20 Ιουλίου 2017

Ες αύριον (Δευτέρα 24/7) … τα σπουδαία … για το λιμάνι

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με την υπογραφή της σύμβασης για την υποπαραχώρηση του τουριστικού καταφυγίου Καμένων Βούρλων, αφού όλοι οι ‘αντιφρονούντες’ που διαφωνούσαν τώρα ξαφνικά συνειδητοποίησαν ότι πρέπει να αντιδράσουν, λες και τόσο καιρό το παζάρευε θεωρητικά το λιμάνι ο δήμαρχος, ήρθε και η πολυπόθητη πρόσκληση από τον δήμαρχο, για την συζήτηση του θέματος, αναφορικά αν θα ακυρωθεί ή όχι η σύμβαση.

Κάντε λοιπόν υπομονή μέχρι την Δευτέρα 24/4 14:40 (click εδώ για λεπτομέρειες), ελπίζουμε ο υπεύθυνος για την πληροφορική στο δήμο να ‘μας κάνει την χάρη’ και να μεταδώσει ζωντανά το συμβούλιο για να ακούσουμε και εμείς που δεν θα παρευρεθούμε.
(μα καλά ρε δήμαρχε, πάλι εργάσιμες ώρες το κάνεις το συμβούλιο? Μάλλιασε η γλώσσα μας. Τα συμβούλια να τα κάνεις το απόγευμα να τα βλέπουμε και εμείς οι μισθωτοί)

Από την άλλη, ο δήμαρχος μας βγαίνει στα κανάλια και στα ράδια και λέει ότι ετοιμάζεται να ξανακατέβει δήμαρχος (click εδώ για λεπτομέρειες), και γελάνε και οι βάρκες μαζί με τις πέτρες …

Με αυτά και με αυτά, κυλάει το καλοκαίρι κανονικά … και μη χειρότερα δηλαδή …

Φιλικά ο Blogger

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παντώς έχει ενδιαφέρον η ώρα που ορίστηκε το συμβούλιο!!!! Για να δούμε τι θα δούμε......

Ανώνυμος είπε...

Ο επισκέπτης Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Συκιώτης, κάνει ότι είναι δυνατόν με τον συναιτερό του επισκέπτη Περιφερειάρχη κ.Μπακογιάνη, για να δώσουν το Λιμάνι των Καμένων Βούρλων στον κολλητό τους τον κ. Παπαβασιλείου με το αζημίωτο βέβαια !!!!!!

Έφτασαν στο σημείο να επιβάλει η Περιφέρεια με εντολή του κ. Μπακογιάννη 10 μέρες ποινή στους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Τσώμο και κ.Δαλαμάγκα επειδή απουσίασαν σε 3 συνεχόμενες συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να μην μπορέσουν να έχουν δικαίωμα ψήφου όταν θα συζητηθεί το θέμα για το Λιμάνι στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Φασισμός σε όλο το μεγαλείο του !!!

Έτσι νομίζουν ότι θα φοβίσουν τον κόσμο, για να ξεπουλήσουν το Λιμάνι και να τα τσεπώσουν αυτοί οι κύριοι!!!

Αυτοί δε οι άνθρωποι, με τις έκνομες αυτές πράξεις που κάνουν εις βάρος των Δημοτών και των συμφερόντων του Δήμου για διαφυγόντα κέρδη, επιθυμούν να είναι πάλη υποψήφιοι, ο μεν Πιπίλας για Δήμαρχος Μώλου –Αγ.Κωνσταντίνου ο δε Μπακογιάννης για Δήμαρχος Αθηναίων , σα δε ντρέπονται και μόνο που το λένε, τι νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο, τους πείρε χαμπάρι και στις επόμενες εκλογές θα τους μαυρίσει όπως τους αρμόζει, αν τολμήσουν να ξανακατέβουν.

Ανώνυμος είπε...

ΞεΚΙνώ Από τΉΝ ΠΟλιτική ποιΝΉ τΩν Δυο συμβΟΥλων,Που ΕΙινΑΙ μΕν νΟμοΤΥπΗ,Αλλά και ΠροσΧΗΜΑΤικΗ ΕφΟσΟν ΕιΝΑΙ μεταχΡΟνοΛογηΜενη γΙα τΟ ΕΠΊμαΧΟ ΧΡονΙνιΚΟ ΣηΜεΙΟ πΟΥ ΓΙνετΑΙ τΟ πΕρΙ Ου Ο λοΓΟς Δ.σ.

οΙ εΝ λογω ΝτΑρΑβΕΡιζΟμεΝΟΙ Θα ΜΠορΟΥΣΑν Να το ΑποΦΥΓουν ΜΕ ενσΤΑΣη ΤΟΥς σΤΗΝ πΕΡΤφεΡΕια Και ΑΝστοΛΗ ΤΗς ποιΝΗς.

εΚνοΜΕς εΝΕργΕιες ΜαΛΛΟν ΔΕν πΡΟκυΠΤΟυν δΙότΙ ΠεΡΙ αυΤΟύ ΑρμΟΔιόΤΕρος ΟΛων ΕιΝΑι Ο δΕκΕγΟΡος ΤοΥ σΥλλοΓου φΑρΟς,ο ΟΠοΙος ΠλεΡΩνετΑΙ αΠΟ Το σΩΜατΕΙΟ Για Τα ΔεΟντΑ,κΑι ΕφΟσΟΝ ΔεΝ κοΥνιΕταΙ ΦΎΛο, Πα Να ΠΕι Οτι ζΟυμΙ δεΝ βΓΑιΝει ΑπΟ ΕκεΙ.

Τα ΔΙφΥΓονΤΑ ΚερΔΗ Ως ΙσΟλΟγιστικΟς ΟρΟς σΕ νΟΜικΟ ΠρωΣοπΟ ΔηΜΟσΙΟυ ΔιΚαΙΟυ [ΔΗΜΟΣ] δΕν ΥπΑρχΕΙ ,μηπως ομως εννοει Ο εΠιΚΟς ποΙητης δΙΑφΥγοΝΤα ΕσΟδΑ,Τα οΠΟΙα τΕσΣΕρΑ Και ΠαΡαπΆνω χΡοΝΙα ΔΕν τΑ ΔώΣΑνΕ ΚαΠΟιοΙ,ΕπΕιΔη κΑΠοιοΙ Τα πΑΝτΕΛΟνιΑζαΝ ΚαΙ ο ΔΉΜος ΠΛηρΩΝΕ μΟΝΟ τΑ ΕξΟΔα αΠΟ τηΝ αΝΑγΚΑστΙΚΗ κΑΙ κΑτ εΛαχΙΣΤΟν εΠΟΠτειΑ ΣτΟ λιμΑνΙ, δηΛ 365χ4=1460 ΗμερΕς κΑΙ νυχτΕς.

Τες πΑ, Με αΙτηΜΑ της αΧΤαΡΜα ΑνΤΙπολΙΤευΣΗς , εΠΙτεΛΟυς νΑ αΚουΣΟυμΕ ΜεΣΑ σΤΗν αιΘΟυσΑ ΤΗς 'ΔΟΥΜΑΣ' ΓιΑΤι ο ΛΕνιν δΙετΑΞε τηΝ εκΤελΕση ΤΩΝ ΝαΥΤων τΗς ΚροΣΤανδης... κυΡΙε ΔΗμοΠΟυλε;

ΟσΟ γιΑ ΤηΝ ξυΛΙνη ΓΛΩΣΣΑ ΠεΡΙ φΑΣισΜΟΎ,ΠατΕ ΜεΧρι ΤΗΝ ερΜου μΙΑ βΟΛτα Για Να ΔΕιταΙ ΤΟ ΕργΟ ΤΗς.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Επιτελους τελος.... μπραβο στη δημοτικη αρχη που αποφασισε να παει τον τοπο μπροστα!!!!! Οι μοναδικοι που προφανως προβληματιζονται ειναι αυτοι που στο τζάμπα μεχρι χθες ψαρευαν γοβιους και νοικιαζαν το χωρο τους στο λιμανι βγαζοντας λεφτα.... ε λοιπον κυριοι το λιμανι δεν ειναι δικο σας τσιφλίκι...

Ανώνυμος είπε...

Κυριε μπλογκερ αναρωτιεμαι ποιος ειναι ο ρολος σου εδω...η αμεροληπτη ενημερωση μας η ο ιντερνετικος σου πολεμος εναντια στο Συκιωτη... επιεικώς
Απαραδεκτη σταση....

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ 9.44 τι είσαι ο συνήγορος του Συκιώτη? Άξιος ο μισθός σου...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι παραθεριστής στα Καμένα Βούρλα τα τελευταία χρόνια και έχω ένα διαμέρισμα στο οποίο διαμένω.

Συμβαίνει δε να είμαι και Δικηγόρος Αθηνών.

Διαβάζοντας στα Blogs την υπόθεση με το Λιμάνι των Καμένων Βούρλων, η γνώμη μου είναι ότι , επειδή όλοι είναι όπως όλα δείχνουν στο κόλπο της Μαρμίτας ο κ. Δήμαρχος κλπ, πρέπει άμεσα ο Σύλλογος Αλιέων, και όλοι οι δημότες που ενδιαφέρονται ώστε να μην περιέλθει το Λιμάνι στον ιδιώτη, να καταθέσουν σύντομα με τον Δικηγόρο τους ασφαλιστικά μέτρα για διαφυγόντα κέρδη του Δήμου, πριν παρέλθει η επιτρεπτή ημερομηνία.

Ευχαριστώ
Δικηγόρος παρ΄Αρείο Πάγο

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφερον θα εχει η θέση του ποδηλατη του tour de france...

Ανώνυμος είπε...

Κυριε 9.28 το σχολιο σου περι ενοικιου θεσεων στο λιμανι ειναι σωστο, πλην ομως δεν εχεις ενημερωθει σωστα, η σκοπιμα παραποιεις την αληθεια, γιατι δεν ενοικιαζαν τις θεσεις τους ολοι αυτοι που ειχαν απο μια βαρκουλα στο λιμανι για να κανουν το κεφι τους, αλλα επαγγελματιες με πολλες θεσεις για τα τουριστικα σκαφη τους, οι οποιοι κατα το δοκουν εδιναν θεσεις σε δικους τους πελατες, ειτε επαγγελματιες ψαραδες που εβγαζαν το καικι τους για να εξυπηρετησουν παλι πελατες τους. Αυτοι ομως ειναι στο απυροβλητο και ολοι κατηγορουν τους ερασιτεχνες αλιεις, επειδη ετσι τους βολευει και επειδη ετσι εξυπηρετει τα αφεντικα τους που μοναδικο στοχο ειχαν να ξεπουλησουν το λιμανι στα μεγαλα συμφεροντα. Στα επομενα 30 χρονια θα δεις ποσο ....... μπροστα θα παει ο τοπος. Εγω παλι νομιζω πως μονο ο ιδιωτης θα παει .... μπροστα (οικονομικα) που θα διαχειριζεται τετοιο φιλετο οπως το λιμανι. Θα δουμε στο μελλον ποιος εχει δικιο. Να ευχεσαι μονο να μην εχω δικιο εγω.

Ανώνυμος είπε...

στο πλέον ασταθές οικονομικό πλαίσιο που χαρακτηρίζει τη χώρα, κανένας δε διασφαλίζει τον επενδυτή ότι θα αντλήσει μεγάλο ποσό σε εύρος 30 φεύγα ετών.. επιπλέον, ότι θελήσει να κάνει μέσα στο καταφύγιο, θα πρέπει να εγκριθεί από τα δ.σ., που από την επόμενη θητεία είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα προέρχονται από το σχήμα συκιώτη.. έτσι απλά...

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη 9:44 20/7 , έχεις μπερδευτεί λίγο.. Εδώ δεν είναι το ΑΠΕ ΜΠΕ – Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων με δημοσιογράφους εγγεγραμμένους και πιστοποιημένους από την ΕΣΗΕΑ.κλπ κλπ.

Σε αυτό το blog γράφουμε όλοι την άποψη μας ως δημότες – παραθεριστές ή φίλοι της περιοχής. Ο ρόλος μου λοιπόν σε αυτό το blog είναι ίδιος με τον δικό σου, δηλαδή γράφουμε την άποψη μας,

Απλά εγώ γράφω άποψη και την τεκμηριώνω, ενώ εσύ πετάς μια τουφεκιά στον αέρα και όποιον πάρει ο χάρος. Θέλω να πω, ότι καταγράφω καταρχήν τα γεγονότα και μετά εγώ καταγράφω ως άποψη ότι πχ δεν μου αρέσει αυτό ή το άλλο και αντίστοιχα διαφωνώ με εκείνο και το παραάλλο γιατί έτσι και έτσι …

τόσο απλά… … τι δεν καταλαβαίνεις ?

Ανώνυμος είπε...

12,06 είσαι τρολ και όχι δικηγόρος

Ανώνυμος είπε...

Την αποψη σου γραψτην στο facebook η οπου αλλου θελεις και οχι σε ενα μπλογκ βαζοντας το ονομα της εδρας του δημου μπροστα... δεν ειναι το μπλογκ των καμενων βουρλων ειναι το δικο σου λευκωμα..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητές αναγνώστη 1:10 σε ευχαριστώ για τις συμβουλές – προτροπές, ωστόσο έχω διαφορετική άποψη, και θα συνεχίσω σε αυτό το blog να καταγράφω τα γεγονότα και την άποψη μου για αυτά (όπως και εσύ κάνεις σε αυτό το blog).

Αυτό EINAI το blog των Καμένων Βούρλων, γιατί όλοι μας, δημότες και μη (και καλή ώρα εσύ τώρα) γράφουμε την άποψη μας.

Αυτό το blog, στα σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας του, περιλαμβάνει ένα αρχείο γεγονότων, που μπορεί να ανατρέξει κανένας άμεσα, και να βρει φωτογραφίες, δημοτικά συμβούλια, video, έγγραφα, καταγγελίες, καλώς και κακώς κείμενα, την άποψη των αναγνωστών ως σχόλια και άρθρα κλπ κλπ , πράγμα που το καθιστά στο σύνολο του τουλάχιστον ‘χρήσιμο’.

Ας αφήσουμε όμως τις φιλοσοφικού χαρακτήρα τοποθετήσεις και πάμε στο επί της ουσίας. Είσαι οπαδός του δημάρχου (ok) και σε ενόχλησε σφόδρα η φράση μου «και γελάνε και οι βάρκες μαζί με τις πέτρες» στην δήλωση Συκιώτη για το ότι θα διεκδικήσει την θέση του δημάρχου, στις επόμενες εκλογές (σωστά?)

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Συκιώτης είναι καλός δήμαρχος? Γιατί εγώ και πάρα πολλοί άλλοι, λέμε ότι ο δήμαρχος δεν μας αρέσει γιατί θεωρούμε ότι δεν είναι όσο αποτελεσματικός θα θέλαμε να είναι και επίσης δεν κάνει όσα έργα θα έπρεπε για τον δήμο.

Και δεν μπορώ να καταλάβω εσύ γιατί τον θεωρείς καλό!!
από τα νέα έργα που έχει κάνει στον δήμο? από τους δρόμους που έχει φτιάξει? Από τι ακριβώς ? (εμ δεν έκανε και απολογισμό ο δήμαρχος για να μας αποστομώσει ρε παιδάκι μου).

Τέλος πάντων, και για να «make a long story … short» που λένε και εδώ στην Ελλάδα, θεωρώ κατά την προσωπική μου άποψη ότι ο Συκιώτης δεν είναι καλός Δήμαρχος.
Ακούω και την δικιά σου άποψη, που όσο καταλαβαίνω θεωρείς ότι είναι καλός δήμαρχος … οκ … (συμφωνούμε τουλάχιστον ότι διαφωνούμε). Εγώ ΔΕΝ προσπαθώ ντε και καλά να σου αλλάξω την άποψη, την ακούω και την σέβομαι, μπράβο σου με γειά σου με χαρά σου.

Επέτρεψε μας να έχουμε και εμείς την δικιά μας άποψη …

Με τιμή
O Blogger

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς εφόσον έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας, τίποτα (και συμβουλεύω άπαντες) δεν μπορεί να πράξει ο οιοσδήποτε προτού αποφανθεί ο ίδιος σχετικά με το θέμα. Το νομικό κόλλημα είναι πώς ο Δήμος θα επιβάλλει την τάξη- απομάκρυνση των σκαφών κλπ. Δεν είναι απλό και ας ακούγεται! Δεδομένου ότι σε περίπτωση που ( και η πιο πιθανή εκδοχή) αποφανθεί ο Εισαγγελέας αντιδικία ιδιωτών, πρέπει ο Δήμος ή η εταιρεία εκμετάλλευσης (το ορίζει το συμφωνητικό, αλλά δεν το έχω διαβάσει προσωπικά) να κινηθεί νομικά εναντίον του κάθε ιδιοκτήτη σκάφους που αρνείται να το απομακρύνει και από εκεί και πέρα όταν και ότι ορίσει το δικαστήριο! Συνεπώς κάποιες φανφάρες που ακούω για επιβολή της τάξης μέσω του Δήμου είναι ανοησίες ή αν το πράξει ο Δήμος θα ήθελα να ξέρω αν ο νομικός τους σύμβουλος τους ανέφερε τις συνέπειες της πράξης αυτής? Απ την άλλη το Κράτος μέσω του Λιμενικού ΑΝ και το τονίζω προκύψει αντιδικία ιδιωτών δεν μπορεί να παρέμβει. Το θέμα για την νομοτυπη διαδικασία της μιας μονο προσφοράς σε δια γωνισμο κλπ θέλει πολύ ανάλυση αλλά επειδή ζούμε σε περίεργους καιρούς καλό είναι όλοι να πράξουν το καθήκον τους σύμφωνα με το έννομο συμφέρον διότι η γραμμή μεταξύ του ελεγκτή και του ελεγχομενου είναι πολύ λεπτή στις μέρες μας!
Ένας ταπεινός Δικηγόρος!!

Ανώνυμος είπε...

Χαμός

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον έχει επιληφθεί του θέματος ο Εισαγγελέας δεν μπορεί ο οιοσδήποτε (και συμβουλεύω άπαντες) να πράξει το παραμικρό προτού αποφανθεί σχετικά με το λιμάνι Καμένων Βουρλων. Το νομικό κόλλημα που υπάρχει είναι σχετικά με την επιβολή της τάξης. Μπορεί να ακούγεται απλό αλλά δεν είναι! Αν αποφανθεί (και τη θεωρώ την πιθανή εκδοχή) ότι πρόκειται για αντιδικία μεταξύ ιδιωτών τότε το συμφωνητικό (το οποίο δεν έχω διαβάσει) ορίζει ρητά ποιος θα αναλάβει να κινηθεί νομικά εναντίον των ιδιοκτητών που αρνούνται να απομακρύνουν τα σκάφη αναψυχής τους και οταν και ότι ορίσει το δικαστήριο, θα γίνει! Φανφάρες του τύπου που διάβασα στο μπλοκ ότι θα αναλάβει ο Δήμος την απομάκρυνση και επιβολή προστίμων δεν στέκουν και ελπίζω ο νομικός τους σύμβουλος να τους έχει ενημερώσει σχετικά με τις συνέπειες μίας τέτοιας πράξης! Επίσης το Κράτος μέσω του Λιμενικού δεν δύναται να παρέμβει σε μια τέτοιου τύπου αντιδικία και αν το πράξει πρέπει να επιληφθεί του θέματος ο Εισαγγελέας άμεσα . Το θέμα τώρα της μίας μόνο προσφοράς σε διαγωνισμό, πόσο νομοτυπη είναι κλπ θέλουν διερεύνηση και όποιος έχει κάτι να καταθέσει υπάρχουν τα αρμόδια όργανα. Συνεπώς οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την υπόθεση πρέπει να πράξουν σύμφωνα με το έννομο συμφέρον του Δήμου, οποίο και αν είναι αυτό, και να μην λησμονουν ότι ζούμε σε περίεργους καιρούς όπου είναι λεπτή η διαχωριστική γραμμή μεταξύ του ελεγκτή και του ελεγχόμενου!
Ένας ταπεινός Δικηγόρος

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι ειναι οι ελληναρες του κινηματος δεν πληρωνω εγω γιατι πληρωνει αλλος για μενα,ευτυχως τους πηρε χαμπαρι ο κοσμος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟς ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ,ΚΥΡΙΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 17\7\17 ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ,ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ -ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΗΛ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ- ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΚΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ.
ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑΣ ΙΔΙΩΤΗ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΗ,ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Η 'ΤΕΛΕΤΗ' ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ -ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ-ΒΑΡΚΑΡΗΔΕΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΟΜΩ ΒΑΣΙΜΟ ΓΙΑ'ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΑ'ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΕΦ ΟΣΟΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΥΧΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ?
ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΒΑΡΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια με ολα αυτα ειναι οτι καταφερε μια δρακα συνταξιουχων του δημοσιου να αναστατωσει το Δημο απεναντι στην πλειοψηφια του κοσμου,μεχρι που φθανει το μακρυ χερι της Παρασιτοκρατίας;

kamena voyrla blogger είπε...

Προς τον ταπεινό και τον βαρκάρη δικηγόρο, αμ δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα.
Για διαβάστε το ΦΕΚ 1323 β του 2003 και συγκεκριμένα το 8.6 και 8.7 και θα καταλάβετε γιατί ο δήμαρχος στο χαρτί έξωση που έστειλε στους βαρκάρηδες τους χαρακτήρισε αυθαιρέτους καταληψίες θέσεως ελλιμενισμού.

θα δείτε πόσο εύκολο είναι για τον δήμαρχο αλλά και τον ανάδοχο να πετάξει στην κυριολεξία όλες τις βάρκες από μέσα από το λιμάνι, αφού προηγηθεί ενημέρωση 3 ημερών, και όχι μόνο αυτό αλλά θα μεταβιβάσει και το κόστος της ανέλκυσης αυτής στους κατόχους και πρόσθετα ΔΕΝ θα είναι υπεύθυνος για το αν πάθει κάτι κάποιο σκάφος.

Το φεκ θα το βρεις εδώ

http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wFalhF2BrTT7HdtvSoClrL8yznwqApJ_Lu4ndCieBbLVuJInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtT61YuxorVJ272pX99h0ku0aNpPr6GHvT-FVbmpNESXL

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥΣ ΦΟΡΥΒΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ,
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ........ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Ας δεχθουμε την ανατροπή της αποφασης παραχωρησης και κραταει το λιμανι ο Δημος.
Θα κανει καποια ΔΕΠΑΚAΒ ή οτι αλλο προβλεπεται απο τον Δημ κωδικα(αυτη την εμπειρια εχουμε ως περιοχη στον Δημο μας).
Πρεπει να διοικειται (σωστα) μεσα πλαισια τα διαχειριστικα και να μην μπαινει μεσα οικονομικα, αρα σνταποδοτικα τουλάχιστον (φθηνος ελλημενισμος για τους ερασιτεχνες αλιεις), που εαν το θελουμε ετσι, πρεπει να αλλάξει και απο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ, να γινει ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ.
Εστω οτι το αλλαζει, η μειοψηφια του Δ.Σ, και ας παμε να δουμε τα εξοδα του (ανταποδοτικα ετσι ;;;) και τα εσοδα του.
Απ οτι βλέπουμε τουλάχιστον απο την φωτογραφια (πανοραμικη) , μεσα ειναι 5 μεγαλα σκαφη και τα υπολοιπα 75 μικρα ερασιτεχνικα ( 80 θεσεις ).
Προυπολογισμος Δημοτικης επιχειρησης λιμανιου: εξοδα
1. .Διοικηση γραφειου: 1 υπαλληλος γραφειας- εισπρακτωρ αμοιβη ετησια+ ασφαλειες κλπ 15000 και διοικητικο συμβουλιο απο αυτ/κους Προεδρο και μελη , που θα αλλάζει καθε δημοτικη περιοδο, αρα ο προεδρος αμοιβομενος κ.λοιποι εστω 15.000 ευρω.
Εξοδα γραφικα κλπ 0000 ;;; Συνολο αυτοί 30.000 ευρω.
2. Υπαλληλοι(εξειδικευμενοι) στο Λιμανι δεν χρειαζονται για τρεις βαρδιες;;; για πόσους μηνες;; εστω 8 (8μηνιτες εκ περιτροπής) ιδιωτικου δικαιου;, δημοσιου δικαιου ;;; με μισθους πεινας ;;; με εργασια γαλέρας ;;;; ας πουμε ΟΧΙ (αργοτερα θα αξιωσουν να γινουν και μονιμοι )
Υπάλλοιλοι φυλακες κλπ : 3Χ 8 μηνες χ 1300 ευρω (μισθοι +ασφαλειες) = 30.000 ευρω
Ρευματα-νερα - ασφαλειες σκαφων επισκευες δεστρες κλπ υποχρεωσεις εστω 10.000 ευρω ;;;
ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 70.000 ΕΥΡΩ ;;;;
ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εστω 100 ευρω ετησιως ανα μμ σκαφων, τα 5 ειναι 10 μετρα και τα 75 ειναι 4μετρα, εχουμε
5χ10χ100 = 5000 ευρω , ας βαλουμε 10000 ευρω , τα 75χ4χ100= 30.000 ευρω Γενικο συνολο αυτα = 40.000 ευρω
Τα υπόλοιπα;; μεχρι τα 70000 ευρω
Εστω 6.000 εως 10000 ευρω τα 0.20 λεπτα/εισητηριο απο τα ναυλα των πλοιων της μελετης του Δ. Μακρυνίτσα
Τα 150.000 ευρω ,που εχει ξοδέψει το ταμειο του Δήμου, πότε θα αποσβεστουν ;;;
Δεν πρέπει να υπάρχει και αποθεματικο στην διαχείρηση;;, η αποσβεση δεν θα πρεπει να υπολογισθούν , εσεις τι λέτε, 150.000 χιλιαρικα ειναι αυτα. Πέραν αυτων χρειαζονται και αλλα ευρωπουλα για να ολοκληρωθεί σωστα η λειτουργία του, ποιος θα τα βαλει ;;;.
Φιλοι,
δεν ειμαι ειδικός επι αυτων, για καποιους να πέφτω εξω, και καποιοι θα πουν δακτυλος του Δημαρχου, αξιος ο μισθός μου,κανετε λαθος , ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ, ομως η ιστορία αυτη, δεν αφορα μονον το ΣΗΜΕΡΑ που φευγει ΓΡΗΓΟΡΑ και το ΑΥΡΙΟ ειναι πολύ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΦΟΡΑ........... ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εδώ έχει βουίξει όλη η Λαμία, ότι ο Επισκέπτης Δήμαρχος Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου κ.Συκιώτης (Πανελλαδική Πρωτοτυπία) κλίνει τα Deal το ένα μετά το άλλο στις καφετέριες της Λαμίας.

Δεν φτάνει δε που είναι επισκέπτης στο Δήμο, και η Λουτρόπολη βρωμοκοπάει από τα σκουπίδια, τα βάτα στο πάρκο και σε άλλα σημεία της Λουτρόπολης έχουν ξεπεράσει τα 2 μέτρα, οι Δημότες ψάχνουν για Δήμαρχο και Δήμαρχο δεν βλέπουν, τώρα θέλει να ξεπουλήσει και το Λιμάνι προς ίδιον όφελος , εις βάρος των συμφερόντων του Δήμου.

Βέβαια εδώ φταίμε όλοι μας οι Δημότες οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ανέχονται ο Δήμαρχος να είναι επισκέπτης στο Δήμο 1 ώρα την Ημέρα από 12:30 έως 1:30

Ο Δήμαρχος δεν παίρνει το μισθό του Δημάρχου δεν πρέπει να πηγαίνει στο Δημαρχείο στης 8:30 και να αναχωρεί στις 2:30 ώστε να μπορεί να τον βρίσκει ο κάθε Δημότης και να του λέει τα παράπονά του για τον Δήμο.

Έπρεπε και οι Δημότες να είχανε κάνει επανειλημμένα παράπονα εγγράφως προς την περιφέρεια γι α πλημμελή εφαρμογή των καθηκόντων του Δημάρχου.

Η αξιωματική αντιπολίτευση έπρεπε να είχε φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, να είχε κάνει έγγραφα προς την Περιφέρεια ότι ο Δήμαρχος είναι επισκέπτης στο Δήμο.

Δυστυχώς ο κ. Συκιώτης εκμεταλλεύεται αυτή την αδράνεια όλων μας που τον ανεχόμαστε, και σου λέει εδώ αυτοί είναι βλάκες , άρα εγώ μπορώ να τα κονομήσω εδώ, κλείνοντας διάφορα Deal, όπως ξεπουλώντας το Λιμάνι εις βάρος των συμφερόντων του Δήμου παίρνοντας την ανάλογη μίζα του, κλείνοντας δρόμους εντός Σχεδίου Πόλεως και μετατρέποντας Κοινόχρηστους χώρους και Πλατείες σε Οικοδομικά τα οποία έχει αγοράσει ο ίδιος, αν αυτά δεν είναι σκάνδαλα δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να τα ονομάσει κάποιος.

Πιστεύω ότι οι Δημότες πρέπει να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και να βάλουν αυτόν τον κύριο στη θέση που του αρμόζει.

Πρόκειται πραγματικά για Πολιτική Αλητεία χειρίστου είδους….

Ανώνυμος είπε...

Ήρεμη και αρτια αναλυση του μπλογκερ περι αποτελεσματικοτητας η μη του πρωτου τη ταξη πολιτη... επιπλεον επειδη η μνημη έχει κοντα ποδαρια, ας θυμηθουμε οτι ηθελε να κρινει και αρνητικα το εργο τετριμιδα (αμα εισαι νεος αυτοδιοικητικος τετοιες λουμπες δε κανεις).. πλημμυριζε με επιθετικοτητα σε παμπολλα δσ και μη εναντιον αρκετών και πολλά αλλα γλαφυρα..

Ανώνυμος είπε...

το θεμα δεν ειναι ποση ωρα καθεται στην καρεκλα του, αλλα αν αυτη η ωρα ειναι εποικοδομητικη προς οφελος του δημου .. τωρα οσον αφορα το αν ειναι αξιος η οχι θα το κρινει ο κοσμος... ο κοσμος θα κρινει αν θελει δημαρχο συνταξιουχο η δημαρχο ανεπαγγελτο..το γεγονος οτι αξιοπρεπως εργάζεται δεν ειναι μεμπτό..καθε αλλο..ο Συκιωτης παρα το λιγοτερο χρονο που ασχολειται σε σχεση με τους προηγουμενους εχει αγγιξει θεματα που δεν τα αγγιζε κανεις .. εχει προθεση να φτασει το δημο εκει που του αξιζει με κινησεις που δυστυχως
Καποιους τους ενοχλουν και κυριως εχει απομακρύνει απο διπλα του κατι αρχιλαμογια βδελες του δημου που στο παρελθον ειχαν κανει αφαιμαξη...εχει επισης ξεχρεωσει το δημο απο αμαρτιες παρελθοντων ετων..και νομιζω πως ακομη εχει να προσφερει πολλα αυτος και το επιτελείο του..

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που εχουν απομακρυνει μηπως ειναι του συνδιασμου του? Μη μας τρολαρεις τωρα...

Ανώνυμος είπε...

7.55μμ Δυστυχως σε διαβασα αλλα το χοντρινες το πραγμα με τις φρασεις:

{{τώρα θέλει να ξεπουλήσει και το Λιμάνι προς ίδιον όφελος}}

{{όπως ξεπουλώντας το Λιμάνι εις βάρος των συμφερόντων του Δήμου παίρνοντας την ανάλογη μίζα του}}

{{κλείνοντας δρόμους εντός Σχεδίου Πόλεως και μετατρέποντας Κοινόχρηστους χώρους και Πλατείες σε Οικοδομικά τα οποία έχει αγοράσει ο ίδιος}},

Απο τον τρόπο που τα γράφεις, χωρίς στοιχεία, αντιλαμβανόμαστε όλοι από που προέρχονται,
κάνεις ζημιά στους εδω επίδοξους μνηστήρες στην ΤΑ.
Εχεις σώας τας φρένας; (κοινώς πας καλά !!!!!).
Εάν νομίζεις ότι αυτά μπορείς να τα αποδείξεις , έχε καλώς,
διαφορετικά πες στον μπλογκερ να το διαγράψει και ξαναστειλτο μαζεύοντας το.

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε, τον 7.55 μμ 21/07/2017, σεντράρισέ τον, θα τον μαθουμε εστω και............. αργα, εαν δεν το κανεις δειχνεις αδυναμια και αφινεις να αιωρουνται ως αληθή, οσα σου σερνει.
Την αγωγη σου να την περάσεις στον μπλογκερ, ισως και αυτος να εχει ευθύνη;
Εαν το κάνεις θα γινω υποστηρικτής σου, θα σου γραφω............. υμνους
Καποια.............."" σκουλικια"", πρεπει να τα λειωσεις , μην αργεις .

Ανώνυμος είπε...

@9:06 για πες ποιους εδιωξε... τους δικους του συνταξιουχους συμβουλους μηπως που στην αρχη τον βολευε να διασπειρουν στη πιατσα οτι να ναι? Εεε?

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση απο τον ταπεινο δικηγορο :
1) Αγαπητε δικηγορε με την βρακα εικαζω οτι συμβολικος ειναι ο τιτλος σου. Συγγνωμη για αυτο και δεν εχω προθεση να προσβαλω κανενα αλλα ποτε δεν θα εγραφε ενας δικηγορος οτι ο Δημος ειναι το Κρατος, Οχι Κυριε ο Δημος δεν ειναι Κρατος.Ο Δημος ειναι Νομικο Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. ΝΠΔΔ χαρακτηρίζονται εκείνα των οποίων ο σκοπός αφορά την εξυπηρέτηση και την επιτέλεση κάποιας κρατικής λειτουργίας ή υπηρεσίας. Συνεπως πρεπει να κινηθει νομικα δηλαδη πολυ απλα να παει στα δικαστηρια για να αξιωσει οτι θελει να αξιωσει... Στο αν εχει παραδοθει ή οχι ειναι μια λεπτομερεια που δεν την γνωριζω αλλα εγω σημερα πινοντας ενα κρασι σε παραπλησια ταβερνα ειδα να γινονται εργασιες. Αρα συναδελφε παραδοση οχι αλλα εργασιες ναι. Αστεια πραγματα που εννοειται οτι δεν γινονται.

2) Αγαπητε Κυριε Blogger μαλλον δεν διαβασατε καλα τον νομο ή δεν τον καταλαβατε... Παρουσιαζεται την περιπτωση του Πλαταμωνα η οποια περασε απο ΦΕΚ!!! Υπαρχει ΦΕΚ για τα Καμενα Βουρλα?? Δευτερον το εδαφιο που τονιζεται δεν εχει καμια σχεση ... Συγκεκριμενα αναφερει : 8.7

Σε περίπτωση που λόγω κινδύνου ή έκτακτης ανά−
γκης διαταχθεί από την Λιμενική Αρχή ή την Διεύθυνση
του λιμένα, επείγουσα μεθόρμιση σκαφών, οι πλοίαρχοι
υποχρεούνται όπως συμμορφωθούν άμεσα με την δο−
θείσα εντολή. Στην περίπτωση μη συμμόρφωσης, η Διεύ−
θυνση του Λιμένα διατηρεί το δικαίωμα της μεθόρμισης
ενώ τα δημιουργηθέντα έξοδα βαρύνουν το σκάφος.
Σε περιπτωση ΚΙΝΔΥΝΟΥ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ...και αναφερει για μεθορμιση σκαφων οταν ο λιμενας ειναι σε λειτουργια....

Συνεπως με ολο το σεβασμο , δεν εχω βαρκα ή σκαφος ή καικι αλλα προς θεου μην τρομαζεται τον κοσμο...Δηλωνω υπευθυνα διοτι γνωριζω τον νομο οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο σε τετοιες περιπτωσεις να εφαρμοστει. Συνηθως λυνεται στα δικαστηρια. Αλλα ολα ειναι θεμα Εισαγγελεα οπως ειχα ξαναγραψει . Σας Ευχαριστω, ο ταπεινος Δικηγορος και ειμαι στην διαθεση σας για περαιτερω διευκρινισεις. Παντως επειδη μου κεντρισε το ενδιαφερον θα προσπαθησω να παρω μια απαντηση απο την Εισαγγελια και εννοειται οτι θα σας την κοινοποιησω.

Ανώνυμος είπε...

Οι... στοιβαροι ενεργοι ας γραψουν στο αλλο μπλογκ.. δε βλάπτει..

Ανώνυμος είπε...

1.48 πμ. Αστο να κλωσήσει ...... στα αυγα του, το αλλο μπλογκ των ενεργων........., καλοκαιρι ερχεται, ειναι ικανο με ενα φωτομονταζ να μεταφέρει τον σεισμο της Κω στα καμενα Βουρλα , μηπως ερθουν οι σεισμολογοι και αυξηθει η τουριστικη κινηση.

Ανώνυμος είπε...

Σπαρταρανε σα τα ψαρια εξω απο τη ξηρα στο κηφηνειο οι εναπομείναντες...ανενεργοι..

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι ο κ. Συκιώτης και το επιτελείο του πρέπει να επαννεκλεγούν, προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο τους. Μόνον δύο ιδιωτικοποιήσεις έχουν κάνει μέχρι τώρα. Το λιμάνι και την παραλία του Ασπρονερίου.

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε στο ασπρονερι? Πες να μαθουμε..

Ανώνυμος είπε...

Poly sapila o Dhmos mas dystyxws!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν αυριο στο ΔΣ η υποομαδα Μακρυνιτσα ψηφισει αρνητικα τοτε η αποφαση τουΔΣ για παραχωρηση του λιμανιου σε ιδιωτη θα ανακληθει.Ολοι οι ψαραδες κρεμονται απο τα χειλη του Μακρυνιτσα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μακρυνιτσας ρε?Αυτος ηταν που λυσαξε να παει το λιμανι σε επιχειρηματια.Δεν εχει ισιο κρεας αυτος.Μην ελπιζετε φιλοι ψαραδες σε μακρυνιτσα.Δημαρχε διωξε τετοιους τυπους μακρια σου.Τα ιδια εκανε κ στον στρατηγο στο παρελθον.Βρε ουστ απο δω...!

Ανώνυμος είπε...

5 κωλοτουμπες στον αερα απο βατηρα σε αχλωριωτη πισινα θα κανει παλι ο κιουρι....

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο. θα πρεπε να ναι στούρνος σαν και σενα αγροικε κομπλεξικε

Ανώνυμος είπε...

12:59 24/7, οχι χαρακτηρισμους.. εχεις προιστορια μαλλον..