15 Φεβρουαρίου 2019

Αγαπητέ υποψήφιε Δήμαρχε των Καμένων Βούρλων …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητέ φίλε υποψήφιε

Εξ όσων γνωρίζω αλλά και κατανόησα από τα γραφόμενα σου αλλά και το βιογραφικό σου, είσαι εν ενεργεία επαγγελματίας (υγείας ή νομικός ή μηχανικός ή μαγαζάτορας κλπ κλπ) και μάλιστα από τους πολύ καλούς στο είδος σου..

Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω, είναι γιατί ενώ έχεις μαγαζί ‘γωνία’ με πολλές υποχρεώσεις (και πολλά έσοδα παράλληλα φαντάζομαι) εντούτοις θέλεις να γίνεις δήμαρχος.

Θέλω να πω, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις με τις τόσες υποχρεώσεις που έχει ο Δήμος, και παράλληλα με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις και εσύ όντας εν ενεργεία επαγγελματίας?

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά η ‘θέση’ Δήμαρχος είναι μια πλήρους απασχόλησης εργασία (αν μπορώ να το πω έτσι), με πολλές φορές να απαιτεί εργασία–παρουσία και εκτός κανονικού ωραρίου, χωρίς αυτό απαραίτητα να έχει οικονομικό όφελος (οι υπερωρίες δεν αμείβονται).
Έχοντας και το πρόσφατο παράδειγμα στο μυαλό μας, εμείς οι απλοί δημότες, με τον νυν δήμαρχο μας, που και αυτός είναι επαγγελματίας (υγείας) εν ενεργεία, μας κάνει λίγο δύσπιστους με το κατά πόσο αποτελεσματικός μπορείτε να γίνετε αγαπητέ μου στον Δήμο, λαμβανομένου υπόψη και τα στελέχη που μπορείτε να διαθέτετε στην ομάδα σας (τα στελέχη στο δήμο είναι όντως λίγα).

Θέλω να πω, μήπως θέλετε να γίνετε δήμαρχος για τις ‘δάφνες’, ενώ δεν είστε σίγουρος στο κατά πόσο μπορείτε να παράγετε πραγματικό έργο? λόγω περιορισμένου διαθέσιμου χρόνου?
Γιατί αν συμβεί αυτό, ο τόπος δεν αντέχει άλλα 4-5 χρόνια απραξίας .

Εννοώ ότι κατ εμέ, ο νυν δήμαρχος δεν ήταν (κατά την ταπεινή και προσωπική μου άποψη) όσο αποτελεσματικός περίμενα ότι θα ήταν (έργα, υποδομές κλπ) και το αποδίδω σε ένα μεγάλο μέρος του, στον περιορισμένο χρόνο του, για τους προαναφερόμενους λόγους.

Δεν θα μακρηγορήσω άλλο, θα χαρώ να διαβάσω την απάντηση σας, γιατί είμαι σίγουρος ότι αυτά τα ερωτήματα ταλανίζουν και άλλους δημότες.

Με τιμή ο Blogger

6 σχόλια:

W είπε...

Με υποψηφιότητες τύπου ΣΥΚΙΩΤΗ [part time Δήμαρχος] θυμήθηκα αυτό που έλεγε ο Κολοκοτρώνης:«αυτός ο τόπος ούτε θα προκόψει ούτε θα καταστραφεί, έτσι θα κωλοσούρνεται»

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Blogger
ζητάς από επώνυμους συνδημότες μας που έχουν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν τη θέση του Δημάρχου, να σου απαντήσουν γιατί «ενώ έχουν μαγαζί ‘γωνία’ ως εν ενεργεία επαγγελματίες… θέλουν να πάρουν τη θέση του Δημάρχου … και τι τους κάνει να πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν με τις τόσες υποχρεώσεις που έχει ο Δήμος … παράλληλα με τις τόσες υποχρεώσεις που έχουν ως εν ενεργεία επαγγελματίες»
Πολύ σωστό το ερώτημά σου … είναι και ερώτημα δικό μου όπως υποθέτω και κάθε λογικά σκεπτόμενου δημότη… αλλά δεν θα πάρεις απάντηση … και ξέρεις γιατί ?
Γιατί ο επώνυμος άνθρωπος θέλει να ξέρει σε ποιόν απαντά, και εσύ κρατάς την ανωνυμία σου. Γιατί ?
Γιατί δεν υπογράφεις το πράγματι εξαιρετικό κείμενό σου το οποίο και προσυπογράφω ?

ΥΣΤ
Μην μου απαντήσεις τα γνωστά όσον αφορά την ανωνυμία. Γνωρίζεις την άποψή μου, γνωρίζω και τη δική σου.

Ανώνυμος είπε...

Αφού γνωρίζεις ρε συντοπίτη από το Ρεγγινι,τι ρωτάς?η καλύτερα το γράφεις;τελικά σου αρέσει να δημιουργείς εντυπώσεις...τι να πω
Και η ψήφος ανώνυμη ειναι,για αυτό κάποιοι δεν βρίσκουν ούτε την δική τους.

Unknown είπε...

Ξέρει κανείς απο τους φιλους/ες να μου απαντήσει στην προαναγγελθείσα συγκέντρωση του νυν Δημάρχου στο γνωστό cafe της παραλίας αν θα παρευρίσκεται και ο κ. Τζανίκος Παναγιώτης (Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ Τζανίκος είναι πρών Δήμαρχος Αμαρουσίου).
Και επίσης τι συνδέει τον κ.Τζανίκο με την καθυστέρηση ανάρτησης του προϋπολογισμού του Δήμου Καμ. Βούρλων γιά το έτος 2019;
Ευχαριστώ

Αν δεν γνωρίζετε την απάντηση, μετά λύπης μου θα δυσαρεστήσω τον Δήμαρχο και θα αναφερθώ σε θέματα,γνωστά βέβαια στούς περισότερους εδώ μέα αλλά και κοινό μυστικο στην ευρύτερη περιοχή.
Ευχαριστω.
Nightmare

Ανώνυμος είπε...

ο καθένας το πουλί του και την υπογραφή του, τα βάζει όπου θέλει, εκει που θέλει. κατανοητό ? γιατί ακόμη εργαζόμαστε και δεν είμαστε συνταξιουχοι

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Έχοντας υπόψη το άρθρο 58 του Ν. 3852/2010, (ΦΕΚ87/Α/07-06-2010),
γνωστοποιούμε ότι από τις απογευματινές ώρες (18.30), της Δευτέρας, 25-02-2019 θα υπάρξει
διακοπή στην υδροδότηση των Καμένων Βούρλων για λόγους που έχουν σχέση με το δίκτυο
αποχέτευσης ακαθάρτων και ειδικότερα για τον εντοπισμό εισροής ιαματικών νερών στο
δίκτυο. Ο έλεγχος του δικτύου θα γίνει την Τρίτη 26-02-2019.

Χρονιο προβλημα, θα ληθει ;;