16 Ιουλίου 2017

Καταφύγιο τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κεραυνός εν αιθρία...

«Καταμεσής του καλοκαιριού, φημολογήθηκε ότι ο Δήμαρχος Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου άστραψε και βρόντηξε, στην σημερινή συνεδρίαση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, αφού, ένεκα αντιδράσεων, τους διεμήνυσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι από την Δευτέρα θα υπογράψει την πολύκροτη σύμβαση με τον ανάδοχο του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Καμένων Βούρλων.

Μολονότι το Σωματείο μας έχει προβεί σε πολλές ενέργειες για την ακύρωση της υποπαραχώρησης, και μολονότι, σύσσωμη η μειοψηφία κατέθεσε αίτηση για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου το θέμα της εκμίσθωσης του λιμανιού, εντούτοις, ο Δήμαρχος, αψηφά όλα τα ανωτέρω κι ωσάν να θεωρεί ότι η Διοίκηση του Δήμου του ανήκει εξ ολοκλήρου, προβαίνει σε βαρύγδουπες δηλώσεις.

Ας ελπίσουμε ότι οι απερίσκεπτες ενέργειές του, δεν θα ζημιώσουν περαιτέρω τον Δήμο μας, του οποίου τα οικονομικά συμφέροντα πρόκειται να πληγούν ανεπανόρθωτα, εφόσον υπογραφεί η επίμαχη σύμβαση».

Η Διοίκηση του Σωματείου
Ερασιτεχνών Αλιέων Καμένων Βούρλων ο Φάρος

lamiareport.gr

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε προχώρα σε στηρίζουμε. Μην μασάς από 80 κατόχους βάρκας. Δώσε το λιμάνι να δούμε τουρίστες στην περιοχή να φάμε ψωμάκι.

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε, δεν εμαθες οτι τροποποιηθηκε ο νομος Καλλικρατη και την διοικηση του Δημου μας την ασκει πλεον, η αντιπολιτευση της πλειοψηφίας, η μειζονα αντιπολιτευση των δημοτικων εκλογων ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΕΩΝ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

8.24 και 11.08 λέτε ότι μπούρδα σας κατέβει στο κεφάλι. Κατ' αρχάς το ότι θα φάτε ψωμάκι δεν είναι και πολύ σίγουρο κι αυτό γιατί αν δεν το έχετε μάθει, ο ιδιώτης συμφώνως σχεδίων που έχει ήδη παρουσιάσει, θα φτιάξει καταστήματα μέσα στο Λιμάνι για να βγάζει κι από εκεί κέρδος από τους ελλιμενιζόμενους. Δεύτερον μπορεί η αντιπολίτευση και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων να μην ασκούν τη Διοίκηση του Δήμου, αλλά είναι πέρα για πέρα συνταγματικό και δημοκρατικό να ζητούν να επανεξεταστεί το ζήτημα της παραχώρησης του Λιμανιού. Βλέπετε από την αρχική εισήγηση και απόφαση για την παραχώρηση του Λιμανιού, έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν εκφράσει παράπονα ότι παραπλανήθηκαν, οπότε αν γίνει νέα ψηφοφορία από το Δημοτικό Συμβούλιο, η κατάληξη μπορεί να είναι διαφορετική. Γιατί με τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν προκύψει, με την χαμηλή έως εξευτελιστική τιμή που έχει προσφέρει ο ιδιώτης και έχει αποδεχθεί η Δημοτική Αρχή αλλά και από την επιμονή του Δημάρχου να μην ξανασυζητηθεί η παραχώρηση του Λιμανιού σε νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πολλοί έχουν πάρει χαμπάρι ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Γι' αυτό καλό θα είναι να μην βιάζεστε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και να πετάτε λάσπη σε αυτούς που παλεύουν έστω και την τελευταία στιγμή να εμποδίσουν το ξεπούλημα του Λιμανιού για 30 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Το ψωμί... ψωμάκι μπορεί και να το πείτε! Ότι θα φάτε ψωμάκι σα δύσκολο μου φαίνεται!
Λες και είμαστε πρωτάρηδες στις ιδιωτικοποιήσεις... Λες και δεν ξέρουμε πόσοι και ποιοι ωφελούνται από τέτοιες ενέργειες! Πάντως όχι ο απλός λαός... Γι αυτό μην εθελοτυφλείτε!!

Ανώνυμος είπε...

Σύσσωμη η Αντιπολίτευση του Δήμου έχει ζητήσει την Τετάρτη να γίνει Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την παραχώρηση ή όχι του Λιμανιού στον υποτιθέμενο μαϊμού Επενδυτή.

Όλη η Αντιπολίτευση και ένα μέρος της συμπολίτευσης κατηγορεί ευθέως τον Δήμαρχο κ. Συκιώτη και τον Αντιδήμαρχο Καμένων Βούρλων κ.Καραμανώλη για διαφυγόντα κέρδη του Δήμου στο θέμα του Λιμανιού, προς τρίτους και όχι μόνον !!!

Η συνέχεια θα δοθεί την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρ΄ όλα αυτά ο Δήμαρχος προχωράει στην υπογραφή της σύμβασης την Δευτέρα μεταξύ του Δήμου και του υποτιθέμενου Επενδυτή.

Πρέπει να γνωρίζει ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης ότι όσες συμβάσεις και να υπογράψει ο κ. Συκιώτης με τον υποτιθέμενο Επενδυτή θα καταγγελθούν και θα ακυρωθούν από την επόμενη Δημοτική Αρχή , διότι δεν αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα του Δήμου, αλλά τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

ο Παπαβασιλειου εμαθα οτι θα κανει προσφορα προς τους βαρκαρηδες μαζι με μια θεση βαρκας και ειδικη κρεμα για συγκάματα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα νεα οικονομικα δεδομένα που αναφέρονται , ποια ειναι?

Ανώνυμος είπε...

Ενα σας λέω μονο...Παπαβασιλείου Τσομος ΟΕ σκοπός διαχείριση λιμανιου της πολης μας πολύ βρωμια. Τελικά Δήμαρχε είσαι για κλοτσιες απο την μια τους γαργαλας κ σπό την αλλη μπαίνει μπροστά ο συνέταιρος του μοίραζε τα την πίτα τα έργα στάχτη στα ματια μας ρίχνεις εδώ είναι στο συνδιασμό τι άλλο να πω

Ανώνυμος είπε...

Τα νεα οικονομικα δεδομενα ειναι οτι εκτος απο τα τελη ελλιμενισμου, ο διαχειριστης του λιμανιου θα παιρνει βαση νομου και τουλαχιστον 0,20 ευρω ανα εισιτηριο, οσων επισκεπτονται με τα τουριστικα πλοια τα Λιχαδονησια. Και ειναι ενα σεβαστο ποσο συνολικα ανα ετος. Αυτα τα χρηματα θα μπορουσε να τα εισπραττει ο Δημος, αν διαχειριζοταν ο ιδιος το λιμανι. Αντ' αυτου θα τα εισπραττει ο ιδιωτης για 30 χρονια, αν παρει τελικα το λιμανι. Για σκεφτειτε το. Αυτα τα δεδομενα δεν ηταν υποψιν των Δημοτικων Συμβουλων, οταν ψηφισαν για την τυχη του λιμανιου. Γι' αυτο τεθηκε παλι θεμα επανεξετασης της προηγουμενης αποφασης. Καταλαβατε τωρα τι συμβαινει η ακομα κανετε πως δεν καταλαβαινετε;

Ανώνυμος είπε...

εγινε εκτενης αναλυση στον αποκλειστικό σκοπο που διατίθενται αυτα τα τέλη, ΕΦΟΣΟΝ αποτελεσουν ΕΣΟΔΟ...

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήτανε να γνωρίζει ο κ.Συκιώτης , ότι το αυτοκίνητο μπορεί να έχει 5 ταχύτητες, αλλά έχει και την όπισθεν που είναι πολύ Δυνατή και αρκετές φορές χρήσιμη για να σε σώσει, όταν έχει χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου και δεν λειτουργούν τα φρένα ……

Ανώνυμος είπε...


ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΨΕΙ ;;,
{{ όταν έχει χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου και δεν λειτουργούν τα φρένα ……}},
ΝΑ ΒΑΖΩ ΟΠΙΣΘΕΝ ;;
{{που είναι πολύ Δυνατή και αρκετές φορές χρήσιμη για να Με σώσει,}}
ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ............ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμενεις απο λοβοτομημενο κρυφοκομμουνιστή φοροφαγα, ο ανθρωπος ζει την σοβιετια του,πληρωνοντας ομως το καφε στο Τζουρασικ Παρκ στην Αττικη σε τιμες καπιταλισμου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ......... ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ.
Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΗ,

ΑΔΑ: 64ΠΛΩΚ1-ΚΛΠ - ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης: 17/07/2017

Ανώνυμος είπε...

Ενα δυο ενα δυο τζουρασικ κηφηνειο ακουει???

Ανώνυμος είπε...

Πλέον από σήμερα ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης έχει και ποινικές ευθύνες για διαφυγόντα κέρδη του Δήμου προς τρίτους και όχι μόνο !!!!

Ανώνυμος είπε...

Με εισαγγελεα, δημοσιο κατηγορο, το προεδριο του ΦΑΡΟΥ.
Η δικη θα γινει αμεσα, με εξπρες διαδικασιες, ηδη τον ψαχνουν για αυτοφορο.

Ανώνυμος είπε...

Για θαλάσσια ποδηλατα θα βγαλει τιμες παρκαρισματος η εταιρεία στο λιμανι???

Ανώνυμος είπε...

Aisxos!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πλακα εχει ο πιπιλας.Δηλωσε στον FM1οτι θα κατεβει παλι υποψηφιος.Ε...ρε κουνια που τον κουναγε....!

Ανώνυμος είπε...

Θα φάει τόσο μάυρο που θα μαυρίσει η καράφλα του...θέλει και να ξανα κατέβει ο επισκέπτης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε 1.59 δηλαδη σε στενοχωρει η οποια ιδιωτικη πρωτοβουλια μπορει να ασκησει πολο ελξης για κανεναν τριτο και δε σε αγγιζει το γεγονος οτι τοσα χρονια 80 ατομα ειχαν κανει καταληψη στο λιμανι αποτρεποντας οποιονδηποτε αλλο να πλησιασει.. εκτος κι αν ασημωνε στον 'ιδιοκτητη' θεσης για να βγαλει τη βαρκα του...και ολος αυτος ο παραλογισμος ταυτοχρονα ζημιωνοντας οικονομικα το δημο... αυτο ειναι δημοκρατια; να ζητοκραυγαζω για να τα τσεπωνουν και να ψαρευουν αυτοι που προλαβαν να κανουν καταληψη στο λιμανι?