17 Ιουλίου 2017

Τίτλοι τέλους για το λιμάνι των Καμένων Βούρλων … όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα – Υπογράφτηκε η σύμβαση παραχώρησης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Οριστικά και αμετάκλητα λοιπόν το λιμάνι των Καμένων Βούρλων ανήκει σε ιδιώτη για πολλά χρόνια μπροστά.

Ο δήμαρχος υπέγραψε την σύμβαση και παράλληλα υπέγραψε την σύμβαση και ο νόμιμος εκπρόσωπος του επενδυτή για λογαριασμό της «Μαρίνα Καμένων Βούρλων Τουριστική Ανώνυμος Εταιρεία Αποκλειστικού Σκοπού ΑΕΑΣ».

Τουλάχιστον μέχρι το 2048 όπως προβλέπει η σύμβαση, αλλά και για λίγα χρόνια ακόμα (όπως προβλέπεται από την σύμβαση) το λιμάνι δεν θα ανήκει στον δήμο, και η οικονομική αλλά και η επιχειρησιακή εκμετάλλευση ανήκει στην παραπάνω εταιρεία.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους μια καλη αναπτυξιακη ειδηση,που σημαινει επισης οτι η εμπλοκη του Δημου με τον χωρο αυτό ετελειωσε .Οποιος κυριος-α εχει μια αντιρρηση,ιδεα ,προταση, μπορει να μιλαει απο σημερα με τον εκμισθωτή και να βρουν την κοινη συνισταμενη επι αμοιβαια ωφελεια.
Ο Δημαρχος τηρησε την εντολη του Δ.Σ.παρολο την πιεση που του ασκήθηκε απο τον αχαλινωτο Λαικισμο,απεφυγε να πεσει στην παγιδα του πολιτικου κοστους και εδωσε τελος σε μια χρονια παθογενεια.
Καλη πορεια και επιτυχιες σε ολους τους εμπλεκομενους.

Ανώνυμος είπε...

11.01 η είσαι ο πιπίλας που γράφει ή σε ταίζει οπότε όπως και να έχει άξιος ο μισθός σου.

Ανώνυμος είπε...

Για καθίστε ρε μαλακες. Γιατί βαράτε τον πιπίλα? Είναι ή δεν είναι απόφαση όλου του δημοτικού συμβουλίου να δοθεί το λιμάνι? έγινε ή δεν έγινε δημόσιος διαγωνισμός? επικυρώθηκε η σύμβαση και από την οικονομική επιτροπή ή όχι? Τι παπαριές τσαμπουνάτε? Είστε για τα μπάζα μερικοί μερικοί και γράφετε ότι να είναι? άι σιχτίρ από εκεί σκατόβλαχοι που τα ξέρετε όλα.

Ανώνυμος είπε...

Η ρητορικη που θα ακουστει αυριο στο δσ θα ξεπερασει καθε προηγούμενο...

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημοσθένης έγινε δεινός ρήτορας στην αρχαιότητα.
Επιθυμούσε να ρητορεύει στην εκκλησία του Δήμου (ΜΑΚ). Για να το καταφέρει έπρεπε να νικήσει τον τραυλισμό του. Έκανε καθημερινή εξάσκηση με χαλίκια στο στόμα, ώστε να βελτιώσει το πρόβλημά του. Ξεκίνησε να ρητορεύει με σκοπό την συσπείρωση των Αθηναίων εναντίον των Περσών, αλλά και των Μακεδόνων....
Αυριο, θα ακούσουμε, τους νεότερους .....ρητορες-Μαυρογιαλούρους μας.

Ανώνυμος είπε...

Πρωην δημαρχος ρητορευε κατα του Σημερινου και ακουστηκε μια φωνη - Πεθαινω για σενα και ας εισαι απάτη.