13 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Λουκά Δαδιώτη για το αξίωμα του Δημάρχου Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δελτίο Τύπου
Μώλος, 13 Φεβρουαρίου 2019

Είναι γενική διαπίστωση των συνδημοτών μας ότι η κατάσταση στο Δήμο μας, σε όλα τα μέτωπα, είναι κατώτερη από αυτή που μας αξίζει. Κοινωνοί αυτής της δυσαρέσκειας, οι συνεργάτες μου κι εγώ, αποφασίσαμε να αναλάβουμε δράση στοχεύοντας:

- Να αναδείξουμε τα χρονίζοντα προβλήματα και να εργαστούμε για την άμεση επίλυσή τους
- Να δρομολογήσουμε την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που απαιτούν μελέτες και προεργασία
- Να παρέμβουμε και να διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο την επίλυση προβλημάτων που αφορούν το Δήμο αλλά δεν είναι της άμεσης αρμοδιότητάς του

Παράλληλα, θεωρούμε ότι ο Δήμος μας έχει σημαντική αναπτυξιακή προοπτική, η οποία δεν έχει αξιοποιηθεί. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες αυτές που θα ευνοήσουν την εκμετάλλευση του αναπτυξιακού αυτού κεφαλαίου προς όφελος της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Τέλος, πιστεύουμε ότι σημαντικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χωρίς την συνεργασία των πολλών στη διαμόρφωση και λήψη των αποφάσεων, όπως επίσης και ότι η βελτίωση του επιπέδου ζωής περνάει μέσα από τη συμμετοχή σε διαρκή εκπαίδευση και πολιτιστικές δράσεις.

Βασικές αρχές που μας συνδέουν είναι η διάθεση για προσφορά, η ακομμάτιστη προσέγγιση στα προβλήματα του Δήμου και η πεποίθηση ότι η σύμπνοια μεταξύ των δημοτών των πρώην Καποδιστριακών Δήμων είναι σημαντικότερη από τις όποιες τεχνητές αντιπαλότητες.

Με την ελπίδα να γίνει πράξη το όραμα αυτό, ανακοινώνω την πρόθεσή μου να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Καμένων Βούρλων στις επερχόμενες εκλογές και καλώ όσους συμμερίζονται αυτές τις βασικές αρχές να συνταχθούν μαζί μας για να μπορέσουμε να χτίσουμε το Δήμο που μας αξίζει.

Λουκάς Δαδιώτης
Ιατρός Αιματολόγος
Υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων

Στοιχεία Επικοινωνίας
Θερμοπυλών 27, Μώλος, 35009
6987405095
ldadiotis@gmail.com
www.facebook.com/ldadiotis

22 σχόλια:

ΚΡΙΤΩΝ είπε...


ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Καλοδεχουμενος ο Γιατρος απο τον Μωλο και καλη επιτυχια σε αυτο που επιδιωκει για μας, χωρις ομως εμας, και θα εξηγησω τι εννοω.

Αν ειχαμε μια κοινωνια επιπεδου,τοτε θα ισχυαν πολλα απο αυτα που λεει η ανακοινωση ή θα πει στην προεκλογικη περιοδο.Θα σταθω ομως στην ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ και στην ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ που ζητα απο την κοινωνια και κυριως των συνεργατων που θα ηθελαν να συμμετασχουν.

Προφανως ειναι ευχη απο μερους του την οποιαν ολοι οι συνυποψηφιοι την κανουν, δηλ. ειναι κοινοτυπια και μαλιστα ουτοπικη μη επιδεχομενη και βελτιωσης ,αλλωστε αυτο ειναι
εκ των ων ουκ ανευ με μεγαλη απιβεβαιωση τα αλεπαλληλα "εκτροχιασμενα" δημοτικα συμβουλια δεκαετιων.

Δημοτικα συμβουλια και δυναμικες παρειστικης νοοτροπιας ,που ενω ξεφυγαν τα τελευταια
χρονια απο τον κομματισμο ,τον αλλαξαν με τον τοπικισμο και την μικροπολιτικη.

Επι ποιας αξιολογικης κλιμακας ενας υποψηφιος θα κινηθει για την προσελκυση "υγιων" στοιχειων σε επιπεδο στελεχωσης.Επι ΗΘΙΚΗΣ βασης ,το μονο δυσκολο και καθαρα υποκειμενικο,
,ισως απο τον ζηλο του ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ για προσφορα,μηπως απο την γνωση του αντικειμενου[ειδαμε και την 60μελη επιτροπη διαβουλευσης που διελυθει στα εξ ων συνετεθει,
για λογους υπερεπαρκειας ...βεβαιως, βεβαιως.

Καποιος αισιοδοξος θα διαφωνουσε με τα ανωτερω αλλα δυστυχως με την ευχη οσο ζω ελπιζω ,δεν λυνονται τα θεματα ,ουτε φυσικα με την δημοκρατικη διαδικασια ,που οριζεται απο την συγκεκριμενη τοπικη κουλτουρα.

Φυσικα και δεν μπορω να υποδειξω λυση σε μια πολιτικη τοπικη αγορα, που το εμψυχο υλικο κατακερματιζεται ανα πεντε-δεκα δογματικους υποστηρικτες με υπαρξιακες αναγκες και μιας κοινωνιας "πνιγμενη" κυριολεκτικα στην καθημερινοτητα της .







Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6.16,
Λένε ότι αν οι ξερόλες, οι καβαλημένοι και τα ψώνια έπεφταν σε χειμερία νάρκη, σίγουρα ο χειμώνας θα περνούσε πιο εύκολα. Τι λες μήπως είναι η ώρα να πέσεις ;

Ανώνυμος είπε...

Κριτωνα....
Κρινεις εξ ιδιων τα αλοτροια. Εχει δικιο ο προηγουμενος.
Αντε στον Κεφαληνακη για αποσυρση.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ντίνο δεν σε γνώρισα..Άλλαξες..Που είναι το ωραιο γκρίζο Μάλι?Έβαλες και γυαλιά?Πως αλλάζει ο άνθρωπος!!!

Ανώνυμος είπε...

11.43
Ο κρίτων με την ακατάσχετη ασαφή πολυλογία σε γραμμική β’ και το να πιπιλίζει διαρκώς τα αποπτύσματά του, νομίζει ότι μπορεί να πείσει. Το άτομο έχει υπαρξιακά προβλήματα.
Η υποψηφιότητα Δαδιώτη του προκάλεσε vertigo.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί ασχολείστε τόσο πολύ με τον Κρίτωνα?
Έχει άποψη και την λέει! Μπράβο του, είναι μάγκας και καραμπουζουκλής.

Του υπολοίπους γιατί δείχνει ότι τους επηρεάζει τόσο?
Αφήστε τον να γράφει, δεν τσιμπάει κανείς, άσε που δεν καταλαβαίνει και κανείς.

Εμένα δεν με ακουμπάει καθόλου μπορώ να πω, άσε που γράφει αρλούμπες, είναι και γενικόλογες και ασαφείς.

Ας εστιάσουμε σε σχόλια και σκέψεις ποιο προσγειωμένες και σαφείς, γιατί οι εκλογές φτάσανε και βράζει ο τόπος.

Ούτως η άλλως ο Κρίτωνας ούτε να κατέβει για δήμαρχος γίνεται, αλλά και να κατέβει δεν θα τον ψηφίσει κανένας.

Βαρέθηκα να ακούω στην πιάτσα για ονόματα που στο παρελθόν ούτε δημοτικοί σύμβουλοι δεν μπόρεσαν να γίνουν.

Ένας ορθολογιστής και τεχνοκράτης

Ανώνυμος είπε...

Ντέρμπι
--------
Δαδιώτης 19
ΚΚΕ 8
Μπέλλος 19
Παπαναγιώτου 15
Συκιώτης 20
Τσώμος 19

reporter είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ
Με καθυστέρηση 6 μηνών ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που αφορά το κλείσιμο του δρόμου και τη περίφραξη του λιμανιού.
Βάσει δε του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας αρθ. 245 παρ. 4 η περάτωση δεν μπορεί να υπερβεί τους 3 μήνες, δηλ. μέχρι 15/4/2019.
Βάσει δε έγκριτων νομικών, ενδέχεται να προκύψουν ευθύνες της σημερινής αιρετής διοίκησης, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Ανώνυμος είπε...

άσε ρε φίλε τις παπαριές.
αυτός δεν ήταν δρόμος αλλά ιδιωτική περιουσία από την μια πλευρά και λιμάνι από την άλλη.
ο μεν ιδιώτης διατηρεί το δικαίωμα να φράξει την περιουσία του, ο δε μισθωτής του δήμου για το λιμάνι έχει το δικαίωμα να φράξει αυτό που ενοικίασε.
το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν απαλλοτρίωσε ο δήμος αυτό που είχε στα σχέδια να κάνει δρόμο, και ήταν χωράφι ιδιώτη το μισό και μισό λιμάνι. γιατί δεν το έκανε ποτέ καμία διοίκηση; γιατί δεν είχαν λεφτά λένε. βράσε ρύζι.

reporter είπε...

3.05
Καλό είναι όταν δεν γνωρίζεις το θέμα να μην παίρνεις θέση.
Αλλά, έτσι, για την ιστορία, και για ενημέρωση όλων των δημοτών, σου λέω ότι υπάρχει έγγραφη επιστολή του κ. Ντούβρα που λέει:
(α) η διέλευση από τη δυτική πλευρά του Καταφυγίου(Φαλαρέϊκα) προς την ανατολική πλευρά, πραγματοποιούταν μέσω μη θεσμοθετημένου εκτός σχεδίου ιδιόκτητου χώρου, άτυπα. Ο χώρος αυτός άτυπης διέλευσης, μετά την αγορά της ιδιοκτησίας, περιήλθε στο Δήμο.
(β) η κατασκευή της περίφραξης του Καταφυγίου έγινε με ευθύνη της Διοίκησης του Δήμου.
Όπως βλέπεις, δεν λέω παπαριές.
Αυτά θα εξετάσει η αρμόδια υπηρεσία και θα βγάλει το πόρισμά της.


Ανώνυμος είπε...

Ρε πανιβλακα εκτος του ότι λες βλακείες λες κ ότι ο δήμος κατασκεύασε περίφραξη για λογαριασμό ιδιώτη κ που? Εντός του αιγια...έλεος μεγαλύτερη παρανομια παρανομία δενδ μπορούσε να σσυμβεί. Είστε λαμόγια και εσύ ντουβτα το μεγαλύτερο στην ταξη.

Ανώνυμος είπε...

1. το βόρειο όριο του προβλεπόμενου από το σχέδιο πόλης δρόμου είναι η περίφραξη
2. παλιά είχε ασφαλτοστρωθεί στραβά ο δρόμος
3. ο δήμος αγόρασε προ 6ετίας περίπου γήπεδο, για την ενσωμάτωση στη χερσαία ζώνη λιμένα
4. στη χερσαία ζώνη λιμένα είπαμε εεε??? όχι για δρόμο!!!
5. ποιος περιέφραξε κατά πλάτος τον ορθό δρόμο που προβλέπει το σχέδιο πόλης????

reporter είπε...

Σιλάνς
εγώ και εσείς δεν είμαστε εισαγγελείς. Εγώ αυτό που σας είπα είναι οτι στα χέρια του εισαγγελέα υπάρχει ενυπόγραφη επιστολή του κ. Ντούβρα και λέει αυτά. Ο εισαγγελικός λειτουργός που έχει αναλάβει να εξετάσει το θέμα, θα βγάλει το πόρισμα και τότε θα δούμε πως ακριβώς έχει η κατάσταση.
Όσον αφορά την περίφραξη, η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου(Ντούβρας) δεν έχει δώσει άδεια. Και δεν είναι στην αρμοδιότητα του Δημάρχου να δίνει άδειες περίφραξης, παρακάμπταντας την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.
Οτι και να λέτε εσείς, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της. Υπομονή.
ΥΣΤ.
Χρησιμοποιείστε κόσμιες εκφράσεις. Μη ρίχνετε το επίπεδό σας!!!

Ανώνυμος είπε...

6:07 ψάξε να δεις σε ποιο σημείο δεν ισχύει κάτι από αυτά που γράφεις... όχι αμάσητη τροφή...

reporter είπε...

6.10
εγώ δεν είμαι εισαγγελέας να ψάξω. Reporter είμαι και έχω υποχρέωση να πληροφορήσω τους δημότες για ένα θέμα που κατά την άποψή μου θα είναι και κεντρικό θέμα αντιπαράθεσης μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων.
Εδώ σταματώ το διάλογο μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

ακριώς επειδή είσαι ρεπόρτερ η τροφή πρέπει να είναι φιλτραρισμένη πρώτα...

Ανώνυμος είπε...

μας μενει η ανακοινωση υποψηφιοτητας του κοντοπανου,.αντε να δουμε ποιος αλλος εχει σειρα

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ εμείς που δεν σε ξέρουμε, θα μας πείς τι ξέρεις από Διοίκηση? Γιατί ένας Δήμος θέλει ειδικά προσόντα για να τον τρέξεις...γιατί εξ ορισμού θα στηριχθείς σε άτομα που δεν έχουν την τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία,άρα μετά από 2 -3 χρόνια, θα λέμε δεν ήξερε για αυτό δεν το έκανε που είναι σημαντικός χρόνος για ένα Δήμο

Ανώνυμος είπε...

ή έχουν μυριστεί όλοι τους μεγάλη μάσα και θέλουν να φάνε και αυτοί απ' τη βαρέλα με το μέλι ή δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο ΚΡΙΤΩΝ, τι είδους μονοκοτυλήδονο είναι; Γράφει "Αν είχαμε μια κοινωνία επιπέδου,τοτε θα ισχυαν πολλα απο αυτα που λεει η ανακοινωση " Αν δεν καταλάβατε, από μόνος του, έχει ορίσει τον εαυτό του κήνσορα ο οποίος θα ορίζει το υπάρχον ή μη επίπεδο της κοινωνίας (καλό θα ήταν να τον δει και κανένας θεράποντας).Συνεχίζει να λέει τα ανείπωτα και τα άνοστα με το "Επι ποιας αξιολογικης κλιμακας ενας υποψηφιος θα κινηθει για την προσελκυση "υγιων" στοιχειων σε επιπεδο στελεχωσης. "Μάλιστα , οι άνθρωποι δλδ. γίνονται στοιχεία σαν αυτά που συναντάμε στη φύση (όπως το Βισμούθιο πχ) και επιπλέον θέλει τα στοιχεία αυτά και υγιή (sic). και κορυφώνει με " ,δεν λυνονται τα θεματα ,ουτε φυσικα με την δημοκρατικη διαδικασια ,που οριζεται απο την συγκεκριμενη τοπικη κουλτουρα." Φυσικά ,δεν μας λέει ποιό επίπεδο κουλτούρας θα τον εξέφραζε και δεν προτείνει να κάνουμε εισαγωγή κουλτούρας. Εκεί, μάλλον, του ήρθε η θεία φώτιση και δεν το πρότεινε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΔΩ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ - ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΦΡΑΓΚΑ - ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΟΥ),ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΚΕΙ... ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ;