23 Σεπτεμβρίου 2019

«Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης ∆ηµοτικού Συµβουλίου 25/9/2019

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γραφείο: Προέδρου ∆ηµοτικού Συµβουλίου
∆/νση: Αγ. Παν/νος 8- 35008 Καµένα Βούρλα
Τηλ.: 2235350029, 2235350037
E mail: lxondrodimou@mwlos.gr

Καλείσθε να προσέλθετε στη δηµόσια τακτική συνεδρίαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, στις 25 Σεπτεµβρίου 2019, ηµέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 µ.µ., για να συζητήσουµε και λάβουµε απόφαση στα παρακάτω θέµατα της ηµερήσιας διάταξης:

Η Πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου
Μπήτα Γεωργία

Θέματα

1. Εκλογή αντιπροσώπων στον Σύνδεσµο ∆ήµων Ιαµατικών Πηγών Ελλάδας
2. Ορισµός αντιπροσώπων του ∆ήµου Καµένων Βούρλων στη Γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Φο∆ΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.
3. Ορισµός ενός (1) εκπροσώπου στην Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρεία Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α.
4. Ορισµός ενός (1) εκπροσώπου στην Γενική Συνέλευση της Αστικής µη Κερδοσκοπικής Εταιρείας της Αυτοδιοίκησης «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»
5. Ορισµός εκπροσώπων στην Γενική Συνέλευση του Ε.Ο.Ε.Σ. ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ
6. Ορισµός µελών επιτροπής εξέτασης αιτήσεων οφειλετών ∆ΕΗ
7. Χορήγηση παραγωγικής άδειας πωλητών Λαϊκών Αγορών στον Γκολφοµήτσο Αθανάσιο του Γεωργίου
8. Έγκριση απολογισµού εµποροπανήγυρης Αγίου Κων/νου
9. Έγκριση Απολογιστικών Στοιχείων 2ου Τριµήνου έτους 2019
10. Έγκριση συµµετοχής ∆ήµου Καµένων Βούρλων στο πρόγραµµα WiFi4EU- Προώθηση της συνδεσιµότητας στο διαδίκτυο στις τοπικές κοινότητες
11. Αποδοχή χρηµατοδότησης για την πρόληψη και αντιµετώπιση ζηµιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεοµηνίες (ΣΑΕ 055)
12. Αποδοχή ένταξης της πράξης του ∆ήµου Καµένων Βούρλων στο πρόγραµµα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΙΙΙ «Προµήθεια – τοποθέτηση εξοπλισµού για την αναβάθµιση παιδικών χαρών των ∆ήµων της χώρας»
13. 1η Αναµόρφωση και τροποποίηση του Προϋπολογισµού, του Ετήσιου Σχεδίου ∆ράσης και του Τεχνικού Προγράµµατος του Οικονοµικού έτους 2019
14. Έγκριση αποδοχής όρων επενδυτικού δανείου από το Τ.Π.∆. ενταγµένου στο πρόγραµµα "ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι" για την εκτέλεση του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ,ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ∆ΙΚΤΥΟΥ Υ∆ΡΕΥΣΗΣ ∆ΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ»
15. Έγκριση αποδοχής όρων επενδυτικού δανείου από το Τ.Π.∆. ενταγµένου στο πρόγραµµα "ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι" για την εκτέλεση του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ∆ΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ»
16. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑ∆ΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ»
17. Παράταση της προθεσµίας για την περαίωση του αντικειµένου της σύµβασης : «ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΕΛ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ»
18. Λήψη απόφασης για την έγκριση της µελέτης και της ανάγκης εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Τ.Κ. Μενδενίτσας ∆ήµου Καµένων Βούρλων Ν. Φθιώτιδας»

Οι φάκελοι των θεµάτων θα βρίσκονται στο γραφείο της Προέδρου του ∆ηµοτικού
Συµβουλίου κας Μπήτα Γεωργίας, προς ενηµέρωση των Συµβούλων

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που η THOMAS COOK δεν εφερνε τουριστες στα Καμενα Βουρλα,αλλιως θα ειχαμε δραματα.
Καλυτερα λοιπον κλειστο το Καμπιγκ του ΤΑΥΠΕΔ,με τον λαικο τουρισμο στα μικρα καταλυματα, και με το Μητση να εχει ρουμανοβλαχους,και το κεφαλι μας ησυχο, κολοβρετανοι θελατε BREXIT.ουστ.

Ανώνυμος είπε...

Απορία αφελούς (?) δημότη ...
Γιατί μπαίνουν τόσα πολλά θέματα (15) προς συζήτηση στο ΔΣ ?
Δεν είναι πιο ορθολογικό να μπαίνουν τα μισά και να γίνονται 2 ΔΣ ώστε να δίνεται αφ' ενός περισσότερος χρόνος συζήτησης των θεμάτων στους Δημοτικούς Συμβούλους και αφ΄ετέρου εμείς οι δημότες να έχουμε καλλίτερη ενημέρωση για τα δημοτικά δρώμενα ?
Τι λέτε εσείς κα Πρόεδρος του ΔΣ που είστε και νομικός ?
Αν θέλετε να καινοτομήσετε και να τιμήσετε τους δημότες που σας εμπιστεύτηκαν τολμήστε το.


Ανώνυμος είπε...

προεδρε ,
ποσες μερες πριν πρεπει να ετοιμες οι εισηγήσεις ,οι εισηγητές και ,πότε χρονικά πρεπει να εχουν ενημερωθεί οι σύμβουλοι ,για τα θεματα και τους φακέλλους που ειναι διαθεσιμοι στο γραφείο σας.
Υπάρχει θέμα εγκυρότητας αυτού του Δημοτικού συμβουλίου ,λόγω μη εγκαιρης ενημέρωσης και κοινοποιησης ;

Ανώνυμος είπε...

Πόσος θα είναι ο συνολικός δανεισμός του Δημου και συμφωνηθούν τα θεματα του ΔΣ ;
παλιος δανεισμός , δανεισμός για Φιλοδημος ,δανεισμός για βιολογικό , ανοιγμα λογω λειτουργίας 3 βιολογικών την επομενη τριετια ;δανεισμός για Απαλλοτριώσεις ,δανεισμός για εξωφληση τιμολογίων ;
TA εσοδα πως πάνε ,;;

O δανεισμός σε το ποσο θα φθάσει 2019 , 2020 ,2021, 2022 ;



Ανώνυμος είπε...

Διογκωση του δανεισμου εστω και με την συμφωνη γνωμη του ΤΠΔ,θα μετακυλισθει
στα ανταποδοτικα τελη λογω αυξησης της τοκοχρεωλυτικης δοσης.
Εκτος αν το υπουργειο οπως εγινε με τον Σκουρλετη επιχορηγησει εφ απαξ τον δημο,με προγραμμα
για αναδιαρθρωση του χρεους.
Μεχρι τοτε μια αποφαση του Δ.Σ. για εργα προστιθεμενης αξιας μεν ,αλλα αντιπαραγωγικα π.χ δημοτικο κτηριο στον Αγιο Κων\νο για πολιτιστικες ομιλιες,εκθεσεις ζωγραφικης,και συζητησεις για τα Καζαντζιδεια κλπ, μαλλον οι Δημοτες θα το πληρωσουν.
Το κακο με τον Κρατισμο ειναι οτι δεν χειριζονται προσωπικα τους χρηματα αλλα των αλλων.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που δεν καταλαβαινει κανεις ειναι ποιος ο λογος να δανειστει ο δημος ενα τεραστιο ποσο για να μετετρεψει μια αποθηκη σε πνευματικο κεντρο τη στιγμη που το Λυκειο στεγαζεται ακομη σε παραγκες.
Δεν θα επεκταθω σε αλλα παραδειγματα αλλα θεωρω απαραδεκτο να γινει ενας τετοιος δανεισμος 0χωρις παραγωγικο αποτελεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9.18
έχεις απόλυτο δίκιο. Η κοινή λογική λέει οτι ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι οφείλουν να αξιολογούν και να δίνουν προτεραιότητα σε έργα που ικανοποιούν πρώτα τις βασικές ανάγκες των δημοτών [σχολεία, ...] και κατόπιν έργα δευτερεύουσας σημασίας [πνευματικό κέντρο, ...].
Αν δεν το κάνουν τότε η ΚΕΔ - Κοινωνία των Ενεργών Δημοτών πρέπει να τους εξαναγκάζει να το κάνουν. Πως ? Υπάρχουν πολλοί τρόποι.
Υπάρχει στο Δήμο μας ΚΕΔ? Δυστυχώς ΟΧΙ.
Όπου, όμως, υπάρχει, η Αιρετή Διοίκηση δεν μπορεί να κάνει οτι αυτή θέλει. Πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη της ΚΕΔ.
Ιδού λοιπόν η λύση στις κατά καιρούς αυθαιρεσίες της δικής μας Αιρετής Διοίκησης.



Ανώνυμος είπε...

Γύρνα πλευρό γιατί θα πιαστείς αν κοιμάσαι συνέχεια από το ίδιο. Άκου ΚΕΔ! Ρε που είστε όλοι εσείς κρυμμένοι και δεν φαίνεστε? Μερικές φορές καταλαβαίνω γιατί έχουμε τέτοιες διοικήσεις. Γιατί υπάρχετε εσείς μερικοί μερικοί.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη γινεται αναφορα για ρον πολιτιστικο κεντρο αγιου κωνσταντινου ,ειναι καλο να γινει ,αφου τοσα χρονια κανενας δημαρχος δεν εκανε ενα δημοτικο κτηριο ,για τις αναγκες του δημου .Ο Μονος χωρος ειναι το υπογειο της εκκλησιας. Ευτυχως.

Το βασικο ερωτημα ειναι αλλο .γιατι χρειαζονται 1.100.000 για να γινει αυτο το εργο ; δεν ειναι υπετιμολογημενο ; εχουν οι συμβουλοι ,που ηδη το εχουν αποδεχτει και το εχουν ψηφισει , τι εργο θα γινει ;
Γιατι ο δημαρχος δεν κανει ανοιχτη συζητηση και παρουσιαση τοσα χρονια για το τι εχει να φτιαχθει ; πως ειναι το κτηριο ; τι αρχιτεκτονικη εχει ; ταιριαζει με το δημοτικη ενοτητα η ειναι μια προσεγγιση καποιας αρχιτεκτονισας , που βρηκε τον ΑΚ να φορτωσει το εργο αυτο..ποσα χρηματα εχετε δωσει εως τωρα για 'προμελετες' ;; αρχικα ειχε υπολογιστει 1.700.000 το εργο , δικαιολογει το κοστος αυτο ,αυτο που ειναι να γινει ;
Τι δεν καταλαβενετε ;
Τα χρηματα ειναι των δημοτων , οταν πληρωσετε αυξημενα δημοτικα τελη ,τοτε θα καταλαβετε ...

Ανώνυμος είπε...

Yπαρχει Συλλογος Ενεργων Δημοτων,θεσμοθετημενος,πραγματικος, ρωμαλεος, με προεδρο Στρατηγο , που μπορει να αναλαβει δραση οπως εκανε επι διοικηση Τετρι στην μαχη των "τεθωρακισμενων".
Ετσι και αλλιως η αντιπολιτευση ειναι απιθανο να αρθρωση αιτιολογημενη αποψη για ειδικα θεματα λογω "ανηκεστης βλαβης",και ενοχου παρελθοντος.
Για την κοινωνια των ενεργων πολιτων αφηστε καλυτερα μιλαμε γι ψοφοδεη κατασταση αναξια συζητησης,αφου το συνολο αυτων και για τους κερδισμενους και γι τους χαμενους ξερουμε με τη κριτηρια ψηφισε οπως ψηφισε.
Επι της ουσιας, καθε λογικη εξηγηση απο πλευρας Διοικησης στην συνεδριαση του Δ.Σ. θα πρεπει να αναλυθει επι τη βασει,πρωτα της διερευνησης της αποδειξης των λεγομενων σε επιπεδο Αποκεντρωμενης κλπ,και δευτερον αν δισπιστωθει αναντιστοιχια αποφασης με την αληθεια και το οφελος, να γινει ενσταση καα μηνυτηρια αναφορα στον εισαγγελεα για παραπλανηση του Δημοτικου Συμβουλιου.
Αυτες ομως τις ενεργειες δεν μπορει να τις διεκπαιραιωσει η εκ των προτερων διαμαρτυρια καποιου ανωνυμου στο μπλοκ,αλλα μονο επωνυμα .
Αντι λοιπον να προμαντευουμε τα δεινα ας παμε στην συνεδριαση του Δ.Σ.να ακουσουμε ,
να μαθουμε και μετα αν χρειαζεται να ασχοληθουμε με το θεμα.

Ανώνυμος είπε...

Βλάκες Ε βλάκες αφήστε τον γιατρό να δουλέψει γνωρίζει πως να παράγει εργο

Ανώνυμος είπε...

Μπα τι λες??? επειδή γνωρίζει φορτώνει με δάνειο το δήμο για...πολιτιστικό κέντρο???

Ανώνυμος είπε...

Πηγαίνετε να τα πείτε μέσα στο Δ.Σ. και αφήστε τη μουρμούρα εκεί στο ναό της Δημοκρατίας εκεί θα σας ακούσει με κατανόηση ο Πατριάρχης Κοτζακ ο Α'.

Ανώνυμος είπε...

καλά που έμαθε , πως να παραγει έργο ο Πινόκιο ; To αποτελεσμα 6 χρονια τωρα αλλο δείχνει ,αγνοια .

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο Αρχι-βλάκας που αποκαλεί άλλους βλάκες στο blog ;

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια...Ο Άγιος προτεραιότητα έχει τον πνευματικό κέντρο.Το γεγονός ότι πίνουν οι δημότες νερό από αμίαντοσωληνες προφανώς τον τιτανομεγιστο δήμαρχο που είναι και γιατρός τον αφήνει παγερά αδιάφορο.Ας μην αναφέρουμε και τις ευχαριστες οσμές...το θέμα βιολογικός πήγε περίπατο.Οποτε ας επικεντρωθούμε στο έργο πνοής που θα χρεώσει τον δήμο για να κόψει κορδέλα και να κάνει φιέστα το παλικαρι

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9.58
η προτεραιότητα που δίνει ο δήμαρχος αν θα γίνει το α' ή β' έργο έχει να κάνει με τον προυπολογισμό του. Όσο πιο μεγάλος τόσο και πιο μεγάλη η @@@@. Με εννοείς φαντάζομαι. Και μην αρχίσουν τα ''συκιωτάκια'' να γράφουν ανεγκέφαλα σχόλια γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα του Ρακιντζή: "H μεγαλύτερη διαφθορά στην Ελλάδα εντοπίζεται στη Τοπική Αυτοδιοίκηση".
Ο Δήμος μας δεν αποτελεί εξαίρεση.
Ο πρόεδρος της κοινότητάς μας οφείλει να πάρει θέση και να επισημάνει στον συντοπίτη μας δήμαρχο ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες πχ αμίαντοσωληνες κλπ


Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Άστε τα αισθηματικά δικαίωμα του καθενός τι θα κάνει. Άλλο ειναι το θέμα η μεταλλική κατασκευή με το γυαλι που ειναι ένα εκτρωμα το πολιτιστικό κέντρο στον Άγιο. Δείτε τα σχέδια στην τεχνική υπηρεσία.

Ανώνυμος είπε...

ερωτιαρηδες ολου του δημου ενωθειτε γιατι χανομαστε
ο ξεδοντιαρης στο μωλο σας εδωσε το καλο παραδειγμα του κλεισοσπιτη
ακολουθηστε τον

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΛΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ. ΟΙ ΔΥΟ ΧΟΝΤΡΟΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΗΘΗ ΜΑΣ.

Floor Lola είπε...

ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ, Ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΡΕΩΣΤΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΕΞΕΧΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ 3% ΕΠΙΤΟΚΙΑ; ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Via: peterheymannloanoffer@gmail.com