27 Φεβρουαρίου 2019

Η απάντηση του Αντιδημάρχου σε επιστολή δημότη για το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τα παρακάτω απάντησε ο Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Καραμανώλης σχετικά με ανοικτή επιστολή που δημοσιοποίησε δημότης σχετικά με την δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης (την επιστολή μπορείτε να την διαβάσετε εδώ ), ενώ στη συνέχεια ο δημότης απάντησε σχετικά.

Αντιδήμαρχος Θ. Καραμανώλης:

Ο Δήμος με την ανακοίνωσή του ήταν όσο πιο σαφής γινόταν, «θα υπάρξει διακοπή στην υδροδότηση των Καμένων Βούρλων για λόγους που έχουν σχέση με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων και ειδικότερα για τον εντοπισμό εισροής ιαματικών νερών στο δίκτυο.» Γιατί να υπάρχει κάτι πιο ανησυχητικό δεν μπορώ να το καταλάβω σε ό,τι αφορά το δίκτυο ύδρευσης. Ο Δήμος κάνει αναλύσεις στο νερό της ύδρευσης συνεχώς. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα αναζητήσετε με μια αίτηση στο Δημαρχείο. Δεν υπάρχει λόγος να γράφετε και να δημιουργείτε ανησυχίες στον κόσμο με εικασίες και υποθέσεις που δεν ισχύουν.

Η απάντηση του δημότη στον Αντιδήμαρχο:

Αγαπητέ Αντιδήμαρχε Καμ. Βούρλων κ. Θανάση Καραμανώλη, από τη στιγμή που σε συγκεκριμένο χρόνο, αμέσως μετά τη δημοσίευση του κειμένου μου, έκανα αποδεκτό το αίτημα φιλίας που μου απευθύνατε, γνώριζα πολύ καλά πως θα μου απαντούσατε με το συγκεκριμένο απαξιωτικό ύφος. Επειδή δεν προτίθεμαι να πέσω τόσο χαμηλά και να αναφερθώ κι εγώ στα όσα γνωρίζετε, θα σας πω, ότι διετέλεσα επί πολλά έτη προϊστάμενος σε τμήμα αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Λαμίας και επί 8ετία αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των εργαζομένων στις Δημοτικές επιχειρήσεις ΄Υδρευσης και αποχέτευσης. Δε θα αναφερθώ και δε με ενδιαφέρουν τα ένσημα που έχετε στο συγκεκριμένο χώρο, απλά θα ήθελα να δικαιολογήσω την έκφραση που χρησιμοποίησα “…πως από τα λίγα που γνωρίζω….” !! Ίσως σας είναι άγνωστο, το τι σημαίνει σεμνότητα, ίσως απλά περισσεύει το ΕΓΩ σας και η κομπορρημοσύνη σας, ίσως συμβαίνουν πολλά πράγματα που δε γνωρίζω, ούτε προτίθεμαι να σκαλίσω. Απάντηση στο ερώτημά μου ζητώ μια και ως γνωρίζων ελάχιστα, δε μπορώ να διαβεβαιώσω τους πολίτες για τις αγνές σας προθέσεις. Αυτό είναι δική σας υπόθεση, ίσως και κάποιων λειτουργών από υπερκείμενες υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένοι με το θέμα της διασφάλισης της δημόσιας υγείας. Αν σαν πολίτης ανησυχώ για ΠΙΘΑΝΕΣ επιπτώσεις της πολιτικής σας στο θέμα της δημόσιας υγείας και εκφράζω ιδιαίτερη ευαισθησία, δικαιολογείται από το ότι αντιμετωπίζω το θεριό του καρκίνου, (χωρίς να έχω ποτέ ζητήσει τη βοήθειά σας, ή έστω την κατανόησή σας)! Έχω όχι μόνο δικαίωμα, αλλά υποχρέωση να ψάξω για την αιτία που με οδήγησε (και όχι μόνο εμένα), σε αυτή την κατάσταση και βέβαια δεν υπονοώ πως υπεύθυνοι σώνει και καλά είστε εσείς. Τους θερμούς μου χαιρετισμούς και στον κ. Δήμαρχο και εύχομαι για το καλό όλων μας, οι έλεγχοι που λέτε πως κάνετε να αποδειχθούν αληθινοί!!

fonografos.net

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι Παντελή! Τα φαντάσματα βγαίνουν κάθε βράδυ πίσω από το Ράδιο.

Ανώνυμος είπε...

Η αλαζονεία σου Θανάση ξεπερνά κάθε οριο!!

Ανώνυμος είπε...

Εάν δηλαδή ο Θανάσης δεν απαντούσε στο ερώτημα του κυρίου τι θα λέγατε? Πάλι θα τον θαβατε . δυστυχώς αυτός ο τόπος με τον κόσμο που έχει προσπαθεί να περάσει το κάθε ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ για αλήθεια και την αλήθεια να την παραποιεί δηλαδή κοινώς ότι συμφέρει τον καθέναν. Το καλοκαίρι βγαίνουν οι μπάλες με το τριφύλλι φορτωστε καμία πλατφόρμα για το σπίτι γιατί μόνο με αυτό είστε ικανοποιημένοι. Χορταρακι θέλετε και τίποτα αλλο. Και πριν γράψετε ότι το έγραψε ο Θανάσης η ο δήμαρχος σας λέω ότι είμαι ένας απλός πολίτης των καμένων βουρλων.τα γράφω αυτά επειδή έχω βαρεθεί τα ρουφιανιλικια στα καφενεία και στα μπλογκ και παντού. Άντε βγείτε και λίγο παραπέρα απο τα διόδια της Τραγάνας και της Αγίας Τριάδας να δείτε τι παίζει. Αλλά δεν κοτατε γιατί σας πιάνει ποδάγρα όρνια

Ανώνυμος είπε...

Ρε περπατημένε χορτοφάγε γιατί αν είναι όλα καλά, ο θανασάκης σου χθές στο ΔΣ.δεν έδωσε καμία εξήγηση για το θέμα του νερού ;;;;γιατί Δεν παρουσίασε τουλάχιστον τις τελευταίες αναλύσεις στους δημοτικούς συμβούλους και στους παρευρισκόμενους δημότες;;;

Ανώνυμος είπε...

Αντιπολιτευση για την αντιπολιτευση.
Πολυξεριδης με ψευτοκουλτουριαρικο στομφο.
Δημοσιογραφισκος της κακιας ωρας.
Εργατοπατερας και συνδικαλας βολεμενος ως δημοσιος υπαλληλος.
Μηπως δεν ενεδωσες Δημαρχε σε καμια προταση του για manager στην προεκλογικη περιοδο;???
Προσεξε γιατι θα δεις κανα ολοσελιδο αρθρο σε κουτσομπολιστικη φυλλαδα που θα σε φωτογραφιζει. Ξερει αυτος και εσυ θα κατουριθεις απ'το φοβο σου και θα αλλαξεις σλιπακι. Μαζι και ο Καραμανωλης.

Ανώνυμος είπε...

Τα ακους κοντε Διυσθεορητε γιγαντα???
Για σενα χτυπαει η κουδουνα.....

Ανώνυμος είπε...

Θανάση αντιδήμαρχος είσαι..άρα πληρώνεσαι από εμάς..σούζα γκεκε!!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που θα αυξήσετε τα δημοτικά τέλη από 30 σε 50 ευρώ να δούμε τι θα λέτε.

Ανώνυμος είπε...

Τα τέλη και 100 ευρώ να πάνε αν χρειαστεί. Δεν κατάλαβα; Φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι ο δήμος; Και όποιος δεν πληρώνει, κόψιμο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ? ΑΜΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΦΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!ΑΠΟΡΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ?ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΓΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΣ-ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΟΝΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ-ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ,ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ- ΤΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

οξεία κοντοπιθαρίτιδα.... εξ ου και τα πολυάριθμα πιόνια...

W είπε...

Ρε ψεκασμένα στρατιωτάκια της ΣΥΚΙΩΤΗΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ και Σια Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης … είναι μόνο η ξετσιπωσιά και ξεδιαντροπιά που έχετε στο DNA σας ή σας έχει έρθει και ...ντουβρουτζάς από την ανασφάλεια και αγωνία που σας έχει καταλάβει εν όψει εκλογών?
Γιατί, πώς αλλιώς εξηγείται η λεκτική επίθεση, με κοάσματα, που κάνετε σε ένα καρκινοπαθή συν-δημότη μας που έθεσε 2 ερωτήματα που αιωρούνται στο μυαλό όλων μας σχετικά με τη ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ :
Μήπως υπάρχει κάτι πιο ανησυχητικό που θα έπρεπε σαν πολίτες να γνωρίζουμε?
Μήπως υπάρχει κάτι που έχει σχέση με τη δημόσια υγεία?
Αυτά. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή και οι εκλογές δεν είναι μακριά. Θα πάει σπιτάκι του ο καράφλας γιατί θα τον τιμωρήσουν οι δημότες.

Ανώνυμος είπε...

Ο τσωμος θα πάει σπιτι του , βλάκες ε βλάκες που τον πιστεύετε ότι θα κερδίσει κ εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν είδατε τι κακό κάνει στην δημαρχεία κ στον δήμαρχο? Που νομίζετε δημότες ότι οφείλεται η απραξια της δημοτικής αρχής αυτός , ο Βούλγαρης κ ο δικός σας τον καμένων , φτάνει πια βάλτε τους στην άκρη. Πορεία ανάπτυξης μαγκες

Ανώνυμος είπε...

Ο καραφλός ηγέτης, σας έχει στείλει για βρούβες με μόνο τον μισό συνδυασμό που έχει παρουσιάσει!
Που να αρχίσει να ανακοινώνει και τους υπόλοιπους! Μόνο ΣΤΕ-ΛΕ-ΧΗ!!!
Θα κρυφτείτε στα λαγούμια σας μια και καλή!

Και συ κοντοπίθαρε που άγεσαι και φέρεσαι ως ο επόμενος δήμαρχος καταγγέλλοντας συνεχώς και αδιαλείπτως τον ηγήτορα μας, ο λαός θα σε στείλει εκεί που σου αξίζει! Τελείωσες!

Η ομόνοια του Δήμου Καμένων Βούρλων που έχει φέρει με την προσωπικότητα του ο καραφλός μας ηγέτης και η εξάλειψη του τοπικισμού και των "παθών" των δημοτών είναι παράδειγμα προς μίμηση!

Ο ηγέτης μας θα καθίσει άλλη μια 4ετία στον δημαρχιακό του θώκο θέτε δε θέτε και στη συνέχεια ακολουθεί η Βουλή των Ελλήνων!
Εκεί που αξίζει σε τέτοια άτομα με αυτές τις ηγετικές ικανότητες να βρίσκεται!

Προχώρα ηγήτορα, να δαγκώσουν την ουρά τους τα φίδια.

Ανώνυμος είπε...

Τα καμένα λυπάμαι φίλε Θανάση καλά για τα αλλά μόλο κ άγιο δεν ξερω ...καλή τύχη στη νέα σας τετραετία. Φοβήθηκα κ σκάω!!Το λόγο έχουν οι δημότες από εδώ και περα!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κοντοπιθαρος ξερει οτι δεν θα βρει ούτε το δικό του αν κατεβει να παρει σταυρο, για αυτό ψάχνει να βρει 27 κορόιδα του πενηνταρικου σαν τον πορδιλα μπας και βγει δημοτικός σύμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα..

Ανώνυμος είπε...

Στη Βουλή, σε διπλανά έδρανα με τον Κο Υφαντή...
Χαχαχαααα

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Δήμαρχε πάλι έργα έργα έργα να δούμε ποιος άλλος έχει κάνει τόσα πολλά ? Μόντε Κάρλο θα γινουν σε λίγο τα καμενα..ανάπτυξη η πορεία για την αναπτυξη. Ελπίζω να κόψουμε την κορδέλα στο έργο μην το αφήσεις στα χαρτιά

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι αναγνώστες,
Την ανοιχτή επιστολή του κ. Γερασίμου, την διαβάζω και προσπαθώ να ερμηνεύσω , τα σημεία που τονίζει ή …μαυρίζει , βεβα ια, η προθεση του ηταν για να δώσουμε την δέουσα προσοχή, «από τα λίγα που γνωρίζει»:
Όπως το « ερώτημα που αιωρείται στο μυαλό των κατοίκων» ή το «Μήπως υπάρχει κάτι πιο ανησυχητικό που θα έπρεπε σαν πολίτες να γνωρίζουμε?» επίσης το «Μήπως υπάρχει κάτι που έχει σχέση με τη δημόσια υγεία?»
Ενώ η ανακοίνωση του δήμου γράφει για ιαματικό νερό, ο κ. Γερασίμου, επιστολογράφος στον Φωνογράφο, (αρα μεγαλύτερης εμβέλειας από το τοπικό μας μπλοκ), αναφέρεται σε «ραδιενεργών υδάτων», «να αποφύγουμε τα χειρότερα για την υγεία μας» «…. ρίσκο να πιούμε νερό» κλπ
Πάμε και στην …….προτροπή του προς τους διοικούντες για « σωστή και μη πλημμελή πληροφόρηση», ενώ ο ίδιος με αφορμή την εισροή στο δίκτυο της αποχέτευσης ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ νερού, κάνει το ακριβώς το αντίθετο δηλ. βάζει ένα κάρο (;;;;;;;;) και πολλά μήπως , για την δημόσια υγεία ως καρκινοπαθής, με την κατεύθυνση ότι «ραδιενεργό νερό μπαίνει στο δίκτυο ύδρευσης ».
Κ. Γερασίμου, σε κάποια σημεία έχεις το δίκιο σου ( μόλυνση στο δίκτυο ύδρευσης μετά από διακοπή, για αρκετούς λόγους , π.χ το στάσιμο νερό στις σωληνώσεις των μη κατοικήσιμων διαμερισμάτων, έλλειψη βαλβίδων αντεπιστροφής και εισροή μολυσμένου νερού στο υπεδάφους , γειτνίαση με βόθρους κλπ), όμως σε πολλά σημεία είσαι ….. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.
Στο ραδιενεργό ιαματικό νερό των θερμομεταλλικών πηγών μας , εκείνο που έχει την κατ εξοχήν επικινδυνότητα είναι( ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους στα υδροθ/τηρια ), η παρατεταμένη εισπνοή του αερίου Ραδονίου ( καρκίνος πνευμόνων) ,ενώ η περιστασιακή λούση στο ιαματικα λουτρά είναι ευεργετική. Από τα λίγα που γνωρίζω.
Κ. Γερασίμου, η Μαρουδιά , η παλαιότερη λουτρονομησα στα Καμένα Βούρλα , αυτή που έχει εισπνεύσει το περισσότερο Ραδόνιο, είναι εν ζωή στα……. 95ης και κάτι χρόνια της.
ΦΙΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Αποριες.....
Ο κ. Γερασίμου γράφει μια επιστολή πρός τον Δήμαρχο Καμ. Βούρλων.
Γιατί Δήμαρχε απαντάει για λογ/σμο σου Ο αντιδήμαρχος Καραμανώλης;;
Σε υποκαθιστά μήπως, μιάς και εσυ κατοικοεδρεύεις μακρόθεν του Δήμου του οποίου θελεις να λεγεσαι Δήμαρχος ;;
Βγές λοιπόν Δήμαρχε έστω στα φιλα προσκείμενα σου ΜΜΕ και δώσε εξηγήσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την Δημόσια Υγεία.
Επίσης με την ίδια ευκολία που δημοσιεύει και μια φωτο του δικτύου ο αντιδήμαρχος, δημοσίευσε και τα αποτελέσματα των αναλύσεων του νερού που φτάνει στα σπίτια μας.
Επίσης δημοσίευσε και εναν λογ/σμο πληρωμής τελών αποχέτευσης του αντιδημάρχου σου, καθοτι πληροφορίες τον φέρουν συνδεδεμενο στο δίκτυο αποχέτευσης (αν και εκτος σχεδίου πόλης). Ισως βέβαια να είναι θεμιτό κάποιος εκτός σχεδίου να μπορεί να συνδεθεί με το δίκτυο αποχέτευσης με ιδία έξοδα.( Δεν ξερουμε στην προκειμένη περίπτωση πως έγινε η σύνδεση, ξέρουν όμως πολύ καλά οιεργάτες του Δήμου)
Πολλά χρήζουν απάντησης λοιπόν Δήμαρχε , αλλά προτιμάς την σιωπή.
Τέλος καλώ τον αντιδήμαρχο Καραμανώλη σαν Δημόσιο πρόσωπο να βγεί Δημόσια και να αποκηρύξει τον Σιωνισμο.Ετσι για να ξέρουν οι Δημότες με ποιούς έχουν να κάνουν και ποιοί έχουν το θράσσος να ζητήσουν την ψήφο μας.

Ανώνυμος είπε...

Κατακάθια των υπονόμων καταπιείτε το δηλητήριο σας γιατί ξεραμένα σκατα στον τοίχο δεν κολλάνε. Ο καραφλος ηγέτης δεν σας βλέπει καν. Πουθεναδες ανύπαρκτοι.

Ανώνυμος είπε...

υπομονή οι εκλογές δεν είναι μακριά. ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Από αντικειμενικής πλευράς, δεν έχουν λόγο οι δημότες να ψηφίσουν καράφλα γιατί δεν έκανε έργα. εκτός και αν έκανε και μας τα κρατάει κρυφά. θα τον ψηφίσουν όμως αυτοί που ανέπτυξε πελατειακές σχέσεις μαζί τους, και αυτοί που τους βόλεψε τα παιδιά με 6μηνα και 8μηνα.

Ανώνυμος είπε...

Οπότε αν σκεφτούμε με τη δική σου λογική η δεν έχεις παιδια η εχεις κ δε βολεύτηκαν....

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο σόου στον Άγιο σήμερα ο καραφλος ηγετης έχασε την ψυχραιμία του κ επιτεθηκε σε πολίτη επειδή δεν τον ακολουθεί στις εκλογές η αλαζονεία , η ύβρις , ο τραμπουκισμος κ ο εκφοβισμός τον πολιτών έχει ξεπεράσει κάθε όριο κ κάθε προηγούμενο ..λυπάμαι πολύ για τέτοιες συμπεριφορές από μορφωμένους ανθρωπους

Ανώνυμος είπε...

4:07 άρα το ασπάζεσαι ότι αξιοκρατία στην δική σας διοίκηση δεν υπάρχει..

Ανώνυμος είπε...

4.54 γράφω πολυ ξεκάθαρα στο σχόλιο"αν σκεφτούμε με τη δική σου λογική..." δεν είναι κάτι που ασπάζομαι προφανώς..

Ανώνυμος είπε...

Συκιώτης - Καραφλός
Μπέλλος - Καραφλός
Τσώμος - Καραφλός
Δαδιώτης - Καραφλός

Η συνδυασμοί της καράφλας!!!! χαχαχα
Βάλτε κανέναν μαλλιά ρε για Δήμαρχο! Όλοι τους είναι ανίκανοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος με μαλλιά ειναι ο Παπαναγιώτου. Οπότε.....

Ανώνυμος είπε...

Ο καραφλος ηγετης είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ γατάκια!!!
Και σε 2 μηνες ολοι θα τον προσκυνήσετε που θα πάρει τις εκλογές από τον πρώτο γυρο!

Ανώνυμος είπε...

Κ τι είναι κ θα τον προσκυνάμε θεός? Ρε μπας κ το έχει χάσει τελείως...ένας δήμαρχος στα καμένα είναι ξυσ τα αρχ..α σου με γκασμα γιατί η τσουγκράνα αφήνει κενά.. χαχα βρε ουστ φαντασμένα ορνια