04 Ιουλίου 2017

Όχι στα έργα στο λιμάνι τον Ιούλιο λένε οι επαγγελματίες στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γράφτηκε από τον/την Σπύρος Καρανάσιος

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους επαγγελματίες τουρισμού και στους αλιείς των Καμένων Βούρλων, η χρονική στιγμή που επελέγη από τη δημοτική για να ξεκινήσουν οι εργασίες στο λιμάνι, το οποίο πρόσφατα παραχωρήθηκε σε ιδιώτη για 32 χρόνια. 

Το πρωί, εργάτες απομάκρυναν την περίφραξη και έκλεισαν και το δρόμο, γεγονός που κατήγγειλαν. Διευκρινίζουν ότι δεν αντιδρούν στην προσπάθεια ανάπλασης του λιμανιού, θα επιθυμούσαν όμως αν θα μπορούσε να μετατεθεί χρονικά.



Αντιδράσεις για την έναρξη εργασιών στο λιμάνι... από LAMIASTARGR

tvstar.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα σας τα ειπε ο Αντιδημαρχος.Παρτε το αποφαση οτι η παρανομια και η ασυδοσια στο γκετο του λιμανιου εφτασε στο τελος!!!Ξεβολευτηκατε με το γραμμα του νομου και επιτελους λαμβανουν τελος η τρομοκρατια η μαφια και οι υβρεις προς τον καθε ιδιοκτητη σκαφους που ηθελε να δεσρι στο λιμανι εστω για λιγο και με το ετσι το θελω του στερουσατε τη δυνατοτητα.Οποιοσδηποτε δεν πληρωνε εστω και τα βασικα που ειχαν οριστρι απ την εκαστοτε δημοτικη αρχη...μονκ καλοπροαιρετος δεν θεωρειται την παρουσα στιγμη...και το λιγοτερο θα επρεπε να ντρεπεται και να κρατα το στομα του κλειστο!!!Προχωρα Δημαρχε ο θετικα και λογικα σκεπτομενος κοσμος ειναι στο πλευρο σου!!!ολοι μαζι για την αναδειξη του διαμαντιου των Καμενων Βουρλων!

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα κάποιον να λέει έκανε επένδυση. Αγόρασε μια βάρκα λέει να πηγαίνει τουρίστες βόλτα. Για κάτσε ρε φίλε. Βάρκα χωρίς λιμάνι γίνετε? Επένδυσες σε κάτι που δεν είναι δικό σου? Βλακεία έκανες όχι επένδυση. Αντιδράς γιατί σου αρέσει το τσάμπα. Μόλις κατάλαβες ότι θα πληρώσεις για το λιμάνι αντιδράς.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά τσάμπα ένταση καλλιεργείτε, αφού υπάρχουν 2 δρόμοι για να πας στο λιμάνι στα Καμένα βούρλα, ένας από τις ταβέρνες και ένας από το ρέμα, σας πείραξε που έκλεισαν τον έναν για εργασίες; μπείτε στο λιμάνι από τον άλλο δρόμο, τόσο απλά … αλλά δεν είναι ότι δεν μπορείτε να το σκεφτείτε αυτό, θέλετε απλά να δημιουργήστε ένταση

Ανώνυμος είπε...

Kathe limani kai kahmos!!! Pantos exei endiaferon na doume ti Tha ginei sto limani!

Ανώνυμος είπε...

Μετά από ενέργειες, φορέων και δημοτών των Καμένων Βούρλων, σταμάτησαν οι εργασίες στο Λιμάνι , κρινόμενες ως παράνομες μετά από έλεγχο της Αστυνομίας που έγινε, διότι ο Δήμος Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου, δεν είχε βγάλει τις απαραίτητες άδειες για την εκτέλεση αυτών των εργασιών.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ στους «φορείς & δημότες» που κατάφεραν άλλη μια φορά να κωλυσιεργήσουν τις απαραίτητες εργασίες για να μπει επιτέλους μια τάξη στο λιμάνι. Τις προηγούμενες ημέρες γκρίνιαζαν γιατί γίνονται τα έργα καταμεσής καλοκαιριού και τώρα προσπαθούν να μην τελειώσουν ποτέ οι εργασίες για να πουλήσουν καμιά θέση ενόψει καλοκαιρινής σεζόν όπως είχαν μάθει τόσα χρόνια. «Φορείς & δημότες» που τόσα χρόνια είστε τροχοπέδη στην ανάπτυξη του τόπου με τις ιδέες σας και αντιλήψεις (τυπικού δημόσιου συνδικαλιστή που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του) ζώντας σαν παράσιτα εις βάρος των υπολοίπων δημοτών εκμεταλλευόμενοι το λιμάνι για την πάρτη σας, δεν θα σας περάσει. Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι.