03 Ιουλίου 2017

Δημοτικό έγγραφο ελλιμενισμού σκάφους αναψυχής

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη
 
Αυτά τα έγγραφα δόθηκαν από το Δήμο στους κατόχους σκαφών αναψυχής, για να καθορισθούν οι θέσεις ελλιμενισμού τους στο Λιμάνι Καμένων Βούρλων, προς ενημέρωση όλων όσων αμφισβήτησαν την ορθότητα και την ύπαρξή τους σε προ ημερών ανάλογη δημοσίευση του blog. 
 
Τα στοιχεία του κατόχου είναι διαγραμμένα για ευνόητους λόγους, αλλά η γνησιότητά τους (αρ. πρωτοκόλλου, υπογραφή) είναι πέραν πάσης αμφιβολίας.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ανακαλέσει δημόσια ο Δήμαρχος γιατί αποκάλεσε επίσημα, εγγράφως και ονομαστικά όσους έχουν βάρκα στο λιμάνι, ότι κάνουν ‘αυθαίρετη κατάληψη θέση ελλιμενισμού’ , στο πρόσφατο ονομαστικό ειδοποιητήριο που απέστειλε και υπόγραψε ιδιοχείρως.
Από την μια μας νομιμοποίησε κάνοντας μας χαρτί και δίνοντας μας θέση επίσημα και με υπογραφές στο λιμάνι, και την άλλη μας την λέει κιόλας. Εγώ λέω να του κάνουμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ανώνυμος είπε...

τότε δεν υπήρχε αδειοδότηση του λιμανιου και ο κ. φακιρης ενεργουσε οπως και οι προκατοχοι του,δηλ ελα εσυ, βγες εσυ μπες εσυ, μια και δεν μπορουσαν νομιμα να ειπραξουν κατι που δεν τους ανήκε,δηλ νοικιαζαν ΑΥΛΟ δικαιωμα . Κατόπιν αφου το διεπιστωσε γιατι δεν το επανελαβε και τα επομενα ετη;. Μαλλον Μηνυση πρεπει να υποβαλει γφια το χαρτί αυτό ο σημερινος Δημαρχος κατα φακιρη με το ερώτημα του παρανομου εγγραφου ,και απιστιας εφόσον δεν υπηρχε δυνατοτητα νομιμης εισπραξης και επίσης με το ερωτημα σε ποιο κωδικο εσοδων εγινε εγγραφή αυτών των ποσών βάσει των εγγραφών απο της αιτήσεις αποδοχής θεσης βαρκας,για να δούμε ποιοι τελικα ανταποκρίθησαν και πληρωσαν και προφανώς μιλάμε μονο για το ετος 2011.
Σήμερα με ολους τους τυπικους νομους σε πληρη αναπτυξη και αδειοδότηση το σημερινο Δ.Σ. του Δήμου προχώρησε στο αυτονόητο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟΥ",ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ?????

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ : [[Υπευθυνη δηλωση αποδοχη ορων της Δημοτικης Αρχης]]
Ποιοι ηταν αυτοι οι οροι, αφου βγαλατε το εγγραφο Των Φακιρη-Μακρυνιτσα,
τοτε, ας αναρτησετε και τους ορους της ΥΔ, ηταν του Ν1599 ;
Ποιο ηταν το υπευθυνο γραφειο του Δημου και σε ποιο κωδικο εμπαιναν τα χρηματα;
Μηπως πρεπει να ερωτηθει ο δημος , για ποιο συνολικο ποσο μιλαμε;
Ας απαντησουν στο επομενο δημ. συμβουλιο οι υπευθυνη του εγγραφου, Φακιρης και Μακρυνιτσας.
Δωσανε θεσεις και εισεπραξαν χρηματα, ενω δε ηταν ακομη στην διαχείρηση τους;
Αυτοι που επικαλουνται την νομιμοτητα σημερα ,(για πολλους....... αλλους) την πατησαν την πεπονοφλουδα τοτε;
Θα πουν βεβαια οτι ο σκοπος (εισπραξεις) αγιαζει τα μεσα.
ΕΥΓΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ

Ανώνυμος είπε...

βρε εσείς μη λέτε χαζαμάρες. κανένας μακρυνίτσας και κανένας φακίρης δεν εισέπραξε λεφτά για το λιμάνι. αυτά μόνο ο μάκης τα έκανε. απλά τους βάλανε και υπογράψανε για όταν γίνει το λιμάνι νόμιμο τότε να πληρώσουν. τσ τσ τσ άλλα διαβάζετε και άλλα καταλαβαίνετε. η χαζαμάρα πάει σύνεφο.

Ανώνυμος είπε...

τα μπιλιετάκια μέσω ταχυδρομείου παραδίδονται κανονικά και τάχιστα, συστημένα παρακαλώ, στους κατόχους των σκαφών για την άμεση απομάκρυνση!!! όποιος έχει καρύδια ας την αφήσει μέσα την βάρκα του ρε!
επίσης κάτι τσαμπουκάδες είδα σήμερα στις εργασίες περίφραξης του λιμανιού, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. το έργο προχωράει κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα στΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ STAR ΛΑΜΙΑΣ ΒΓΉΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΆ ΟΙ ΕΞΗΣ:

ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΤΑΚΗΣ : ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ,ΑΛΛΑ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕς ΜΑΣ .
ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΑΜ:ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
ΒΑΣΑΤΗΣ Δ. ΔΕΝ ΔΑΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ Θ.:ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στο γνωστο πλεον χωρο με το ονομα ΤΖΟΥΡΑΣΙΚ ΠΑΡΚ Καμενων Βουρλων στην Αττικη,[μονο που αντι για δεινοσαυρους εχει τα ζωντανα απωληθωματα τους],γινονται ασκησεις επαναστατικής γυμναστικής ,για την καταληψη του Δημου με σκοπό να σταματήση καθε ενεργεια ιδιωτικοποιηση του λιμανιού.

Ανώνυμος είπε...

Καλοί μου άνθρωποι καταλαβαίνετε ή όχι, ότι αν το Λιμάνι το λειτουργήσει ο Δήμος και έσοδα θα έχει και η τιμή ελλιμενισμού θα είναι εφικτή για τους δημότες, ενώ αν το Λιμάνι το λειτουργήσει ο ιδιώτης, τα έσοδα του Δήμου θα είναι λίγα και τα ίδια για 30 χρόνια, ενώ τα τέλη ελλιμενισμού θα είναι απλησίαστα για τους δημότες, αφού αυτοσκοπός του ιδιώτη είναι το κέρδος και μόνο αυτό. Γιατί εννοείτε να αγνοείτε σκόπιμα αυτόν τον σημαντικό παράγοντα; Όλοι λένε τέρμα το τζάμπα. Ποιο τζάμπα; Κανείς δεν αρνήθηκε ποτέ να πληρώσει. Ο Δήμος δεν εισέπραττε από κάποιο σημείο και μετά. Ας ξεκινήσει να εισπράττει σαν φορέας διαχείρισης, να δείτε αν υπάρξει έστω και ένας που δεν θα πληρώνει. Αμάν πια με αυτή την καραμέλα από ορισμένους για δήθεν τζαμπατζήδες. Το έχουνε κάνει σύνθημα για να πετάνε λάσπη και να πετύχουν το σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από το ξεπούλημα του Λιμανιού. Θα μπει λένε τάξη στο Λιμάνι άμα το διαχειριστεί ο ιδιώτης. Γιατί, άμα το διαχειριστεί ο Δήμος επ' ωφελεία των δημοτών του, δε θα μπει τάξη ρωτάω εγώ; Για σκεφτείτε λίγο. Ξεπουλάνε την περιουσία του Δήμου μας, την περιουσία μας, για 30 χρόνια. 30 χρόνια. Δεν μπήκαν στον κόπο να το διαχειριστούν δοκιμαστικά ούτε για ένα χρόνο, έτσι για τα μάτια και αν ήταν ασύμφορο, ας το δίνανε στον ιδιώτη, δεν θα τους κατηγορούσε κανείς τότε. Αυτοί όμως δεν μπήκαν καν στον κόπο να δοκιμάσουν. Το έδωσαν στον ιδιώτη ο οποίος ήταν ο μοναδικός συμμετέχων του διαγωνισμού, μόνο για 21.000 ευρώ το χρόνο, από τα οποία ο Δήμος θα πάρει τα 16.140 ευρώ το χρόνο ή 1.345 ευρώ το μήνα αν προτιμάτε, αφού τα 4.860 ευρώ θα τα παίρνει το κράτος. Ρωτάω πάλι εγώ, αν κρινόταν ασύμφορο, γιατί να επιμένει να το πάρει ο ιδιώτης; Για να χάσει τα λεφτά του; Κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την επιμονή συγκεκριμένων στελεχών του Δήμου να δώσουν το Λιμάνι με κάθε τρόπο και να το θυμηθείτε στο μέλλον. Βέβαια τότε θα είναι αργά πια.

Ανώνυμος είπε...

Πονηροι μου ανθρωποι εγω θα σας προβοκαρω λεγοντας οτι εσεις σιγουρα καταλαβαινετε τι κανατε τα τελευταια χρονια στο Λιμανι οι εξω δεν καταλαβαιναν .
Ειστε συμμετοχοι μιας αναρμοστης και αντικοινωνικής πορειας,που ο ιδιος ο προεδρος σας [ΥΦΑΝΤΗΣ]το εδηλωνε και παινευόταν για αυτο οτι εχει μονιμη θεση δεν του την παιρνει κανείς και τους 'γραφει' ολους στα γενετήσια οργανα του.
Δυστυχώς για σας αντιμετωπιζετε σήμερα, οχι μια βεβιασμένη ενεργεια απο πλευράς Δήμου ,αλλα καταληξη της πορεια σας,που ανόητα ειχατε ενστερνιστεί,θεωρώντας οτι ουδεν μονιμότερο του προσωρινού.
Υπήρξαν και νηφάλιες φωνές που εγκαιρα σας προιδοποίησαν και σας εδιναν και εφικτες προτάσεις,
αλλα δεν ηταν δυνατόν η αναρχία να ειναι ομαδοποιημένη για σοβαρή σκεψη,εισαστε προσχηματικά σε εναν σύλλογο ενω στην ουσια εισαστε ατομιστες.
Ακόμη και καποιος -οι να ειχαν προθεση συννενοησης την ακύρωναν στην πράξη οι άλλοι ολοι,ποτισμένοι ως το μεδούλι παρτάκηδες.
Ετσι φθασαμε εως εδω που ο νομος δεν μπορει να ακυρωιθεί,οσο και αν το παλευουν οι νοσταλγοι του παρελθόντος και "οψιμοι καλοπληρωτες.
Τωρα αν το "Κύκνειο Ασμα" της αναρχιας,ειναι τα ιδεοληπτιακα κρατικίστικα σύνδρομα κατα του μελλοντικου κερδους του ιδιωτη ,σε μια κοινωνία που οι καφέδες πωλούνται απο ιδιώτες,και τα τρόφιμα στα μαρκετ πάλι απο τους ιδιώτες,και τα ξενοδοχεία το ιδιο,νομίζω οτι τους αντιπροσωπευει σαν σκεψη επάξια,και ειναι η λαικιστικη ομως εκδοχή του κρατους εμπορα.



Ανώνυμος είπε...

έχουν ποτίσει οι τοίχοι από τα ..σάλια των απολιθωμένων στο.. τζουράσικ πάρκ

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε εκει στο Τζουρασικ Παρκ το ρολο του Αρχιδόσαυρου ποιος τον εχει;

Ανώνυμος είπε...

Ενας ειναι ο ηγεμονας του τζουρασικ παρκ. Ο χλωριωμενος κυνηγος φαντασματων!!!