18 Ιουλίου 2017

Ανακοίνωση της αναδόχου εταιρείας που ανέλαβε την εκμετάλλευση του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σήμερα, 17/07/2017υπεγράφη η σύμβαση για την μακροχρόνια μίσθωση του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων μεταξύ του Δήμου Μώλου – Αγ Κωνσταντίνου και της εταιρείας αποκλειστικού σκοπού «Μαρίνα Καμένων Βούρλων Τουριστ. Ανων. Εταιρεία Αποκλ. Σκοπού ΑΕΑΣ».

Ήμασταν εν αναμονή της ορθής οριοθέτησης της χερσαίας ζώνης του λιμένα, για την οποία μερίμνησε ο Δήμος Μώλου - Αγ Κων/νου.

Ακολουθεί το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής και στην συνέχεια θα κάνουμε όλες τις υποχρεωτικές εργασίες βάσει της σύμβασης και της διακήρυξης όσο το δυνατό το συντομότερο για την εύρυθμη λειτουργία του τουριστικού καταφυγίου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αδειάσει το λιμάνι για την εκτέλεση των απαραίτητων ολιγοήμερων εργασιών.

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα τουριστικό καταφύγιο πρότυπο, που θα αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μώλου - Αγ Κωνσταντίνου, και θα εξελίξει τον θαλάσσιο τουρισμό, σύμμαχος και πρωτεργάτης αυτού του στόχου είναι ο Δήμος Μώλου - Αγ Κων/νου.

Τα Καμένα Βούρλα είναι ένας τόπος ευλογημένος με τεράστια δυναμική τουριστικής ανάπτυξης. Προσωπική μου άποψη, όντας πολλά χρόνια στην κοινωνία αυτή, είναι ότι οι επενδύσεις σε αυτό τον τόπο έχουν καθυστερήσει, ο τόπος αξίζει ένα μέλλον λαμπρό, παρέχοντας σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τουρισμό, θαλάσσιο και μη.

Ευελπιστούμε για όσους έχουν θορυβηθεί και αναστατωθεί με αυτή την επένδυση, στο χρονικό διάστημα που έπεται, θα αναθεωρήσουν και θα δουν μόνο με θετικότητα το παρών εγχείρημα για το οποίο έχει αγωνιστεί σθεναρά και ο ίδιος ο δήμαρχος Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου κ. Συκιώτης Ιωάννης.

Νόμιμος εκπρόσωπος της
«Μαρίνα Καμένων Βούρλων Τουριστ. Ανων. Εταιρεία Αποκλ. Σκοπού ΑΕΑΣ»
Παπαβασιλείου Μαρία

lamiareport.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραιο πλασμα????

Ανώνυμος είπε...

San proeklogikh omilia moiazei!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να είστε καλά που ήρθατε να σώσετε τον τόπο αυτό,ο θεός να κόβει ημέρες απο εμάς και να δίνει ευρω σε εσάς.Να είναι καλά και ο περιφερειάρχης που σας έστειλε. χιλιόχρονος και ο δήμαρχος που πούλησε αυτό το άχρηστο πράγμα

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι καλά ο κ. Μπακογιάννης και ο κ. Συκιώτης που σας χαρίσανε το Λιμάνι με το αζημίωτο πάντα βέβαια …..

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να γνωρίζει ο κ. Πιπίλας, ότι όσα τεχνάσματα και αν προσπαθήσει να

εφεύρει μαζί με τον Πρόεδρο κ. Πλατανιά για να ακυρώσει το Δημοτικό Συμβούλιο,

θα πέσουν στο κενό, στο τέλος το Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει, και όλα θα αποκαλυφθούν , θα λάμψει η αλήθεια και το φαγοπότι που έχει στηθεί με τον

Περιφερειάρχη τον Δήμαρχο και τον Μαϊμού Επενδυτή εις βάρος του Δήμου και των

Δημοτών .

Ανώνυμος είπε...

Για ποτε είναι το συμβούλιο? Ημέρα και ώρα για να πάμε.......

Ανώνυμος είπε...

11.41πμ.
Αντε να δουμε, εαν οι........ ρητορες στο προσεχες δημ. συμβουλιο, θα αναφερθουν σε
{{ φαγοπότι που έχει στηθεί με τον Περιφερειάρχη τον Δήμαρχο και.......}}.
Εσυ γραφεις ανωνυμα, αυτοι ομως ;;;;
Δεν θα ειναι τοσο ........ αφελεις.......για να παρασυρθούν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟ Δ.Σ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΜΑ ,ΑΛΛΟ Ο ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΥΓΟΥΛΟΜΑΤΗΣ.???

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΗΤΗ, ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΕΣΤΟΣ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΔΥΟ - ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ???