά έχουν ως εξής :

Αυτά που παρατηρεί κάποιος που βλέπει τον ανωτέρω πίνακα είναι :
1. Ενώ δηλώνει από την εξάσκηση του ιατρικού του επαγγέλματος εισόδημα για το 2015 = 3.042,69 € [;;;] δεν δηλώνει εισοδήματα για τα έτη 2016 και 2017. Έχει σταματήσει την εξάσκηση του επαγγέλματός του ;
2. Οι συνολικές καταθέσεις – δικές του και της συζύγου του – βαίνουν αυξανόμενες. Από πού προκύπτουν τα ποσά ; Και ειδικά οι καταθέσεις της συζύγου του ;

Αυτές είναι 2 εύλογες ερωτήσεις οι οποίες ζητούν απαντήσεις. Και ζητούν απαντήσεις διότι πολλοί συνδημότες μας καταθέτουν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ότι είναι πελάτες του και μάλιστα ότι η αμοιβή του είναι αρκετά τσουχτερή, αδιαφορώντας και για την οικονομική κρίση που έχει πλήξει τα εισοδήματά τους και για το ότι οι περισσότεροι είναι και ψηφοφόροι του.

Προτρέπω ένα ή περισσότερους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης να κάνουν ερώτηση προς τον κ. Δήμαρχο στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και να απαιτήσουν απαντήσεις -- ως οφείλει να κάνει κατέχοντας το αιρετό αξίωμα του Δημάρχου -- και αν δεν δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις, οφείλουν να τον καταγγείλουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στις Φορολογικές Αρχές, διότι «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια»

------------------------------

65 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε βρε καλως τον.
Που ησουν τοσον καιρο και χαθηκες ???
Μας ελειψες.
Μας ελειψαν οι καταγγελιες σου και οι εμμονες σου.
Δεν μας χεζεις ρε ΝΤΑΛΑΡΑ λεω εγω....
Τακλεψε ρε γιατι ηταν μαγκας.
Γιατι εχει κατι γραφικα κοροιδα σαν εσενα και τα κοροιδευει.
Γιατι δεν καταλαβαινεις οτι του κανεις μεγαλη διαφημιση και σιγοντο....
Μηπως...λεω μηπως προαλειφεσαι για κανα ξεροκοματο εσυ και το γυναικακι σου,??,
Για παρτο στο ισιο να σε δουμε.
Παντως καλως ορισες γραφικουλη μου για να γελαμε στα καφε.

Ανώνυμος είπε...

9;24 είσαι τραγελαφικός και ταυτόχρονα αστείος. Φιλικά δηλαδή, πρέπει να πας σε ψυχίατρο. Αδυνατείς, με όλη την σημασία της λέξης, να έχεις ορθολογιστική σκέψη και απλή συλλογιστική.
Αν κάποιος κλέβει το κράτος σε φόρους, πολύ απλά όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα κληθούμε να πληρώσουμε τα σπασμένα. Τι δεν καταλαβαίνεις? Θέλεις να επιβραβεύσουμε τους κλέφτες?

Ανώνυμος είπε...

βλεπω σας τσουζει ο σκουφιας και σας παει κωλοφερανζτα χαχαχαχαχα! απαντα ρε στα στοιχεια και ασε τις μυξες! σαν κοριτσακι κανεις

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε μάγκες (του γλυκού νερού) όταν γράφει ο Σκούφιας κάτι ‘παθαίνετε’.
Γιατί σας πιάνει ‘ταράκουλο’ και αρχίζετε την επίθεση με … μπεεεε και κοάσματα ?
Μήπως γιατί λέει τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη?
Μήπως γιατί είναι άλλη κατηγορία άνθρωπος και θέλετε να τον φέρετε στη δική σας?
Ότι και να σας συμβαίνει, ένα είναι σίγουρο : Ο άνθρωπος προσπαθεί να μας κάνει να ξεφύγουμε από τον μακάριο ύπνο που έχουμε πέσει και να δούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χωρίς παρωπίδες.

Γιαννης Σκούφιας είπε...

9.24,
Ακούω, βλέπω, διαβάζω και γράφω αδέσμευτα (εκφράζω την άποψή μου) όταν κρίνω ότι έχω κάτι που πρέπει να γραφτεί και που να αξίζει να διαβαστεί. Απευθύνομαι σε πολίτες. Δεν απευθύνομαι σε ανώνυμα βούρλα, σαν εσένα. Εσένα και τους ομοίους σου σας αφήνω να βυθιστείτε στον ίδιο σας το βάλτο.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Καλημερα κε Σκουφια.
Εγω λεω να καλεσεις τα καναλια και τους δημοτες για μια συναντηση / διαλεξη και να προκαλεσεις δημοσια συζητηση λαικης βασης.
Να κανεις και μια ΜΚΟ για να σωσεις τον τοπο μας.
Μπορεις να κανεις και παρτυ μασκε.
Θα γελασουμε πολυ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάννη, είναι κριτήριο επιτυχίας να σε ειρωνεύονται και να σε βρίζουν … Σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι σημαντικό που haters ασχολήθηκαν μαζί σου. Τα σχόλιά των οποίων είναι ενδεικτικά φαινόμενα μιας σκέψης πρόχειρης, ανεπεξέργαστης και απαίδευτης. Αποτελούν τον καθρέφτη μιας κοινωνίας της ξερόλας και της ημιμάθειας.
Η διαπίστωση δεν προέρχεται από ελιτισμό, αλλά από μελαγχολία.
Δεν αφορά την αισθητική των σχολίων, αλλά τη μεθοδολογία της σκέψης.
Δυστυχώς «αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει» !!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Βλέπω τα τσιράκια του καράφλα καλά κρατούν. Όλοι οι τσανακογλύφτες του γνωστού περιβάλλοντος δίνουν ρέστα. Ηρεμίστε, δεν θα χάσετε την κουτάλα, έχετε χρόνια μπροστά σας να αρπάξετε κανά ευρουλάκι. Οι μπαταχτσήδες ποτέ δεν πεθάνουν. Είστε παράδειγμα προς αποφυγή. Και κάνετε πως σας νοιάζει και ο τόπος. Φτου σας να μην σας βασκάνω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας κάνει εντύπωση ότι επί της ουσίας του άρθρου και των επισήμων επισημάνσεων ουδείς τοποθετήθηκε να πει εεππ λάθος ρε παιδιά! Ο δήμαρχος είναι καθαρός.

Ανώνυμος είπε...

Ας τολμήσουν να βγάλουν κ το πόθεν έσχες του επικεφαλή της αντιπολίτευσης κ μετά να δούμε...Ποιος θα μιλάει? Λεσα ε λεσα

Ανώνυμος είπε...

Οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι [Μπήτα, Κοντοπάνος, Παπαγρηγορίου, Αντύπας κλπ ] υπέβαλαν, ως όφειλαν, δηλώσεις ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΚΡΙΤΩΝ είπε...

ΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΤΕΙ ΩΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ;


Επι του θεματος η δικη μου προσεγγιση εχει δυο σκελη,το πρωτο [Α] αφορα την δυνητικη φοροδιαφυγη ενος ιδιωτη ως αιτιο,ο το δε δευτερο [Β] την χρηση του προιοντος της φορολογιας απο το ιδιο προσωπο ως αποτελεσμα.

Αν λοιπον η φοροδιαφυγη ειναι προσπαθεια αντιδρασης σε εναν νομιμο κανονιστικο πλαισιο ,αλλα οχι κατ αναγκην δικαιο , τοτε καλως διαπρατεται, εφοσον τα εισοδηματα που αποκτωνται,δεν ειναι προιοντα ανεντιμα ή μη συμβατα με την αποδοχη της συναινεσης λ.χ. πωλησεις Φαρμακειου ή παροχη Ιατρικης υπηρεσιας.

Βασει λοιπον του ανωτερω σκεπτικου ειναι επιτρεπτο ηθικα η προσπαθεια εξισορροπησης της αδικιας του νομου,μεσω της φοροδιαφυγης, συμφωνα δε με στατιστικες υπαρχουν 40 εως 70 δις
ως κινηση φοροδιαφευγοντος χρηματος,τελειως απαραιτητο για να σταθει ορθια η
πραγματικη οικονομια της καθημερινοτητας ,απο τον καφε μεχρι το απλο μεροκαματο κλπ.

Ετσι λοιπον η επικεντρωση καποιων να βλεπουν τον ιδιωτη ως δουλο που θα δουλευει
για να δινει τον κοπο του μεσω τις ανηθικης αναδιανομης,δηθεν για κοινωνικες παροχες,αλλα
ουσιαστικα για συντεχνιες παρασιτικων πελατων του Κρατισμου ειναι εσφαλμενη, ιδεοληπτικη
και ανηθικη.

Το δευτερο σκελος ειναι οταν ο ιδιος ιδιωτης που καλως προσπαθει να φοροδιαφυγει,ειναι ο διαχειριστης ως Αιρετος του Δημου της αναδιανομης [Δημοσιο χρημα] την οποια ως ιδιωτης την πολεμα ως ανηθικη,και με τις αποφασεις του δημιουργει συνθηκες μελλοντικης χρεωσης στους δημοτες [δανεια], για αντιπαραγωγικες επενδυσεις ,χωρις να κανει οικονομικο υπολογισμο δηλ κοστος- αποτελεσμα, στον οποιο ως ιδιωτης το εφαρμοζει για τον εαυτο του.

Βασει των ανωτερω θεωρω οτι για να υπαρξει ηθικα το [Α] πρεπει απαραιτητα να συνοδευεται ως [Β] η ιδια οικονομικη σκεψη δηλ οτι το χρημα των δημοτων ειναι σπανιος πορος και δεν μπορει
να αναδιανεμεται ασκοπα ειδικα απο αυτον που δεν θελει να το δινει για την ιδια αιτία.

W είπε...

Βρε φιλιλέ Κρίτων
αν ο κάθε ιδιώτης φοροδιαφεύγει που θα βρεθούν τα χρήματα πχ. για να πάρουν οι Δήμοι και να λύσουν προβλήματα της καθημερινότητάς σου/μας ή να πάρουν τα σχολεία για να μάθουν γράμματα τα παιδιά σου/μας ή τα νοσοκομεία για να αποκαταστήσουν την υγεία σου/μας ή ο Στρατός και η Αστυνομία για να σου/μας διασφαλίσουν τάξη και ασφάλεια . ή .... ?
Στέκεις στα συγκαλά σου.
Η φοροδιαφυγή είναι αθέμιτος πλουτισμός και είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας.
Και στα Κράτη που δεν είναι μπανανίες σαν το δικό μας, τιμωρείται με την αυστηρότερη ποινή. Στις ΗΠΑ η ποινή για φοροδιαφυγή τιμωρείται πάρα πολύ αυστηρά [βλ. ΑΛΚΑΠΟΝΕ]
Συνεχίζεις να βρίσκεσαι στο αντίθετο ρεύμα σκέψης της σύγχρονης εποχής.

Και για τους αναγνώστες που δεν ξέρουν τι είναι Φιλελές, οφείλω ως εκπαιδευτικός, να δώσω τον ορισμό. Φιλελές είναι το άτομο που πιστεύει :
(α) ότι είναι ορθολογιστής αλλά δεν είναι,
(β) είναι υπέρ της ελεύθερης αγοράς φτάνει αυτή μην επηρεάζει την τσέπη του,
(γ) θέλει λιγότερο κράτος αλλά είναι υπέρ του κράτους λεβιάθαν,
(δ) πιστεύει στα πρωτεία του εαυτού του,
(ε) φάσκει και αντιφάσκει

Ανώνυμος είπε...

Γραφει καποιος γραφικος
^Τακλεψε ρε γιατι ηταν μαγκας^
Φιλε οταν εισαι δημοσιο προσωπο και δεν δηλωνεις αυτα που πρεπει ,λεγεταί κλοπη και ειδικα φοροδιαφυγη.
ΆΠΛΑό νομος για το ποθεν εσχες ειναι συγκεκριμενος , και ειδικα για τις ποινες που υπαρχουν για αυτους που δεν κανουν σωστες δηλωσεις
Η εισαγγελεια επιμελειται το θεμα αυτοδικαια

Εσεις η αντιπολιτευση , θα καταθεσετε προταση μομφης και αιτημα για διερευνιση ;

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν συλλογίστηκε τα αυτονόητα σε αυτή την αναφορά του συνδημότη μας κ. Σκούφια για τον δήμαρχο. Αν για τα έτη 2017 και 2018 δεν δηλώνει εισόδημα από το ιατρείο του, αυτό αυτομάτως σημαίνει είτε ότι δεν το δουλεύει (και τότε εύλογα μας δημιουργείται η απορία που ήταν αυτά τα 2 χρόνια και εμφανιζόταν παντα στο δημαρχείο μετά τις 13.00), ή ότι δουλεύει αφιλοκερδώς, για την ψυχή της μάνας του που λένε και τότε πρέπει να τιμηθεί με βραβείο προσφοράς για τον συνάνθρωπο, ή μπορεί να συμβαίνει κάτι αλλο που απλά να μας ξεπερνάει. Λέω εγώ τώρα .....

Ανώνυμος είπε...

η εντατική ενασχόλησή του με τα δημοτικά δρώμενα τα έτη 17 και 18 συρρίκνωσε και μάλιστα εκμηδένισε τα έσοδα από άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος... θα απαντούσε ένας σανοπλασαδόρος...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ρε αχρηστοι Ζαιοι ,επιδοματουχοι της ξαπλας μια ζωη, ανικανοι να χωνεψετε γιατι ο κοσμος τον προτιμησε αλλη μια φορα.Καντε ρε την καταγγελια επισημα να τον δικασουν για φοροδιαφυγη,τι φοβαστε αφου τα δηλωμενα ειναι παρανομα και τα μη δηλωμενα ειναι κλεμενα,καντε το ρε αριστερουληδες?

ΑγιοΚωνσταντινιώτης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ρε 4κ56 πλάκα μου κάνεις? Τι την προτίμησε ο κόσμος? Οι εκλογές όπως ήταν στημένες ήταν σαν τη φράση μόνα κερδίσεις αυγά χάνω? Τι μου λες τώρα? Και πάλι λίγο πήρε. Ποιος θα κέρδιζε από τον Άγιο? Η αγγελικουλα, ο Πάνος η ο κακαρης? Έλα τώρα. Δεν ντρέπεστε λίγο? Απλά είναι λίγος ο Γιατρός για τον Δημο. Ευτυχώς που υπάρχει ο παταργιας κ τον σώζει.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑγιοΚωνσταντινιώτης είπε...

@ Σύντροφε δεξιέ 8.09
Η διαφορά μας είναι, με ποδοσφαιρικούς όρους, ότι εγώ είμαι φίλαθλος ενώ εσύ οπαδός.
Εγώ ως φίλαθλος ενδιαφέρομαι για το «είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη» δηλ. πρέπει να πληρώσει τους φόρους που του αναλογούν, ενώ εσύ, ως οπαδός, ενδιαφέρεσαι για τον Συκιώτη ανεξάρτητα αν, ως φαίνεται, είναι φοροφυγάς. Αν στο κόμμα μας, ΝΔ, είναι πολλοί που σκέφτονται σαν εσένα, τότε προβλέπω ότι πολύ σύντομα η κοινωνία θα αρχίσει να μας γυρνά τη πλάτη και να λέει «πούσαι Τσίπρα».

Ανώνυμος είπε...

Σκασμός βλακα

Ανώνυμος είπε...

Δυσοσμια , μποχα .
Ολοι οι δημοτικοι συμβουλοι του δημαρχου τους εβγαλε δηθεν αρχιστους . Ποιος ; αυτος που εγινε καποιος απο το τιποτα . Χωρις παρουσια ως δημοτικος συμβουλος 8 χρονια ,χωρις παρουσια 5 χρονια τωρα .
Ολοι τους κακοι ; κανενας ικανος ;
Προσεξτε εσεις οι νεοι δημοτικοι συμβουλοι ,παρτε παραδειγμα για το τι σας ερχετε απο τις συμπεριφορες του στους πρωην συνεργατες . Θα βρεθειτε κατηγορουμενοι και λιγοι , οταν υα ζορισουν τα πραγματα.
.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτον που γραφει *σκασμος βλακα* να παει παλι δημοτικο ν του πει η δασκαλα οτι τπαρχουν στα ελληνικα και αλλες λεξουλες ... Α Β Γ γ και α και τ και α και ολα μαζι γατσουλα .

Ανώνυμος είπε...

Ποσο λιγος . Κριμα για τον Δημο.
Χαιρετιζω τον νεο δημαρχο Παταργια και τους α/ α αυτου .

Ανώνυμος είπε...

Με την δημοτικη επιχειρηση ΔΕΚΑΠΑΒ τι εγινε ; πηγε δικαστηριο καποιον ο Δημος για να ζητησει τα χρηματα του ;

ΑγιοΚωνσταντινιώτης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ποιος παταργιας??? την ειδαμε τη δυναμη του. μεχρις και ο ακης περισοτερα πηρε στις εκλογες. οσο κι αν ο ντοκτορ προσπαθησε προεκλογικα να τον βγαλει μπροστα δεν τα καταφερε.

Ανώνυμος είπε...

φοροδιαφευγει ο δημαρχος ? ολοι μας το κανουμε ! ολοι , και εσεις που σχολιαζετε ! θα μου πεις ειναι δημοσιο προσωπο ! ενταξη ! εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση , και επρεπε και εσας ,ειναι οι καταθεσεις ! 7.500 το 2015 , 31.700 το 2016 ! το joker κερδισε ? εχει καμια αλλη δραστηριοτητα και δεν το ξερουμε ? για αυτα πρεπει να αναρωτηθουμε , και σε αυτα να απαντησει ο δημαρχος !

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ρε ότι κ να κάνετε δεν τον φθείρεται. Είναι ηθικός. Σε λίγο θα είναι κ διοικητής στο νοσοκομείο.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς που γράφετε αερολογιες γιατί δεν συγκαλείται λαϊκή συγκέντρωση?Απλοί σχολιαστές και παντογνώστες του πληκτρολογίου...που ήσασταν τα προηγούμενα χρόνια που βλέπατε τα καλώς κείμενα του ,να φροντίσετε να κάνετε την αλλαγή ?Πουλερικά όλοι..ακόμη και ο Σκουφιας....ας είχε το τραγανό να τραβήξει μπροστά....και όσο για διοικητης...κουνιστε τα κεφακεφ σας...μσλακας είναι να χάσει την σύνταξη του δημάρχου εφόσον συμπληρώσει 2 θητείες?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να τραβήξει μπροστά? Ο μόνος που το κατάφερε ήταν ο τσωμος από το μώλο με ότι και να έκανε

Ανώνυμος είπε...

Η αγγελικη η ο Πανος η Νικολοπουλος η Φλωρακης .η ο Τριανταφυλης Οποιος και αν κατεβει θα νικησει σε επομενες εκλογες τον Συκιωτη. Αν δε ειχε την υποστηριξη ΤΗΣ ΝΔ ουτε τον δικο του ,ψηφο δεν θα εβρησκε .

Ανώνυμος είπε...

kathenas apo tous anonimous edo mesa h me pseuthonimo grafontes kai emou simperimvalomenou,kanei ton xavale tou,vgazei ta apothimena tou,kapioi einai egkathetoi,alloi se diatetagmeni ipiresia,kapoioi pithanon kai gia dimiourgia anagnostikou koinou,apoprosanatolismo etc.
eksairesi o Skoufias kai o Fragkoulis pou exoun to tharros kai grafoun eponima.Isos ksexnao kapoion-kapoious .
Eksairesi apo olous tous parapano apotelei o KRITWN, oios, oudepote sthn zoh tou exei valei mia petra pano sthn allh mias kai einai Klassikotatos tempelaros kai eidikeymenos stin paparologia sta pigadakia, kathoti einai kai tsigkounaros kai den ksodeuei kai sents na paei se kana kafeneio gia na pei tis filosofies tou.Kai an kapoio den kseuroun poio anthropaki einai o KRITWN, sthn epomeni anarthsh mou na ton ksefoniso me to eponimo tou.
Kai o xoros loipon kala kratei:Apo tous palious Sikiotis masa -mpouka ,fraoulas kai autos voleuetai poikilotropos,tsomos mia xara ta exei kanonismena me ton Staikoura-Sikioti kai tha parei ola ta erga ths perioxis, oi neoeiselthentes sta edrana tou DS tha afomiothoun kai autoi thelontas kai mi apo to sathro system.
Ola auta kai polla alla anamasonte edo mesa me tin anoxi kai tis eulogies tou GAKH, ton opoio kataligontas tha ithela na rotiso na epivevaiosei plirofories pou lene oti h kamera toy AGA eksesfendonistei apo ekei psila pou itan topothetimeni apo thn prwin kuria-ANTI kai eftase ekei kato sto limani apo opou mas metadidei tin thea tis thalattas-thalattas tou Maliakou pleon.Etsi exoun ta pragmata agapitoi mou.Ean den svistei fusika to sxolio, tha simvalo kai ego opos oloi sas sthn xazi kataspatalisi tou xronou kai ston apoprosanatolismo apo ta polla kai kauta provlimata, eno tautoxrona Sikiotis @ SIA OE,lene sthn ygeia mas, grafontas mas tautoxrona sta palaiotera ton ipodimaton tous giati den theloun na mas grapsoun ekei pou protreksate na skefteite giati tha svistoume otan kanoun mpanio, kai den to theloun auto.Mas theloun ekei gramenous kai topothetimenous.Ekei profanos mas aksizei.

Ανώνυμος είπε...

Μπα! Τι λε ρε 12.18! όλοι φοροδιαφεύγουν? Πως προκύπτει αυτό? πως δηλαδή φοροδιαφεύγουν οι μισθωτοί? Εγώ δουλεύω σε εταιρεία, και με σκίζει η φορολογία και στις υπερωρίες και στα νυχτερινά.

Φοροδιαφεύγουν όσοι έχουν μαγαζί και αυτοί που παρέχουν υπηρεσίες σαν τον δήμαρχο. και όσο φοροδιαφεύγουν αυτοί, τόσο ανεβαίνει η φορολογία στους μαλάκες σαν και εμένα, που είμαι εύκολος στόχος και μειώνονται και οι συντάξεις για να ισοσκελίσει ο προϋπολογισμός.

Όσοι φοροδιαφεύγουν να τους παίρνουν την άδεια, να τους το κλείνουν το μπουρδέλο τους, γιατί δεν προλαβαίνουμε να πληρώνουμε φόρους εμείς οι μαλάκες.

Το βρήκατε τώρα, ότι είναι μάγκες αυτοί που κλέβουν το κράτος. Ε ρε κούνια που σας κούναγε! Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Λέσια! ΣΑΣ ΣΧΑΘΚΑ ΟΛΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ο περιγυρος νομιζει οτι ειναι μαγκια η φοροδιαφυγη ; κανουν τα ιδια ; .οποιος ειναι σε θεση εξουσιας , και σε επιτροπεςοφειλει να δηλωνει ποθεν εσχες. Ακομη κατι που ξεχνατε απο αλλαζονια μαλλον , οποιος εχει θεση ςξουσιας πρεπει να ειναι συνετος ,διαφανης και νομιμος 2 φορες. Τα χρηματα ειναι του Δημου ,οχι της ομαδας . Οι συνδημοτες σας ορισαν προσωρινους διαχειριστες .

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Είπε κ για τη Φρόσω , καλύτερα να τα παίρνω εγώ πάρα αυτή εγώ τουλάχιστον τα δίνω στους δημότες

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΑΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ; λιγο alkapone θυμιζει η περιπτωση.

Ανώνυμος είπε...

«Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα», έλεγε η Σαπφώ Νοταρά και στη συνέχεια έβαζε «μπουρλότο» στο γραφείο του διευθυντή της 

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τον 'μάγκα φοροφυγά δήμαρχο' φαίνεται πως δεν υπάρχει άλλος μάγκας σε αυτό το Δήμο. Άν υπήρχε έστω και ένας μάγκας από εσάς τους ανώνυμους θα εκτύπωνε το άρθρο του κ. Σκούφια και θα το πήγαινε χέρι-χέρι στον έφορο Λαμίας, απαιτώντας ως φορολογούμενος πολίτης του Δήμου να του γίνει έλεγχος για τα έτη 2015,2016,2017.
Και έτσι θα διαπιστώνατε όλοι σας αν είναι πράγματι μάγκας ο Δήμαρχός σας.
Ένας παραθεριστής, πρώην εφοριακός

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6.29
μπορείς να το στείλεις και στο e-mail: syzefxis@2480.syzefxiw.gov.gr

Ανώνυμος είπε...

Λίρας δεν Διδώ....Δράχμας δεν Διδώ...Διδω όμως υπόσχεση ότι θα τα δώσω στο μέλλον με τόκο.Η συζήτηση έγινε στο γραφείο του εφόρου?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6.29
το σωστό e-mail είναι: syzefxis@2480.syzefxis.gov.gr

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6.29 και για όποιον άλλον θέλει σωστή πληροφόρηση
Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Σχεδίου του έτους 2019, η Α.Α.Δ.Ε. _ Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, αποφάσισε την εντατικοποίηση της διενέργειας επιτόπιων ελέγχων με απώτερο σκοπό τον εντοπισμό της αποκρυβείσας φορολογητέας ύλης για φορολογούμενους που ασκούν οποιαδήποτε δραστηριότητα. Οι ως άνω έλεγχοι θα διενεργούνται σε ημερήσια βάση, συμπεριλαμβανομένων των αργιών, κατά τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες. Για την υλοποίηση των ως άνω ελέγχων ενισχύθηκαν με προσωπικό του κλάδου Εφοριακών οι ΥΕΔΔΕ _ Υπηρεσίες Ερευνών & Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων και οι Δ.Ο.Υ. _ Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες ….

Άρα, αν φοβάσαι, τη «θεία του αντιδημάρχου’ που είναι στη Δ.Ο.Υ. Λαμίας [ 22313-52188, 52189, 52191 ή email: doy_lamias@2480.syzefxis.gov.gr , μπορείς να απευθυνθείς στη Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ στα τηλέφωνα 22313-53716, 22310-51391 ή email: k.stathokostas@aade.gr
Ο πρώην εφοριακός

Ανώνυμος είπε...

Δεν τη φοβάμαι τη σέβομαι κ την εκτιμώ..

Ανώνυμος είπε...

Ωρε παπακι παει στην ποταμια...
παει για να βρει συντροφια...

Ετσι εξηγειται πως εγιναν παλι συντροφια χοντρος και φαλακρος...
οι δυο τους παιζουν κομπολοϊ τους υπολοιπους...
ας τους ξυπνησει καποιος...

Ανώνυμος είπε...

Ποσο εξυπνουλης καφρος εισαι ρε μαστορα...??,
Σαν πρωην εφοριακος ξερεις ολα τα τερτιπια της αρπαχτης που κανει το συναφι σου και καρφωνεσαι μονος σου.
Αι χασου δημοσιοκρατικοδιαιτε που σε πληρωναμε ολοι για να τα παιρνεις κι απο πανω.

Ανώνυμος είπε...

Προφανως εμαθες Ελληνικα στην Αγγλια και γραφεις τοσο ωραια και μαλλιστα με αριστη ορθογραφια.
Αλλα οπως λες κανεις χαβαλε και ως χαβαλες λαμβανεσαι.
Ρε provatina μπλιωρα, μαθε να γραφεις Ελληνικα. Βεβαια δεν ξερω απο ορθογραφια πως πας αλλα γιδι θα εισαι.

Ανώνυμος είπε...

Αι κλασ' σαπερα ρε γιδ

Ανώνυμος είπε...

Φροσω Επειδή δεν σε βόλεψε τα καρφωνεις όλα αλλά θα πάθεις τα ίδια σαν τους τσωμοβουλγαραιους θα παρακαλάς να μιλάς στο δημοτικό συμβούλιο

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Οι 9 στους 10 που γράφουν είναι άρρωστοι.
Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που δινεις οδηγιες γιατι δεν το κανεις εεεε ??
Γιατι εισαι του δογματος *να μαζευτουμε, να πατε*

Ανώνυμος είπε...

Άρρωστοι είστε εσείς που ψηφίσατε συκιωτη, μπαταργια , γκριτζοβα , καραμανωλη, και όλους τους αλλους τους παλιούς

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ .
ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ .
ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ;
H ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΒΑΙΝΟΥΝ Η ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ..