20 Φεβρουαρίου 2019

Ο δικηγόρος Ηλίας Γ Κυρμανίδης υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο συντοπίτης μας Ηλίας Γ Κυρμανίδης θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού "ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ".

Στη σχετική δήλωσή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει:
[[Φίλες και φίλοι
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το εύκολο είναι να απέχεις. Το βολικό είναι να δείχνεις με το δάχτυλο όλους τους άλλους ως υπαίτιους. Να καταγγέλλεις, να «εξοργίζεσαι», να διαμαρτύρεσαι. Να εξομοιώνεις τους πάντες και τα πάντα. Να μηδενίζεις..

Η άλλη όψη (του ίδιου νομίσματος) είναι, ως σύγχρονος Αλαντίν, να τάζεις θαύματα. Να φτιάχνεις συννεφάκια. Να χτίζεις πάνω τους κόσμους ουτοπικούς…

Σήμερα όμως, οι ανάγκες, οι διακυβεύσεις και τα επίδικα της εποχής μας «μισούν» την αδιαφορία. Οι «Γόρδιοι δεσμοί» της μακρόχρονης κρίσης, δεν λύνονται με μαγικούς τρόπους. Κόβονται με συμμετοχή, με ρεαλισμό, με πίστη, με σχέδιο.

Για να αναμετρηθούμε με το σήμερα, πρέπει να όλοι να γίνουμε ενεργοί. Για ν αλλάξουμε τον .. «κακό μας τον καιρό» πρέπει να «καταπιούμε» τους εγωισμούς μας, να υπερβούμε τις διαφορές μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να «περπατήσουμε» κόντρα στον καιρό.
Με αυτές τις σκέψεις, με αυτή την εσωτερική ανάγκη (του ενεργού και χρήσιμου συμπολίτη) αποφάσισα να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού. Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να σας δώσω, είναι ότι θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. ]]

Σύντομο βιογραφικό
Γεννήθηκε στα Καμένα Βούρλα της Φθιώτιδας στις 5 Δεκεμβρίου του 1968. Είναι γιος του Γιώργου Κυρμανίδη και της Βασιλικής Μπεσίρη.
Τέλειωσε Δημοτικό και Γυμνάσιο στα Καμένα Βούρλα και Λύκειο στο Μώλο.
Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Κομοτηνής το 1993.
Έχει μια κόρη, τη Βασιλική, που σπουδάζει στο 4ο έτος της Αγγλικής Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Από το 1996 ασκεί μάχιμη δικηγορία.
Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση από νεαρή ηλικία και για 12 χρόνια ήταν νομαρχιακός σύμβουλος. Κατά τη θητεία του διετέλεσε πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Φθιώτιδας και αντινομάρχης.
Από το 2015 είναι πρόεδρος του σωματείου Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης με έδρα τη Λαμία. Από το 2017 είναι εκλεγμένος πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
ΙΚΠ

Ανώνυμος είπε...

Ο Σπανός δεν κερδίζει..Ηλία προσωπική καλή επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στον Ηλία, παρόλο που κουβαλάει και την περίοδο που ήταν 'ο κοντινός' στο μεγάλο Νομάρχή της δεξίας που διέπρεψε ( Χειμάρα), μάλλον θα έχει την τύχη των άλλων Λοκρών.... δηλαδή δεν θα εκλεγεί!
Όσο οι Λαμιώτες δεν ψηφίζουν Λοκρούς, δεν θα εκλεγεί κανένας από το Δήμο μας ή τον Δήμο Λοκρών. Η ιστορία αυτό έχει δείξει! Τελικά αυτή η παράταξή της Νέας Δημοκρατίας μας μας έκανε την τιμή να μας διοικήσει και ο Μπέλλος και ο Χειμάρας; Φυσικά το να βάζει τώρα τον Σπανό σαν δέξιο Λοκρό με αφήνει παγερά αδιάφορο...