18 Σεπτεμβρίου 2019

Καταγγελία για αγέλη με αδέσποτα !

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Καλησπερα

Στην παραλια του Καινουργιου και πιο συγκεκριμενα στο συνοικισμο Νεο Θρονιο υπαρχουν πανω απο 60 αδεσποτα σκυλια. Κανενα ενδιαφερον απο κανεναν.

Ο δημος δεν θα πρεπει να κανει κατι? Τι αν επιτεθουν σε καποια απο τα παιδια?




17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο συμβαίνει και στη παραλία Ασπρονερίου. Το μεσημέρι επιτέθηκαν και σε μοτοσυκλετιστή κάτοικο ΚΒ

Ανώνυμος είπε...

Προχτές ο δήμαρχος είχε συναντήσει με την πανελλήνια Ένωση φιλοζωική εταιρεία,παρουσία και του προέδρου του τοπικού φιλοζωικου.Χορηγιες ψάχνουν ,εξασφάλιση χρημάτων προς ώφελος..των "ζώων"!Βορά στα θηρία γινομαστε

Ανώνυμος είπε...

α Τρίκαλα είναι πολύ μπροστά: Εβαλαν ξαπλώστρες στην όχθη του ποταμού [εικόνες]Published 19 ώρες ago on 19/09/2019 15:19By Lamianow.gr

747
SHARES
FacebookTwitterΠερισσότερα...
Ξαπλώστρες παραλίας σε τμήμα του Ληθαίου ποταμού στην πόλη των Τρικάλων, τις οποίες μπορούν ελεύθερα να χρησιμοποιήσουν οι πολίτες, τοποθέτησε σήμερα ο Δήμος Τρικκαίων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

«Το να δημιουργήσουμε μία παραλία στο ποτάμι δεν ήταν και τόσο δύσκολο», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιδήμαρχος Τρικάλων, Βασιλένα Μητσιάδη και προσθέτει: «Γίνεται, βεβαίως, και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, όπου έχουμε δει αντίστοιχες δράσεις. Έτσι, τώρα, δοκιμάζουμε λίγο τον κόσμο, αν του αρέσει ως εικόνα, αν θέλει να το διατηρήσουμε και θα δούμε, σε επόμενη φάση, αν θα παραμείνει παραπάνω από αυτή την εβδομάδα».





«Οι πολίτες μπορούν να τις χρησιμοποιούν ελεύθερα, από το πρωί και μέχρι το βράδυ. Ο κόσμος μπορεί να ξεκουράζεται, να διαβάσει το βιβλίο του, και μάλιστα σε έναν ιδανικό χώρο», καταλήγει η κ. Μητσιάδη. Οι κάτοικοι των Τρικάλων μπορούν να χαλαρώσουν, να διαβάσουν ένα βιβλίο ή και να κάνουν ηλιοθεραπεία δίπλα στο ποτάμι

Να σημειωθεί πως τα Τρίκαλα είναι μια πολύ εξελιγμένη πόλη και έχει χαρακτηριστεί κορυφαία έξυπνη πόλη της Ελλάδας, με τις πάμπολλες καινοτομίες να έχουν βελτιώσει την ζωή των κατοίκων της. Μάλιστα, η βρετανική Guardian, πριν από έναν χρόνο είχε γράψει ένα άρθρο – ύμνο για τα Τρίκαλα, χαρακτηρίζοντάς την ως «μια έξυπνη πόλη που δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί». ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ?

Ανώνυμος είπε...

Τα Τρικαλα με τα Καμενα Βουρλα δεν εχουν καμια ομοιοτητα,ισως με την Καρδιτσα η την Λαρισα ή ακομη και με την Λαμια να υπαρχουν ομοιοτητες.
Οι Δημοι αυτοι στηριζονται στην πολυπλοκοτητα των συσχετισμων που α priori διαμορφωνονται απο την πληθυσμιακη πυκνοτητα,των επαρκεια δομων, του οικονομικου γιγνεσθαι,και την αντληση προτασεων απο πληθος επιστημονικων συλλογων.
Ενα ζητημα εκει θα προχωρησει με καποια κριτηρια αντικειμενικα διοτι η αντιδραση σε μια αντιπαραγωγικη ενεργεια θα ειναι αμεση με νομιμες διαδικασιες.
Εκει δεν υπαρχει ατομο ή προσωπο που να οριζει την πολιτικη αποφαση
ως αποτελεσμα συναλλαγης ,αλλα ενταγμενο ως πλανο συνολικου οφελους.
Μην συνδεουμε απολυτως ανομια πραγματα μεσα σε ενα ιδεολογικο φαντασιακο περιγραμμα ,μια κατ ουσια αυταπατη ,οτι επειδη στα Τρικαλα συμβαινει εκεινο αρα και εδω θα μπορουσε να γινει το ιδιο.
Εδω εχουμε δικους μας ιδιοτυπους τροπους επιλυσης των δημοτικων θεματων οπως:

Α. Κοσμοπολιτικη περιδινηση.
Β. Εθιμικη προσηλωση.
Γ. Παρελθοντολογικη εμμονη.
Δ. Καφενοβιακη εναλλακτικη.

Ανώνυμος είπε...

Δειτε τα Τρικαλα ,και ανοιξτε τα στραβα σας . Κλεψτε καμμια θδεα απο εκει , αφου δεν κοιτατε και εσεις να παρετε κανενα ΕΣΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Τρι-καλα και οχι Τρι-κολο ρε

W είπε...

Ανώνυμε 11.36 μμ, στη σημερινή εποχή, αυτοί που κερδίζουν (άτομα ή συλλογικότητες) είναι αυτοί που αντιγράφουν έξυπνες ιδέες και τις προσαρμόζουν στον δικό τους μικρόκοσμο.
Η νοοτροπία ‘’‘τα Καμένα Βούρλα δεν έχουν καμιά ομοιότητα με καμιά πόλη … και ότι εδώ έχουμε δικούς μας ιδιότυπους τρόπους επίλυσης των δημοτικών θεμάτων’’’ είναι το χρόνιο πρόβλημα των ΚΒ.
Αν αυτή η νοοτροπία δεν αλλάξει και αν δεν ξεκινήσουν οι δημοτικοί άρχοντες και οι δημότες να αντιγράφουν έξυπνες ιδέες που εφαρμόζονται σε άλλες πόλεις/τόπους
τα ΚΒ δεν πρόκειται ποτέ να ανακάμψουν.

Ανώνυμος είπε...

έχεις απόλυτο δίκιο W.. Αυτή η νοοτροπία στα Κ.Β. ότι είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό και δεν μπορεί να προσαρμοστεί κάτι έξυπνο και ωραίο που έχει εφαρμοστεί σε κάποια άλλη πόλη, είναι μάστιγα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ακριβως ετσι!!!! μονο ενας τσωμος θα μας εκανε ελβετια

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι φιλε W 9.40 πμ ειναι οπως τα λες ως προς το επιθυμητο του ολου προβληματος.
Μια ωραια καταληξη ενος ζητηματος σε ενα αλλον Δημο,δεν αντιγραφεται,με πολιτικες συνθηκες σαν τις δικες μας,ουτε με κοινωνικο αυτοματισμο.
Το δικο σου θελω ειναι "Καφενοβιακη εναλλακτικη" το δικο μου ειναι "υπηρεσια αφυπνισης".
Αρνεισαι να δεις την ιδιοτυπια του τοπου δηλ την αρρωστια,και βασει αυτου λανθανεις και στην θεραπεια.
Προχωρας σκεπτομενος ιδεατα,αφαιρωντας την πραγματικη δυνατοτητα της σημερινης δομης στον Δημο.
Βρισκεσαι σε "κοσμοπολιτικη περιδινηση" διοτι βαζεις μπροστα στην αναπτυξιακη αμαξοστοιχια τον Δημο ως ατμομηχανη,ενω θα επρεπε να ειναι το κερδος της οποιας επενδυσης λ.χ. ο Κινεζος για το καμπιγκ ο Μητσης για την Γαληνη κοκ.
Δεχεσαι ισως την ανακυκλωση των ιδιων υλικων δηλ μια κατασταση"παρελθοντολογικηςεμμονης"
οτι θα δωσει λυσεις που δεν εδωσε στο παρελθον.
Η ταση λοιπον εχει καταγραφει ως "εθιμικη προσηλωση" και δεν αλλαζει εδω με συμβατικο τροπο δηλ. παρεουλα- συνδυασμος- εκλογικη νικη-μοιρασμα, και παλι απο την αρχη.
Εισαι ικανος για την ρηξη;







ικο τροπο

ΝΔΣ είπε...

3.50μμ ως Νέος Δημοτικός Σύμβουλος διάβασα το σχόλιο του W και το δικό σου και ενώ το πρώτο είναι κατανοητό και θα προσπαθήσω να το περάσω και στους συναδέλφους μου, έχω μερικές ερωτήσεις στο δικό σου σχόλιο και παρακαλώ για τις απαντήσεις σου.
Ποιες είναι οι δικές μας πολιτικές συνθήκες ?
Τι σημαίνει, το θέλω του W είναι "Καφενοβιακή εναλλακτική" ?
Τι σημαίνει, το δικό σου θέλω είναι "υπηρεσία αφύπνισης" ?
Ποιά είναι η πραγματική δυνατότητα της σημερινής δομής στον Δήμο ?
Τι σημαίνει "κοσμοπολιτικη περιδίνηση" ?
Ποιά είναι η ιδιοτυπία του τόπου δηλ η αρρώστια που αρνείται να δει ο W και έτσι λανθάνει και στην θεραπεία ?
Ποιά είναι η πραγματική δυνατότητα της σημερινής δομής στον Δήμο ?
Ποιά είναι η τάση που έχει καταγραφεί ως "εθιμική προσήλωση" και τι σημαίνει η έκφραση ?



Ανώνυμος είπε...

Προς τον Δ.Συμβουλο που ρωτα τα αυτονοητα, θα προσπαθησω να αποσαφηνισω.
Η γενικη κατασταση των κοινων στο τοπο μας[Δημος] ειναι ηλιου φαεινοτερον δυσχερης
απο πολλες αποψεις,κυριως απο την εφαρμογη μικροπολιτικης, με αιρετους υποδεεστερους των περιστασεων[ανικανους για συνθετικη κριση] ,με την εξαιρεση δυο ή τριων .
Η "καφενοβιακη εναλλακτικη" ειναι η κοινοτητα εκεινων των δημοτων με εδρα
το καφενειο [ωρες συνεδριασης πρωι και απογευμα]με ειδικη γνωση στην συνωμοσιολογια
και στην κριτικη θεωριολογια.
"Υπηρεσια αφυπνησις"ειναι μεταφορικα η προσπαθεια σοκαρισματος απο μια
αρχικη κατασταση [πολιτικη υπνηλια] σε μια αλλη ισως ποιο ενεργητικη.
Η δυνατοτητα του Δημου μας ηταν και ειναι χαμηλη σε δομες [σκουπιδια,υδρευση,εργατικο δυναμικο,γραφεια,κτηριακα,αμαξοστασια,κοινοχρηστοι χωροι κλπ]
ειναι δηλ.ταξης μεγεθους Καποδιστριακου Δημου,με εδρα το κεφαλοχωρι που διοικει τα χωρια και βεβαια δεν ανταποκρινεται στην ανομοιογενεια των προβληματων που ενας Δημος μονοθεματικος θα τα διεκπαιρεωνε επαρκως λ,χ Αμφικλειας ή Μακρακωμης.
Ο παλαιος κοσμοπολιτισμος στα Καμενα βουρλα [αρχικος Δημος του 1964] δεν ειναι ομοιογενης πλεον λογω "εισροης"αλλης κουλτουρας με αλλες προτεραιοτητες,με αποτελεσμα την ελλειψη συγκεντρωσης σε πολιτικες για την λουτροπολη [μηδενικο εργο εσωτερικης οδοποιιας,αρνηση
για αναπλασεις,τριτοκοσμικη χωματερη, κλπ].Αυτο οδηγει στην περιδινηση [Βικιλεξικο:Κινηση εκκεντρη περι του αξονος].
Ενας τοπος εχει ειδικα χαρακτηριστικα,[Νησια,Λουτροπολεις,Ορεινα ,Προιοντα Ονομασιας Προελευσης κλπ]αναλογως εμφανιζεται μια ιδιοτυπη κατασταση ,εδω εχουμε την εξης ,ενω ειμαστε χαρισματικοι[γεωγραφια,υπεδαφος] ειμαστε ελειμματικοι σε ορθολογισμο.
Θεωρουμε οτι τα ποιοτικα αλματα τις δεκαετιες 50,60,70 ηταν ενα τραινο με αυτοματο οδηγο και οχι αποτελεσμα συγκυριων, αδυνατουμε να αναλυσουμε τα αιτια τις πτωσης,ψηφιζουμε διοικησεις στο Δημο με ατομικη προοπτικη και αρνουμαστε την προσωπικη μας ευθυνη .Αυτο στην ψυχιατρικη λεγεται ψυχικη διαταραχη και ειναι αρρωστια.
Τελος συν ολα τα ανωτερω ως κοινωνια δεν
εχουμε πραγματικο θαρρος να παραδεχθουμε κατι ,αλλα την αυτοκοροιδια την θεωρουμε προσον.
Καποτε το εθιμο και η παραδοση υπηρετουσαν τις αναγκες σε οικοσιτες κοινωνιες στο χωριο,σημερα οχι, αρα η προσηλωση σε παρωχημενες εθιμικες πρακτικες λ.χ "με βρηκες αρα ειμαι υποχρεωμενος να κερασω ολους οσους ελθουν να καθισουν μαζι μου", εχει τελειωσει.
Στα εθιμα περιλαμβανεται και η πολιτικη "Ψωμι ελια και Δημαρχο βασιλια".
































W είπε...

Ανώνυμε οι τοποθετήσεις σου 11.36, 3.50 και οι απαντήσεις σου στον ΝΔΣ, μου θύμισαν το ανέκδοτο με τον τρελό οδηγό.
‘’’Ένας τρελός δραπετεύει από το ψυχιατρείο, μπαίνει σε ένα ΙΧ που ήταν απ έξω παρκαρισμένο, βάζει μπροστά τη μηχανή και φεύγει. Μπαίνει στην Εθνική Οδό με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αλλά στο αντίθετο ρεύμα. Οι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων που τον έβλεπαν να ξεφυτρώνει μπροστά τους άρχιζαν να κορνάρουν, να φρενάρουν, να του αναβοσβήνουν τα φώτα ..... Πανικός !!! Η Αστυνομία δίνει την είδηση σ όλους τους σταθμούς για να αποφευχθούν ατυχήματα : Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για μια έκτακτη είδηση. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΔΗΓΟΙ! Τρελός οδηγός στην Εθνική Οδό τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το ακούει το μήνυμα κι ο τρελός, κοιτάζει δεξιά, κοιτάζει αριστερά, κουνάει το κεφάλι του και μονολογεί: Να ‘τανε μόνο ένας !!!
Έτσι και εσύ.
Βρίσκεσαι στο αντίθετο ρεύμα σκέψης της σύγχρονης εποχής.
Όπως – προείπα - οι Δήμοι που κερδίζουν προς όφελος των Δημοτών είναι αυτοί που κοιτάνε μπροστά και αντιγράφουν έξυπνες ιδέες που τις προσαρμόζουν στο δικό τους μικρόκοσμο με τα μέσα (ανθρώπους + χρήμα) που διαθέτουν και με αυτά που μπορούν να αντλήσουν (χρήματα) από διάφορα κοινοτικά και εθνικά προγράμματα. Οι Δήμοι (Δημότες) που περιμένουν την ατμομηχανή της αναπτυξιακής αμαξοστοιχίας (όπως λες) να την οδηγήσουν ξένοι : κινέζοι, φιλλιπινέζοι και λοιποί –έζοι, κλπ είναι χαμένοι από ‘χέρι’ .
Υστ.
Η τακτική σου να σχολιάζεις με 2 ‘πρόσωπα’ ως ανώνυμος και με το ψευδώνυμο που είσαι γνωστός, επιβεβαιώνει αυτό που λες στο τελευταίο σχόλιό σου : Αυτό στην ψυχιατρική λέγεται ψυχική διαταραχή και είναι αρρώστια.

Ανώνυμος είπε...

https://www.mag24.gr/lamia-anaptyksi-me-vasi-to-triptycho-souvlaki-tzatziki-panigyria-ftanei-pia/

άρθρο απο το mag24 το οποίο θα μπορούσε με μικρές αλλαγές να λέει για τα Καμένα Βούρλα

Ανώνυμος είπε...

Το λυσάρι του debate
Είναι παλιό αλλά καλό.

Δείτε στη
διεύθυνση http://www.geocities.com/perikallosproject/eisksyl.html ,
τι είχαν μελετήσει πολιτικοί αρχηγοί πριν προσέλθουν σε debate.

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΣΑΡΙ

Κυρίες και κύριοι,,
η μέθοδος στην ανάπτυξη της δράσης των στελεχών
μας υποχρεώνει να προσδιορίσουμε
τις βάσεις μιας προοδευτικής μετεξέλιξης.

Από την άλλη πλευρά
Ένα νέο μοντέλο πολύπλευρης δράσης και παρέμβασης
Βοηθά στην προετοιμασία μας για
Ένα γενικότερο σύστημα πλατιάς συμμετοχής.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;
ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ;;;
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ… ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ,
ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ Η ΓΡΑΦΕΙΣ ΩΡΑΙΑ,
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.

ΣΤΟ ΛYΣΑΡΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎΣ ,
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ 10000 ΦΡΑΣΕΙΣ.

anonhmos είπε...

ο κουμπαρος με τα μεγαλα οραματα στα ιαματικα και στα σχεδια πολης που ειναι ???? εχει ξεχαστοι η βρισκεται στο μηνα του μελιτος ????

Ανώνυμος είπε...

honey moooooooonnnnnnn!!!!