16 Φεβρουαρίου 2019

Απαντητική επιστολή Λ. Δαδιώτη στην ανάρτηση «Αγαπητέ υποψήφιε Δήμαρχε των Καμένων Βούρλων …»

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αξιότιμε συνδημότη,

Διάβασα με ενδιαφέρον το κείμενό σας της 15ης Φεβρουαρίου και ως ένας εκ των υποψηφίων συμμερίζομαι την άποψή σας ότι η θέση του Δημάρχου είναι ένα απαιτητικό αξίωμα με υποχρεώσεις πλήρους απασχόλησης και με αυτόν τον τρόπο σκοπεύω να το ασκήσω. Η απόφαση της διεκδίκησης δεν ήρθε χωρίς την αρμόζουσα σκέψη και συνοδεύεται από πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι θα απαιτηθεί η απομάκρυνσή μου από το ιδιωτικό επάγγελμά μου ώστε να μπορώ να αφιερώσω στα σημαντικά αυτά καθήκοντα την διαρκή προσοχή και συνεχή προσωπική παρουσία που τους αρμόζει.

Είμαι άλλωστε γέννημα θρέμμα της περιοχής, και η μέχρι τώρα πορεία μου έχει δείξει στους συμπολίτες μου ότι κίνητρό μου δεν έχει υπάρξει ποτέ ούτε το οικονομικό όφελος ούτε οι ‘δάφνες’ αλλά το ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο. Με αυτό λοιπόν το κριτήριο αποφάσισα να διεκδικήσω αυτό το αξίωμα και, όπως η προσωπική μου διαδρομή έχει αποδείξει, η αφοσίωσή μου σε όποιο ρόλο έχω αναλάβει είναι αδιαμφισβήτητή.

Μετά τιμής

Λουκάς Δαδιώτης
Ιατρός Αιματολόγος
Υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο υ/δ κ. Δαδιώτης, ως όφειλε να πράξει, πήρε θέση και απάντησε στα ερωτήματά του blogger.
Οι άλλοι υ/δ κκ. Συκιώτης, Μπέλλος, Τσώμος, Παπαναγιώτου, κλπ δεν οφείλουν να πάρουν και αυτοί θέση και να απαντήσουν?
Δεν πρέπει να ξέρουμε και αυτών τις απόψεις ?
Και ειδικά του δημάρχου κ. Συκιώτη που επί 5 χρόνια ‘εργαζόταν’ με μειωμένο ωράριο?

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Δαδιώτη με όλον τον σεβασμό στην ιδιότητα σας,την ηλικία σας και την ευσεβή επιθυμία σας καλόν θα είναι μετά από ώριμη σκέψη να ξανασκεφτείτε ότι μπαίνετε σε αχαρτογράφητα νερά και αγνοείτε παντελώς την υφιστάμενη κατάσταση στον Δήμο. Από την άλλη γνωρίζω ότι καθοδηγείστε από τον πιο αποτυχημένο και πιο εχθρικό δήμαρχο για τα Καμμένα Βούρλα τον σεβάσμιο στρατηγό,αλλά και τον επίσης αποτυχόντα πρώην πρόεδρο του ΤΕΙ Λαμίας.
Θα είναι δυστυχές για εσάς να αποτύχετε για μια χιμαιρική φιλοδοξία που γνωρίζετε ότι είναι καταδικασμένη εκ των προτέρων,δεν σας αξίζει αυτό.
Αν θέλετε να γνωρίσετε τον Δήμο μας που τον αγνοείτε παντελώς ειδικά πέραν του Μόλου συνεργαστείτε με υποψήφιο από την έδρα του Δήμου,συμφωνείστε να αναλάβετε θέση ευθύνης στο τομέα της υγείας είτε εντός είτε εκτός δημοτικού συμβουλίου για να προσφέρετε στα στερνά σας καλές υπηρεσίες στους συνδημότες σας. Θα είναι πολλαπλάσια το όφελος και για εσάς και για όλους εμάς και θα σας ευγνωμονούμε μια ζωή.
Σας θέλουμε υψηλά υπεράνω παρατάξεων,κομμάτων και ευτελών φιλοδοξιών. Ιδού η πρόκληση για εσάς,τολμήστε και συμβάλετε στην ενότητα, αποφύγετε τον διχασμό των δημοτών.
Hic Rhodus, hic salta.

Ανώνυμος είπε...

Το ντεαλ έγινε πρόταση δεκτή..το πάντρεμα κάνει η συμπεθέρα υποψήφια με τον γιατρό κ δήμαρχο μας κάστανα πισλη Ελένη. Είναι όλα υπό ελεγχο κ ο δήμος έκλεισε. Τσωμε πες αλευρι..? Χαχαχα. Ο Μώλος έκλεισε πισλη δαρδιωτης Μακρόπουλος παταργιας..δεν υπάρχει άλλος. Αλλά κ άλλος να υπήρχε ήταν καθαρισμενος

Ανώνυμος είπε...

Μην λέτε πολλά θα εκτεθείτε.
Ο Πιπίλας να βγει από την πρώτη Κυριακή αποκλείετε.
Την δεύτερη Κυριακή θα συσπειρωθούν όλοι εναντίον του καράφλα και θα πάρει το παιχνίδι ο δεύτερος.
Το κόλπο λοιπόν είναι ποιος θα πάει δεύτερη Κυριακή

ΜΟΛΙΩΤΗΣ είπε...

Ρε 4.38 δεν καταλαβαίνω τι λες.
Εγώ γνωρίζω ότι …
Η κόρη της Ελένης Πισλή-Καστανά έχει παντρευτεί με το γιο του Δαδιώτη .
Η Ελένη Πισλή-Καστανά είναι συμπεθέρα με τον Δαδιώτη αλλά κατεβαίνει υποψήφια με το Συκιώτη. Κάτι δεν κουμπώνει. Τι παιχνίδι παίζεται ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΔΩ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ - ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΦΡΑΓΚΑ - ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΟΥ),ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΚΕΙ... ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ;