03 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Όπως ενημερωθήκαμε, αυτοί είναι οι Αντιδήμαρχοι σε κάθε Δημοτική Ενότητα στον Δήμο Καμένων Βούρλων, που αναλαμβάνουν για την πρώτη περίοδο της τετραετίας, με Δήμαρχο τον κ. Ιωάννη Συκιώτη, ο οποίος άλλαξε όλους τους Αντιδημάρχους.

Κώστας Παταργιάς (ΔΕ Μώλου)
Αντύπας Αντύπας (ΔΕ Καμένων Βούρλων)
Νίκος Παπαγρηγορίου (ΔΕ Αγίου Κωνσταντίνου)
Νίκος Κοντοπάνος (Οικονομικών)

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε όλες τις φωτογραφίες στον fonografos.net

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρος του ΔΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ούπς.... "Ουστ"και "τεχνοκράτης"δεν τους παίζουν τα άλλα παιδάκια?καραμελιτσες αυτοί?τρομάρα τους

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα είδα κλειδαμπαρωμένο το παγωτατζίδικο. Το έκλεισε ο νέος α/δ Άκης ή συνέβει κάτι άλλο ? Ποιός γνωρίζει τι έχει συμβεί ?

Ανώνυμος είπε...

Κοντοπανος οικονομικων ? Δηλαδη οπως λεμε Σταϊκουρας ? ωϊμε ωϊμε ! Τι αλλο θα μας βρει !!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχααααααα.......

Ανώνυμος είπε...

Τα έχω ξαναγράψει. Έχουμε μακράν την χειρότερη δημοτική ομάδα. Ο χτεσινός κύριος τίποτα δήμαρχος, ο τελευταίος επί των οικονομικών, και η γεωργία πρόεδρος. Πόσο χαμηλότερα πια! Θα έχουμε να γελάμε στα ΔΣ, και θα έχουμε να θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Δυστυχώς αυτή η στρούγκα αυτό το τυρί βγάζει. Μένει να τα δούμε όλα αυτά, υπομονή χωριανοί.

Ανώνυμος είπε...

Λάθος δημοσίευση-ανάδημοσίευση. Οι αντιδήμαρχοι δεν είναι όπως έως 31 Αυγούστου γεωγραφικοί (Καραμανώλης, στα Καμένα Βούρλα - Κριτσόβας στο Μώλο - Τριανταφύλλης στον Άγιο Κωνσταντίνο). Ενημερώστε μας σωστά για τις θεματικές αρμοδιότητες των τεσσάρων, σύμφωνα με το νόμο του Κλεισθένη. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται με Τριανταφυλλης και Μπεζατη ,Καραμανωλης ; Γιατί είναι εκτός ομάδας;

Ανώνυμος είπε...

Η αποτυχια των κομματικων επιλογων .

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΕ. ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Εγινε και αυτο ο παταργιας Αντιδημαρχος ,οχι αλλο καρβουνο Σταικουρικοι αλαξοκολιδες ????????

Ανώνυμος είπε...

Τι έργο θα κάνει ο δημαρχος χωρίς μπεζατη, και τριαντάφυλλη ;; Αφού μόνος του δεν μπορεί .

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όλοι δίπλα στο Κοντζακ είναι αποτυχημένοι και ανίκανοι, κάτι δεν πάει καλά, μήπως λέω μήπως τελικά δεν είναι όλοι οι άλλοι ανίκανοι και φταίει άλλος; και προσπαθεί με λασπολογία και κουτσομπολιά να κρατηθεί;

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το Πασοκ έγινε Ν.Δ ηηηηη η ΝΔ έγινε Πασοκ; εεε εεε εεε ρε θαύματα, ταχυδακτυλουργικά κάνει ο Δήμαρχος, θα πάρει στο λαιμό του όλη την ΝΔ και το Σταικουρεικο

Ανώνυμος είπε...

Οι λογοι που οι ΑΛΑΞΟΚΟΛΙΔΕΣ πηραν τον Δημο :
Το χτυπημα που εκαναν οι Ζαιοι στους μεσαιους ,
Το φαν κλαμπ του γραφειου εξυπηρετησης φιλων Υπουργου,
Η πλεμπα της παραλιακης του σωματειου Κοκο Μπλογκο
Οι Οι ατσιδες της χασουρας [Σπιθαμιαιος, Καρανταουλι]
Το σεξ απηλ του Πινοκιο.

Κριτσόβας Δημήτρης είπε...

Ώρα για ειλικρινείς κουβέντες, μακριά από μύθους των καφενείων και των ανώνυμων μυθοπλαστών του μπλοκ.

Εν συντομία, αισθανόμενος την ανάγκη να τοποθετηθώ απέναντι σε όλα τα ευφάνταστα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω μας, πρέπει να επισημάνω τα κάτωθι :

- Με τον Κώστα τον Παταργιά δεν είχαμε και δεν έχουμε καμία προσωπική σύγκρουση και καμία δικαστική διένεξη. Αν υπήρχε το παραμικρό, δεν θα ειμασταν συνυποψήφιοι.

- Η ανάληψη καθηκόντων, όπως προέκυψε, μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις, μας βρήκε όλους σύμφωνους, κι αυτό φάνηκε σε όλες τις ψηφοφορίες της προηγούμενης Κυριακής.

- Η συνεργασία μου με τον συνάδελφο (μηχανικό και αυτοδοιηκητικό) Κώστα, αλλά και με όλους τους συναδέλφους του Δημοτικού συμβουλίου, είναι δεδομένη και έχει ρίζες 17 ετών θητείας στα κοινά του τόπου μας, με δείγματα γραφής.

- Από το 2002, που εκλέγομαι, διετέλεσα πρώτη φορά αντιδήμαρχος τα δυόμισυ τελευταία έτη, τιμώντας τους συνδημότες μου και το δήμαρχο που με εμπιστεύτηκε και παρότι πολεμήθηκα ανελέητα από κάποιους, για να αποτύχω σε όλες μου τις προσπάθειες, ψηφίστηκα αυξάνοντας κατά 50% την εκλογική μου δύναμη. Αν όλα αυτά τα χρόνια κάποιοι με θεωρούν "τίποτα", ας σεβαστούν τη Δημοκρατία και την ελεύθερη βούληση των υπόλοιπων. Είμαι από τους ελάχιστους, που μετά τις σπουδές, επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη. Δεν έχω σόϊα, ούτε με "φύτεψε" κανένας ως δια μαγείας στις καρδιές των συνδημοτών μου.

- Δεν είμαι καρεκλοκένταυρος, ούτε απαίτησα, όλα αυτά τα χρόνια να μου δοθούν αξιώματα. Συσστρατεύομαι με την ομάδα που εκλέγομαι και δεν την πρόδωσα ποτέ.

- Θα είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις, τα 4 επόμενα έτη, ώστε να συνεισφέρω μαζί με τους υπόλοιπους 14 της πλειοψηφίας και προπάντων με το δήμαρχο, αλλά και με τους συναδέλφους της μειοψηφίας, σε όλες τις προσπάθειές που θα έχουν στόχο το καλό του τόπου μας.

Κριτσόβας Δημήτρης είπε...

Κριτσόβας Δημήρης

Ανώνυμος είπε...

Ερμεεεεεεε......Τραβα συ μι του σταυρό στου χερ. Αλλ κουνουμανι.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τιμωρητικη ακαμπτη εντολη για δημοσιο αυτομαστιγωμα,υποχρεωτικη αυτοκριτικη, ως αντιβαρο για μια εξασφαλιση μελλοντικου συμβολαιου, αυτο προκυπτει απο την πολιτικη δηλωση Κριτσοβα για να αποδεχθει την εισοδο Παταργια στο ιδεολογικο περιγραμμα που ο ιδιος με τους αγωνες του ειχε ορισει.Κριμα οι κοποι και η αγανακτηση τοσων ετων.
Καλως ηλθες λοιπον πρωην ιδεολογε Κριτσοβα στο νεο στρατοπεδο με την επιγραφη, ΕΝ ΤΗ ΠΑΛΑΜΗ με στρατοπεδαρχη τον αρχηγο σου?

Ανώνυμος είπε...

Οσφυοοκαμπτης...κ αυτός

Ανώνυμος είπε...

Παταριά τωρα που απέκτησες τη στίριξη Γκριτσόβα και πισλή τράβα για δήμαρχος ο Γιαννης για σένα απλή υπόθεση

Ανώνυμος είπε...

Επειδή στα cafe κυκλοφορούν διάφορα, νομίζω οτι ο κ. Συκιώτης πρέπει να βγάλει ένα Δελτίο Τύπου και να αναλύει την αιρετή διοικούσα ομάδα του Δήμου : ΟΝΟΜΑ - ΙΔΙΟΤΗΤΑ - ΑΜΟΙΒΗ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αυτοκριτικη με δόση ψευδους και κάμψη της μέσης. Ξεσκονισμα παπουτσιών ανωτερων και πιο ισχυρών με πιθανή έμμισθη πάντα θέση.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΛΈΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΎ ΤΟ ΔΊΚΙΟ Ο ΓΚΡΙΤΣΟΒΑΣ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΑΡΓΙΆ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΈΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΊΑ. ΔΕΝ ΆΝΤΕΞΕ ΑΠΛΆ. ΓΆΖΩΣΕ. ΟΣΟ ΒΑΡΆΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΌ ΔΕΝΤΡΟ, ΤΌΣΟ ΑΥΤΌ ΚΑΡΠΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο αν δεν είχε ο μητσαρας το κτηματολόγιο στον μωλο, τα κλειδιά από το δημαρχείο μέρα νύχτα, να χρησιμοποιεί Η/Υ και γραφική ύλη δημοσίου δεν θα μάζευε ούτε τους μισους ψήφους. Απλά τον πάω γιατί αν ξέρει κάποιος να αλλάζει συνεχώς τον κατάλογο των ψηφοφόρων του είναι μονο αυτός. Όσο για τον πατάρια ίσως είναι ο τελευταίος παλιός αυτοδιοικητικός που παρόλο που έχει ηττηθεί τόσες φορές απορώ πως μπόρεσε και μάζεψε τόσες ψήφους.στο καινούργιο συμβούλιο έχουμε μια καθαριότητα αλλά και τρομερή απειρία πλην του πατάρια.ζορικα τα βλέπω πάντως...

Ανώνυμος είπε...

Προς 8.35 μ.μ :
Επειδή βρέθηκα 2-3 φορές στο Μώλο (από Καινούργιο) για το κτηματολόγιο, μη γνωρίζοντας τι με περιμένει, κι ενώ κάποιοι στον περίγυρο, αλλά κι εντός του δημαρχείου (συμβολαιογράφοι- μηχανικοί- λογιστάδες κ.λ.π.) ζητούσαν 50ευρα για κάθε οικόπεδο για να με τακτοποιήσουν, βρέθηκα με τον Κριτσόβα που ούτε τον ήξερα ούτε με ήξερε και με βοήθησε σε χρόνο ντε-τε χωρίς να μου ζητήσει το παραμικρό. Ούτε ευρώ ούτε ψήφο. Παράλληλα είχε να εξηπηρετήσει κόσμο για θέματα του δήμου και στο τηλέφωνο μιλούσε συνεχώς για θέματα του δήμου (με άλλα γραφεία, υδραυλικούς, εργάτες κ.λ.π.) Απόρησα με την υπομονή του και το κουράγιο του να τα προλαβαίνει όλα. Στις εκλογές αρχικά το ξέχασα αλλά την τελευταία στιγμή έβαλα ένα προσωπικό σταυρό. Αν τον ψήφιζαν όλοι αυτοί που εξυπηρετήθηκαν με τις οικογένειές τους θα έπρεπε να πάρει άλλους 1000. Χάρηκα για την εκλογή του και μακάρι να υπάρχουν τόσο διαθέσιμοι για τον κόσμο κι άλλοι σύμβουλοι. Το προσωπικό του δήμου ούτε φωτοτυπία δε μας βγάζει. Και αν ήθελαν να βοηθήσουν τον κόσμο για το κτηματολόγιο αφιλοκερδώς κι άλλοι υποψήφιοι (π.χ. Τσόμος, Παταριάς) δε θα ζητούσαν τόσα έξοδα από τον κοσμάκη. Ο γιατρός-δήμαρχος δεν έχει δικαίωμα να προσφέρει από την ιδιότητά του στους δημότες του; Το κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι δουλειά έχει ο τζομος κ ο παταργιας με το κτηματολογίο? Ο τζομος έδωσε δεξαμενές με πετρέλαια κ ο παταργιας κερασματα ο Μήτσος όμως εκεί. Όλη μέρα δημαρχείο κ νύχτα . Κακώς που ο χοντρός τεμπέλης χαραμοφαης παταργιας του πήρε την θέση. Ρε πως θα τα βγάλει πέρα? Λαμόγια του κέρατά κ Οι δύο?

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος να χαρίσει το μισθό του υπέρ του Δήμου..Γιατί έχει ανάγκη τα χρήματα αυτα; Γιατί δεν το κάνει, αφού είναι υπέρ άνω χρημάτων....

Ανώνυμος είπε...

Για τα υλοποιήσει τις υποσχεσεις ο Κοτζακ πρέπει κάθε, χρόνο να άλλαζε ο τις θέσεις αντιδημάρχων. Ποιος ενδιαφέρετε για την σωστή λειτουργία του Δήμου,αυτά είναι ψιλά γράμματα. Τα ψηφαλακια,να μαζεύονται. Ρε μας κοροϊδεύουν όλους.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος επιλογή του Σταικουρα δεν ηταν; φταίει που τον υποστήριξε.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε το Σταϊκουρα ήσυχο. Υπουργός από τον τ{πο μας είναι. Ο δήμαρχος για να πείσει κάποιους να μπουν στο ψηφοδέλτιο, τους είχε μοιράσει τις καρέκλες πριν από τις εκλογές. Τόσο σημαντική ήταν η συμμετοχή του Κοντοπάνου για να πάρει τη νίκη, που δεσμεύτηκε να τον κάνει αντιδήμαρχο, πριν καν εκλεγεί (κι ας εκλέχτηκε 7ος και από τύχη την τελευταία στιγμή)??? Όσο για τον Παταργιά είναι ηλίου φαηνότερο, ότι για να τον έχει μαζί του του έταξε τα πάντα. Γιαυτό έτρεχε μαζί του πόρτα-πόρτα, ώστε να τον ισχυροποιήσει σταυροθηρικά. Και δεν το κατάφερε... 5ος ο τεράστιος... Οπότε γιατί σκούζετε τώρα? Ας το βλέπατε πριν τις εκλογές κι ας ψηφιζατε άλλο συνδυασμό. Με τις υγείες σας!

Ανώνυμος είπε...

Υ. Γ. Αν αυτοί που πήραν, με τον τρόπο που πήραν τα αξιώματα, τότε ο Τριανταφύλλης που τον έσωσε στον Άγιο τι έπρεπε να ζητήσει?

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ Ο ΤΕΤΡΙΜΊΔΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2007 ΣΤΟ ΜΏΛΟ ΤΟ ΊΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΛΕΓΜΈΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΈΔΕΙΞΕ. ΈΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ. ΈΓΙΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΈΘΕΣΕ ΤΌΣΟ ΩΣ ΔΉΜΑΡΧΟ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΆΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΕΤΡΙ ΈΤΡΕΧΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΔΉΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΤΣΏΜΟ, ΆΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΈΡΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΌ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοδιαφημιση και αυτοπροβολή.χωρις κέρδος τίποτα δεν θα έκανε ο Κριτσοβας.θα την άραζε στα καφενεία για κρασί και παπαρολογια.Σιγα μην του δώσουμε και βραβείο που ο Μώλος έχει ξεπέσει από καθαριότητα και νοικοκυροσύνη μετά τις εκλογές εξαφανίστηκε

Ανώνυμος είπε...

Γιαλατζι τεθωρακισμένος αυτός..υποστηριζοντας το μπασκετμπολίστα, πηγε να αναστήσει το πλεον αχάριστο. Που τον διεβαλλε πολιτικά. Αλλα το κυριότερο τον εξευτελισε με τις ανυπόστατες φήμες περι αλλων θεμάτων..

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που σημβαινει με το δυτικο κεφαλοχωρι δειχνει και την ποιοτικη διαφορα
με τους υπολοιπους .
Φαινεται στον τροπο που οι Δημοτες αυτοι λυνουν τις πολιτικες τους διαφορες,
επικεντρωνοντας την προσοχη τους στην ονοματολογια, στο ξεκατινιασμα βασει παλαιων λογαριασμων, στον αχαλινωτο χωριατισμο, εμβαθυνοντας στον ατομικο ψυχισμο και
καταληγοντας στα σεξουαλικα .
Ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις την παρακμιακη κατασταση που επικρατει στα δυτικα, μονο ψυχιατρικα αναλυεται .
Υπαρχει βεβαια αρκετος χρονος για αποθεραπεια και επανενταξη στους υγιεις
μονο που πρεπει να περασουν απο το "ντιβανι του Φρόιντ"

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα θέματα και προβλήματα του Δήμου σεξουαλικά είναι,; ; Ίσως έχει μια δόση αλήθειας αυτό, όλοι με το σεξ και τα κουτσομπολια , ασχολούνται και όχι με τα πεζά, καθημερινά, προβλήματα . Αφήστε το σεξ , ξυπνήστε στις έξ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πινόκιο που έλεγε ότι όλα τα έργα ξεκινούν αύριο πρωί, τι γίνεται; περάσαμε 5 χρόνια τώρα, περάσαμε Πολλά πολλά* αύριο πρωι*...1705 πρωινά αύριο...

Ανώνυμος είπε...

Τσωμος είσαι αντιπολίτευση;;

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς άλλη μια τετραετία που θα πάει χαμένη.Διαφημιζει ο δήμαρχος ακόμα και στο τηλεοπτικα κανάλια στέλνει δήμοτικους συμβούλους,να μιλήσουν για τα ΙΕΚ και την επιτυχία του.Πια επιτυχία βρε άχρηστοι..κάτι που είχε γίνει επί Εξάρχου στα Καμένα,δεν υπήρχε χώρος ν παραχωρηθεί αργότερα για στέγαση και είχε μεταφερθεί στην Φωκίδα.Απλα παραχωρεί τα κοντέινερ ο Κοτζακ..πάλι σαπουνοφουσκες.Ας φάμε το σανό που μας προσφέρει

Ανώνυμος είπε...

Στη δήμαρχια δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με έργα, χαλαρά, ευτυχώς μπήκαν κάποιοι νέοι άνθρωποι με όρεξη. Ας του δοκιμάσουμε να δούμε τι βιολί παίζουν. Αλλά α ο μαέστρος δεν είναι καλός, παραφωνία θα βγει.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σεξ , ρόδα και κοπάνα.

Ανώνυμος είπε...

όταν προβάλλεις σε τηλεοπτικό κανάλι τη λειτουργία του ιεκ, ως σουπερ ουαου επιτυχία, αποδεικνύεις περίτρανα ως δήμαρχος την ένδεια δράσεων και έργων..

Ανώνυμος είπε...

έστω κι αυτό το δημ ΙΕΚ, ήρθε μόνο του?
βρε γίγαντα, τίποτα δε γίνεται αυτόματα, αλλά το κόλλημα σου δεν έχει τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Το κόλλημα του ντοτορε να πλασάρει οτι συνδράμει σε δράσεις αλλων φορέων του Δημοσίου δεν εχει τέλος..βλέπε επιπλέον αναπλαση παραλιακής αγιου Κωνσταντίνου (έργο ΥΠΕΧΩΔΕ), επέκταση λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου (εργο περιφέρειας) και άλλα.ας ασχοληθεί με τα σκουπίδια που πλημμύρισαν τον Αύγουστο τα καμένα βούρλα, με το σχεδιο πόλης που αντι να διανοίξει δρομους τους κλείνει, με την αποχέτευση του Αγίου Κωνσταντίνου που ζητημα είναι να εχει τελειώσει το 2025...θες και αλλα???

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν προβλήματα σοβαρά της καθημερινότητας και ο δήμαρχος με το επιτελείο του ασχολούνται με ότι είναι για προβολή.Βρωμια και παραμέληση παντου.ο χειμώνας που έρχεται θα είναι δύσκολος..πόσοι θα μετανιώσουν για την επιλογή τους

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
file:///C:/Users/user/Downloads/%CE%A9%CE%A1%CE%A6%CE%9E%CE%A9%CE%9A1-%CE%A9%CE%9C%CE%93.pdf
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ .. ΜΕΛΙ ΓΕΝΈΣΘΑΙ!!!!!